Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımk eşke öyle olsa ama yoktur bu benimkisi arsızlık..
bende seviyorum yemekteyiz izlemeyi ama eşim gıcık oluyor,

benimkide gıcık oluyor o nedenle sadece yapım aşamasını izliyorum eeee zaten önemli kısmıda burası değil mi? bazen aaaa hiç aklıma gelmemişti dediğim pratik bilgiler çıkıyor o nedenle zaman zaman bakıyorum...

özlemim öyle düşünme bende hiç korunmadım ki evleneli öyle geziyim tozayım demedim diyemedim yani ama cat diye olmuş gibi bir durum sözkonusu değil biliyorsunuz ugrasıyoruz hepimiz.benneyaptımki

simdi benim bi ortalığı toplamam lazım ama buralardayım cok uzak duramam ekran acık ona göre

hımmm ben varken vardı garaj ... aslında iyi olmuş ama eskiyide özlüyorum be... bende bursayı çok sevyorum cantık falan özledim ben, karyoka , kestane şekeri vb herşey işte... evet şans benim için...

özlemim öyle düşünme bende hiç korunmadım ki evleneli öyle geziyim tozayım demedim diyemedim yani ama cat diye olmuş gibi bir durum sözkonusu değil biliyorsunuz ugrasıyoruz hepimiz.benneyaptımki

aman ne bileyim işte insan ilk onu düşünüyor.. bazılarıda ilk gecen hamile kalıyor çevremde o kadar çok varki(( ben niye becermedim bilemiyorum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…