Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
insanlar valla çok yüzsüz bu olyı benim kayınpeder yapsa yerin dibine girerdim ama insanlar hiçbişey olmamış gibi davranıyor çok tuhaflar...

ben insan içine cıkamazdım basıma gelse nursimcim.ama işte maalesef bizim insanlarımız yüzsüz...

canım kayınvaliden nasıl daha iyidir inş.enfeksiyon kaptı demiştin.

valla canım aradım biraz evvel ama gece çok kötü olmuş tansiyonu yükseliyor sürekli check-up yapıcaklarmış birazdan bu gece ben kalıcam yanında inş biran evvel iileşir...

sen çokmu yoğunsun bebingim sen tüp bebeğe ne zaman gideceksin... valla bi 4 nisan gelemedi başlıycaz ya tedaviye ya adet gecikir yada zaman geçmez zaten...

özlemcim çalışmalarında başarılar diliyorum:)
semracım ben geliyorum bak bana ceza yok
bu arada nbnh nerdesin kuzum 2 gündür yoksun ortalıkta..
yola mı çıktın ben mi kaçırdım?

teşekkür ederim canım inşallah başarılı oluruz:)))

aaa evet bende hep buradaydım annemler olduğu halde hemde lütfen yani!!!!!!!!

valla ben bilemiyorum canım öyle bir şey mi demişti?

birde acı elma yağı varmış pamuğu batırıp vajinaya koyunca iltihabı alıyormuş duydunuz mu hiç yapanlar memnun kalmış..

ben yine kk da okumuştum bebiş isteyenler yapıyordu ay ne yöntemler deneyende var yani:))) bende düşündüm ama denemedim....

ıyi akşamlar...Yorgun bir pazartesi akşamı ve nihayet evdeyim.1 saat sonra da benim matemetikçi gelecek,2 saat matematik,hiç çekilmez ama 3 ay sabretmek zorundayım.Burpcum,histerokopi değildir inşallah gecikmenin sebebi,keşke yani,öyle olsa,neyse hayırlısı olsun diyelim.Ama anladığım kadarıyla,eşinle yeniden birbirinizi bulmuş gibisiniz.Özlemek iyidir,ama keşke sen hamiş kalsanda yaz tatili varsın,olmasın.
Nursimcim,geçmiş olsun tatlım.En kısa zamanda şifalar bulursunuz inşallah.Nisan ayı bebek ayın olsun.mis gibi aralıkta doğum yap.Yazın sıcağınıda daha rahat geçir,hem çok şişmemiş olursun.Hamileliğin tadını çıkarırsın....
Bebing tatlım,senin böcek geliyor ya,sana rehabilite gibi olur,son zamanlarda ki sıkıntılarını atarsın inşallah.
Öslem tatlım,sen nasılsın????Bahar yorgunluğu sende de var mı?Kızlar bende hem dışarıda olma isteği hem de müthiş bir yorgunluk var...
Denisim,valla senden iyi araştırmacı gazeteci olurdu,yanlış bölüm okumuşsun kuzucuğum....
Semram,doğuma girerken ne kadar çok kişi için dua edeceksin yaww,gelinin ayakkabısına yazılan isimler gibi.Tez zamanda kabul olur inşallah....
Gamzecim,sana da kolaylıklar diliyorum.Ben taşınma deyince çok üzülürüm.Nakliye firmasında çalışanları görünce daha da üzlürüm.Emek işçiliği çok zor yaaaaa..Allah kolaylık versin.
Mavili,mavili,mavili,bir oğluşun olacak tatlım yaaa,bak şimdi birden öyle hissettim...

kızlar benim kaşlar çatıldı gene çok keyifsizim yeni evli bir yeni yetme ablama geçen ay vallaha size imrendim korunmayı bıraktım demişti şimdide ablama 5 haftalık hamileyim demiş herzamanki gibi boğazımda bir şeyler düğümlendi yolda gelirken denizaltında gidiyormuşcasına çok yağmur yağıyordu millette korkudan sağdan sağdan emniyetli emniyetli giderken ben soldan müziği sonuna kadar açarak gene viyak viyak ağlayarak 130 la eve geldim zaten yol gözükmüyordu birde ben ağladığım için gözlerimde görmedi bunu neden yaptım bilmiyorum ama kazalar nasıl oluyor birkez daha anladım şimdi trafikte biraz daha anlayışlıyım çünkü hastane dönüşlerim öyle acılı olduki herseferinde abuk subuk yapılmayacak şeyler yapdım üzüntümden
gelmeden önce bir eczaneye uğradım idrar testi aldım malum 5 gün geciktim ama eve geldiğimde bu testi yapmadım niye yapayımki histeroskopi milletin adetini 15 gün geciktirmiş hep benimde adete yönelik tüm belirtilerim var herşeyden önce zaten duygusal olmamdan da anlaşılıyor offffff kızlar off nedir bizim bu çektiğimiz dalga dalga saçmalayan ruh halleri oysa mükemmele okadar yakınızki dün güney afrikada bir ülkenin belçikanın sömürgesinden sonraki iç savaşları ile ilgili bir film izledik eşim çok etkilendi karar verdik oradan bir afrikalı çocuk evlat edinmeye diyeceksinizki türkler dururken niye afrikalı türklerin karnı bir şekilde doyuyor ama onlar bildiğiniz açlar sonra insanlar çocukları alıp organlarını satıyorlarmış ondan sonra durdurulmuş afrikadan yurt dışına evlatlık verme durumu bazen durumu kabulleniyorum ama bazen geliyor ki yenilir yutulur bir lokma olmuyor boğaza düğüm düğüm oturuyor

tuanayım matematik hiç çekilmez dediğin gibi ingilizceden beter seninkide ama ne yapalım çalışmak zorundayız bu ülkede binlerce sınav yapıp üç kuruşluk maaş verirler ama milletvekili olmak için parti lideri olmak için ilkokul mezunu olmak yeterli ne sabıka bakılır ne başka birşey
ben bugün ters tarafımdanda kalkmadım ama anladınız siz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…