Burp,seni çok iyi anlıyorum tatlım.Ne kadar olgun olmaya çalışsakta,hiç ummadığımız anda gelen ya da hiç beklemediğimiz birinden gelen hamiş haberlerine,buruk bir tebessüm edebiliyoruz sadece.Gaza basarken,yaptığın hızla ve döktüğün gözyaşlarınla,sanki hafiflediğini hissedersin ya da isyanındır bu senin.Ama bu ne durumu değiştirir ne de gelecek diğer haberleri...Ama biz yine de mucizelerimi beklemeye devam edeceğiz,tüm inancımızla ve olumsuzluğumuzla...
burp seni öyle iyi anlıyorumki bizim komşununda göbeği iyice çıkmaya başladı be bende nemli gözlerle izlemeye ve benim neyim eksik demeye başladım bile((
ben artık 8 de cıkıyorum işten kızlar malum saatler alındı ya..ama cok yorgunum...
iğneyi soğukken yaptıysan soğuk alerjisi olmuşsundur nbnh cim.
eee herkes ekrana bakıyor yazmıyor mu anlamadım gitti.
hala gelmedi benim bilgisayar kızlar.istanbula yollamıslardı ya geziyor sanırım boğazda benim yerime
bebing açtım faceyi bekliyorum isimi merak ettim
nbnh hiç bir fikrim yok tatlım ama içini ferah tut kötü birşey değildir
burpcum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım tam toparlandık iyiyiz artık diyoruz ki bir hamile haberi bizi mahvediyor ama bu böyle devam edicek gibi görünüyor biz hamile kalana dek benimde bir komşum hamile geçen gün gördüm karnı şişmiş ona da gıcık oldum o da ilk bebeğini düşürdü bu bebeği de ha düştü ha düşecek derken düşmedi millet düşmediğine şükretmiyor da cinsiyetinin kız olduğunu öğrenince babası erkek olmadı diye üzülmüş daha ilk çocukları oysa biz onu da bulamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?