Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyi yapmışsınız canım sen evin tadını çıkart iş yaparken nasıl çıkacaksa evin tadı(
hiç konuşamadınız mı o olaydan sonra insan eksiklenir özür diler açıklama yapar değil mi bunları yapmadı mı öyle hiçbirşey olmamış gibi mi davranıyor?

gamzecim kolay gelsin canım sana tasınmak zor iştir.cok özlettirme kendini.

özlemcim Allah kavustursun canım ya.

denizim zehir hafiyemizsin sen bizim canım ya.herkesin regl günü yaklaştı benimde..keşke bi süpriz cıksa aramızdan herkes bi oh cekse ne güzel olurdu.
elbiseleri giyecek yer olmadıgı için almadım sonra dolapta gereksiz yer kaplıyorlar maalesef

ya kızlar bugün hiçbirimiz karşılaşamadık,herkes pazarın keyfini çıkarıyor,bense miskin miskin otuuruyorummmmmmmmmmmmm..

Merak etmeyin,çok şükür iyiyim.Biraz yoğun geçiyor sadece son günler.Bugün de dayımlara gittik Kuşadasına.Anca geldik.Hava da düne göre çok kötüydü.Şimdi, yazılanları okuyorum,görüşürüz...

ben geldim , annemleri gönderdik(( şimdiden özledim ama 2 hafta sonu allah kısmet ederse 10 nisanda oradayız:)))

olsun canım ya dediğin gibi en azından uğraştırmamış bende hep aynıyım bunu yaşayan bilir beklemekte ayrı bir stres , sorun iyi olmuş canım ya yeni regl yeni yumiş inşallahhhhhhh... kolay gelsin canım sana ....

canım ya seni gördüğüme çok sevindim ... hastalığın geçti değil mi? çok yoğunsun ondan hasta oluyorsun bence( kendine dikkat et kuşum seni çok seviyoruz .....

iyi olmana sevindim canım hava kötüydü gerçekten
sen iyisin ya sağlık olsun tek..

benden sürpriz çıkmayacağı kesin:)
mavim hasta oldu sen ya da özlemden birde önümüzdeki ay koca karı ilaçlarından inşallah gamze hamiş olur..
bende yarın aktara gideceğim bal çörek otu tarçın alacağım
adetin son günü başlayacağım bakalım faydası olacak mı sonra adet olunca zaten ultrasyona gireceğim nisan sonunda ortaya çıkar bakalım zararı mı oldu ..

birde acı elma yağı varmış pamuğu batırıp vajinaya koyunca iltihabı alıyormuş duydunuz mu hiç yapanlar memnun kalmış..

valla çok çalışıyorum inşallah başarıyla geçerim bu sınavdan:)))

kızlar kimsecikler yok yine,nerelerdesinizz???
boykot edicem bakın aaaaaaaaaaa,,,çok boşluyosuznu hepiniz.gamze dışında hepinize cezaa vericez.

özlemcim çalışmalarında başarılar diliyorum:)
semracım ben geliyorum bak bana ceza yok
bu arada nbnh nerdesin kuzum 2 gündür yoksun ortalıkta..
yola mı çıktın ben mi kaçırdım?

kızlar günaydın birazdan işe gitmek için hazırlanacağım
deniz cadı nasıl hakladın üçkağğıtçı herifi helal sana
bebingim ohh arada bir kocişe açtır zaten dükkanı dinlen
semracım otur dinlen zaten evde sende benim gibi kurtlu götsün :))) hayatta evde oturamayanlardan koca kışı ders çalışmak için zorla evde geçirttim kendime simdi acısını çıkaracağım gerçi ingilizceye de devam
dün kahvaltı diye çıktık caddebostandanda kahvaltı ettikten sonra bostancıya kadar yürüdük e oradada balık yenmezmi sonra arabayı almak için caddebostana geri yürüdük :) oradan eve hiç trafiksiz döndük ve başladı yağmur gece öyle bir şimşek çaktıki ev sallandı şiddetiyle ömrümde öyle bir şimşek görmemiştim
özlemcim annenleri allah kavuştursun canım :/
mavicim ha kaynanan ha kırmızılar ikiside aynı olduğu için aynı günü seçmişler :)))
gamzecim en yoğunumuz bu hafta sen olacksın allah kolaylık versin
hoş geldin boncukcuğum
semracım aklıma gelmişken ne olur iki isim koyma canım yaa çünkü bende eşimde iki isimliyiz özellikle kızlarda çok büyük sıkıntılar karışıklıklar oluyor kızlık soyadını kullanamıyor bol isim olduğundan etkilemek istemem ama çok sıkıntı çektim iki isimden üniv. de notlarım açıklanmamasından tut neler neler ablamın eşi iki isim karışıklığından askeri liseyi kazandığı halde gidememiş gerçi hayırlı olmuş ama herzaman karışıklığa neden oluyor iki isim benden sadece yaşayan bilir tavsiyesi canım :)
tuanay ben kuşadasını çok seviyorum orada harika vakit geçirmiştik sahilde liman karşısında bir otelde kalmıştık hergün dev crouseler geliyordu hergün manzara değişiyordu birde kaleyide görüyordu otel adalande gitmiştik orada davutlar köyündeki milet milli parkıda hayatımdaa yer eden cennetlerden biri idi biz halk plajlarında değilde kimsenin olmadığı bir plajında yüzmüştük ıssız ada gibiydi harikaydı canım istedi ama kocişin izni yok bu senee (((
bu arada benim kırmızılar 5 gün gecikti ama sakın gözleriniz parlamasın histeroskopinin etkisi bu herkezde 15 gün falan geciktiriyor adet öncesi efektlerin hepsi mevcut
hadi ben hazırlanayımda işe gideyim çok kaynatmayın bensiz

birde acı elma yağı varmış pamuğu batırıp vajinaya koyunca iltihabı alıyormuş duydunuz mu hiç yapanlar memnun kalmış..

denizim ben denedim ben tampona çok az sürüp yapmıştım yaparsan çok az sür çünkü mentollü gibi canın yanmasın ama bende bi işe yaramadı sanırım iltihap falan yoktu...

kızlar kimsecikler yok yine,nerelerdesinizz???
boykot edicem bakın aaaaaaaaaaa,,,çok boşluyosuznu hepiniz.gamze dışında hepinize cezaa vericez.

semracım kaç gündür bende burdayım ama hiç kimse yok bende yazmadan çıkıyorum 10 dkda bir siteye bakıyorum birileri gelmiştir belki diyeç..

selam kızlar.bugun siz acmıssınız sayfayı ne guzel herkese iyi haftalar...
sanki hergun bu cumleyi kullanıyormusum gibi geldi bana ya ne cabuk geciyor zaman.
valla dun koçişe dukkan actırdım ama evde deli gibi iş yaptım popomu koymadan koltuga işe geldim.
tabi erkendende uyudum
bu hafta cok yogun benim için.inş. hayırlı seyler olacak.hepimiz için öyle olsun.şimdiden söyliyim bu hafta sonu izinliyim böcüğüm geliyor.girerim tabi bırakmam tamamen sizi sekerler..
ay nasıl kusadası cekti canım bilemezsiniz annemlerin yazlıgı var orda 2 yazdır gidemiyorum inş.bu yaz giderim.

nursimcim deli ediyor insanı kimsenin girmemesi di mi.
bende aynıyım bazen 10 dj da bir giriyorum kimse yok ne yazcagımıda bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…