136 sayfa sonra zafer çığlıkları doldursun bu sayfaları inşallahhhhhhhhhh...............:Saruboceq:
nbhn iyi yolculuklar canım
dönünce hemen gelicek bebi,ş inşallah
görkemli canım sen de 10 nisan da yap kan testini hayallerime göre öyleydi
inşallah teker teker gerçek olur
bebingim doğru karar hepimizin böyle olması lazım stresi atıp olacak mı demeyi bırakıp yaşantımıza devam etmek sonra gelecekler eminim
burp bi geldin pir geldin buluşun güzelce çok güzel oluyo hem sen burdan 2 kişiyle görüşeceksin:)))
özlemcim fil ne yaaaaaaaaaaaa
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tadı damağımda kaldı buluşmanın gelsene yine:))))))))))))))
gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yavrum ev inşaat tı da onu mu yapıyosun gel artık özlediiiiiim
Tünaydınnnn tembel kızlar,kimse yok bugün.Semracım varmış,o da gitmiş(
Dün Denizciğimle buluştuk.Güzel bir gün oldu.Ama sanki iki sıcak dostun,yeniden sözleşmesi gibiydi.Isınıverdik birbirimize.O kadar tatlı ki,başka türlüsü mümkün olmazdı zaten.Keşke,hepimiz aynı ortamı yakalayabilsek.Buradan paylaştıklarımızı,canlı canlı paylaşabilsek.Hepimizin paydası aynı,beklentileri aynı.Sevinçleri de aynı olacak inşallah....
selam canım bende bugün ilk aşılamamı oldum. adetimin 3. ve 7.günleri arası klomen içtim 8. ve 11.güne kadarda gonal f iğne oldum. sana neden iğne vermemiş acaba.
miskinler uyuyun uyuyun,inşallah en kısa sürede hepiniz hamile kalırsınızda,bu vesileyle uykusuzluk çekersiniz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?