Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizim alyansını bulmana cok sevindim.bayagı olmustu kaybedeli gözün aydın.koçişsin yanına gidiyormussun.bol bol özlem giderin şekerim...

semracım cok gecmiş olsun neyseki bi sorun yokmuş canım yorgunluktan olmuştur.sen artık kır mıcını otur lütfen..

nbnh iyi yolculuklar canım.

böcüğüm gitti canım yandı anlatamam size.gitme de bana diyor teyzecim gitme denasıl agladım hala aklıma geldikçe kotu oluyorum.ablamında göbüşü cıktı bugun cinsiyeti belli olacak herhalde.çok cabuk gecti ya.

valla mavi özlem buluştu deniz tuanay buluştu semra burp bulusacak ben catır catır catlıcam ya.

semracım maxi cosi cok kaliteli bi bebek arabası markası.dünya starları ve ünlüler kullanıyor daha cok.bende satıyorum.en guzeli grupbaby.com dan bak distribütörü onlar.mesela bebek arabası yada oto koltugu nun 0-13 kg için olanı iç döşemesi latexs pamuklu kumaş co krahat ediyor bebekler.yalnız tek dezavantajı arabada katlanınca yer kaplaması oluyor.
şimdi bebek arabasına mekanizma dersek o mekanizmaya potrbebe takaniliyorsun ama sadece 6 ay kullanabilrsin cunki zemin düz.sonra aynı mekanizmaya anakucagı takabilirsin araba koltuguda olarak kullanırsın hem en son takılan koltukta 3-4 yasına kadar tasır.modellere dediğim yerden bak konusuruz yine

okudum şekerler tum sayfaları ama herkese cevap yazmam mumkun degil hala kıskınclıktan catlamaktayım.

nursimcim hayırlı olsun tedavin.inş. olumlu sonucu alırsın.

bana kızıcaksınız biliyorum ama ben bi süre vazgeciyorum bu bebe işinden evet zaten olmuyor cok yoruldum herseyden herkezden cevre baskısından acımlardan yasadıklarım cok agır ve yorucu geliyor bi fırsatım var şimdi bu yeni işime odaklanmak ve biraz hayatın tadını cıkarmaya calısmak daha eveleneli bi tatil bile yapmadım esimle bıktım mecburi birlikteliklerden alkol alamamktan yediklerime dikkat etmekten.ağır kaldırmamaya calısmaktan ama mecburen işte akldırıp sonra pişman olmaktan.pazar gunu geldi kırmızlar.ve oh dedim.ben sure izinliyin kızlar.simdien size söyliyim.ama burdayım yanınızdan ayrılmak yok.

simdi cıkıyorum gözlerim pörtledi zaten.işlewrim var.akşama girmeye calısıcam hepinizi öpüyorum.

arkadaşın "da" fil derken? özlem sen değilsinde o yüzden sen sadece öyle olduğunu söylüyorsun ve tahmminlerimizi doğrulayan şahidimizde var artık üstelik
şehit amcamın oğluda eşşek kadar adam oldu çoluğu çocuğu var karısı başkabir evlilikte yaptı üstelik dilllere destandı onların aşkları vay gidene denir ya hayat devam etti sonuçta bir 8mm lik sinema kayıtları varki sanki masal prensi gibi evlenmiş amcam wolsvagen araba almışlar zamanının sevimli arabasına binip pikniğe gidiyorlar bebekleri doğmuş yüzbaşı apoletlerini gösteriyor kameraya sanki o mutluluk hiç bitmeyecekmiş gibi ama biz filmin sonunu biliyoruz malesef o çekimleri oğlu bir gün bile istemedi sormadı annesi bizim aileden kopardı taki dededen kalan malları alma vakti gelene kadar alıp tekrar kayboldu üstelik amcam sevgililik yıllarında yengeme hava atmak için oturduğu semte pike uçuşu yapmış jetle o yüzden elinden uçuş lisansını almışlar bizim paşa çok akraba var araya girmişlerde lisansını geri almış keşki almasaymış şimdi hayatta olurmuş neyse hayat çok enteresan arkadaşlar zannedildiği kadar uzun değil zannedildiği kadarda kısa değil sadece enteresan

ya mavişim benim kendimi üzmemem için öyle diyor bence canım ya:)))
yok canım bizimki evlenmedi ve hala düşünmüyor bunlar öyle öle bayıla falanda evlenmedilier hani ama kız kendine de çocuğunada sahip çıktı ...bizde evlenen pek olmaz zaten anneannemde 3 çocukla 25 yaşında dul kalmış ama evlenmemiş .... işte anne faktörü çok önemli babalar ne derse desin annenin dediği olur ve çocuğu anne daha kolay etkiler bu hiç değişmedi ... karşı komşumun 2 oğlu var babaannesiz yapmazlardı geçenlerde düğünde bizimki kayınvalide ile çatışmış ekim ayından bu yana ne aramış ne aratmış çocuklara o kadar yani:)))) evet hayat çok enteresan gerçekten...

ayyy semra ile burpta buluşuyor kuzucum bebing kesin çatlar bu işe yazık ona ama ((

burpum ya işin hiç bitmez ki senin inşaat varsa allah sabır ve kolaylık versin ne diyeyim...
kocişinde alam ya o bulduğu her arabaya yazsın daha eğlenceli olur:)))

semracım öbür forumda yazdıklarını okudum benimle ilgili.canım sağol ya hiç haberdar etmezmiyim.12 nisanda çağırdılar ama ben dayanamayıp cumartesi yaptırmayı düşünüyorum.ada ve seni çoooook öpüyorum.bazen okuyorum burdan iyi haberlerinizi...

bebingim al bendende okadar ama benim malesef yaştan dolayı çok erteleme lüksüm yok dolabımda 5 tane 2011 son kullanma tarihli puregon ve lucrinim var en azından onları ziyan etmemek adına son 6 ay içinde olmamak kaydıyla bir şey deneyeceğim ama artık ne istek kaldı ne umut kaldı

özlemcim bebişimiz olmadı allah kocişlerimizi bize bağışlasın en azından ((( allah korusun
evveet bizde semramla buluışacağız tilifonlar alındııı verildi :) yeterki zaman yaratalım yihhuuuu

özlemcim nasıl bitsinki hem çalışıyorum hem iki katlı evde insan titiz olunca birde inşaat olunca ben ömrümü temizlikle geçiriyorum eşimde çok çamaşır çıkarır her hafta 5 kez çalışır makine çocuk olsa ne yaparız merak ediyorum kurutucu şart olur heralde bir yemekten yana rahat sayılırım eşim tek çeşit ister sadece sen de o açıdan dertlisin canım benim

bekleme ya zaten sıpalar en umulmadık zamanda geliyorlar haberler hep bu yönde:)))

amin canım allah başımızdan eksik etmesin onları....

ohhhhhhh ne güzel şeyler yaşıyoruz devamı hep gelsin inşallahhhhhhhh....

kakulmuştur benum adummmm lay lay layyyyyyyy:))) elinde süpürge her yere yetiş kakılmış.... evet ya çamşır hiç bitmiyor offff .... yaz gelince çeşit sayımız azalıyor canım kocişimde tek çeşit olsun taze olsun der öyle menüyü hazırlayan benim annemden öyle gördüm ne yapayım.... benimkinin tek derdi yemek günlük olsun ister beni yoran o eee tek çeşitte olmuyor her zaman...

nbhn iyi yolculuklar canım
dönünce hemen gelicek bebi,ş inşallah

görkemli canım sen de 10 nisan da yap kan testini hayallerime göre öyleydi
inşallah teker teker gerçek olur

bebingim doğru karar hepimizin böyle olması lazım stresi atıp olacak mı demeyi bırakıp yaşantımıza devam etmek sonra gelecekler eminim

burp bi geldin pir geldin buluşun güzelce çok güzel oluyo hem sen burdan 2 kişiyle görüşeceksin:)))

özlemcim fil ne yaaaaaaaaaaaa
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tadı damağımda kaldı buluşmanın gelsene yine:))))))))))))))

gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yavrum ev inşaat tı da onu mu yapıyosun gel artık özlediiiiiim

deniiizzzz kız bu sıkışıklıkta aşılama öncesi gelmesin doğal doğal bebek:)))))
belki yerinizi sevmiyodur bebiş evde gelmicem diyodur
yumurtlama gününe denk gelen buluşmanızda bol bol şans canım içim kıpırdadı valla hayırlısıyla bebişinle gel ordan inşallah:)))))

evet kızlar biz buluşcaz,kocişlerde olucak bizimle onlarıda tanıştıralım diyoruz.yani sizlerden 2-1 önde gidicez....ohhhhhhhhhhh!!!!!!!özlememcile,mavicik beni kıskandırdınız alın size kıskandırmaa..hem fot. bile koyarız belki))

anladım canım,okurken gözüme takıldım,zopalıcaktım ama klava:açıklama yapmanı bekledim.arasıra burayada yaz,unutma bizi.haberleri bekliyoruz ona göre.ada ve bende seni öpüyoruz teyzesi.:a015:

katlanınca yer kaplaması iyi olmadı işte.bana çünkü katlanınca yer kaplamayan bişey lazım,arabam getz ve bagajı küçük,evdede saklama alanı olan yer yok.ama çok güzel,çok beğendim.e-bebek yolları bize göründü.ben bakıp model hakkında sana sorularımı sorucam canım.sağol.

ben sana kızmıyorum,çok haklısın.evliliğini yaşa,tatilini yap,herşeyden bık,sonra bebek düşün.ben her istediğimi yaptım iyikide yapmışım yoksa şimdiden sonra en az 2yıl çok zor.bide zaten şartlanmış olmak zor,aman şunu yaparsam çocuk olmaz,şuna dikkat et buna dikkat et.....aman yaa.zamanına bırakmak istiyorsan öyle yap,düşünmediğin zamanda oluyor.benimde öyle oldu bakma sen aşılama olduğuna,eşim varikosel ameliyatı olduğu zamanlarda çok düşünüyordum,ama aşılama süresince aklımdan bile geçmedi.olmaz nasılsa diye düşündüm hep.testi bile öğrenmek için aramadın düşün.rahat olmak lazım,çok diken üzerinde olduğun zaman gelmiyor bu veletler.rahat olunca geliyor,anladım bunu.sengözlerimebaksanab

semracım ablam mothercare den üç tekerleklilerden bir model aldı 260 tl çok indirimde bir bak istersen ablamın tüm alışverişini birlikte yaptık neredeyse eminönünde havuzlu han diye bir yer var çok uygun bebek malzemeleri var chicconun 6 müzikli uzaktan kumandalı yatak dönencesi her yerde 100 küsur tl orada 80 tl amma çok şey değişmiş yauv tamamen para tuzağına döndürmüşler herşeyi yok hastane çıkışı yok hastane süsü yok çikolatası yok şerbet bardağı yok çikolata sepeti yok hoşgeldin bebek yazıları birde rüküşki herşey biz elimizden geldiğince sadesini bulduk herşeyin öyle şatafatlı şeyleri sevmiyorum ablamda saolsun zevkime çok güvenir ben ne seversem onu aldı :) sanki bebek benim kendinden çok benim beğendiklerime önem verdi :) herhalde sanatçı yönüme saygı duyuyor
evet semracım kesinlikle foto koyalım bizim cadılarda yolsun saçımızı başımızı o değilde adanın doğumundan sonra ada kucağımdayken çatlatacağım ben asıl herkezi ohhh kızlarım topiğimizin ilk meleğini öpmesi benden :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…