yazdıklarınızı okudum
tuanayımla buluştuk denize nazır bir kahvaltı yaptık sohbet desen ondan super
sanki yaşımız kadar arkadaşlığımız var..
çok tatlı samimi o kadar iyi ki zaten bunu sizde hissediyorsunuz..çok güzel bir gündü
inşallah en kısa zamanda tekrarlarız..çatlamayın ama çok güzel kahve falı bakıyor çıkarsa falı ne dediklerini bir bir yazacağım:))
bebişimle ilk defa konuştum sesi o kadar tatlı ki canım ya inşallah en kısa zamanda seninle de görüşürüz
özlemcim seni de aradık tuanayın cepten ama derste olduğunu tahmin ettik..çok güzeldi kızlar inşallah bir gün sizlerlede görüşmek kısmet olur..
biletimi aldım pazartesi sabah gidiyorum perşembe akşam döneceğim...
burpcum inşallah dediğin gibidir inişe geçmişimdir ve en büyük dileğimiz de bizi bulur..
mavim inşallah canım izmir çocuğu olmaz da mersin çocuğu olur..:))
özlem kuşum nasılsın??????össledim seni.
iyiyim canım sen nasılsın? valla bende seni de ada'yı da ösledim... ayy 59 gün kaldı ya ne güzel kızımızı görmeye çok az kaldı:))):lepi:
o kadar çok işim var ki yarın ve perşeme vitrin ve mutfağı dökücem.annemde sağ olsun yardıma gelecek cumartesi halıları vericem dönüşte de yıkanmış olur ve temizliğe başlayacağım..inşallah bebişim gelsin artık son temziliğim olsun bundan sonra ona bakayım göbüşümde:))
ilk darbeler unutulmaz özlemcim.Çok üzgünüm çoook
valla öyle az kaldı,benide ateşler basmaya başladıguclubacismile
bebekten vazgecmeme tepki vermemişsiniz sasirttınız beni ya.
inş. hayırlı olur.burp um bendeki ilaçların tarihine bakıyım olmazsa veririm birine.
gamzenin yeni evinde belki net yoktur kızlar.
amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin..........:Saruboceq:
kolay gelsin canım ya neyse annen var en azından yalnız değilsin... ohhhhh desene mis gibi olacak ev kokusu buraya kadar gelir ferah ferahhhhhhhh.......
iyi akşamlar sekerler....
semracım sen bana sor ben sana anlatayım sonucta stıcılar biraz satmaya bakar.gets gibi bir arabada maxi cosi butun bagajı kaplar benden sana söylemesi.oto koltugu için düşünebilirsin ama.
kıskançlığımdan catlıyorum hala eşime bile anlattım ya.ama haksızlık bu yaaaa.
denizim sesini duymak cok guzeldi ama cok heyecanlandım cünki topiğede girmedigimden haberim yoktu sizin buluşacagınızdan.sende sanki eski bir arkadasım gibiydin.hep hayatımda varmıs gibi.
teşekkürler canlarım aradıınız için.ama resmen hayal ettim sizdeki ortamı.mavişle özleminkini de hayal ettim.
denizim yiy yolcukular canım cok sevindim eşini görücen degişiklik olucak super ya.
yeni arkadaslr var galiba.hoşgeldiniz diyorum...
bu havuzlu hannerdeymiş bak onu bilmiyorum ben.
ay tarlamda curudu bi haftadır bakamadım valla.
bebekten vazgecmeme tepki vermemişsiniz sasirttınız beni ya.
inş. hayırlı olur.burp um bendeki ilaçların tarihine bakıyım olmazsa veririm birine.
gamzenin yeni evinde belki net yoktur kızlar.
ben daha önce tepkimi göstermiştim hatırlarsan daha fazla birşey söylemek istemedim
bence yanlış yapıyorsun..bunları yazmaktan korktum o yüzden yorumsuz kaldım..
hayatın senin ve eşinde bu hayata ortak..kendiniz bir karar vereceksiniz ama bence yanlış..eğer düşüncemi öğrenmek istiyorsan bu..bunları samimiyetine ve dostluğuna dayanarak yazıyorum dediğim gibi müdahele etmek tabi ki yanlış..
psikolojin mi hazır değil sen mi hazır değilsin onu bilmiyorum ama eğer gerçekten istiyorsan kendine sormalısın ben istiyor muyum diye..cevabın hayırsa söyleyeceğim yok...ama evetse neden zaman kaybı ve neden mücadeleyi bırakmak..olumsuz sonuç almaktan korkuyorsan garantisi yok ve risk alarak başlamak zorundasın...iş para tatil bence allah sağlık verdiği müddetce gelir...çocuğun oduğu zaman tatile gidemeyeceksin diye bir kural mı var..ya da hayatını yaşamayacaksın diye tabiki kısıtlamalar gelecek..ama sen bu tempoda çalıştığın sürece zaten çocuk olmasa da dilediğin gibi olmayacak bence hayatın..bana kızma iş temponu düşür falan demiyorum ama ayırt et kendine sor çocuk yapmasam ne yaparım vaktim zamanım param olur mu istediğim şeyleri yapmak için diye?
ben belkide içimdeki aşırı istekle bunları yazıyorum sana belki aynı duyguları taşımıyoruz
ama hangimiz istediğimiz hayatı yaşıyoruz söylesene..eşimle yaşadığım 2 tatil var evlendik evleneli bir balayı bir de sonraki sene...ameliyat tedavi yok denize giremem yok eşim gider aylarca gelmez..ama napalım bugünlere de şükür..hayatı ne zorluklarla yaşamak zorunda olanlar var..ama mücadeleyi bırakırsan nasıl olur ..hazır elinde ilaçların var niye bu vazgeçmek..bende yıkıldım hem de tüp bebek sonrası..son nokta dediğim yer ya ötesi yok yok yani..bundan sonra daha ilerisi yok anladın mı?ama buna da alıştım defalarca deneme şansım var dedim..allah maddi manevi güç verdiği sürece devam dedim...artık tükenirim o zaman bırakırım dedim..
bilmiyorum belki mücadeleyi bıraktığın anda gelecek bebeğin belki annesinin hazır olduğu zamanı bekleyecek..belki de mücadele isteyecek..o kadar çok şeyle mücadele ettim ki bu mücadeleden hiç korkmuyorum sende korkmamalısın bence..ama hayatında düzeltmek yoluna sokmak istediğin şeyler varsa bu senin kararın..tuanayda öyle hadi sen 2 kere denedin olmadı ben napayım o kadar umutsuzum ki tek isteğim önümdeki 2 aşılamayı bir an önce aşmak ve tüp bebeğe geçmek düşün negatif sonucu almama rağmen hala daha umudum onda..ama bilemezsin belki hiçbirinde olmayacak belki de sonra kendiliğinden olacak..
tuanay bugün çok güzel birşey söyledi olacağı zamanı bilsek kendimizi yıpratmaz günümüzü yaşar nasılsa bu gün olacak deriz..ama bilmiyoruz allahtan başka kimse bilmiyor..tepki vermemişsiniz demişsin benim tepkim bu..ama hayatın senin..
seni çok seviyorum ve gönülden herşeyin istediğin gibi yolunda gitmesini çok istiyorum canım benim..
evet canım allahtan..ama çok yormam onu da vitrinimi yerleştirir benim yaptığımı beğenmiyor da:))
mis kokularaı döndükten sonra gelecek inşallah..
hoşgeldin.amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin.evet canım bende aşılama yaptırdım.geçen yıl eylül ayında,ilk denemede pozitifi gördüm şükür,32. haftamızdayız.rabbim bana aratmadı inşallah sanada aratmaz.
allah tamamına erdirsin çok sevidim senin adına. allah banada, tüm isteyenlerede verir inşallah. aşılamadan kaç gün sonra öğrendin gebeliğini. doktor 14 gün sonra yaptır dedi ama sen ne zaman öğrendin. bir de aşılamadan sonra ilişki vermişmiydi sana, verdiyse kaç gün? cevaplarsan çok sevinirim canım merakımı anlıyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?