Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağolun kızlar.bebeği gördük geldik.bebeğimiz erkek.ismi kuzey.ama çok minik,2,5 kg çok minikdi görmeniz lazım,lina bebebk bundan büyükdü.şimdi sırada en yakın arkadaşım var onunda oğlu olucak çağan bebek.ondan sonrada ben..sositosositobenden sonrada eşşimin bi akrabasının olucak oda aslı bebek..heryer bebek dolu.......

semra hadi darısı başına
bizim de etrafımız sağımız solumuz kıçımız başımız karnımız bebek dolar inşallah:))))

deniz ve tuanay ohhh buluşmuşsunuz mis gibi bizim de kahvemiz fardı ama fal yoktu((((((
ben beceremem hiç((((((
içim kıpır kıpır bugünlerde neden se bugün bi arkadaşla da konuştuk ta ona da dedim
geçen yıla göre bi adım ilerde görüyorum kendimi bi gün hamile kalıcam gibi geliyo ama zamanımı bekliyorum dedim gerçekten de öyle hissediyorum ve bu ay rahatım gelirse gelir gelmezse beklemekten mantıklı bişi yok
bugün 11.günüm şu yumurtlama zamanı bi geçsim eşim gidecek test vermeye sonrasını ona göre planlarız
öptüm herkesi yine gelirim

aman da aman ne güzel inşallah bizimde böyle peş peşe gelir bebişlerimiz:))) her yer bebek dolu da bizi seçip gelen bebek yok ama(a015:

eee fal bakmayı bilmeyince olmuyoor tabi:))
inşallah canım içine doğan şey doğrudur ve olur ... dediğin doğru zamanını bekliyoruz sadece inşallah rabbim bizede verecek bir gün ....:Saruboceq::CüvCüv:

ayy canım benim ne güzel sağlıkla annesine gelsin inşallah ben bu mesajı yazdım ama çoktan gelmiştir..sağlıklı uzun ömürlü olsun seni ve eşini d etebrike diyorum ..

sağol canım evet eşimle konuşuyorumdur onun dışında pek açmıyorum zaten
bizde msn de görüşebildiğimiz için napalım az kaldı kavuşacağız inşallah..
semradan başka hamiş yok canım bizde inşallah hepimiz sıraya geçeriz peş peşe güzel ahberler gelir

çok teşekkür ederim semacım. ben 23 yaşındayım eşimde varikosel vardı sperm sayısı ve hareketliliği düşüktü sonra klomen kullandı 3 ayda toparladı sperm sayısı 84 milyona hareketliliği %54e çıktı allaha şükür. 2 ay normal denedik vakit kaybetmek istemedik yengemde aşılama ile çocuk sahibi oldu bende onun doktoruna gittim. benimki özel muayenehane hastaneye bağlı değil. ama aşılamayı ferti central diye bi merkezde yaptı. yumurta boyutlarımda çok iyi büyüdü 18.5 22 arası. aşılamada verilen miktar 11 milyon sperm %50 hareketlilik. doktor çok iyi dedi. anlayacağın şimdilik herşey normal allahın işine kaldı. umarım tutarda bi daha uğraşmayız. allah herşeyin hayırlısını versin. senin yaşın kaç sizin sorun neydi. aşılamada verilen sperm sayısı ve hareketliliği nasıldı. bide sanada aşılama olduktan sonra tutmamıştır diye geldimi. benim içime pek tuttu diye gelmiyo ama yengem bende öyleydim diyo sen nasıl hissettin canım.

sağol denizcim.inşallah sizlerinde kucakları dolu dolu bebek dolar.inşşşalllahhh..seneye bu zamanlar sizlerinde karnında olur minikleriniz,fazla bekletmezler merak etmeyin.

ne güzel allah uzun ömürlü etsin kuzey bebeği ve tabiki diğer tüm bebekleri..allahım bizede yaşatsın
bu arada çok tatlı olmuşsun semracım bu anların tadını çıkart inşallah bizde yaşarız bugünleri..

hadi bakalım iyi değerlendirin..benimde bugün 7. günüm
doğum kontrol kullannınca senden geride kaldım
pazartesi eşime kavuşunca (inşallah) 12. günüm olacak..16.günde ordayım sonra döneceğim..ayarlasan olmaz bakalım işte denemesi bizden gerisi allahımdam neyse hayırlısı o olacak..

tuanayım çok sağol yazdıkların için aynı duygular benim içinde geçerli...arkadaşları için pervane olan bir insansın bunu daha iyi anladım allahım senin bu temiz kalbin ve iyi niyetini boşa çıkarmasın inşallah ve en kısa zamanda dileğine kavuştursun inşallah..

canım bende 23 yaşındayım 86lıyım.benimde eşimde varikosel vardı.biz 6 yıllık evliyiz,erkenden kaçtım kocişe,olucakmış gibi 4,5 yıl korundukı ama sonrasında olmadı.inanırmısın canım benim ilk denemem olduğu için hiç önemsemedim.eşim ameliyat oldu.(varikosel)biraz düzelme oldu,doktorum bekleyelim dedi ama eşimle ablam beklememi istemediler baskı yaptıla bana 1 defa deneyelim aşılama diye.bende kırmadım onları ve denedik.acıbadem tüp bebek merkezinde yapıldı aşılamam.ben ne nekadar nasıl oldu hiç bilmiyorum,ablam acıbademe hastanesinde çalıştığı için o ilgilendi herşeyle.ben hiç önemsemedim,düşünmedim sonuç ne olur diye,ama benim içime doğmuştu,aşılamadan sonra rüyemda hep erkek bebek görüyordum,altın görüyordum,çevremdekilerde güzel haber alıcaksın diye rüyalarımı yorumluyorlardı.ama hiçbir belirti olmuyor 15 günde.sakın düşünme zamanını bekle.test falanda yapma,onlar yalnış çıkıyor.

valla dışarda bahar ama denizin gördüğü yok:))
canım çıktı mutfak vitrin bitti yarın da ufak tefek işler var sonra bırakıcam gelince devam ederim artık..ince işler bitti ya kafam rahat..gündüz açarsam takılır kalırım diye giremedim muhtemelen yarın da öyle olur..
bu arada gamze ne alemde yaw daha yerleşemedi mi..eşi face de hep evde net olmsa o nasıl girecek.neyse inşallah en kısa zamanda gelir..

ne güzel anlatmışsın canım ya allahım yüzünü güldürdü çok aratmadı sonuna kadar böyle gitsin inşallah..genç anne tam zamanında ne güzel aramızda 4 yaş var semra:))
yengemde bir yaş küçük benden ama 8 yaşında kızı var..oyyy geç kaldım geç:))

sağol denizim benim.kilo çok aldım valla,nolucak bilmiyorum,sonrasını düşünmüyorum,çünkü çok zayıf hamile kaldım,çevremdeki hamilelere göre hala formdayım ama doktorumun pek hoşuna gitmiyor bu kilo meselesi,doğum zor olabilir diye.sonrasında istemesemde veririm kiloyu,çünkü ben formuma çok dikkat ederim normalde ama hamilelikde olmuyor,yedikçe yiyesin geliyor.

allahım sizleride böyle sevindirsin,hep dua ediyorum,doğuma girerkende edicem,hep aklımda olucaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…