sağol cnm yardımın için bende yapıcağım bu dertten kurturulum eşimede söyledim şimdide görürüz diyor inanmıyor bana :))))) ama yapıcam görüceksiniz sizde oda görücek:))))
evet cnm çok ii olur valla annem çok güzel temizlik yapıyor:)))
bana çok yardımı oluyor her konudaa
evet hafta sonuda babam gelicek o zaman daha da keyifli olur
özlemim aaah
ben de ne özlüyorum o anııı:)))
yeniden yaşayıp müjdeler vermek nasip olur hepimize inşallah
ben bugün eşime adetim 2 gün geçti dedim inandı hadi hayırlısı dedi gözleri parladı yazık
üzüldüm halbuki takip ediyomu adet tarihimi diye sormuştum hafta sonu bekliyorum kırmızıları
çok üzüldüm sonra ilgilenmiyosun diye saptırdım konuyu
ama mahvoldum resmen
çok zor canım annelik böyle işte bugünde arkadaşım ağla ağlamahvetti kendini sonuçlar ne çıkacak diye..
çok zor ya allahım hayırlısını versin verirse acılarını göstermesin..
canım ya geçmiş olsun sebebi neymiş ki durduk yere olmaz böyle şeyler inşallah bir şeyi yoktur yavrucağın....
ohhh gel keyfim gel valla ne güzel tatil yapar gibi bir yer valla siz ordan başka yere ayrılmayın
ordaykene tanışsaydık gelirdim yanına cnm belli olmaz belki tüp bebeğe gelirim oralara tanışırız çok istiyorum izmire gitmeyi zaten akrabamda var orda elbet bir gün gelirim
özlemim aaah
ben de ne özlüyorum o anııı:)))
yeniden yaşayıp müjdeler vermek nasip olur hepimize inşallah
ben bugün eşime adetim 2 gün geçti dedim inandı hadi hayırlısı dedi gözleri parladı yazık
üzüldüm halbuki takip ediyomu adet tarihimi diye sormuştum hafta sonu bekliyorum kırmızıları
çok üzüldüm sonra ilgilenmiyosun diye saptırdım konuyu
ama mahvoldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?