Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım hepinize iyi geceler :))) yarın kaynatın ya hep kaynatmayın diyoruz sayfa ilerlemiyor unuttunuz sanırım totem yaptık 1000 olunca hepimiz hamiş olacağız öyle inandık değil mi:))))

valla çok heyecanlanıyorum bakalım ibnş olumlu olur artık yoruldum çünkü umutlanmaktan...

olacak inşallah cnım yeterki sen inan... ben inanmaktan geçer herşey diyorum olumlu düşün ki şu hormonlar doğru düzgün çalışsın değil mi? mutlu ol ki hep mutlu olasın inşallahhhhhhhhhhhhh:CüvCüv:

nursimcim canım ya ben çıkıyorum kendine iyi bak sakın ihmal etme kocaman öptümmmmmmmmm

abooooooooo gece kuşları gelmiş anacım benim mini mini çocuklarım var uyumam gerek.....

iyi geceler canım uyu sen
yarın kaynatır kızlar akşama biz okuruz
kötüyüm ben kötüyüm napıyım işim var

ayyy kıyamam ben kuşuma ya neyse az kaldı sayılır .... özledin değil mi özlenmez mi ya... varlıkları yeter ya allahım başımızdan eksik etmesin onları....

amin canım
hee az kaldı bir ay olmasına 3 gün var sonra 1 ay daha..yani yarısına gelmemişim daha:gitme::roflol:

amin canım
hee az kaldı bir ay olmasına 3 gün var sonra 1 ay daha..yani yarısına gelmemişim daha:gitme::roflol:

sayılı gün çabuk geçer canım sabret az kaldı kaydirigubbakcemile

sana da günaydın semracım bugün nasılsınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…