Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mavicim inşallah hepimizin hayali çok beklemeden tez zamanda olsun,olsun da ben kaçırmışım tatlım senin benimle ilgili hayalinmi vardı ve 10 nisanda yoksa bu hayaline göre güzel habermi alıcam...heyecanlandım bak şimdi

deniz35 canım amin canım inşallah kavuşrum artık bebeşime buarada sende güzel gelişmeler var mı?msnde seni yakalıyorum ama sen yazmayınca rahatsız etmek istemiyorum eşinle konuşuyosundur die....burpcum evet canım 88 liyim yani 22 yaşındayım...ben bayağıdır girmiyorum hamile kalan var mı 2010 da...iyi geceler öpüyorum hepinizi

iyisabahlar herkese.ben yine uyandım kızlar.görümcem doğuma girmiş,haber geldi.şuan doğumda,inşallah biran önce kurtulur.benide uyku tutmadı,sütümü içiyorum,birazdan kociş işe gide onu gönderip yatarım.şimdiden:

GGGÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNAAAAAAAAAAYYYYYYYDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIINNNNNNNN!!!!!!!!

Tünaydınnnn tembel kızlar,kimse yok bugün.Semracım varmış,o da gitmiş (
Dün Denizciğimle buluştuk.Güzel bir gün oldu.Ama sanki iki sıcak dostun,yeniden sözleşmesi gibiydi.Isınıverdik birbirimize.O kadar tatlı ki,başka türlüsü mümkün olmazdı zaten.Keşke,hepimiz aynı ortamı yakalayabilsek.Buradan paylaştıklarımızı,canlı canlı paylaşabilsek.Hepimizin paydası aynı,beklentileri aynı.Sevinçleri de aynı olacak inşallah....

miskinler uyuyun uyuyun,inşallah en kısa sürede hepiniz hamile kalırsınızda,bu vesileyle uykusuzluk çekersiniz ...

hoşgeldin tuanayım.fac.de yazdım ama çıkmışsın.çok canım sıkıldı,burda havada kapalı.karşıya geçicem bebek görmeye gitcez,kociş gelmio,diğer görümcemlerle gidicem onları bekliyorum.denizle buluşmanız ne güzel olmu.bizde burpumla görüşcez,heralde önümüzdeki hafta içi olur.ama zamanı gelirde inşallah hep birlikde buluşuruz.bu arada az önce senin profiline baktım,senin kocişte tombul,benimkide aynı)çok benziyor yani.vereliniortak

selam canım bende bugün ilk aşılamamı oldum. adetimin 3. ve 7.günleri arası klomen içtim 8. ve 11.güne kadarda gonal f iğne oldum. sana neden iğne vermemiş acaba.

canım ben daha başlamadım adet olmayı bekliyorum 3.günü gideceğim. bana ilk aşılamayı klomenle yapacağız dedi hiç iğneden bahsetmedi. zaten aşılama bile yapmak istemediler herşey gayet normal 6 ay daha bekle dediler. ama ben eşimle aynı şehirde değilim o nedenle denk gelmemiz zorlaşıyor. o nedenle ısrarla aşılama deneyelim dedim. bakalım nisan 24 gibi hastalanırım. o zaman başlarız. peki sana neden önce klomen sonra iğne verdi.

iğne yada hap kararını neye göre veriyrolar.

nbr kızlar...buugun pek sessiz sayfamız

semracım hayırlı olsun bebek.Allah analı babalı buyutsun...

semracım bebişiniz hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün... kızınız mı oldu yoksa yine:)))

öyle sayılır bebingim dün ev süpürdüm yemekti falan derken geç girdim:) aslında 15 gibi 15:30 gibi evde oluyorum ama işlerim yüzünden daha geç giriyorum... yemek yapmam şart çünkü eşim köylere gidiyor öğle yemeği yiyemiyor o nedenle karnı aç geliyor ve ben hazırlamasam olmuyor yazık kocişime ....

evet ya bende kimseye rastlayamıyorum artık bahar geldi millet attı kendini sokaklara sanırım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…