Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar belim çok ağrıyorrr yarına işim kalmasın diye bugün işlerimi bitirmeye çalıştım ama hem işlerim bitmedi hem de belim çok fena

öyle mi acaba etkilendm mi yani:)) hımm bunlar adet gördüğüme göre bende yok yani ayy öyleyse çok mutlu oldum birde onunla uğraşmak istemiyorum artık rabbim kimseyi hiçbir şeyle sınamasın hele çocukla ne zormuş bu ya( prolaktin neden yüksek oluyor ki sebebi ne stres mi? ay inşalah canım ya ağzına varsın da hepimizi bir an önce romantik sperm bulsun:)))a.s.

ii akşamlar fıstıklar nasılsınız bakalım semram göbüşün çok tatlı duruyor ayrıca denizim alyansını bulmanada ayrıca çok sevindim...

denzicim semracım siz neye sevindiniz ben bu kadar sayfada neyi kaçırdım ya bilmiyorumkismile

sağolun kızlar
özlemcim alyansımı buldum ondandır
uğur getirdi bana hafta sonu aksilik olmazsa eşimin yanına gidiyorum 5 gün çooook mutluyum...:lepi:

semracım çok tatlı olmuşsun
inşallah hepimiz yaşarız bu duyguyu
o arkadaşına sinir oldun değil mi face aman tatlım boşver hem koyma nazar değmesin

sağolun kızlar
özlemcim alyansımı buldum ondandır
uğur getirdi bana hafta sonu aksilik olmazsa eşimin yanına gidiyorum 5 gün çooook mutluyum...:lepi:

anaaaaaaaaa bende sevindim ona hele son habere :teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey:

hoşbulduk tatlım valla şu lucrin canımı yakmasa daha ii olucam ama canım yanıyo yaparken bakmadan göbeğime sokuyorum....

anaaaaaaaaa bende sevindim ona hele son habere :teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey:

ayarlasam bu kadar olmaz yumurtlama dönemine denk geliyor
ama eşimin yanına gitmek daha önemli ona hiiiç takmayacağım kafama
herşeyin hayırlısı
inşallah aksilik çıkmaz ayarlamasını yapınca akşam arayacak hemen alacağım uçak biletimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…