ıyi akşamlar...Yorgun bir pazartesi akşamı ve nihayet evdeyim.1 saat sonra da benim matemetikçi gelecek,2 saat matematik,hiç çekilmez ama 3 ay sabretmek zorundayım.Burpcum,histerokopi değildir inşallah gecikmenin sebebi,keşke yani,öyle olsa,neyse hayırlısı olsun diyelim.Ama anladığım kadarıyla,eşinle yeniden birbirinizi bulmuş gibisiniz.Özlemek iyidir,ama keşke sen hamiş kalsanda yaz tatili varsın,olmasın.
Nursimcim,geçmiş olsun tatlım.En kısa zamanda şifalar bulursunuz inşallah.Nisan ayı bebek ayın olsun.mis gibi aralıkta doğum yap.Yazın sıcağınıda daha rahat geçir,hem çok şişmemiş olursun.Hamileliğin tadını çıkarırsın....
Bebing tatlım,senin böcek geliyor ya,sana rehabilite gibi olur,son zamanlarda ki sıkıntılarını atarsın inşallah.
Öslem tatlım,sen nasılsın????Bahar yorgunluğu sende de var mı?Kızlar bende hem dışarıda olma isteği hem de müthiş bir yorgunluk var...
Denisim,valla senden iyi araştırmacı gazeteci olurdu,yanlış bölüm okumuşsun kuzucuğum....
Semram,doğuma girerken ne kadar çok kişi için dua edeceksin yaww,gelinin ayakkabısına yazılan isimler gibi.Tez zamanda kabul olur inşallah....
Gamzecim,sana da kolaylıklar diliyorum.Ben taşınma deyince çok üzülürüm.Nakliye firmasında çalışanları görünce daha da üzlürüm.Emek işçiliği çok zor yaaaaa..Allah kolaylık versin.
Mavili,mavili,mavili,bir oğluşun olacak tatlım yaaa,bak şimdi birden öyle hissettim...