kaydirigubbakcemile3:teytey::sm_cool::sm_cool:çok sevindimm...yaşasınnnnnnnnnnn................
özlemcim adetin düzene girdiyse problem yok demektir kafana takma
öyle mi diyorsun canım ya ayy inşallah öyledir ... nerden takıldı kafama bilmiyorum ki....
boşver canım hamile kalacaksak ne olursa olsun kalacağız olmayacaksa da ne yapsak boş ben iyice kaderci oldum galiba opuyorumnanaktan
ben bahsettim hafta sonu ya sanırım ordan takıldın
ama piko demek yumurtlayamamak demek yumurtanın çatlamaması demek çokça kist oluşması demek
takır takır adet oluyosun buna takılıp kalma valla prolaktin hormonu var stres tetikliyo bende bi dönem yüksekti hamile kalmayı engelliyomuş süt hormonu
sen piko falan değilsin kilo da verdin kaliteli kaliteli yumurtla da romantik sperm gelip bulsun inşallah
boşver canım hamile kalacaksak ne olursa olsun kalacağız olmayacaksa da ne yapsak boş ben iyice kaderci oldum galiba opuyorumnanaktan
aslında öyle bak ben 15 aydır afedersin mıçımı yırtıyorum ama nerde yok gelen giden ama ben inanıyorum rabbim bizim sesimizi duyuyor ve en kısa zamanda bizede gönderecektir... kadere inanmak gerek zaten değil mi:)))
sağolun kızlar
özlemcim alyansımı buldum ondandır
uğur getirdi bana hafta sonu aksilik olmazsa eşimin yanına gidiyorum 5 gün çooook mutluyum...:lepi:
anaaaaaaaaa bende sevindim ona hele son habere :teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?