hoşbulduk tatlım valla şu lucrin canımı yakmasa daha ii olucam ama canım yanıyo yaparken bakmadan göbeğime sokuyorum....
ayarlasam bu kadar olmaz yumurtlama dönemine denk geliyor
ama eşimin yanına gitmek daha önemli ona hiiiç takmayacağım kafama
herşeyin hayırlısı
inşallah aksilik çıkmaz ayarlamasını yapınca akşam arayacak hemen alacağım uçak biletimi..
aslında öyle bak ben 15 aydır afedersin mıçımı yırtıyorum ama nerde yok gelen giden ama ben inanıyorum rabbim bizim sesimizi duyuyor ve en kısa zamanda bizede gönderecektir... kadere inanmak gerek zaten değil mi:)))
öyle canım kadere inanıyoruz da bazen isyan ettiğimiz de oluyor maalesef
nbnh cim sana iyi yolculuklar
dikkat et kendine ne kadar kalacaksın?
sağol denizcim 2 hafta kalıcam abimler de bornova da oturuyor sana da şimdiden iyi yolculuklar canım eşin nerde şimdi sen nereye gideceksin
valla canım daha çok iğne ama gonalf gibi değil hafifde enjekte ederken yanıyor...
canım biraz sabredeceksin artık küçücük bir bebiş için nelere katlanıyoruz değil mi canım sen de kayınvalidene mi biryere gidicektin şimdiden sana da iyi yolculuklar
bahçeci kliniğine yazdmıştım durumu eşimin değerleri
moralimi kendi kendime bozmak için elimden geleni yapıyorum eşim duysa mıçardı yani
benim durumum vahimmiş aslında ileri endo raporu çıkıp aşılamayı geçip tüp olması lazımmış
eşimin değerleri normal yolla olması için zormuş aşılama ve tüp bebek değerlerindeymiş
ama benim sorunum daha acilmiş
endolular için başka ilaç ve tedavi şekli varmış kendileri de uyguluyormuş bunu
ama bu ege de yok galiba
koyun sürüsü gibi transfer yapıyorlar nasıl olacak..
şükür öyle ya da böyle tedavi oluyoruz ama
daha çok para daha çok sağlık
allahım inşallah daha fazla bekletmeden verir emanetini..
kızlar ben geldim,yeni gelebildik evimize,büyük görümcemlere yemeğe davetliydik,ordanda kayınvaldemi almaya gittik havaalanına,sonra onu karşıya küçük görümceme bıraktık geldik.çok yoruldum bugün ama ,çok gezdim yine.sabahdanda aşımızı olduk,pazara gittik,bide pazarda yağmur bastırdı...hareketli bi gündü yanii..
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebingime noldu????????onu istiyoruz,sıktı burasıda yaa.niye böyleolmuş,sinir oldum.bebing geri dönmezse yıkarım ortalığıalsanaalsanasmile
geldim sekerlerim...
hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum beni özlemişssiniz merak etmişssiniz.tek tek yazmıyım hepinizi öpüyorum kucaklıyorum valla sıktırıyorum mıncırıyorum işte....
okudum sayfaları bugun yogunum aksama böcüğümde geliyor.ama aklımdasınız fırrsat oldukca girerim.ah bilgisayarım gelseydi tuvaletten bile girerdim
iyiakşamlar kızlar.evet hamileyim ama canım sigara çokk istiyor.ama içmicem,bebeğim çok önemli:-((
2011 NİSAN AYI
SEMRA:Ada kocaman kız oldu lüle lüle saçları var:)))onu büyütüyor derken ikincinin yolda olduğunu öğrendi oysaki süt korur demişlerdi:))))sevinç şok panik korku hepsi bir arada şimdi:))))ama mutlu gencecik yaşta 2 çocuk annesi olacak bu arada 2 yıldır ilkbaharı hamile geçiriyor:)))))
DENİZ:Geçen yıl bu zamanlar tedavi öncesi son adet demişti,aşılama şansım çok azmış diye düşünürken keçiboynuzu pekmezi işe yaradı ve mayısta aşılamayla hamile kaldı:))))oğlu deniz kollarında.araştırmalarını bebek bakımına yoğunlaştırdı kitap yazıyo:))))
ÖZLEM:geçen yıl nisanda görümcesinin düğününde hopladı zıpladı bebek düşünecek vakti olmadı.saçını bile boyattı meğer hamileymiş 9 ay dip boyası yaptıramadı:)))kızı liya kollarında şimdilerde doğum izninde denizle kırkları karışrı:)))bu arada rejimler de boşa gitti sütü kesip tekrar diyetisyene gitmeyi düşünüyor
BEBİNG:Geçen yıl bu zamanlar arkadaşıyla yaşadığı tatsızlığa çok duygusal tepki vermesi meğer hamileliktenmiş:))))oğlu kollarında arkadaşının almadığı arabayı da kendi aldı güle güle kullandı:)))anne olmak kesmedi kaynana bile oldu özlemin kızıyla beşik kertmesi yaptılar:)))))
BURP:2010 eylüle kadar bekledi.okul açılıyo tedavi başlayacak derken seval taşdemir den randevu almışken adet olmayı beklerken bebeği geldi doğal yoldan:)))geçmişin acısını çıkarmak istedi 40 tane test yaptı hepsi çift çizgi:)))şimdilerde koca karnıyla gün sayıyor isim konusunda kararsız mok kafa ya da nerde kaldın sıpa:))))))))))
GAMZE:Geçen yıl bu zamanlar yeni evin perdesi camı kapısı bacasıyla uğraşıyosu,derken sipariş ettiği ilaç geldi eşi 2-3 gün kullandı ve hamile olduğunu öğrendi ilacın etkisimidir bilinmez ikiz oğlan doğurdu aralık ayının son günlerinde biri ömer biri coşkun:)))))
TUANAYoğum kontrol hapı hormonlarını düzene soktu,haziranda bi baktı ki hamile hem de tam hayalindeki gibi kız:)))14 şubat sevgililer gününde kızını dünyaya getirip kocasına sevgililer günü hediyesi verdi:)))o da anne şimdi:)))))
NBHN:ara vermişti tedaviye Allah 2010 anneler gününde çift çizgi ile gönderdi hediyesini:)))o da kucakladı oğlunu:)))Tuanayın kızıyla ileriye yönelik ciddi panlar konuşuluyo şimdilerde Allah mesut etsin:))))dünür olacaklar
ELİTTURNA:inatçı bebeği haziran ayında teşrif etti şimdilerde lohusa:)))hem de doğal yoldan:)))Elif bebek çok yoruyo uyutmuyo annesini:))))ama annesi çok memnun halinden gıkı bile çıkmıyo:))))
GÖRKEMLİ:10 nisanda kan testiyle öğrendi tek embriyo yek taşının göbüşüne yerleştiğini:)))sağlıkla büyüdü kızı 2011 e girmeden merhaba dedi annesine oğluna kız bakıyo şimdilerde:))))
NURSİM:O şimdi Van da malum doğu görevi :)))))))hastanedir kaynanadır dikkatini başka yöne çevirmişti.tüp bebek tedavisinde herşey yolunda gitti tek taşı göbüşüne sıkıca tutundu.Van lı oldu hem de :))))))))oğlu sebebiyle artıık hiiiiiiiiiiç gece çalışmıyo az iş veriyolar çiçeği burnunda anneye:)))))))))
veeeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
MAVİUMUTOLSUN:İlk bebeğinin doğum tarihi olacaktı 7 haziran çok ağladı o gün çok dua etti meğer ağladığı son aymış .temmuzda öğrendi hamile olduğunu 2011 mart ayında oğlu efe dünyaya geldi.Kaynanası bebeği de bahane edip her ay kampa geliyor yine:))))))))))))
kıııızlaaarr çok eğlendim yazarken hayalimde 2010 yılının umutlu anne adayları 2011 de anne oluyolar hep:)))))))
dilerim böyle olur bazıları hemen hamile kalabildi bazıları bikaç ay bekledi kızmayın bana bu yüzden
burpcum en sona kaldın sen:)))))ingilizceyi hallet diye zaman verdim sana :))))))))))))))))))
kusurum olduysa affedin değişmesini istediğiniz yer varsa hayallerim düzeltmeye açıktır:==))))))))))))))))))))))
öptüm herkesi
canım ya dışarıda da buluşabiliriz ... arabamız var evet sen nasıl dersen olmadı sonra eve geçeriz diyeceğim ama arkadaşa sözümüz var akşam yemeğe onlardayız o nedenle çok kalamam bu kez ama sonra daha rahat buluşuruz olmadı siz gelirsiniz bize:)))
işte bi ihtimal dedim tutmadı..
napıyım ya
onu düşündükçe inan kendimi daha şanslı görüyorum o kadar zor ki
şartları uykusuzluk iş güçç
fazla şikayet edemiyorum allahın gücüne gidecek diye..
tayin çıksa da kurtulsak
birde sürekli çalışan makinalar radyasyon silahlar yaptı bu spermleri
çoğu askerin var böyle sorunu yawww....
yine sayı çok iyi benim eşimin ortalama 20 milyon ameliyat falan denmedi hiç
hareketlilik te hep krugere göre %3 sınırın altında
kısmet işte özlemcim ne hesap yaparsak yapalım
allahın hesabı var..herşeyin hayırlısı
olsun canım ya yakalarsın inşallah bir gün:)))
evet allah onlara sabır ve kuvvvet versin başımızdan eksik etmesin onların sayesinde rahatça uyuyoruz sonuçta ben askerleri çok severim nedense bizdede asker çoktur... geçen gün bahsetmiştim teyzemizin damadı bundan 10 yıl kadar falan oldu tokatta şehit oldu sen öyle deyince aklıma o geldi hüzünlendim yine((
evet ya böyle bir riskleri var ne yazıkki....
kısmet canım ya neden ameliyat demediler ki? bize dediler inşallah sonu iyi olur ya benimki şimdiden taktı yansıtmamaya çalışıyor ama benden kaçar mı?
üroloji doktoru 2 ay arayla 2 kere muayene etti
varikosal yok demiş
sayı da aşılama tüp bebeğe uygun demiş
bahçeci deki doktroda aynı şeyi söyledi benden dolayı zaten mecburen aşılama ya da tüp bebek olacakmış onun için eşimin durumunu takmama gerek yokmuş
benim durum daha vahim yani..CADIARZU
özlemcim sayı süpermiş bence:))
harekette artmıştır inşallah biz de haftaya test verecektik ama adet bitti çalışmaların başlaması lazım
yumurtlama zamanımız geçsin de öyle yaptırsın
boşa harcamayalım testle:)))))
özlem bi de benim adet zamanı ince ince sızı oluyo karnımda sanki bebeğin yeri gibi
bıçak kesiyo gibi
sanırım hala yoparlayamadım her adet dönemi orda bi yara varmış ta adet le yara açılmış gibi hissediyorum sende de olmuşmuydu???
kızlar kral karadenizde gamzenin ilacını tanıtıyorlar:)))) ömer miydi adamın adı?
ah özlem bazen o kadar umutsuz oluyorum ki elimde değil
sanki hiç olmayacakmış gibi
bu yaşta bu kadar mı kötü olur bu yumurtalar yaw
uff gene başladım yumurta sperm analizine sempatiksalakcinni
kafayı yemek üzereyim
sen hiiiç bişi alıp gelme
bulduğunu yiyeceksin
ben de öyle zayıf değilim fil olma yolunda koca adımlarla ilerliyorum
merdivenlerimizi çıkarsın spor olur 11.kat asansör bozuk:))))
neeeeeeeee
yani normal yoldan olması için mi %4 olması lazım
aaaaay çok sevinirim deniiiz sen araştırmacızsın bilirsin
o zaman bebim sıpa annesinin three line ının oluşmasını bekliyodur
ya çok özendim size.ne güzel buluşuyorsunuz.keşke bende olsaydım:-(mavicim yaza kadarr oooo çok var..yarın bizi çekiştirmeyin fazlaeyvahedigeldismile
denizcim ben normalde sigara kullanıyordum,eşim içmiyor ama ben 3-4 günde 1 paket bitiriyordum.aşılama olayına karar verdiğim zamndan beri hhiç içmedim,yani 1 yıldır falan,dahada fazla olabilir.hiçde canım istemedi ama bugün niyeyse canım çok istedi ama içmedim,tabi şuan geçti,canım istemiyor.
veeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yarın saat 2 de adayı görmeye gitcesss.acaba kaç kilodur şuan,merak ediyorum,gelir gelmez yazarım size.tabi özlemle mavi kaynatmakdan giremezler nete.
inşallah denizcim,kıpır kıpır oda heyecanlanıyor heralde,hazırlanıyor annesine babasına güzel görünmek için sanırım.belkide makyaj tazeliyordur)))))))))))
Nasıl uyuyorsunuz,hiç mi vicdanınız sızlamıyor?????Bütün koca-karı yöntemlerini de denedim,az önce amuda kalktım,kan akımı değişsin diye,olmuyor ama yaaa, fayda etmiyorrr((
tuanayım geçmiş olsun kuzucum yaaaaaaa..bilirim diş beter bişey,kimbilir nasıl uyudun:-(canım benim ya.bende böyle erkenden kalkıyorum ada hanım itiştiriyo,çekiştiriyo güzel uykumdan kaldırıyor şimdiden.ohh sizde denizle buluşun,tam olsun.burda bitek burp var,oda burda yok))))))))))
biliyorum olmaz banada hiç yakışmaz tatlım ama nişan çok yaklaştı 24 nisana ne kaldı(( hemen acil vermem gereken 3-5 kilom var.... valla kemiklerim mi bilmiyorum ama 70te somalil gibi olmuyorum canım :)))) aslında evlendiğimde sadece 56 kiloydum (
:)))) amuda kalkmak iyi mi geliyormuş ilk defa senden duydum... e kuzucum hazırlasaydın bir çilingir sofrası rakı da iyi gelirdi:)) eşimde dişinden çok çekti o da dişinol diye bol karanfil kokan bir şey kullanırdı zar zor ikna ettim de dişçiye gitti:)))
oh buluşun bakalım bizde tuanayımla buluşalım çatlayın..
bebişim atla sende gel diyeceğim dalga mı geçiyorsun diyeceksin
keşke gelebilsen ne güzel olurdu belki bir daha ki sefere denk gelir..
buluşmak falan yok,isteyen istanbula gelsin,ancak bu şekilde,ciddiyim sinir oldum bizi çatlatmak için şimdide denizle tuanay.allah allah!!!!!!!!!!!!!!
biz geldik....
adamız 1 kilo 700 gr olmuş,son gittiğimden beri 500 gr almış.bende 2 kilo almışım,3 haftada.doktor ada'nın kilosun çok iyi dedi.ama ben fazla alıyormuşum.ama doktor artık alıştım senin fazla almana,bakalım nasıl vericeksin diyor.bende olsun dedim.kilo vermek benim için sorun olmaz,ada iyi olsunda.bide normal doğum pozisyonuna geçmiş artık,kafası aşağıda duruyodu,yani dönmüş miniğim.inşallah normal doğum yapabilicem.bir sonraki randevum 2 hafta sonra.o zamana kadar beklicem artık.yüzünü göstermiyor birtürlü.eşimde çok görmek istiyor her defasında göremiyoruz yüzünü,bugün çok zorladı doktorumuz en sonunda azıcık gösterdi.doktor her gittiğimizde babasına benzetiyor.eşimde tabi nasıl mutlu,sağlıklı olsunda ona benzesin.benim kocişim biraz kiloludur ama yüzü çok güzeldir,her gören hayran kalır.inşallah bebişimde öyle olur.
kızlaaaaar
önce şunu söyliym hepiniz çok güzelsiniiiiz
özlemin face inden baktık
Allah çirkin şansı versin hepinizeee
gerçek isimleriniz çok tuhaf geldi nick lerinizle bahsettik sizden:))))
özlemcim az önce gitti ısrarlarıma rağmen bişi yemedi içmedi bile kahve yaptım zar zor:)))
bi dahaki ne söz verdi
çok sevdim hiç de şişman değil kandırıyo hepimizi:)))))
çok güzel,sarı düz saçları var
ayrıca söylediği kiloyu hhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiç göstermiyo
farkettimki yaşadıklarımız çok benzer en çok bugün anladım:)))))
bi de bişi yemiyo hiç bişi benim gibi çay da içmiyo
sigara içmeme de kızdı merdane aradı evde ama benim gibi beceriksizin evinde ne arar???:)))))))))))))))))
yıllardır tanıyomuşum gibi çok şeker
bu arada Ata yı da gördüm maşallah
canım yarın lucrine başlıycam sonuş kısmetse 10 mayıs gibi belli olur canım inş tatlım o güzel sonuca benim ve arkadaşlarımın çok ihtiyacı var...
binlerce kalori aldım gece gece
nasıl yapışıp kalacak bunlar((((
şipşişko olucam yaaaaaaaaaaaa
sinir oldum kendime gece gece yemek zorundamıydım??????????
aynen öyle şekerim zaman gerçekten çok çabuk geçiyor tam 2 yıldır korunmuyorum çeşitli tedaviler gördüm ama sonuç sıfır dönüp bakınca çabuk geçmiş diyorsun ama üzüntüyü yaşadığın zamanlardada o günler geçmek bilmiyor gibi geliyor...
evde mizin nursim işte mii??
bugün bana mesaj geldi özlem e de gelmiş maya tüp bebekten 15 haziran a kadar kampanya varmış herşey dahil 2800 diyolar
allahım o kadar büyük ki kul sıkışınca gelir derler ya
akşam üstü eşim aradı normal görevinden ayrı bir görev çıkmış beyruta yola çıktılar az önce..
maddi olarak getirisi çok olan bir görev
üzülüyordu gitmeden keşke öyle bir görev çıksa diye ama allahım işte bir yerden kuluna yardım ediyor çok sevindim yine aynı zamanda gelecek ama en azında nasıl yapacağız tedavi şu bu diye düşünmekten kurtulduk borçlarımızda azalır..
ay mavişim ya aşkol yani kızım konuşabilen bir fil yavrusuyum ya:))) ama çok teşekkür ederim çok cici bir ev sahibisin tanıştıktan sonra ne kadar geç kaldığımı fark ettim en kısa zamanda bende bekliyorum...
semracım ya niye sinir oluyorsun burp gelmiyorsa sen ona git:)))
ne güzel canım ya adacık büyümüş demek.... sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin....
çok güzel geçti sağolsun maviş çok tatli bir ev sahibi ve benim gibi ya da her öğretmen gibi konuşkan valla dediği gibi hiç susmadık:)) ee ilk defa görünce herşeyi konuşalım mı dedik ne? gerçi çok önceden tanıyormuşum gibiydi şahsen hiç yabancılık çekmedim:))) evet adlarınızı söylediğimde şaşırdı tabi o nedenle nickleri kullandık:)) hepinizi çok beğendi hepsi de çok güzel allah çirkin şansı versin dedi:))) kulaklarınızı çınlattık tabi ... bir program varmış biz kaçırdık tabi eee konuşmaktan saate bakmak aklımıza gelmedi:)))
canım benim konum ne olur çukulata kisti ameliyatı olup aşılama ile hamile kalan var mı diye..
işte ne bileyim aklımda yoktu bir anda oldu herşey memur bey:)
selam kızlar.
bugün hiç giremedim,sabah arkadaşlarımızı kahvaltıya davet etmiştik,sabah 7 buçukda kalktım kahvaltı falan hazırladım,kocişde terası yıkadı,gerçi ben yıkamıştım temizdi ama olsun.masayı hazırladık güzel kahvaltı yaptık.sonra kocişler ayrı çıktı biz ayrı çıktık,daha sonra tekrar buluşup yemek yedik.kociş maça gitti bugün fenerin maçı var stada gitti.bende okiyim dedim,iyi kaynatmışsınız.
aramıza yeni arkadaş katılmış hoşgeldin.
bebingcim hiç girmemiş bugün.yoklamada yok yazıldın haberin olsun.
burpcum ne güzel adadasın bugün istanbul yanıyordu,iyi yapmışsınız.
denzicim sen yeni konular açsanda burayı boşlamazsın,burası bağımlılık yapıo.
kızlar ben biraz uyuyorum,akşama konuşuıruz.
burpcum kolay gelsin..
tamamen gelmesi de rahatlatmıştır seni
yarın okuyabilirsin inşallah çok birikti çünkü..
bende onu izliyorum ama bu haftaki pek eğlenceli gelmedi bana fena değil işte... bizimki çileği çok sever zaten her hafta alıp yiyor desene tavan yapacağız:)))
valla kız bebekler gerçekden de çok utangaç oluyormuş,çok doğru,hiçbiyerini göstermiyo ki.şeyini bile göremedik daha hiç.elleriyle saklıyo hep.
bende ufak ufak başladım bahar temizliğine..çekmeceler ince işlerden halıları vereceğim yıkamaya
mutfağı dipten halledip genel temizliğe başlayacağım aşılama öncesi temizlik de diyebiliriz:))aslında badana yapacaktık ama mayısta denk gelmiyor ben nasıl iş yapacağım vazgeçtik..
birde eğer aksilik çıkmazsa eşim 10 gün erken gelecek dualarım kabul oldu ..eğer öyleyse 20 günümüz var:teytey:
çok mutluyum kızlar alyansımı buldum köşe bucak dökünce çıktı kaçmış köşelere
sevincimden iş yapamıyorum valla..
avatar resmimi değiştirdim kızlar.fac.e koymuyorum,salak salak yorumlar geliyor,sinirlerim bozuluyor.bu fotoğrafda ada 28 haftalık,yani 3 hafta önce daha sonra en son halimide koyarım
buurrrp pörtlet bakalım gözlerini:)))))
kızlar belim çok ağrıyorrr yarına işim kalmasın diye bugün işlerimi bitirmeye çalıştım ama hem işlerim bitmedi hem de belim çok fena
anaaaaa sanki burpu görüyorum ben ya:))) naber nerelerdesin sen ya....
hoşbulduk tatlım valla şu lucrin canımı yakmasa daha ii olucam ama canım yanıyo yaparken bakmadan göbeğime sokuyorum....
ayarlasam bu kadar olmaz yumurtlama dönemine denk geliyor
ama eşimin yanına gitmek daha önemli ona hiiiç takmayacağım kafama
herşeyin hayırlısı
inşallah aksilik çıkmaz ayarlamasını yapınca akşam arayacak hemen alacağım uçak biletimi..
bu arada tuanayımla konuştul yarın buluşuyoruz
ayy bugün ne kadar güzel şeyler oldu yawww:teytey:
bu arada tuanayımla konuştul yarın buluşuyoruz
ayy bugün ne kadar güzel şeyler oldu yawww:teytey:
burpum ,,, aşkımm döktürmüş,herşeye herkese cevap vermiş.burpcum bizde buluşalım canım,bu hafta cumartesi değilde ondan sonra cumartesi müsaiı olursan kahvaltı yapalım olmaz mı?bu hafta karşıya geçicez arkadaşlara söz verdik.
ben size söylemedim kızlar bana kızıcaksınız diye.dün gece hastaneye gittik,benle kocişin evhamlı olmasından kaynaklanmış,doktorum artık yavaş yavaş kasılmaların sancıların olur demişti,düzenli olursa gel demişti.bende dün gece sancım olunca çok korktum hemen ablamı aradım hastaneye gittik,gece gece herkesi ayağa kaldırdık,gittiğimizde ada fır fır dönüyodu.güzel güzel hareket ediyodu.boşunada doktorumuzu kaldırdık,uyardığı halde..ama napiim ilk defa yaşıyorum ve nasıl olduğunu bilmiyorumeyvahedigeldismile
özlemcim deniz sabah temizlik yapıcam,bazanın altını boşaltıcam alyansımı arıcam diyince bende bekledim,bulunca ona sevindik.opuyorumnanaktan
geçmiş olsun semra
Allah göstermesin bi daha
vaktini saatini bekleyip öyle gelsin adacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?