bende kızlar bugün tahlil sonuçlarımı aldım
doktora gösterdim benim sonuçlar güzel tsh normal olmuş 2.9488 olmuş en son aralık 4.9400 yarı yarıya
sadece ft3 yüksek çıktı 4.05 çıktı en son aralık 3.71 di yükselmiş ama diğerleri normal
doktorum ft3 bazen yanlış veriyor dedi o kadar önemli değil dedi
ama aklında kalamsın öbür aya tekrar yaptıralım dedi bende tmm dedim
eşiminde semen analizi çok iyi çıktı 1.5 sene önce 32 milyondu şimdi 102 milyona yükselmiş haraketlilik oranıda%65
ürolog gayet iyi dedi sizin çocuğunuzun olması için hiç bir sebep yok dedi
nasıl olmuyor dedi adam şaşırdı bende nasip olmayınca olmuyor dedim doktora
işte byle kızlar haa bide kızlar doktor bana ilaç yazdı kloemen ve folik asit bu ay içeceğim
bide her coçuk isteyen kadına ısırgan otunu öneriyor banada söyledi kesin kullan dedi nasıl içiliyor kaynatıptamı dedim onu bilmiyorum dedi bende aktara gittim sordum bana ısırgan otu tohumunu verdi kansere felan ii geliyormuşş bunu sabah akşam aç karnına 1 yemek kaşığı sızma balla 1 tatlı kaşığı bunla karıştır yee dediler yarın başlıyorum sizlerde alın kızlar
ne güzel zamanında akıl edip almışlar babamız sağ olsun ya:)))
güle güle gamzeeee
denizcim ben izmir i hiç görmedim çok merak ediyorum
inşallah bi gün bana da kısmet olur:))))
hiiiç ağlama sen kıyamam
öyle ummadığın anda bi gelir ki bebiş sürpriz düşünecek vaktin bile olmaz inşallah :)))))
ben geldim kızlar.
okuyorum simdi merak etmeyin hala aglıyorum dayanamıyorum yaaa
ama iyi olucam merak etmeyin.
kızlar bizde bugün akşamüstü kötü bir haber aldık,eşimin bi akrabası ölmüş,daha gençti,kalp krizi dendi ama öğrendik ki intihar etmiş.maddi durumları gayet iyiydi,işle ilgili sorunları vardı sanırım.bizim burda inşaat yapıyolardı,sanırım inşaatta kendini asmış,çok üzüldük,eşim çok etkilendi.yarın cenazeye gidicek.çok zor bir durum,allah kimseyi bu duruma sokmasın.
kızlar resim nasıl eklenio?size göbişimi göstermek istiyorum.facebooka eklemek istemiyorumda.
özlemim aaah
ben de ne özlüyorum o anııı:)))
yeniden yaşayıp müjdeler vermek nasip olur hepimize inşallah
ben bugün eşime adetim 2 gün geçti dedim inandı hadi hayırlısı dedi gözleri parladı yazık
üzüldüm halbuki takip ediyomu adet tarihimi diye sormuştum hafta sonu bekliyorum kırmızıları
çok üzüldüm sonra ilgilenmiyosun diye saptırdım konuyu
ama mahvoldum resmen
ohhhhhh ne güzel ya sizde herşey normal inşallah kısa zaman sonra güzel haberi verirsin bizler:)))
ısırganı bizde çok kullanırlar hatta ıspanak gibi falan yemeği yapılır, annem kurutur nane gibi çorbalara uygun yemeklere atar ve guatrını eritmek içinde ballı karışımı kullanmıştı ben severim yani öyle kötü bir tadı yok ama balla nasıl olur denemdim annem hiç sevmemişti onu biliyorum...
sen söyle gerisi kolay de:))) yaparsın tabi canım ya hemde rahatlıkla hatta keşke daha önce yapsaydım diyeceksin.. aylnız yemekleri bol kepçe yapma ertesi güne kalırsa menü şaşar ona göre:)))
anneler her şeyin en güzelini yapar ve bilir:))) ohhhh ne güzel... benim annişkom ve babişkomda gelecek yarın yupppppppppppiiiiii:teytey:
ben geldim kızlar.
okuyorum simdi merak etmeyin hala aglıyorum dayanamıyorum yaaa
ama iyi olucam merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?