Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Burp,seni çok iyi anlıyorum tatlım.Ne kadar olgun olmaya çalışsakta,hiç ummadığımız anda gelen ya da hiç beklemediğimiz birinden gelen hamiş haberlerine,buruk bir tebessüm edebiliyoruz sadece.Gaza basarken,yaptığın hızla ve döktüğün gözyaşlarınla,sanki hafiflediğini hissedersin ya da isyanındır bu senin.Ama bu ne durumu değiştirir ne de gelecek diğer haberleri...Ama biz yine de mucizelerimi beklemeye devam edeceğiz,tüm inancımızla ve olumsuzluğumuzla...

Mucizeler,hep geciken adetlerde ve beklenmeyen zamanlarda oluşurlar.Bunu sakın unutma....

tuanayım iyiyim tatlım bugün dışarısı beni çağırmıyor:))) çok soğuk çünkü.....

burp seni öyle iyi anlıyorumki bizim komşununda göbeği iyice çıkmaya başladı be bende nemli gözlerle izlemeye ve benim neyim eksik demeye başladım bile((

kızlar ben geldim cuma akşamı kk açılmadı haftasonu da eşim olunca alışveriş falan filan derken pek giremiyorum

denizcim öncelikle deprem için geçmiş olsun canım 2005 de ben de ızmirdeydim gece olan depremde duvar çatırtısıyla uyanmıştık çok kötüydü bende de deprem korkusu var o zamandan kalma neyse böyle küçük küçük olması daha iyi büyük deprem olmasını engeller diğer topicteki adamı kk dan attırmanı çok takdir ettim valla senin elinden hiç birşey kaçmaz

mavicim gözün aydın çok sevdiğin kayınvaliden gelmiş inşallah çabuk iyileşirde hemen evine döner

nursimcim senin kayınvalidene de geçmiş olsun canım

gamzecim sana kolay gelsin özleminde dediği gibi ilk temizlik için bari temizlikçi çağırsaydın daha çok yorulacaksın böyle

tuanaycım sana da iyi dersler kolay gelsin canım sen niye matematik dersi alıyordun ben kaçırmışım galiba

özlemcim sana da Allah kavuştursun diyeyim gerçi 10 Nisan da az kaldı ama

semracım eşinin yeni işi hayırlı olsun Ada hanım şimdiden güzel şeyler getirmeye başladı hayatınıza

burpcum sınav bitti seni daha çok görmeye başladık ne güzel

selam kızlar..sonradan gelmiş herkesler..
evet nursimcim cok yogunum
isim koydum faceden atayım ama.
bizim tüp seneye kalıcak sanırım.

kızlar dün adetimin 13,günüydü akşam karnımda böyle iğneden sonra kızarıklık olur ya öyle birşey oldu acıdı kaşındı sonra aklıma geldi geçen ay 13.gün akşam çatlatma iğnesi olmuştum baktım aynı yer çok ilginç geldi ama bugün yok mesela bir de 3 gündür kahverengi lekelenmelerim var genelde 12.gün olurdu sadece 1 kere olurdu ama bu uzun sürdü niye olur acaba

iğneyi soğukken yaptıysan soğuk alerjisi olmuşsundur nbnh cim.

eee herkes ekrana bakıyor yazmıyor mu anlamadım gitti.
hala gelmedi benim bilgisayar kızlar.istanbula yollamıslardı ya geziyor sanırım boğazda benim yerime

canım benim öyle güzel ifade etmişsinki tam biz bu işin üstesinden geldik kabullendik diyoruz pat bir anda allak bullak oluyoruz ben kesinlikle bu konuyu kapatmak istiyorum artık bu konu ile ilgili üzülmek istemiyorum ve neden olgun olamıyorum bir türlü anlamıyorum artık mucizelerede inancımı yitirdim elimde üç kuruşluk hamilelik testi var ve ben onu kullanmadım bile bu herşeyi öyle net açıklıyorki bugünkü haber olmasa o testi almayacaktım bile ne umut kaldı ne inanç kaldı isyanda hafifledi sadece kabullenmeye olan ihtiyaç kaldı bende

burp seni öyle iyi anlıyorumki bizim komşununda göbeği iyice çıkmaya başladı be bende nemli gözlerle izlemeye ve benim neyim eksik demeye başladım bile((

canım benim en yakın arkadaşlarım komşum iş arkadaşlarım üniversite arkadaşlarım ablam herkez teker teker gözümün önünde bebeklerine kavuşuyorlar her biri yaramıza tuz basmaktan başka birşey olmuyor

ben artık 8 de cıkıyorum işten kızlar malum saatler alındı ya..ama cok yorgunum...

yoğunluk iyidir bebişim dertleri unutturur insana

bebing açtım faceyi bekliyorum isimi merak ettim
nbnh hiç bir fikrim yok tatlım ama içini ferah tut kötü birşey değildir

canım iğneyi geçen ay yapmıştım bu ay yapmadım onun için garip geldi

burpcum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım tam toparlandık iyiyiz artık diyoruz ki bir hamile haberi bizi mahvediyor ama bu böyle devam edicek gibi görünüyor biz hamile kalana dek benimde bir komşum hamile geçen gün gördüm karnı şişmiş ona da gıcık oldum o da ilk bebeğini düşürdü bu bebeği de ha düştü ha düşecek derken düşmedi millet düşmediğine şükretmiyor da cinsiyetinin kız olduğunu öğrenince babası erkek olmadı diye üzülmüş daha ilk çocukları oysa biz onu da bulamıyoruz

bebing açtım faceyi bekliyorum isimi merak ettim
nbnh hiç bir fikrim yok tatlım ama içini ferah tut kötü birşey değildir

sağol canım dr kullandığım ilaçlar bu ay da etkiler demişti herhalde bu şekilde etkiliyor inşallah enfeksiyon falan değildir

kızlar ben de gideyim de dualarımı okuyayım biraz sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi

bende öğğreniz öğrenmez nasıl dua ediyorum bilemezsin olurda gözüm değer diye kocakarılar gibi dua ettim sağ sağlim kucaklarına alsınlar diye çok fenaa yaa

yolda çocuk hamile vb. ne görsem hemen maşallah diyorum ne olur ne olmaz kem göz olduk ((

bebingim gelmedi bu arada

oooooo kalabalığız bugün:))))
dün 8 gibi kaynanamla görümcem geldi gece yattılar sabah erkenden gittiler
gazi de tomografi istemişler ama sıra çok olduğu için onlar çorum da çektirecekler şimdi çorumdalar
önümüzdeki hafta tekrar gidecekler tabi önce buraya uğrarlar
kayınpederimi de kızının yanında bıraktılar aslında o burda kalmayı istiyomuş ta
yalnız kalır diye getirmemişler bura otel ya:))))

burp canım testi almışken yap ta kurtul bence iiinşallah bi sürpriz olur
tuanayım sağol canım artık pembeli mavili geçtim sağlıklı bi yavrum olsun çok istiyorum:)))))

bebingim hadi tükkanın ismi hayırlı uğurlu ve bebişle olsun müşteri bebeği değil senin bebeğin:))))
nbhn sen iğne acısına kafanı takma çalış canım valla en bereketli dönem:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…