Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar anca geldim iki dakka okudum hemen cıkıcam.
ben den sonra az kaynatılmış keşke cok kaynatılsaydı....

özlemcim utanma sekerim herşey bebiş için kendimiz için değil valla....

semracım bugun nasıl oldun iyileştin mii

tuaanayım bi görünüp kaçmış...konusmamaız lazım senlen canım ne oldu sendeki işler...

denizim kolay gelsin canım ne zormus bu evrak işleri valla..

kızlar sağolun bugün iyiyim midem falan bulanmıyor,valla zor mide bulantısı,ben ilk aylarda yaşamadım ama dünkü çok kötüydü.neyse bugün iyiyim allaha şükür.kimsecikler uğramamış,bebingim yoğunsn heralde.işler nasıl?yeni isminiz hakkında çevrenizin tepkisi nasıl?tabelayı yaptırdınızmı?

nursincim valla heyecan dorukda,hadi güzel haberler verde sevinelim,şuan senden haber bekleniyor)

semracım iyileşmene sevinidim.valla ilk size söyledim daha bilen yok.tabelada asılcak bugun bakalım tepkiler inş. oolumlu olur.çünki bu saatten sonra değişmez.hayırlısı hakkımızda canım ya.

kimseler yok ya.uf sıkıldım böyle yalnız yalnız.ne oldu bize böyle sekkerler.eskisi gibi olalaım tadı hiç yok sayfanın

bebingcim ben de bilmiyorum şu iş meselesini bana da özelden yazarmısın merak ettim

bencede bebeingcim bende sıkılıyorum,önceden geldiğim zaman sayfalar doluyodu,hatunlar son zamanlarda burayı boşladı.özlem zaten akşamdan akşama bişey yazıyo çıkıo,gamze ev taşıyo ona izin var,mavi hanım başka topiklere giriyo ama buralara ara sıra uğruyo,denizim annesin işleriyle ilgileniyo ama en çok senin girmen lazım,zaten kocişin yok evde fazla işinde olmaz,burpcum hafta sonları kocişinden vakit ayırırsa bizi hatırlıyor,nbnh bizlere fazla katılmıyo zaten,ara sıra girip çıkıo....

sadece bebingcim düzenli şekilde giriyoo,kusura bakmayın kızlar,ama bugünlerde böyle.napiiimm..

semracım benim için fazla katılmıyor demişsin ama ben genelde gündüz giriyorum girdiğimde de kimse olmadığı için okuyup çıkıyorum çoğu zaman burdayım yani

kızlar benim kahverengi lekelenmelerim devam ediyor bugün adetin 16.günü yumurtlama döneminde lekelenme olur mu yaşadınız mı hiç böyle birşey

nbnh cim kimse olmasada sen yaz biz gelince okuruz sekerim.öyle ilerliyor zaten sayfalar...

semracım tesekkür ederim şekerim.valla arada zopa göstermezsen olmuyor valla.

nbnh cim saana birazdan atarım özelden canım.kızlarla faceden görüşüyoruz ondan haberin yok senin.
senin varmıydı face in.

nbnh cim bu seninki yerleşme kanaması olmasın sakın.hadi inş. öyledir canım güzel bi haber verirsin.

öğretmenim nerdesin....

şimdiden söyliyim şekerler ben aksam yokum arkadasa aksam oturmasına gidicez.maalesef.hiç gidesim yok ya.canım ailemide kacırıcam simdi ufff nerden cıktı ya.
cok kaynatın tamam mı?

herkese ceza bizim topikten baska hangi topiklere giriyorsanız buraya yazın niye girdiginizide

valla gamze face de romantik bişeyler yazmıs bence esi değildir.eğer gamze sensen yedim seni.elimden alamazlar vallahi.

topikten sıkılanlar acıkca sıkıldıklarını söyliyebilirler.lütfen kimseler zorunlu hissetmesin kendisini ve bahaneler uydurmasın tamam mı....

öyle tabi canım kendim için yapıyorsam namerdim:))) :kedi:

ama aşkım ne yapayım zaten saat 15 gibi eve geliyorum o da işim yoksa bugün milli eğitime uğradım ardından komşum diğer komşuya geçelim dedi ona gittik yeni geldim daha eee hafta sonları dolu olduğum halde yazdım haksızlık yapma ama((( evde olsam ya da imkanım olsa girerim ama çalışıyorum sonuçta....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…