denizcim tuanaycım ne güzel buluşuyorsunuz size bol muhabbetler ayrıca afiyet olsun
ayy ne güzel canım ya çok çok selamlarımı ilet.... iyi eğlenceler size:)) opuyorumnanaktan
kimsecccikler yok?bebing niye girmiyo,sabah bi girip çıktı,ben kaçırdım mı neden girmiyor?
kızlar iyi geceler nasılsınız??semracım canım karnın ne kdr güzel duruyo pembişlerle aynı gün senle aşılama yaptırmıştık eğer benimde tutsaydı şuan aynı olacaktık yani karnım şişcekti...bebeğimi hissetcektim..mafoldumben...ama nasip değilmiş...bende geçen ay 15 günlük başlama kürü olarak soğan suyu içtim...21 gün incir suyu içtim 7 gün ara verdim şimdi son 21 günlük kürü yapıyorum.1 hafta sonra bitecek...inşallah bende önümüzdeki aya güzel haber veririm...kuzenin pkoluydu 32 yaşında 1.5 yııllık evliydi ve bu ay hamile olduğunu öğrendi...darısı benim ve olmayan insanlara...çevremde arkadaşlarım hep hamile istemeden üzülüyorum 1 yılı geçti bebek isteyeli...bakalım vakti ne zaman yaramazın...allah hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:[/
öncelikle teşekkür ederim canım.senin meleğin zamanını bekliyor canım.1 yıl uzun bir süre değil allah daha fazla aratmasın.dualarımı tüm olmayanlarla.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
burpum ,,, aşkımm döktürmüş,herşeye herkese cevap vermiş.burpcum bizde buluşalım canım,bu hafta cumartesi değilde ondan sonra cumartesi müsaiı olursan kahvaltı yapalım olmaz mı?bu hafta karşıya geçicez arkadaşlara söz verdik.
ben size söylemedim kızlar bana kızıcaksınız diye.dün gece hastaneye gittik,benle kocişin evhamlı olmasından kaynaklanmış,doktorum artık yavaş yavaş kasılmaların sancıların olur demişti,düzenli olursa gel demişti.bende dün gece sancım olunca çok korktum hemen ablamı aradım hastaneye gittik,gece gece herkesi ayağa kaldırdık,gittiğimizde ada fır fır dönüyodu.güzel güzel hareket ediyodu.boşunada doktorumuzu kaldırdık,uyardığı halde..ama napiim ilk defa yaşıyorum ve nasıl olduğunu bilmiyorumeyvahedigeldismile
özlemcim deniz sabah temizlik yapıcam,bazanın altını boşaltıcam alyansımı arıcam diyince bende bekledim,bulunca ona sevindik.opuyorumnanaktan
burpum sende benim gözlerimi pörtlettin ya bende nereden başlayacağımı bilemiyorum şimdi...
evet mavi ile buluştuk çok güzel bir gündü gerçek isimler önce tuhaf karşılandı sonra nicklerle konuştuk ...
çilek hormonlu bencede ama sonuçta çilek dermişim:))
bizimki de şehit olduğunda 1 yaşına bile gelmemiş bir bebek bıraktı şimdi maşallah kocaman delikanlı olmuş...
ürologlar ve kadın doğumcular hepsi kabus...
öyle deme gamzenin bebişlerinn biri ömer biri coşkun :)) mavi teyzesi koydu...
anacım senin kilonda ne var 76 kiloluk ben varken:)))
dişinol başımın belası tek ilaçtı aşkım yüzünden ama o kabus bitti...
arkaşında fil ha tanışmak isterim:)))
maviyi zopalmak için merdane aradım ama yoktu yani o öyle dedi bende inanmak zorunda kaldım:))
eee şimdide ben kıskandım ama:)))
burpcum valla bravo..
ben de nerden başlasam ki
iyi dileklerinin hepsi için çok sağol inşallah herşey yoluna girmiştir ve bebişimiz gelir:))
bugün gerçekten güzel bir gündü inşallah böyle devam eder..
nbnh cim ben mersine gidiyorum adanaya kadar uçakla mersin 1 saat zaten..
geçen senede mayısta gitmiştim ama şimdi tam havası sıcağı bunaltmaz nisan ayında..
bakalım daha biletimi almadım almadan da gidiyorum diyemiyorum..her an herşey değişebilir..
geçen sene bileti aldım yandı mayısın sonunda tekrar almak zorunda kalmıştım..
burpcum bence de arkadaşını gaza getir
fazla vakit kaybetmesin ..inşallah hemen olurda ama bu hastalık da malesef plana göre gitmiyor hiçbir şey..
evet senle ben çift taraflı savaş veriyoruz bir dert değil ki 2 tane ..napalım sağlık olsun allah beterinden korusun..
kocişim az önce 2 şişe de çakşır suyu almış geçen sene de içmişti
iyice hırs yaptı keçiboynuzu vitamin çakşır 3 koldan savaşıyor garibim..
birde hoşuma gitti o da heseplamış tarihler yumurtlama zamanına geliyor diye..çok hakediyorlar baba olmayı inşallah kısmetimizde vardır..
kızlar iyi geceler nasılsınız??semracım canım karnın ne kdr güzel duruyo pembişlerle aynı gün senle aşılama yaptırmıştık eğer benimde tutsaydı şuan aynı olacaktık yani karnım şişcekti...bebeğimi hissetcektim..mafoldumben...ama nasip değilmiş...bende geçen ay 15 günlük başlama kürü olarak soğan suyu içtim...21 gün incir suyu içtim 7 gün ara verdim şimdi son 21 günlük kürü yapıyorum.1 hafta sonra bitecek...inşallah bende önümüzdeki aya güzel haber veririm...kuzenin pkoluydu 32 yaşında 1.5 yııllık evliydi ve bu ay hamile olduğunu öğrendi...darısı benim ve olmayan insanlara...çevremde arkadaşlarım hep hamile istemeden üzülüyorum 1 yılı geçti bebek isteyeli...bakalım vakti ne zaman yaramazın...allah hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
burpcum o zaman şöyle yapalım,bir akşam yemeğe davet ediyim ben sizi.kocişinle birlikde gelin,hem onlarda tanışmış olur.ben yorulurum falan diye düşünme,ben zevkle yaparım,sen kocişinle ayarla bigün,hafta içide olabilir iş çıkışıda olabilir gelirsiniz.olmazmı?
olduu canım başka kızım senin dinlenmen lazım hayatta gelmem boşuna benimde müsait olmamı beklersek sen iyice ağırlaşacaksın önümüzdeki iki hafta sonu fullüm en güzeli hafta içi bir akşam ataşehir starbucksta buluşalım ne dersin tatlım
sağol canım sende olsaydın keşke denk gelmedi..
canım eğer vaktin olursa bizde görüşürüz olmazsa sonra kısmet olunca görüşürüz
olsun canım ben zevkle yaparım,onu düşünme.ama illa olmaz diyorsan olur buluşuruz ataşehirde.sen ayarla müsait olduğunuz bir gün akşam buluşalım.
iyi olurdu denizcim ama denk gelmedi ben sizin oraya geliyorum sen de bizim bu tarafa bir dahaki gelişimde ayarlayabilirsek görüşelim canım belki göbişlerimizi tokuştururuz o zaman kaydirigubbakcemile
kızlar ben de 2 saate kadar yola çıkıyorum son hazırlıklarımı yapayım kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?