semracım iyileşmene sevinidim.valla ilk size söyledim daha bilen yok.tabelada asılcak bugun bakalım tepkiler inş. oolumlu olur.çünki bu saatten sonra değişmez.hayırlısı hakkımızda canım ya.
kimseler yok ya.uf sıkıldım böyle yalnız yalnız.ne oldu bize böyle sekkerler.eskisi gibi olalaım tadı hiç yok sayfanın
amin canım
hee az kaldı bir ay olmasına 3 gün var sonra 1 ay daha..yani yarısına gelmemişim daha:gitme::roflol:
selam kızlar anca geldim iki dakka okudum hemen cıkıcam.
ben den sonra az kaynatılmış keşke cok kaynatılsaydı....
özlemcim utanma sekerim herşey bebiş için kendimiz için değil valla....
semracım bugun nasıl oldun iyileştin mii
tuaanayım bi görünüp kaçmış...konusmamaız lazım senlen canım ne oldu sendeki işler...
denizim kolay gelsin canım ne zormus bu evrak işleri valla..
bencede bebeingcim bende sıkılıyorum,önceden geldiğim zaman sayfalar doluyodu,hatunlar son zamanlarda burayı boşladı.özlem zaten akşamdan akşama bişey yazıyo çıkıo,gamze ev taşıyo ona izin var,mavi hanım başka topiklere giriyo ama buralara ara sıra uğruyo,denizim annesin işleriyle ilgileniyo ama en çok senin girmen lazım,zaten kocişin yok evde fazla işinde olmaz,burpcum hafta sonları kocişinden vakit ayırırsa bizi hatırlıyor,nbnh bizlere fazla katılmıyo zaten,ara sıra girip çıkıo....
sadece bebingcim düzenli şekilde giriyoo,kusura bakmayın kızlar,ama bugünlerde böyle.napiiimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?