bebingim al bendende okadar ama benim malesef yaştan dolayı çok erteleme lüksüm yok dolabımda 5 tane 2011 son kullanma tarihli puregon ve lucrinim var en azından onları ziyan etmemek adına son 6 ay içinde olmamak kaydıyla bir şey deneyeceğim ama artık ne istek kaldı ne umut kaldı
özlemcim bebişimiz olmadı allah kocişlerimizi bize bağışlasın en azından((( allah korusun
evveet bizde semramla buluışacağız tilifonlar alındııı verildi :) yeterki zaman yaratalım yihhuuuu
özlemcim nasıl bitsinki hem çalışıyorum hem iki katlı evde insan titiz olunca birde inşaat olunca ben ömrümü temizlikle geçiriyorum eşimde çok çamaşır çıkarır her hafta 5 kez çalışır makine çocuk olsa ne yaparız merak ediyorum kurutucu şart olur heralde bir yemekten yana rahat sayılırım eşim tek çeşit ister sadece sen de o açıdan dertlisin canım benim
semracım öbür forumda yazdıklarını okudum benimle ilgili.canım sağol ya hiç haberdar etmezmiyim.12 nisanda çağırdılar ama ben dayanamayıp cumartesi yaptırmayı düşünüyorum.ada ve seni çoooook öpüyorum.bazen okuyorum burdan iyi haberlerinizi...
semracım maxi cosi cok kaliteli bi bebek arabası markası.dünya starları ve ünlüler kullanıyor daha cok.bende satıyorum.en guzeli grupbaby.com dan bak distribütörü onlar.mesela bebek arabası yada oto koltugu nun 0-13 kg için olanı iç döşemesi latexs pamuklu kumaş co krahat ediyor bebekler.yalnız tek dezavantajı arabada katlanınca yer kaplaması oluyor.
şimdi bebek arabasına mekanizma dersek o mekanizmaya potrbebe takaniliyorsun ama sadece 6 ay kullanabilrsin cunki zemin düz.sonra aynı mekanizmaya anakucagı takabilirsin araba koltuguda olarak kullanırsın hem en son takılan koltukta 3-4 yasına kadar tasır.modellere dediğim yerden bak konusuruz yine
okudum şekerler tum sayfaları ama herkese cevap yazmam mumkun degil hala kıskınclıktan catlamaktayım.
nursimcim hayırlı olsun tedavin.inş. olumlu sonucu alırsın.
bana kızıcaksınız biliyorum ama ben bi süre vazgeciyorum bu bebe işinden evet zaten olmuyor cok yoruldum herseyden herkezden cevre baskısından acımlardan yasadıklarım cok agır ve yorucu geliyor bi fırsatım var şimdi bu yeni işime odaklanmak ve biraz hayatın tadını cıkarmaya calısmak daha eveleneli bi tatil bile yapmadım esimle bıktım mecburi birlikteliklerden alkol alamamktan yediklerime dikkat etmekten.ağır kaldırmamaya calısmaktan ama mecburen işte akldırıp sonra pişman olmaktan.pazar gunu geldi kırmızlar.ve oh dedim.ben sure izinliyin kızlar.simdien size söyliyim.ama burdayım yanınızdan ayrılmak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?