Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım geçmiş olsun canım son dönemlerde olurmuş diye biliyorum saçları çıkıyo Ada nın lüle lüle olucak büyüyünce annesi :)))))))))

özlem ben de senin gibiyim aynı milletin bebeğine sulanıyorum gördüğüm yerde Allah ım bizlere de nasip etsin ne diym

bu arada dün bahsettiğim arkadaşım hamile değilmiş adet oldu((
o da olmadı deyince üzüldüm 8 yaşında kızı var yine olmuyo bebek
anlayacağınız hastalıklarımız sorunlarımız aksayan tedavilerimiz bahane
hiç bi sorunumuz olmasa da olmayınca olmuyo işte
Allah dilediği zaman dilediği kişiye veriyo
böyle düşününce de kürlere ilaçlara tedaviye inancım zedeleniyo
karışıyorum işte
ama hadi biriniz hamile haberi verin yaaaaa
bu sayfanın sökülmek için buna ihtiyacı varrr

kızlar çok sağolun,ben sizlerin zaten bu bebek muhabbetini kıskanarak yaptığınızı düşünmüyorum,hepinizin hakkı zaten özenmek,anne olabilmek arzusu,allahım nasip ederse sizlerde bigün anne olucaksınız,allah kimseyi böyle bişeyle sınamasın zor gerçekden.ben de ada da dua ediyoruz size ve biliyoruzki en yakın sürede bebek haberleri dökülecek,çok eminim,çok inanıyorum,sizde inanın ve dua edin.

şuan iyiyim,mide bulantı geçti,ama ablam doktorumla konuştu yinede oda olabileceğini söylemiş,son zamnlarda yaşanabilirmiş ama benimki üşütmeden gece üstümü çok açıyorum atlıcak kadar sıcak oluyor elimden gelse camı açıp yatıcam.

üşütme değil canıım sen dikkat et yine üşütmede
kel mi olsun kız annesi sırma saçlı oluyo ada

canım ya onun en azından bir kızı var dua etsin bizim elimizde ise koca bir sıfır(( allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin ne diyeyim... valla en büyük ilaç dua bence diğer herşey bir bahane ama du gerçek:))) evet biri sökülse diğerlerimizde peşinden gideceğiz ya hadi bakalım....:lepi:

canım benim senin dualarına çok ihtiyacımız var emin ol.... iyi olmana sevindim açma öyle üstünü falan zopalarım bak:)))

aaa nnursim gelmiş. gececisin demek sekerim sen...

mavicim istemediğin ot burnunda tütermiş misali bosver takma kafana

ii akşamlar kızlar ii kaynatmışsınız valla...bebingim evet geceye döndüm dün akşamda hastanede refakatçı kaldım saçma sapan uyku uyudum sabah eltim geldi ben eve geçtim uyumuşum ama başım ağrıdı bu defada bu arada tüp bebek merkezinden aradılar tedaviye bu ay başlamak istiyorsanız ertelemediyseniz 4 nisanda lucrine başlamayı unutmayın diye hoşuma gitti...

geldim şekerim... yalnız tedaviyi ertelemişsin biraz erteleme tatlım ya nbnh doğru demiş yaş ilerledikçe yumurtalar azalıyor diye şuan bir sebep yokken bir sorun yokken başlarsan ii olur canım...

semram geçmiş olsun havalarda değişik bu aralar tabi ama drunun olabilr demesi rahatlattı beni canım...

kim yolda çocuk görünce içinden geçirmiyorki. kim burukluk duymuyorki kıskançlıkla alakası yok bunların kimi zaman daha yoğun hissediyoruz kimi zaman daha az ama herzaman içimizde anne olma isteğimiz var...

kızlar canlarım yazdıklarınızı okudum ama kociş erken geldi tepemde cevap yetiştiremiyorum bu gün modokoya ( ist. anadolu yakası mobilyacılar sitesi) gittik ablamın bebişine yatakodası takımı baktık ama sanki tüm mobilyalar birbirinin kopyası gibiydi tek tük özgün tasarımlar bulduk aslında pişman oldum benim kociş çok özel bir tasarım yapardı atölyeye yaptırırdı artık buna vakit kalmadı kısmet bizim bebiye :)))))

bu arada gözünüz gönlünüz açılsın diye avatar resmimi değiştirdim allah hepimize böyle güzel bir bebi nasip eder inşallah

semracım hamile olduğun için seninle gurur duyuyoruz tek nazar boncuğumuz sensin çevremizdeki hamileleri kıskanmak değil de anne olmak istediğimiz için bazen yoğun duygular yaşıyoruz hepimiz bizim kadar beklemesende sen de bilyorsun yaşadıklarımızı ve bizi en iyi sen anlarsın dualarımız seninle:Saruboceq:

hadi az kaldı nursimcim sen iğnelerini Eskişehir de olcaksın değil mi

burpcum bizde modokodan aldık,belki aldığımız mağazaya giteydiniz görürdünüz.bayb parl diye bir mağaza.orayıda gezdinizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…