bende hamile kaldığımda aynı şeyleri düşünmüştüm ailemde geç bebek sahibi olmuş sonuçta ve benimde öyle olacağımı düşünmüştüm eşim beni benden daha iyi tanıyan biri olarak sen böyle düşünüyordun değil mi diye sordu bende evet dedim bak işte oldu beklemedik dedi(( ama sanki bende kaybetme duygusu hep vardı ve malesef öyle oldu rabbim 2. yi nasip ederse nasıl davranırım tahmin bile edemiyorum...
eşimizle aramız hepimizin şükür iyi evet bizdeki tek sorunda bebekkkkkkk....
ya şu ömer coşkun ne meşhur ettik kendi aramızda:)) bana da çok itici geliyor nedense...
denzcim masa almışsın hayırlı olsun... ohhhhh manzarada güzelmiş gelirim bak:))) dayanamam ben güzele...
allah kolaylık versin canım zor valla allah güç versin..
gözün aydın annende geliyor yardıma ne güzel..
amin canım inşallah..
valla süper önümüz açık konak karşımızda karşıyakanın da bir ucu gerisi içerde kalıyor görünmüyor yazın mangal yakıyoruz terasta süper yani beklerim bir gün:))
ne güzel valla şanslısın bende bir evin bir kızıyım ondan çekemiyorlar birde tekne kazıntısıyım çok geç gelmişim:))
evlendiklerind eortaokuldaydım çocuktum o zaman iyiydi sonra bende büyüdüm iş güç evlendim krizler başladı maddiyatçı insanları hiç sevmem..
evet canım ne yapayım mecburuz sonuçta yapacak kimse yok.... bence kocişini oturt ve sor 1 haftalık menü yap işini kolaylaştır ... ben bir keresinde aylık yaptım çokta rahat oldu valla...
şükür bizimde tek sorunumuz bu:))
sorun demeyelimde işte sabır lazım..
hamileliğinizi babalara nasıl söyeldiniz topiğini okudum
evet çok aptalca birşey yaptım
sonuç okurken çok ağladım ya biz sürpriz bile yapamıyoruz..
beklerim canım buyrun gelin valla süper babam güzel yerden almış arsayı kendi yaptı..
biz beleşe konduk:)
gerçektenmi kızz özlem ne akıllı bir avratsın sen
oturup liste yapmışş ta her gün ne yapıyım derdinden kurtulmuşş valla helal olsun sana kızzz
bi öbür eve taşınalım dur bende haftalık yapıyım cnm dolabımada asıyımm her gün sırayla yaparım
tabi yaptım onu dinleyeceğim hergün yok bunu sevmem yok bunu yemem ... eee ne yapayım söyle bakalım dedim ve yazdım:))) valla çoook rahat oldu benim için... yapması zor değil düşünmesi daha zor bana.... bende buzdolabına asmıştım....
gamzecim annenin gelmesi iyi olur valla işi bilenle yapmak zamanı kısaltır iyi olur... sende daha az yorulursun hem keyifli olur....
ohhhhhh ne güzel ya sizde herşey normal inşallah kısa zaman sonra güzel haberi verirsin bizler:)))bende kızlar bugün tahlil sonuçlarımı aldım
doktora gösterdim benim sonuçlar güzel tsh normal olmuş 2.9488 olmuş en son aralık 4.9400 yarı yarıya
sadece ft3 yüksek çıktı 4.05 çıktı en son aralık 3.71 di yükselmiş ama diğerleri normal
doktorum ft3 bazen yanlış veriyor dedi o kadar önemli değil dedi
ama aklında kalamsın öbür aya tekrar yaptıralım dedi bende tmm dedim
eşiminde semen analizi çok iyi çıktı 1.5 sene önce 32 milyondu şimdi 102 milyona yükselmiş haraketlilik oranıda%65
ürolog gayet iyi dedi sizin çocuğunuzun olması için hiç bir sebep yok dedi
nasıl olmuyor dedi adam şaşırdı bende nasip olmayınca olmuyor dedim doktora
işte byle kızlar haa bide kızlar doktor bana ilaç yazdı kloemen ve folik asit bu ay içeceğim
bide her coçuk isteyen kadına ısırgan otunu öneriyor banada söyledi kesin kullan dedi nasıl içiliyor kaynatıptamı dedim onu bilmiyorum dedi bende aktara gittim sordum bana ısırgan otu tohumunu verdi kansere felan ii geliyormuşş bunu sabah akşam aç karnına 1 yemek kaşığı sızma balla 1 tatlı kaşığı bunla karıştır yee dediler yarın başlıyorum sizlerde alın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?