Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bence kullanmayın,yada doktorunuza sorun,heran için hamile olabilirsiniz,dikkat edin.

eeeee tabi ağır misafir onlar:))) valla canım kolay gelsin sana işin zor...

gerçekten mi canım ya allaha şükür benimkiler düzene girdi gibi allahım yoktur inşallah ya... tedbir içinse yazdan bu yana 13.5 kilo verdim artık 76.5 kiloyum:)))) umarım yoktur:Saruboceq:

avatar resmimi değiştirdim kızlar.fac.e koymuyorum,salak salak yorumlar geliyor,sinirlerim bozuluyor.bu fotoğrafda ada 28 haftalık,yani 3 hafta önce daha sonra en son halimide koyarım

gerçekten mi ya ayyy ben çok severim bebek aspirinini çerez niyetine yerim valla:)))

tontişler sizi... valla ben inanmıyordum ama bayağı almışsın diğer avatar resmine bakarsak:))) ama olsun adacık doğduktan sonra verirsin zaten bence hepsini verme çokta zayıf olma...

tontişler sizi... valla ben inanmıyordum ama bayağı almışsın diğer avatar resmine bakarsak:))) ama olsun adacık doğduktan sonra verirsin zaten bence hepsini verme çokta zayıf olma...

aldım valla özlemcim,sen bide beni yakından görsen3 haftada karnım burnuma değmeye başadıben çok çabuk kilo veriyorum zaten bu halimde kalmıcağıma eminim,hayatımda hiçbir yazı 52 kilonun üzerinde geçirmemiştim bu yazı saymazsak,şimdiden diyet bölümlerini okuyorum,sağlıkla gelsinde meleğim hemen vericem kiloları ,çok azimliyim.boshayallersmile

semra yesinler senin göbüşünü maşallah yaaaa
kıpır kıpır oldu içim
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu koca göbek tablosunu:)))))))
maşallaah göbüşe de bebişe de:)))

benim göbüş te böyle olurdu ((((
eğer bebeğim kalsaydı belki de benimkinin içinde de ada olurdu(((((
Allah senin Ada na uzun sağlıklı ömür versin
bizleri de koca göbekli yAPSIN ııNŞALLAAAH

bizleri de koca göbekli yAPSIN ııNŞALLAAAH

mavicim sağol güzelim.inşallah en yakın sürede yeniden yaşıcaksın sende bu güzel duyguyu,allahım hepinize tatırsın.2. adamızı bekliyoruz sabırsızlıkla.

semracım ne güzel göbişin kocaman olmuş Allahım hepimiz en kısa zamanda göbiş resimlerimizi koyalım ve hayırlısıyla doğuralım inşallah
semracım Allah nazarlardan korusun maşalllah maşallahhhhhh

nbnh sağol tatlım.allah hepimizin meleklerini sağlıkla versin bizlere inşallah.ama kızlar şimdiden zayıf olun,hamileyken göbişler çok büyüyo çünkü.

canım ya zaten doğumda vereceksin kalanıda azar azar verirsin adanın süte ihtiyacı olacak azcık büyüsün verirsin... ayy sen o kadar zayıfken kilo aldın ben ne olurum kim bilir(( bu kez filin ta kendisi olurum...

semra yesinler senin göbüşünü maşallah yaaaa
kıpır kıpır oldu içim
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu koca göbek tablosunu:)))))))
maşallaah göbüşe de bebişe de:)))

aminnnnnnnnn canım inşallah en kısa zamanda hepimize nasip etsin ... zaten daha biz göbüş tokuşturacağız:)))

bizleri de koca göbekli yAPSIN İİNŞALLAAAH

olur canım benim sıkma sen canını inşallah birgün hepimizin göbüşüne mutluluk konacak:):Saruboceq::CüvCüv:

ben bahsettim hafta sonu ya sanırım ordan takıldın
ama piko demek yumurtlayamamak demek yumurtanın çatlamaması demek çokça kist oluşması demek
takır takır adet oluyosun buna takılıp kalma valla prolaktin hormonu var stres tetikliyo bende bi dönem yüksekti hamile kalmayı engelliyomuş süt hormonu
sen piko falan değilsin kilo da verdin kaliteli kaliteli yumurtla da romantik sperm gelip bulsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…