Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende iki gün üst üste aynı yemeği önüne koymayı sevmem ama az yemek yapmayıda beceremem bir yemek yaparım ertesi gün bir başka yemek yaparım ikiside kalır :)))) üstelik yaptığım yemekten yeme gibi bir alışkanlığımda yok tencere yemeği pek yemem :))))
mavicim listeni arada bir yenile çok güzeldi yauv

dün dr a gitim en sonunda ikna ettim aşılama için çünkü bekle diyorlardı. önümüzdeki adetin 3.günü gideceğim. ilk aşılamayı klomenle yapıyoruz dedi.bende iğneli olan daha iyi diye biliyorum. doz farkı mı var neye göre karar veriyrolar hapmı iğnemi olacak diye.

anladım canım bakarım fiyatı çok iyiyimiş.havuzlu hana gittim ben 1 ay önce,yaptık alış-verişimi,dediğin gibi herşey çok rüküş.ama bende senin aksine seviyorum caf cafı,belki oğlum olsaydı daha sade takılırdım ama kızada yakışıyor cafcaf yaa..ordan alıcağımız herşeyi aldım,bitek bebek şekerimiz kaldı.onuda beğendim ama benden önce görümcem yaptırmış malesef.biberon modelini.benim bitek bebek şekerim kaldı,onuda halledersem oradaki herşeyi halletmiş olucam.oralarda hafta içi açık,hafta içi tek başıma gitmekden korkuyorum öyle kimsede yok gelicek herkes çalışıyor.kocişde okulu bırakamaz.bakalım en yakın sürede halletmem lazım şeker işini.

kesin fot.koyalım.çatlasın kızlar.ada doğunca daha da çatlarlar,öyle maviyle özlem buluştuğunda benim çatladığım gibi çatlasınlarzemuszemuszemuszemuszemuszemus

valla mavicim ne yalan söyleyeyim benimde öyle ama ne yazıkki yakın zamanda zor bu hafta sonu ankara sonra elazığ derken mayısı buluruz tatlım ya... bende mutlaka bekliyorum sizi ona göre....

selam canım bende bugün ilk aşılamamı oldum. adetimin 3. ve 7.günleri arası klomen içtim 8. ve 11.güne kadarda gonal f iğne oldum. sana neden iğne vermemiş acaba.

yazdıklarınızı okudum
tuanayımla buluştuk denize nazır bir kahvaltı yaptık sohbet desen ondan super
sanki yaşımız kadar arkadaşlığımız var..
çok tatlı samimi o kadar iyi ki zaten bunu sizde hissediyorsunuz..çok güzel bir gündü
inşallah en kısa zamanda tekrarlarız..çatlamayın ama çok güzel kahve falı bakıyor çıkarsa falı ne dediklerini bir bir yazacağım:))
bebişimle ilk defa konuştum sesi o kadar tatlı ki canım ya inşallah en kısa zamanda seninle de görüşürüz
özlemcim seni de aradık tuanayın cepten ama derste olduğunu tahmin ettik..çok güzeldi kızlar inşallah bir gün sizlerlede görüşmek kısmet olur..
biletimi aldım pazartesi sabah gidiyorum perşembe akşam döneceğim...

burpcum inşallah dediğin gibidir inişe geçmişimdir ve en büyük dileğimiz de bizi bulur..
mavim inşallah canım izmir çocuğu olmaz da mersin çocuğu olur..:))

oyyyyy maviiiiiiiiiiii ne diyor bunlar kuzum :)) neyse elazuığdan dönüşüm muhteşem olacak görürsünüz o zaman siz..... bizde çeker koyarız ben koyarım siz bakarsınız mavişin yok çünkü(

işte o dediğin son cümle beni bitirdi((

buluşun bakalım eşlerle :))
bu bir şey değil de adayla olan fotolara bakınca kesin çatlayacağım..
ya ne güzel oldu arkadaşlığımız bugün onu konuştuk birimiz değil hepimizin olduğu günleri görelim ve belki başka topikte artık bebek olaylarını konuşmaya başlayalım inşşşşaaaaallah...

valla bende artık birbirine belkide hiç uymayan yemekleri yapıp yiyorum:)) yazın herşey daha kolay ya seviyorum valla... bende fırınlanmış her şeyi çok severim ....

hanaaaaaaaaaa ne çok kıskanmışsınız meğer ya deniz ile tuanay bu kadar ses getirmemişti ama bizim ne suçumuz var ya(( :umursamaz:

o kadar çok işim var ki yarın ve perşeme vitrin ve mutfağı dökücem.annemde sağ olsun yardıma gelecek cumartesi halıları vericem dönüşte de yıkanmış olur ve temizliğe başlayacağım..inşallah bebişim gelsin artık son temziliğim olsun bundan sonra ona bakayım göbüşümde:))

selam bende yeni katıldım aranıza. allah herkesin gönlüne göre versin. sanada aşılama oldu mu? ben bugün ilk aşılamamı oldum.

hoşgeldin.amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin.evet canım bende aşılama yaptırdım.geçen yıl eylül ayında,ilk denemede pozitifi gördüm şükür,32. haftamızdayız.rabbim bana aratmadı inşallah sanada aratmaz.

sohbete doyum olmaz ama ben gittim kızlar makinaya çamaşır atacağım yarına hazırlık
gelirim yine
nbnh cim sana iyi yolculuklar sağ salim git gel biz daha sonra yine görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…