dun gece arkadaslara gittik eve 4 te geldik perişan oldum valla.uyudum 1 e kadar eşim actı dukkanı evde bi sürü iş birikmişti onları yaptım.herkes muhabbeti yapmış kacmıs vallla.
o arkadaslarda geldi gec saatte hiçbişey yokmuş gibi davrandılar hayret di mi ya.insanlar ne iilginç.
geldim kızlar
adet te geldi
korkmuştum gecikecek uğraştıracak diye
adet gelgi sıra misafirde çamaşır falan attım yemek yapıyorum
7 de falan burda olurlar heralde
valla duş aldım adet geliyo azcık rahatladım
ama azcık(((
Merak etmeyin,çok şükür iyiyim.Biraz yoğun geçiyor sadece son günler.Bugün de dayımlara gittik Kuşadasına.Anca geldik.Hava da düne göre çok kötüydü.Şimdi, yazılanları okuyorum,görüşürüz...
Merak etmeyin,çok şükür iyiyim.Biraz yoğun geçiyor sadece son günler.Bugün de dayımlara gittik Kuşadasına.Anca geldik.Hava da düne göre çok kötüydü.Şimdi, yazılanları okuyorum,görüşürüz...
gamzecim kolay gelsin canım sana tasınmak zor iştir.cok özlettirme kendini.
özlemcim Allah kavustursun canım ya.
denizim zehir hafiyemizsin sen bizim canım ya.herkesin regl günü yaklaştı benimde..keşke bi süpriz cıksa aramızdan herkes bi oh cekse ne güzel olurdu.
elbiseleri giyecek yer olmadıgı için almadım sonra dolapta gereksiz yer kaplıyorlar maalesef
benden sürpriz çıkmayacağı kesin:)
mavim hasta oldu sen ya da özlemden birde önümüzdeki ay koca karı ilaçlarından inşallah gamze hamiş olur..
bende yarın aktara gideceğim bal çörek otu tarçın alacağım
adetin son günü başlayacağım bakalım faydası olacak mı sonra adet olunca zaten ultrasyona gireceğim nisan sonunda ortaya çıkar bakalım zararı mı oldu ..
birde acı elma yağı varmış pamuğu batırıp vajinaya koyunca iltihabı alıyormuş duydunuz mu hiç yapanlar memnun kalmış..
kızlar kimsecikler yok yine,nerelerdesinizz???
boykot edicem bakın aaaaaaaaaaa,,,çok boşluyosuznu hepiniz.gamze dışında hepinize cezaa vericez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?