Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eşimden fırsat olmuyordu bi türlü yorgunluktan sızıyordum kac gecedir.bi geldim kmseler kalmamıs.neyse sekerler camasır filan asmam lazım kendinize iyi bakın görüşürüz...

kimse kaynatmamış bu akşam ben de sayfalar çok birikmesin diye girdim ama kimse birşey yazmamış

nazımız onlara geçecek tabi napalım birazcık üzülüversinler bencilce gibi geliyor ama değil napalım onlarla paylaşmayıp üzmeyelim diye kendimizi mahvediyoruz..anlayışlılar allahtan sorumlu hissetme kendini ara ara boşalmakta fayda var yoksa kafayı sıyırma boyutuna geliriz canım benim..

akşam üstü moralim bozuktu malum şehit haberlerine balkona çıktım hava alayım diye babam gelmiş
hemen indim o da abime geçti gel kalalım yalnızım dedim gelmedi bende ayıp olmasın diye bu saate kadar onlarla oturdum..ondan giremedim yarın da annemin resmi kurum işleri var uff bıktım artık kaç aydır uğraşıyoruz evlenmek daha kolay yemin ediyorum boşanmak ne zormuş( ama akşama gelirim
çok kaynatın gelince bol bol okuyayayım..:))))

Selam kızlar.ben dün sabah aşılama yaptırdım.meraktan ölüyorum.7 nisanda belli olucak.inşallah iyi sonuç alırız.eşimin yaşgünü o gün.yaş günü hediyesi olur.

evet ya bende fazla birikmedsin diye girdim ama kimse girmemiş boş kalmış bu aralar sayfamız ... benim malum işim vardı da sizler neredesiniz kuzular ya...

evet ya bende fazla birikmedsin diye girdim ama kimse girmemiş boş kalmış bu aralar sayfamız ... benim malum işim vardı da sizler neredesiniz kuzular ya...

ne işin vardı :lepi:
ne işin vardı:lepi:
ne işin vardı:lepi:
:hooray::hooray::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…