Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım bu arada geçmiş olsun ama her an herşey olabilir o yüzden iyi ki gitmişsiniz ilk defa başınıza geliyor sonuçta..hayırlısıyla gelsin ada mız..

denizcim tuanaycım ne güzel buluşuyorsunuz size bol muhabbetler ayrıca afiyet olsun

sağol canım sende olsaydın keşke denk gelmedi..
canım eğer vaktin olursa bizde görüşürüz olmazsa sonra kısmet olunca görüşürüz

nursimcim benimde tek oragalutron yakardı
belki sende kullanırsın yumurtaların erken çatlamaması içindi..
inşallah daha fazla acımaz canım sonradan moraluklar olmuştu ama izi kalmadı geçti hepsi..

burpcum bence de arkadaşını gaza getir
fazla vakit kaybetmesin ..inşallah hemen olurda ama bu hastalık da malesef plana göre gitmiyor hiçbir şey..
evet senle ben çift taraflı savaş veriyoruz bir dert değil ki 2 tane ..napalım sağlık olsun allah beterinden korusun..
kocişim az önce 2 şişe de çakşır suyu almış geçen sene de içmişti
iyice hırs yaptı keçiboynuzu vitamin çakşır 3 koldan savaşıyor garibim..
birde hoşuma gitti o da heseplamış tarihler yumurtlama zamanına geliyor diye..çok hakediyorlar baba olmayı inşallah kısmetimizde vardır..

kızlar iyi geceler nasılsınız??semracım canım karnın ne kdr güzel duruyo pembişlerle aynı gün senle aşılama yaptırmıştık eğer benimde tutsaydı şuan aynı olacaktık yani karnım şişcekti...bebeğimi hissetcektim..mafoldumben...ama nasip değilmiş...bende geçen ay 15 günlük başlama kürü olarak soğan suyu içtim...21 gün incir suyu içtim 7 gün ara verdim şimdi son 21 günlük kürü yapıyorum.1 hafta sonra bitecek...inşallah bende önümüzdeki aya güzel haber veririm...kuzenin pkoluydu 32 yaşında 1.5 yııllık evliydi ve bu ay hamile olduğunu öğrendi...darısı benim ve olmayan insanlara...çevremde arkadaşlarım hep hamile istemeden üzülüyorum 1 yılı geçti bebek isteyeli...bakalım vakti ne zaman yaramazın...allah hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:

semracım havalar ısındı malum 4 koldan arkadaşlar arıyor hafta içi bile buluşma ayarladık :)) acaba biz hafta içi salımı buluşsak önümüzdeki iki haftasonu cuma akşamından dolmuş duurumda bizim senin dışarı çıkman iyice güçleşmeden buluşalım canım kaynatalım kızlarıda çatlatalım :)))) aslında ben kocişlerinde tanışmasını istiyorum yaa ne yapsak acaba biz burada dertleştik ama onların böyle aynı dertten müzdarip birileri ile konuşması çok zor üstelik senin kocişte varikoselliydi dimi canım

ama tatlım yarım saat ağrı çekmişsin yauv tabiki gideceksin prova olmuş allah bir avazda kurtarsın derler ya şimdi anlıyorum neden olduğunu

arkadaşın "da" fil derken? özlem sen değilsinde o yüzden sen sadece öyle olduğunu söylüyorsun ve tahmminlerimizi doğrulayan şahidimizde var artık üstelik
şehit amcamın oğluda eşşek kadar adam oldu çoluğu çocuğu var karısı başkabir evlilikte yaptı üstelik dilllere destandı onların aşkları vay gidene denir ya hayat devam etti sonuçta bir 8mm lik sinema kayıtları varki sanki masal prensi gibi evlenmiş amcam wolsvagen araba almışlar zamanının sevimli arabasına binip pikniğe gidiyorlar bebekleri doğmuş yüzbaşı apoletlerini gösteriyor kameraya sanki o mutluluk hiç bitmeyecekmiş gibi ama biz filmin sonunu biliyoruz malesef o çekimleri oğlu bir gün bile istemedi sormadı annesi bizim aileden kopardı taki dededen kalan malları alma vakti gelene kadar alıp tekrar kayboldu üstelik amcam sevgililik yıllarında yengeme hava atmak için oturduğu semte pike uçuşu yapmış jetle o yüzden elinden uçuş lisansını almışlar bizim paşa çok akraba var araya girmişlerde lisansını geri almış keşki almasaymış şimdi hayatta olurmuş neyse hayat çok enteresan arkadaşlar zannedildiği kadar uzun değil zannedildiği kadarda kısa değil sadece enteresan

eee şimdide ben kıskandım ama:)))

:)

ben söylüyorum bir dönem sıkıntılı bir şekilde yokuşu çıkarsın çıkarsın çıkarsın sonra birden yokuş aşağğı hızla inersin yolun yarısını hızla katedmiş olursun sen inişe geçtin şimdi :) yolu tamamlayacaksın bebişe giden yolu
mayıs sonunda ne olmuştuki denizim?

bu cuma buluşacağız aklına gireceğim kk yı tavsiye edeceğim ona zaten çocuk fikrini aklına ben sokmuştum endosu küçülmüş ama sonuçta şakaya gelmiyor bu işler biz en yakından görenleriz sonuçlarını
kocişinin oralarda hemde sırf erkek ortamlarında bile çakşır otu vb. şeyleri edinmesi takip etmesi çok güzel duygulandım vallaha inşallah allah nasip eder ben şu korsanlarla mücadele için aden körfezine giden fırkateynleri uğurlamaya giden ailelere hep ağlamışımdır bebeklerle çocuklarla bekleyen aileler ağlaşarak hasret giderirken bir kısmıda yeni uğurluyor oluyor yeni göreve çıkanları
şimdi kocişinin iş arkadaşları bebişlerinin resimleri ellerinde sürekli bahsediyorlardır oda kötü hissedip gaza gelmiştir allah biran önce bebiş nasip eder inşallah hepimize

üzüldüm ys88 ama eğer 88 liysen okadar gençsinki bırak bir bebek bir düzine bebek sahibi olma şansın var sen hiç üzülme yeter

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

günaydıııııııııııııııııınnnn çıtırrr anneeeeeeeeee

allah allaaa bebing yiğeni buldu unutu bizi eğer onun sarı şeker benim cadoloz gibiyse bırakın buraya girmeyi nefes alacak vakit dahi bulamaz benimki bir orduya bedel :)))))

temizlik beni bekler kızlar hergün temizle doymuyor evim temizliğe offff offf inşaatlar var ya tam kabus

burpcum o zaman şöyle yapalım,bir akşam yemeğe davet ediyim ben sizi.kocişinle birlikde gelin,hem onlarda tanışmış olur.ben yorulurum falan diye düşünme,ben zevkle yaparım,sen kocişinle ayarla bigün,hafta içide olabilir iş çıkışıda olabilir gelirsiniz.olmazmı?

olduu canım başka kızım senin dinlenmen lazım hayatta gelmem boşuna benimde müsait olmamı beklersek sen iyice ağırlaşacaksın önümüzdeki iki hafta sonu fullüm en güzeli hafta içi bir akşam ataşehir starbucksta buluşalım ne dersin tatlım

olsun canım ben zevkle yaparım,onu düşünme.ama illa olmaz diyorsan olur buluşuruz ataşehirde.sen ayarla müsait olduğunuz bir gün akşam buluşalım.

sağol canım sende olsaydın keşke denk gelmedi..
canım eğer vaktin olursa bizde görüşürüz olmazsa sonra kısmet olunca görüşürüz

iyi olurdu denizcim ama denk gelmedi ben sizin oraya geliyorum sen de bizim bu tarafa bir dahaki gelişimde ayarlayabilirsek görüşelim canım belki göbişlerimizi tokuştururuz o zaman kaydirigubbakcemile

kızlar ben de 2 saate kadar yola çıkıyorum son hazırlıklarımı yapayım kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

olsun canım ben zevkle yaparım,onu düşünme.ama illa olmaz diyorsan olur buluşuruz ataşehirde.sen ayarla müsait olduğunuz bir gün akşam buluşalım.

tamamdır canım sen bana özelden telini atarmısın canım sanada uyan banada uyan bir akşam starbucksta laflayalım

iyi yolculuklar tatlım özletme kendini

temizlik hala bitmedi şimdilik ütü çamaşır toplama ve yeni çamaşır yıkama bitti evin kabası alındı arada tabi nete takılındı :))) makinede çamaşırlar bekliyor beni as diye :)))))) hehe beni as demişken aklıma geldi yazayımda öyle gideyim iş başına geçenlerde arabaya beni yıka salak yazmışlar benim manyak kocada öbür cama sensin yazayımmı diyor puhaaa ne güldürdü beni :)))

sekerler ben geldim sizi cok özledim ama ne yemek yicek fırsatım var nede tuvalete gidicek bişeyler atıstırıyım vaktim kalırsa okumaya baslayacagım.
tuanay deniz acayip kıskandım sizi catır catır catladım vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…