özlem ben de senin gibiyim aynı milletin bebeğine sulanıyorum gördüğüm yerde Allah ım bizlere de nasip etsin ne diym
bu arada dün bahsettiğim arkadaşım hamile değilmiş adet oldu((
o da olmadı deyince üzüldüm 8 yaşında kızı var yine olmuyo bebek
anlayacağınız hastalıklarımız sorunlarımız aksayan tedavilerimiz bahane
hiç bi sorunumuz olmasa da olmayınca olmuyo işte
Allah dilediği zaman dilediği kişiye veriyo
böyle düşününce de kürlere ilaçlara tedaviye inancım zedeleniyo
karışıyorum işte
ama hadi biriniz hamile haberi verin yaaaaa
bu sayfanın sökülmek için buna ihtiyacı varrr
kızlar çok sağolun,ben sizlerin zaten bu bebek muhabbetini kıskanarak yaptığınızı düşünmüyorum,hepinizin hakkı zaten özenmek,anne olabilmek arzusu,allahım nasip ederse sizlerde bigün anne olucaksınız,allah kimseyi böyle bişeyle sınamasın zor gerçekden.ben de ada da dua ediyoruz size ve biliyoruzki en yakın sürede bebek haberleri dökülecek,çok eminim,çok inanıyorum,sizde inanın ve dua edin.
şuan iyiyim,mide bulantı geçti,ama ablam doktorumla konuştu yinede oda olabileceğini söylemiş,son zamnlarda yaşanabilirmiş ama benimki üşütmeden gece üstümü çok açıyorum atlıcak kadar sıcak oluyor elimden gelse camı açıp yatıcam.
kızlar çok sağolun,ben sizlerin zaten bu bebek muhabbetini kıskanarak yaptığınızı düşünmüyorum,hepinizin hakkı zaten özenmek,anne olabilmek arzusu,allahım nasip ederse sizlerde bigün anne olucaksınız,allah kimseyi böyle bişeyle sınamasın zor gerçekden.ben de ada da dua ediyoruz size ve biliyoruzki en yakın sürede bebek haberleri dökülecek,çok eminim,çok inanıyorum,sizde inanın ve dua edin.
şuan iyiyim,mide bulantı geçti,ama ablam doktorumla konuştu yinede oda olabileceğini söylemiş,son zamnlarda yaşanabilirmiş ama benimki üşütmeden gece üstümü çok açıyorum atlıcak kadar sıcak oluyor elimden gelse camı açıp yatıcam.
bu arada gözünüz gönlünüz açılsın diye avatar resmimi değiştirdim allah hepimize böyle güzel bir bebi nasip eder inşallah
ii akşamlar kızlar ii kaynatmışsınız valla...bebingim evet geceye döndüm dün akşamda hastanede refakatçı kaldım saçma sapan uyku uyudum sabah eltim geldi ben eve geçtim uyumuşum ama başım ağrıdı bu defada bu arada tüp bebek merkezinden aradılar tedaviye bu ay başlamak istiyorsanız ertelemediyseniz 4 nisanda lucrine başlamayı unutmayın diye hoşuma gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?