bende ufak ufak başladım bahar temizliğine..çekmeceler ince işlerden halıları vereceğim yıkamaya
mutfağı dipten halledip genel temizliğe başlayacağım aşılama öncesi temizlik de diyebiliriz:))aslında badana yapacaktık ama mayısta denk gelmiyor ben nasıl iş yapacağım vazgeçtik..
birde eğer aksilik çıkmazsa eşim 10 gün erken gelecek dualarım kabul oldu ..eğer öyleyse 20 günümüz var:teytey:
evet benimkide öyle,ama onda değil hata öyle alıştırmışlar,tek erkek evlat diye 3 tanede ablası bide annesi var her işini yapmışlar ama ben biraz yola getirdim öyle diyolar.en azından kendi işini yapıyo.önceden çok tartışıyoduk ama neyse şimdi en azından düzelmeler var.6 yılda bikaç bişey öğretebildim,şükür.
ben o konuda şanslıyım anlaşılan benimki işten benden önnce gelirdi yemek bile yapardı..
hiç unutmam bi gün geldim türlü yapmış dolapta ne bulduysa atmış içine bir güzel olmuş:)
halı siler birde aşkım ..özel günlerde de kahvaltı hazırlar bana
uff çok özledim yavv..
hadi hayırlısı nursim
benim de yarın akşam geliyo
büyük ihtimalle çarş .gidecek ,kocam acıkmış gece gece salata yap diyoooo
çıktım ben iyi geceler herkese
gamze de gelsin artık yaaaaaa
slm arkadaşlar,bende 3 aydır deniyorum fakat olmadı
size birşey sorucaktım,benim yumutlama döneminde ve adetimin 3. gününde kasıklarımın üzerinde ağrı olmaya başladı korunmayı bırakalı
dr gittim ama burada ki dr ların hiçbirşeyden anladığı yok
ultrasonla baktı,sizce kist falan olabilir mi
olsaydı karından bakınca görmüş olurmuydu dr acaba
bilginiz varsa çok sevinicem[/QUOTE
burdaki doktorların bişey anladığı yok demişsin ama iyi bir doktor bulup gitmen lazım ama vajinal ultarsyonla
bekarken karından bakılır ama çok net göstermez..
inşallah yoktur kist falan .
ultrason da kistlerinin varsa tüylenme olduysa ve kiloluysan pkolu sun diyorlar canım...sonuçta hormonlerda dengesizlik olduğu için kilo alımı oluyormuş...
çok mutluyum kızlar alyansımı buldum köşe bucak dökünce çıktı kaçmış köşelere
sevincimden iş yapamıyorum valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?