Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

değerlerin iyi çıkmasına sevindim eşininkilerde öyle inşallah allahım kendiliğinden göndersin canım ya dediğin gibi kısmet bu işler..

kızlar resim nasıl eklenio?size göbişimi göstermek istiyorum.facebooka eklemek istemiyorumda.

ne güzel zamanında akıl edip almışlar babamız sağ olsun ya:)))

aynen öyle arabaya yazarlar ya babam sağ olsun diye bizde duvara mı yazsak ne:))
sağ olsun düşündü hepimizi ayırt etmedi 3 kardeşiz hepimize yaptı birer tane..bizde ondan gitmek istemiyoruz burdan ama eninde sonunda tayin var kısmet artık..

inşallah canım beklerim..
inşallah en azından sonucunu bile kendim almaya gitsem gelse bebişim yine yaparım birşeyler kötü sonuçlara alıştık nasılsa olmadı yine derim sonra veririm güzel haberi.allahım o günleri göstersinde tek..

ben geldim kızlar.
okuyorum simdi merak etmeyin hala aglıyorum dayanamıyorum yaaa
ama iyi olucam merak etmeyin.

canım niye bu kadar harab ettin kendini eminim çok değer verdin samimiyetine inandın sonra da içine oturdu..boşver desekte için bir süre acır inşallah en kısa zamanda geçer..

başınız sağ olsun canım
çok kötü bir durum allahım ailesine sabır versin
insan nasıl oluyorda bunalıma giriyor biz anlamıyoruz ama demek ki tükendikleri bir nokta oluyor allahım kimseyi o duruma getirmesin..

gunaydın kızlar.
hayırlı cumalar herkese....
gece guzelce uyudum ama sabah uyandıgımda herşey aynı sıcaklıgıyla duruyordu.hazmedemiyorum keske sunu yapsaydım bunu yapsaydım diyorum.sizlerle paylasıyım en iyisi rahatlarım belki.gece gunduz sürekli görüştügümüz aynı zamanda komsum olan bi arkadasım cok yakında bir bebegi olacak benden puset oto koltugu yatak filan gibi sipairşleri oldu getirdik haftalar once almaya da gelmedi bende hiç üstelemedim müsait olunca alırlar diye.elimde olmayan urunlerdi onun için getirttim.hhçbirzaman yakınlarımın benden alısveriş yapmasını istemem bununla iligli ima da bile bulunmam aksine canın nerden istiyorsa al derim herkekse.zorunda değilsiniz derim.
neyse dun bi adam geldi dükkana yaslı baslı bi herif.bebek arabası bakıcam dedi bende kız izinli adaam anlattım arabaların özellikleri saf gibi meger adam bizim arkadasın kayınpederiymiş.adam caktırmadan fiyat arastırmaya cıkmıs.

kısa kısa yazıyorum gönderememektten korktum.

adam tel le konusuyor filan sen bilmemkimsini dedi çok akba bi şekilde evet dedim.sonra teldekiyle burdan mı alıncak dedi bende normal müşteri sandım hep olur gencler begenir aileler alır burda alışkınız hangi müşterimiz diye sordum adam sana ne dedi söylemek zorunda degilim diyip bozdu cok gucume gitti benimde.neyse soyledi kim oldugunu bende onların sipzrişleri geldi sizin baktıgınız deil su dedim.bana ne ben kafama göre alırım dedi.oyle olmaz dedim bende pazarlık yapmak istedi yeniden bitmiş pazarlık tekrarlanmaz dedim.dogrusu bu haftalar önce anlaşmısız pazarlıkta bidaha niye yapayım.adam bagırıp cagırmaya basladı nasıl terbiyesiz bi herif anlatamam size.sakin olmaya calısıyorum ama adam hakarret ediyor cok kotu oldum diyorki bebek arabasını ucuza ver onları yataktan filan kazıkla.düşünebiliyormusunuz.olmazdedim.
sonra adam bana benim oğlum zemgin diye dost kazıgı atmaya calısıyorsunuz dedi. o kadar gucume gitti ki anlatamam kızlar.ne demek bu ya.bende zıvanadan cıktım kovdum dukkandan adamı gitmek bilmedi serefsiz.az daha dövecekti sanırım .
sonra gitmiş baska yerden almış filan neyse oralar önemli değil.

burda önemli olan adamın caktırmadan gelip yaptıgı terbiyesizllik sanki herkese farklı fiyat vericez.o da esnaf kesin öyle yapıyor herhalde dostlarını kazıklıyor ki kendi basına da gelecegini düşünmüş olmalı.benim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi arkadasımın beni kazıklama ihtimali.ben hiç bir müşteriyi kazıklamam bu ahlaksızlık olur.herkes esittir benim için dükkana gelen anamadan babamdan bile ablamdan herkesten aldıgım parayı alırım haksızlık yapamam hediye ederim yada ödeme kolaylıgı gösteririm ama gerisi olmaz.sonıuc itibariyle dost kazıgını yiyen ben oldum kızlar.bundan sonra ne olucak bilmiyorum arkadasım perişan oldu tabi.ama geri gelmez ki yasanılanlar.parası pulu degil önemli olan içime oturdu...işte böyle

simdi izninizle ben bi kuaföre gidiyim çarsıda biraz işlerim de var.yüzüm gözüm çok şiş.
kapatmam lazım.

bu olaydan kısa bir süre sonra bi müşteri geldi yine eski müşteri dediki söyle bi ürün lazım bana sizin beni kazıklamıcagınızdan öyle eminimki dogru ürünü vericeginizden dedi nasıl agladım nasıl agladım anlatamam.sonucta ben gerçekten kendimi bu sekilde kanıtlamış bir esnafım.dogru ürünü dogru müşteriye vermek insanları kandırmak oyle kolayki ve böylelikle öyle paralar kazanıyor ki insanlar.ama ben yapamam bunu.buna ragmen yasadım ya bu olayı en yakınımdan onun için hazmedemiyorum işte

sabah sabah sizinde moralinizi bozdum kızlar.
cevereye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.kaydirigubbakcemile3

cnm benim yaa inşş bir gün gerçek olur rabbim büyüktür valla çok zor allah düşmanımın başına vermesin ne zormuş ne zorr(((((

inşşş olur cnm hepimiz mutlu oluruz meleklerimizle
evet cnm normal herşey ama olmayınca olmuyorr iştee
valla aldım aktardan cnm deniyeceğim
internetten biraz araştırdım
kansere ve bir çok şeye ii geldiğini yazıyor
ama hamile kalmaya yardımcı olduğunu yazmıyor
siz biliyorsanız söyleyin
ısırgan otu değil tohumunu aldım ben aktardan

sen söyle gerisi kolay de:))) yaparsın tabi canım ya hemde rahatlıkla hatta keşke daha önce yapsaydım diyeceksin.. aylnız yemekleri bol kepçe yapma ertesi güne kalırsa menü şaşar ona göre:)))

tmm cnm yazdığım yemekler dışına çıkmam:)))))) aynılarını yaparım
evet yaa daha önce söyleseydin ama nerden bileceksin ben yapmak için yemek bulamadığımı dimi:)))
yinede sağol tatlım yapıcağım:))

anneler her şeyin en güzelini yapar ve bilir:))) ohhhh ne güzel... benim annişkom ve babişkomda gelecek yarın yupppppppppppiiiiii:teytey:

ayy ne güzel cnm yaa gözün aydın benden önce kavuşacaksın annene babana
çok sevindim senin adına geliyorlarda bide gitmeseler hiç dimi(

ben geldim kızlar.
okuyorum simdi merak etmeyin hala aglıyorum dayanamıyorum yaaa
ama iyi olucam merak etmeyin.

tatlım benim ağlama lütfen senin bir gözyaşın ondan değerli değil bunu unutma
boşver ağlama bitanem değmez ne geçmişiniz var sanki olsa bile siler atarsın
senden değerlimi sanki seni üzdüğü ağlattığı için o senin dostun bile değilmiş cnm
sadece sen dün moralin bozukmuş üzerine de bu olay olunca ağlamışındır eminim
bende öyle oluyorum hiç değmeyen birşey için oturup ağlıyorum bazen
öptüm seni tatlım kendine iyi bak o senin tırnağın bile olamaz senin gibi birisini bulmuşta arkadaşlık etmiş yaa asıl oturup o ağlasın seni kaybettiğine

günaydın kızlar bebingim densiz insanmı arıyosun çok fazla var kim yazdı hatırlamıyorum ama burda herşeyi ince ince düşünen her saçmalığı kafaya takan insanları kırmaktan korkan insanlarız çok stres yüklü olduğumuz için bebeğimiz olmuyo yazmıştı çok doğru bencede....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…