Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizim kıyamam nasıl özlemiş kocasını :)))))))))))))))))))))
aşılaman tutusun da kocana hasretin daha da artsın inşallah:))))))))))))

bende yarın evi süpürüp halıları kaldırmyı planlıyorum ... salı önce gardropu düzenleyip temizlik yapayım diyorum...
ohhhhh ne güzel erkenden gelsin inşallahhhhh

bizimkide 1 evin 1 oğlu demekki bu modeller böyle:)))

ha benimkide yapar yapmaz dersem yalan olur mesela bugün ben halsizim diye ütü yaptı hemde bayağı vardı kurtardı beni:))) ama işte azcık dikkatsiz çok döküp saçıyor ben o yüzden şikayetçiyim...

slm arkadaşlar,bende 3 aydır deniyorum fakat olmadı
size birşey sorucaktım,benim yumutlama döneminde ve adetimin 3. gününde kasıklarımın üzerinde ağrı olmaya başladı korunmayı bırakalı
dr gittim ama burada ki dr ların hiçbirşeyden anladığı yok
ultrasonla baktı,sizce kist falan olabilir mi
olsaydı karından bakınca görmüş olurmuydu dr acaba
bilginiz varsa çok sevinicem

hadi hayırlısı nursim
benim de yarın akşam geliyo
büyük ihtimalle çarş .gidecek ,kocam acıkmış gece gece salata yap diyoooo
çıktım ben iyi geceler herkese
gamze de gelsin artık yaaaaaa

canım gözün aydın şimdiden... neyse bu kez kısa süreli kalıyorlar ... yap bakalım salatanı...

gunaydın kızlar...
sizleri çok özledim canlarım.su okumam mumkun degil inanılmaz iş biriktirdim haftasonu herşeyi halledicem ve geri dönücem.sizi cok seviyorum...

bebingcim bişey sorucam sana ya..hiç bilgim yok bebek arabası konusunda ama dün dışarda maxi cosinin bebek arabasını gördüm herkesde.çok hoşuma gitti.ama model hakkında bişey bilmiyorum.internetten bakıyorum sabahdan beri bulamadaım o modeli,ahh keşke dün sorsaydım kadınlara yaa.siyeh bişey,böyle yüksek duryor,portbebe mi deniyor bilmiyorum.bilgin varsa bana yazarmısın.

bebişim benimde çok işim var ama sen birktirdin ee anlatırsın neler yaptınız böceğinle
bazanın alttını boşaltacağım dip bucak gireceğim kızlar bir sürpriz olsun da alyansım çıksın meydana inşallah..

çok mutluyum kızlar alyansımı buldum köşe bucak dökünce çıktı kaçmış köşelere
sevincimden iş yapamıyorum valla..

kaydirigubbakcemile3:teytey::sm_cool::sm_cool:çok sevindimm...yaşasınnnnnnnnnnn................

ultrason da kistlerinin varsa tüylenme olduysa ve kiloluysan pkolu sun diyorlar canım...sonuçta hormonlerda dengesizlik olduğu için kilo alımı oluyormuş...

özlemcim nursim in dediğine katılıyorum dr da bana sıra sıra kistlerimden dolayı pko görünümü var ama pko değilsin demişti pko da nursim in dediklerine ek olarak birde adetler düzensiz oluyormuş

çok mutluyum kızlar alyansımı buldum köşe bucak dökünce çıktı kaçmış köşelere
sevincimden iş yapamıyorum valla..

gözün aydın denizcim çok sevindim

kızlar benimde işlerim var malum yarın yola çıkıyorum herkese cevap yazamasamda okudum merak etmeyin

kızlar ben geldim
geliyo akşama ağır misafirim yemek yaptım hatta yapmadım koydum devam ediyo pişmeye
yoruldum yine
bu misafir yüzünden makina çıldırdı valla nevresim yıka yastık çıkar geberdim

özlem piko yoktur bence benim pikolu arkadaşlarım adet olamıyodu hiç:))
seninkiler düzenli tedbir olarak kilo ver dedi heralde

bugün bi arkadaşım gitti doktora
o daha önce hamile kalmadan doktoru bebek aspirini al günde 1 tane demiş
2.ayda hamile kalmış:)))
şimdi uğraşıyo olmuyo doktora sormuş o da hemen başla hiç bi zararı olmaz faydası bile olur demşiş
bana da al dedi arkadaşım denesek mi napsak?????????
bi zararı olmaz bence de ama benim midem ülser aspirin yarayı azdırıyo

özellikle sebepsiz ler deneyebilir bence hiç bi zararı yok demiş doktor
kararsız kaldım ben alıp başlıym diyorum midem kötü olursa almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…