Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol cnm yardımın için bende yapıcağım bu dertten kurturulum eşimede söyledim şimdide görürüz diyor inanmıyor bana :))))) ama yapıcam görüceksiniz sizde oda görücek:))))

sen söyle gerisi kolay de:))) yaparsın tabi canım ya hemde rahatlıkla hatta keşke daha önce yapsaydım diyeceksin.. aylnız yemekleri bol kepçe yapma ertesi güne kalırsa menü şaşar ona göre:)))

evet cnm çok ii olur valla annem çok güzel temizlik yapıyor:)))
bana çok yardımı oluyor her konudaa
evet hafta sonuda babam gelicek o zaman daha da keyifli olur

anneler her şeyin en güzelini yapar ve bilir:))) ohhhh ne güzel... benim annişkom ve babişkomda gelecek yarın yupppppppppppiiiiii:teytey:

inşallah canım ya inşallah .... hepimize yaşatsın rabbim inşallahhhhhhhhhhhh....

kız içine falan doğmuş olmasın sakın:)) ama kocişine yazık niye öyle dedin hadi biz anlatıp rahatlıyoruz o garipler ne yapsın adamı boş yere heveslendirmeseydin keşke... ayyyyyyy inşallah olurda eniştem üzülmez:))) bizde bayram ederiz...

çok zor canım annelik böyle işte bugünde arkadaşım ağla ağlamahvetti kendini sonuçlar ne çıkacak diye..
çok zor ya allahım hayırlısını versin verirse acılarını göstermesin..

amin canım hepimizin geç olsun güç olmasın arkadaşının bebeğine de üzüldüm canım inşallah önemli birşey çıkmaz

canım ya geçmiş olsun sebebi neymiş ki durduk yere olmaz böyle şeyler inşallah bir şeyi yoktur yavrucağın....

sebebini bilmiyorum daha önce de bir kere olmuş dr a götürmüşler dr birşey yok panik olma demiş ama bence mutlaka bir sebebi vardır Allah daha beterinden korusun

iyi geceler özlemcim nursimcim sayfaların ilerlemesine sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yarın okurum artık

ben geldim kızlar.
okuyorum simdi merak etmeyin hala aglıyorum dayanamıyorum yaaa
ama iyi olucam merak etmeyin.

ii geceler kızlar göz ucuyla okudum yatıyorum bebingim umarım daha iisindir tatlım o kazıklar tecrübe oluyo tekrarlamıyosun hayat malesef acı olaylardan ders alınarak öğreniliyor....

anlaşılan çok canın yanmış bebingim senin için önemli bi insan değilse değmeyecek biriyse kendini üzdüğüne senin bir damla gözyaşına değmez canım...

iyiakşamlar..

bebingcim sadece sen ve ben varız.naber?nasıl oldun canım?aklım kaldı sende.

kızlar bizde bugün akşamüstü kötü bir haber aldık,eşimin bi akrabası ölmüş,daha gençti,kalp krizi dendi ama öğrendik ki intihar etmiş.maddi durumları gayet iyiydi,işle ilgili sorunları vardı sanırım.bizim burda inşaat yapıyolardı,sanırım inşaatta kendini asmış,çok üzüldük,eşim çok etkilendi.yarın cenazeye gidicek.çok zor bir durum,allah kimseyi bu duruma sokmasın.

denizcim,burpcum,özlemcim sağolun kızlar.pazardan bizde hiç sebze alamıyoruz,2 kişiyiz zaten günlük manavdan yada marketten alıyorum ama pazardaki meyveler çook güzellll..taze taze.

kusura bakma semracım 10 sayfa birikmiş onları okuyordum düşünceli arkadasım
ii olucam da daha ii değilim geçicek elbette.basınız sağolsun canım ya

nursimcim ii geceler tatlı uykular.

ıkudum tüm sayfaları ama unuttum bile kafam cok dagınık yarın cevaplarım artık.herkesi öptüm bye
gözlerim yanıyor sekerler.uyuyayımda gecsin.

sağol canım.evet bende girdiğimde 10 sayfa birikmişti.kızlar iyi kaynatmışlar
canım seni bukadar üzen şeyi gerçkden merak ettim,sen çok güçlüsün,nasıl olurda senin gibi biri bu kadar birşeye takılır anlamadım.

iyigeceler bebingim,sen yat dinlen,düşünme o salak insanı.allah cezasını versin.sen takma kafanı.

beklerim canım memnun olurum çok inşallah tanışırız..:lepi:

canım kıyamam ya(

erkekler takip etmez ki canım benimki de öyle sen takma kafana
adet öncesi alıngan olmuş ama inşallah hamilelik alınganlığıdır bu ay pek çalışamadın ama naip bu hiç belli olmaz herşey allahın elinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…