Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tünaydın
burpcum ne diyeyim ki artık bende kafayı sıyırdım geçen eşime de dedim 1 sene daha uğraşırız ondan sonra bırakırız maddi manevi herşeyimizi olmamış hayalimiz için nereye kadar harcayacağız.eşim kendini parçalıyor daha fazla ne yapabilirim diye sırf ben istediğim için biliyorum bırakalım dediğim anda herşeyi bırakır onu da yıprtamak istemiyorum ama içimizdeki istek ve hormonlarımıza gücümüz yetmiyor melesef gece geç yatıyorum ve saat ikilere kadar aşağıda 9 aylık bebeğin ağlamasını duyuyorum ben aklımdan atmak istesemde olmuyor..8 yaşında bir yeğenim var karşı dairemde çok tatlı bir kız çocuğu dışarı çıkıp gördüklerim ayrı nasıl unutabiliriz ki..hiçbir çaba harcamadan beklemek de olmuyor malesef..hayat bazen herkese adil değil..
sabah haberlerinde izledim krediyle tüp bebek yapmış yoksul bir aile 3 üz olmuş ve bakamıyorlarmış yardım bekliyorlarmış 16 yıl sonra mutluluğa ulaşmışlar ama onlarında derdi var..yani hayat böyle hiçbir zaman mücadele bitmiyor hep bir koşuşturmaca hep allah beterinden korusun diye avunuyoruz öyle de zaten şükür halimize bin kere ama bir yerden sonra beynimiz bunları da unutuyor..ne yapsak boş..
bebingcim haklısın ama ertele ertele nereye kadar malum durumumuz ortada bu şekilde hiçbirşey yapmadan beklemek benim psikolojimi bozuyor umudumun olmadığı aşılamayı bile olmak için gün sayıyorum napıyım bir umut..
güne pek iyi başlamadık yine ama inşallah bundan sonraki günler güzellikler getirir bize..

Günaydın,semracım geçmiş olsun tatlım,çok zor durumda kalırsan zencefil çayı iç.Hamileler için en güvenli bitkidir.
Bebingcim,sen nasılsın tatlım.Bu arada tuttum ismi.Bütün müşterilerin alkoliklerden daha bağımlı olurlar inşallah.Giren,eli boş çıkmasın.Gelen bir daha gelsin.Ama önce sağlık,huzur ve bebek tabi ki.

bilmiyorum ki neden bulanıyor,heralde üşüttüm.kusma falan yok ama devam ederse arıcam.

günaydn kızlar nasılsınız?
bende kötüyüm valla çok yoruldum ayy ne zor bir iş öbür eve gidiyorum pencerelerin kağıdı kopartıyorum
eve geliyorum evi topluyorum Allahtan bu gün annem geliyorda yardım edicek
bu cumartes taşınacağız Allah kısmet ederse yarın orayı temizliyeceğiz
şimdiden yıldım valla bu işten bu günde temizliyeceğim orayıı inşaat ev ya çok zor temizliği kızlar
sizi çok seviyorum cnm akşamları kızlar ban akızmayın girmiyor die inanın çok yoruluyorum şu ev bitsin bunları telafi ederim sizi unutmuyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

kolay gelsin canım allah güç kuvvet versin
annenin gelmesine sevindim hasta diyordun iyileşmiştir inşallah..
ah gamzecim çok zor ya inşallah temiz temiz yerleşip rahatca oturunca geçer bu yorgunluklar
tekrra kolay gelsin dikkat et kendine izinlisin sen şimdi sonra telafi edersinŞeniz

kimse yok diye işlere daldım meger herkes ugramıs.deniizim faceden atıyorum hemen.

tuanayım teşekkür ederim inş.ii olur.yasıcaz göricez artık.

bugune hepimiz kötü basladık derhal toparlanmamız lazım.

denizim cok haklısın zaman geciyor belkide olmayacagını kabullenmek isityorum ve oyalıyorum bahanelerle kendimi bende tanıyamıyorum ki artık kendimi.

semracım gecmiş olsun canım temizlşik yaptın üşüttün tabi.ben olsam zaman kaybetmeden doktoru arardım canım ya.bulantı cok feci bişeydir.

nbnh canım güzel sözlerin için sağol.darısı seninde başına inşallahhhhhhhhhh..

sağol semracım darısı hepimizin başına
ayrıca geçmiş olsun canım bir dr nu ara istersen birşeyler önerir mutlaka

hoşgeldin nbnh cim...
nasılsın bidaha bişey oldu mu iğne yaparken...

iyiyim bebingcim ben bu ay iğne kullanmıyorum canım bu ay kendimiz deniyoruz geçen ay çatlatma iğnesini yaptığım yer bu ay iğne yapmadığım halde acımıştı o gün ama geçti sen nasılsın canım bence sende tedaviye çok ara verme yaşımız geçtikçe yumurtalarımız azalıyor maalesef ki

canım kusura bakma ben yanlış anlamışım nbnh cim ben de suan iğne yaparken kızardı acıdı sanmıstım.anca geciyordur yeri canım ya benmi morarmıstı haftalar sonra gecmişti

kimseler yok ben dısarı cıkıyorum maalesef netten yapılamayan işler var onun için.sonra görüşürüz.

denizcim paylaşımın için teşekkür ederim canım ama burpunda dediği gibi merkezler hikaye yazmaya başladılar bile neymiş elde ederlermiş eee bu zamandır niye elde etmediniz o çok başarılı şeyi herkesi eli boş gönderdiniz valla aslında hiç inancım yok bu konuda ama mecburen deneyeceğiz ne olur rabbim dahaha fazla aratmadan göndersin inşallah...

semracım ne oldu kızlar niye öyle şeyler yazdılar anlamadım ben mi kaçırdım birşeyleri ama şunu bilki sen bizim umudumuzsun... ben ve eşim varikoselle karşılaşınca ne yapacağımıızı bilemedik ta ki sende benim eşimde oldu diyene kadar sen gerçekten bir mucize ve bize umutsun kim ne dediyse sakın öyle düşünme ha burada hamilelerle ilgili söylenen kıskanma sözleri seni sakın etkilemesin çünkü ben kendi adıma çok mutluyum senin gibi bir arkadaşım ve örneğim var diye... kendine ve adaya iyi bak canım benim yesin onu teyzesi o farklı ve özel bir çocuk bunu unutma ve bize de dua et olur mu canım....

burpcum çocukluk günlerime dönmeyi ve en büyük acının dizimin yaralandığı zaman olduğunu tekrar yaşamak istiyorum ... bu çektiğim acı ondan daha derin ve iz bırakıyor... 32 yaş kimine göre yeni evlilik yaşı ki bu yaşta evlenen çok tanıdığım var bu kadar ümitsiz olma ne olur sonuçta bebek olmaması bizim tercihimiz değil rabbimin takdiri işte....

evet denizcim biz ne kadar aman boşver deriz desekte olmuyor bize herşey o minik yürekleri çağrıştırıyor ve arzulatıyor işte... cici bir kız çocuğu gördüğümde rabbim bana da böyle şirin bir bebek nasip et demekten ve uzaktanda olsa onu sevmekten kendimi alıkoyamıyorum((

gamzecim kolay gelsin tatlım... ama biz sana dedik değil mi büyük sözü dinlesene sen:))) yeni ev temizliği en zor iş valla...

gamzecim kolay gelsin canım sen bizi dert etme yap işini gücünü

denizcim eşim test verecek önümüzdeki hafta bakalım napıcaz dün azcık ağladım biraz da çokPeşim de öyle yaoma kendimi sorumlu hissediyorum dedi ne yapacağımı bilemedim
ben seninle anne olmak için evlenmedim çok isterim ama olmazsa da napalım dedim gerginim falan dedim öyle işte üzdüm kocamı da((((
bu aralar gerginim kaynana bi taraftan bu konu bi tarftan huzur vermiyorum adama bu arada pazartesi yine geliyo benimkiler salı gidiyo doktora iş biterse götürecek eşim o gün ama yakına gün verirse gelir belki yine ooooooooooooofffffffffff daraldım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…