semracım ablam mothercare den üç tekerleklilerden bir model aldı 260 tl çok indirimde bir bak istersen ablamın tüm alışverişini birlikte yaptık neredeyse eminönünde havuzlu han diye bir yer var çok uygun bebek malzemeleri var chicconun 6 müzikli uzaktan kumandalı yatak dönencesi her yerde 100 küsur tl orada 80 tl amma çok şey değişmiş yauv tamamen para tuzağına döndürmüşler herşeyi yok hastane çıkışı yok hastane süsü yok çikolatası yok şerbet bardağı yok çikolata sepeti yok hoşgeldin bebek yazıları birde rüküşki herşey biz elimizden geldiğince sadesini bulduk herşeyin öyle şatafatlı şeyleri sevmiyorum ablamda saolsun zevkime çok güvenir ben ne seversem onu aldı :) sanki bebek benim kendinden çok benim beğendiklerime önem verdi :) herhalde sanatçı yönüme saygı duyuyor
evet semracım kesinlikle foto koyalım bizim cadılarda yolsun saçımızı başımızı o değilde adanın doğumundan sonra ada kucağımdayken çatlatacağım ben asıl herkezi ohhh kızlarım topiğimizin ilk meleğini öpmesi benden :))))))
dün dr a gitim en sonunda ikna ettim aşılama için çünkü bekle diyorlardı. önümüzdeki adetin 3.günü gideceğim. ilk aşılamayı klomenle yapıyoruz dedi.bende iğneli olan daha iyi diye biliyorum. doz farkı mı var neye göre karar veriyrolar hapmı iğnemi olacak diye.
evet kızlar biz buluşcaz,kocişlerde olucak bizimle onlarıda tanıştıralım diyoruz.yani sizlerden 2-1 önde gidicez....ohhhhhhhhhhh!!!!!!!özlememcile,mavicik beni kıskandırdınız alın size kıskandırmaa..hem fot. bile koyarız belki))
aşağıda 2 tane yabancı arkadaş var,katılmazmısınız bize??????:kedi:
semracım ablam mothercare den üç tekerleklilerden bir model aldı 260 tl çok indirimde bir bak istersen ablamın tüm alışverişini birlikte yaptık neredeyse eminönünde havuzlu han diye bir yer var çok uygun bebek malzemeleri var chicconun 6 müzikli uzaktan kumandalı yatak dönencesi her yerde 100 küsur tl orada 80 tl amma çok şey değişmiş yauv tamamen para tuzağına döndürmüşler herşeyi yok hastane çıkışı yok hastane süsü yok çikolatası yok şerbet bardağı yok çikolata sepeti yok hoşgeldin bebek yazıları birde rüküşki herşey biz elimizden geldiğince sadesini bulduk herşeyin öyle şatafatlı şeyleri sevmiyorum ablamda saolsun zevkime çok güvenir ben ne seversem onu aldı :) sanki bebek benim kendinden çok benim beğendiklerime önem verdi :) herhalde sanatçı yönüme saygı duyuyor
evet semracım kesinlikle foto koyalım bizim cadılarda yolsun saçımızı başımızı o değilde adanın doğumundan sonra ada kucağımdayken çatlatacağım ben asıl herkezi ohhh kızlarım topiğimizin ilk meleğini öpmesi benden :))))))
bende iki gün üst üste aynı yemeği önüne koymayı sevmem ama az yemek yapmayıda beceremem bir yemek yaparım ertesi gün bir başka yemek yaparım ikiside kalır :)))) üstelik yaptığım yemekten yeme gibi bir alışkanlığımda yok tencere yemeği pek yemem :))))
mavicim listeni arada bir yenile çok güzeldi yauv
anladım canım bakarım fiyatı çok iyiyimiş.havuzlu hana gittim ben 1 ay önce,yaptık alış-verişimi,dediğin gibi herşey çok rüküş.ama bende senin aksine seviyorum caf cafı,belki oğlum olsaydı daha sade takılırdım ama kızada yakışıyor cafcaf yaa..ordan alıcağımız herşeyi aldım,bitek bebek şekerimiz kaldı.onuda beğendim ama benden önce görümcem yaptırmış malesef.biberon modelini.benim bitek bebek şekerim kaldı,onuda halledersem oradaki herşeyi halletmiş olucam.oralarda hafta içi açık,hafta içi tek başıma gitmekden korkuyorum öyle kimsede yok gelicek herkes çalışıyor.kocişde okulu bırakamaz.bakalım en yakın sürede halletmem lazım şeker işini.
kesin fot.koyalım.çatlasın kızlar.ada doğunca daha da çatlarlar,öyle maviyle özlem buluştuğunda benim çatladığım gibi çatlasınlarzemuszemuszemuszemuszemuszemus
selam bende yeni katıldım aranıza. allah herkesin gönlüne göre versin. sanada aşılama oldu mu? ben bugün ilk aşılamamı oldum.
hanaaaaaaaaaa ne çok kıskanmışsınız meğer ya deniz ile tuanay bu kadar ses getirmemişti ama bizim ne suçumuz var ya(( :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?