Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

vayyyy güzel haberler üst üste geliyor desene :CüvCüv::lepi:kaydirigubbakcemile

bu arada tuanayımla konuştul yarın buluşuyoruz
ayy bugün ne kadar güzel şeyler oldu yawww:teytey:

evet nbnh cım olsunda bebişim katlanırım herşeye memlekete gidicez 3 günlüğüne bende annemleri görmüş olucam...sağol tatlım sanada ii yolculuklar...

öncelikle belirtmek isterimki kızlar gözlerim pörtledi naaptınız siz yauv tamam akademisyenim alışkınım okuma yapmaya ama haanaaaağğğm bu ne :))))

ya benimde eski iş arkadaşımda endo varmış durumunun vahametini henüz bilmiyor bu yaza hemen çocuk sahibi olabileceğini sanıyor bende temmuzdaki düşükten bahsetmiştim ona ilk defa bir kaç aydır deniyoruz olmuyor belki tedavi görürüm dedim bu cuma buluşuyoruz bakalım onu biraz gaza getireyim daha yolun başında garibim

sen artık dinlen biraz yaaa ablamda öyle fıldır fıldır arabada kullanıyor sonra kasılıp kasılıp duruyor bak gece ikideki kasılmaların koşturmacalarından hep zopa geliyor çıtır anne

böcükler tatlı ama çok pis yoruyorlar insanı düz duvara tırmanıyorlar alim allah

iyiakşamlar kızlar.evet hamileyim ama canım sigara çokk istiyor.ama içmicem,bebeğim çok önemli:-((

zopalayayım dedim ama kızlar yeterince zopalamış sende dersini almışsın :))))

mavicim öyle hoşuma gittiki anlatamam pişmişkelle gibi okudum valla ne tatlısın amin diyeyim başka ne diyeyim ama ben ümidimi ve heyecanımı yitirdim malesef tatlım

canım ne kusuru öyle güzel yazmışsınki sona kalmam hiç sorun değil dona kalmayayımda :))))

anaa kıskancım haset ederim

varikosele asker hastaığı derler ya zaten canım

ah ahhh o hareketlilik bizimde başımızın belası

benimde amcam jet pilotuydu 31 yaşında bir yaşında bebeği varken uçağı düşüp şehit olmuş kore savaşı sırasında

kısmet canım ya neden ameliyat demediler ki? bize dediler inşallah sonu iyi olur ya benimki şimdiden taktı yansıtmamaya çalışıyor ama benden kaçar mı?

canım yaa ürologlar ameliyat diyor tüpcülerde gerek yok diyor herzaman

sende bendensin canım karı koca voltronu oluşturuyoruz problemler konusunda yarışıyoruz

bendede oluyor her tedavi her işlem sonrasında adet dönemindeki ağrılar iyicene şekil değiştiriyor yeni yeni belirtiler ağrı şekilleri başgösteriyor

kızlar kral karadenizde gamzenin ilacını tanıtıyorlar:)))) ömer miydi adamın adı?

alah o herifi davul etsin emiii :)))

al bendende okadar denizim

sen hiiiç bişi alıp gelme
bulduğunu yiyeceksin
ben de öyle zayıf değilim fil olma yolunda koca adımlarla ilerliyorum
merdivenlerimizi çıkarsın spor olur 11.kat asansör bozuk:))))

hanaaaaaaaaaaaaaaam

neeeeeeeee
yani normal yoldan olması için mi %4 olması lazım
aaaaay çok sevinirim deniiiz sen araştırmacızsın bilirsin
o zaman bebim sıpa annesinin three line ının oluşmasını bekliyodur

kız allah iyiliğini versin emi taktın three line a :)

semracım bizde buluşalım bizde buluşalım

inşallah denizcim,kıpır kıpır oda heyecanlanıyor heralde,hazırlanıyor annesine babasına güzel görünmek için sanırım.belkide makyaj tazeliyordur)))))))))))

:))) ablam tekme gelmeyince nasıl korkuyor sendede oluyor canım değilmi

Nasıl uyuyorsunuz,hiç mi vicdanınız sızlamıyor?????Bütün koca-karı yöntemlerini de denedim,az önce amuda kalktım,kan akımı değişsin diye,olmuyor ama yaaa, fayda etmiyorrr ((

diş insanı öyle manyatır benim ne maceralarım vardır diş ağrısı ile ne manyaklıklar yapmışımdır geçmiş olsun canım

burdayım neden olmayayımki

yaa bende evlendikten sonra 10 kilo aldım 44 den 54 ee geldim

dişinol az kullanmadım bende

oh buluşun bakalım bizde tuanayımla buluşalım çatlayın..
bebişim atla sende gel diyeceğim dalga mı geçiyorsun diyeceksin
keşke gelebilsen ne güzel olurdu belki bir daha ki sefere denk gelir..

yaaa kıskanırııız

buluşmak falan yok,isteyen istanbula gelsin,ancak bu şekilde,ciddiyim sinir oldum bizi çatlatmak için şimdide denizle tuanay.allah allah!!!!!!!!!!!!!!

asıl biz çatlatcağız semracım hele ben çatır çatır çatlatacağım ada ile resim çektirip faceyede ekledimmiii ooohhhhhhh çat çaaattttt çatlayacak kızlar :))))))))))))))))

maşallah adamıza asıl bundan sonra kilo alacak annesi son aylar alırmış

ben biliyordum zaten özlemin abarttığı kadar şişman olmadığını

keşke merdane bulup kafana geçiriverseymiş zati kısırız bide sigara tıh tıh yok bidaha sigara içmek

canım yarın lucrine başlıycam sonuş kısmetse 10 mayıs gibi belli olur canım inş tatlım o güzel sonuca benim ve arkadaşlarımın çok ihtiyacı var...

hayırlı olsun canım tedavin topiğimiz güzel haber yüzü görür inşallah

binlerce kalori aldım gece gece
nasıl yapışıp kalacak bunlar((((
şipşişko olucam yaaaaaaaaaaaa
sinir oldum kendime gece gece yemek zorundamıydım??????????

:))))) afiyet olsun ama şeker olmasın

ahh ah 5 yıldır korunmuyorum ahh ahhhhhh yaram depreşti

evde mizin nursim işte mii??
bugün bana mesaj geldi özlem e de gelmiş maya tüp bebekten 15 haziran a kadar kampanya varmış herşey dahil 2800 diyolar

ya bedava vallaha yaaa

alyansta bulundu şansızlıklar yerini güzel şeylere bıraktı bebek yolda denizim söyliyeyim sana

allah seni yaaa benim 100 kilo iş arkadaşım var oda kör bir filin hortumundan tutup eve koca diye götüreceğini söylüyor güldürüyor beni ne alemsin sen bizi kandıraamazsın birkere mavi görmüş şişman değilmişsin istediğin kadar konuş özlem

semracım ya niye sinir oluyorsun burp gelmiyorsa sen ona git:)))
ne güzel canım ya adacık büyümüş demek.... sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin....

evet evet evet

evet gerçek isimler garip geliyor ilk önce ama insan alışıyor sonra :)

canım benim konum ne olur çukulata kisti ameliyatı olup aşılama ile hamile kalan var mı diye..
işte ne bileyim aklımda yoktu bir anda oldu herşey memur bey:)

inşallah sen olucaksın

ya sen niye hamile hamile yoruyorsun kendini sonra gece ağrın tutuyor yasak sana yorulmak kızacam sana erkenden kalkıp yoruyorsun kendini geliyor zopa

burpcum kolay gelsin..
tamamen gelmesi de rahatlatmıştır seni
yarın okuyabilirsin inşallah çok birikti çünkü..

sen nediyorsun hanaaaam

bende onu izliyorum ama bu haftaki pek eğlenceli gelmedi bana fena değil işte... bizimki çileği çok sever zaten her hafta alıp yiyor desene tavan yapacağız:)))

çilek için erken değilmi hormonlu değilmidir şimdikiler ?

valla kız bebekler gerçekden de çok utangaç oluyormuş,çok doğru,hiçbiyerini göstermiyo ki.şeyini bile göremedik daha hiç.elleriyle saklıyo hep.

bugün bir hoca anlatıyor 35 yıl önce tabi ultrason yok oğlun olacak demişler 9 ay öyle bilmiş sonra kızın doğdu dediklerinde şok olmuşlar :)))

söylüyorum herşey yolunda bebek yolda

çok mutluyum kızlar alyansımı buldum köşe bucak dökünce çıktı kaçmış köşelere
sevincimden iş yapamıyorum valla..

:)))

avatar resmimi değiştirdim kızlar.fac.e koymuyorum,salak salak yorumlar geliyor,sinirlerim bozuluyor.bu fotoğrafda ada 28 haftalık,yani 3 hafta önce daha sonra en son halimide koyarım

o salakları biz haklarız sen koymana bak canım insan hergün bebek sahibi olmuyor kıskananlar çatlasın

buurrrp pörtlet bakalım gözlerini:)))))

hemde nasıl canım

kızlar belim çok ağrıyorrr yarına işim kalmasın diye bugün işlerimi bitirmeye çalıştım ama hem işlerim bitmedi hem de belim çok fena

geçmiş olsun canım yaa

anaaaaa sanki burpu görüyorum ben ya:))) naber nerelerdesin sen ya....

anca laf yetiştirebilicem kaç gündür neler yaptığımı yarın yazarım tatliş :)

hoşbulduk tatlım valla şu lucrin canımı yakmasa daha ii olucam ama canım yanıyo yaparken bakmadan göbeğime sokuyorum....

nursimcim lucrini göbektenmi yap dediler sana
ha birde aman seni uyarayım tatlım sakın o lucrinin şırıngasına ilacı çekip plastik kabına geri sokup iş yerine alayım saatini kaçırmayayım deme tatlım çünkü o kaba geri koyup kapattığında tetiği çekiliyor ve ilaç sıkılıyor dozun şaşıyor böylece

harikaaa

bu arada tuanayımla konuştul yarın buluşuyoruz
ayy bugün ne kadar güzel şeyler oldu yawww:teytey:

çat çat çat :))))

hanaa kociş geldi ben çıkar kızlar

burpum ,,, aşkımm döktürmüş,herşeye herkese cevap vermiş.burpcum bizde buluşalım canım,bu hafta cumartesi değilde ondan sonra cumartesi müsaiı olursan kahvaltı yapalım olmaz mı?bu hafta karşıya geçicez arkadaşlara söz verdik.

ben size söylemedim kızlar bana kızıcaksınız diye.dün gece hastaneye gittik,benle kocişin evhamlı olmasından kaynaklanmış,doktorum artık yavaş yavaş kasılmaların sancıların olur demişti,düzenli olursa gel demişti.bende dün gece sancım olunca çok korktum hemen ablamı aradım hastaneye gittik,gece gece herkesi ayağa kaldırdık,gittiğimizde ada fır fır dönüyodu.güzel güzel hareket ediyodu.boşunada doktorumuzu kaldırdık,uyardığı halde..ama napiim ilk defa yaşıyorum ve nasıl olduğunu bilmiyorumeyvahedigeldismile

özlemcim deniz sabah temizlik yapıcam,bazanın altını boşaltıcam alyansımı arıcam diyince bende bekledim,bulunca ona sevindik.opuyorumnanaktan

burpum sende benim gözlerimi pörtlettin ya bende nereden başlayacağımı bilemiyorum şimdi...
evet mavi ile buluştuk çok güzel bir gündü gerçek isimler önce tuhaf karşılandı sonra nicklerle konuştuk ...
çilek hormonlu bencede ama sonuçta çilek dermişim:))
bizimki de şehit olduğunda 1 yaşına bile gelmemiş bir bebek bıraktı şimdi maşallah kocaman delikanlı olmuş...
ürologlar ve kadın doğumcular hepsi kabus...
öyle deme gamzenin bebişlerinn biri ömer biri coşkun :)) mavi teyzesi koydu...
anacım senin kilonda ne var 76 kiloluk ben varken:)))
dişinol başımın belası tek ilaçtı aşkım yüzünden ama o kabus bitti...
arkaşında fil ha tanışmak isterim:)))
maviyi zopalmak için merdane aradım ama yoktu yani o öyle dedi bende inanmak zorunda kaldım:))

eee şimdide ben kıskandım ama:)))

haklısın tabi canım ya ilk defa sonuçta her şeyi nereden bileceksin ki...

tamam canım deniz söyledi anladım bende çok mutlu oldum...

kimsecccikler yok?bebing niye girmiyo,sabah bi girip çıktı,ben kaçırdım mı neden girmiyor?

ohh ne güzel imkanınız varken buluşun fıstıklar ben kıskanmıyorum sizleri sizlerle gurur duyuyorum o kadar güzel arkadaşlıklar geliştirdikki burda.. imkanımız olsada keşke hep beraber buluşsak...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

denizcim tuanaycım ne güzel buluşuyorsunuz size bol muhabbetler ayrıca afiyet olsun

burpcum valla bravo..
ben de nerden başlasam ki
iyi dileklerinin hepsi için çok sağol inşallah herşey yoluna girmiştir ve bebişimiz gelir:))
bugün gerçekten güzel bir gündü inşallah böyle devam eder..
nbnh cim ben mersine gidiyorum adanaya kadar uçakla mersin 1 saat zaten..
geçen senede mayısta gitmiştim ama şimdi tam havası sıcağı bunaltmaz nisan ayında..
bakalım daha biletimi almadım almadan da gidiyorum diyemiyorum..her an herşey değişebilir..
geçen sene bileti aldım yandı mayısın sonunda tekrar almak zorunda kalmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…