Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar burdayım ama işler biraz yoğun o yüzden yazamadım... burda hava soğuk çok üşüdüm valla dolgu yaptırdığım dişim hassaslaşmıştı dişçiye gittim geçici dolgu yaptırdım memeleketten dönünce kanal tedavisi yaptırıcam dişçiminde 2. tüp denemesinde ikizleri olmuş ilk denememde sadece tek yumurtam vardı diyor ben üzülmüştüm ama sen sakın üzülme vakti gelince oluyor dedi...birde kuaföre gitti kaşlarımı aldırdım malum memlekete gidicez çok bakımsızsın demesinler...denizim sanada ii yolculuklar tatlım bu geceden sonra giremem zaten anca pazar akşamı girerim...

allah bebeğini sağlıklı şekilde kucağına versin canım yaa çok güzel. inşallah benimde tutar. yani siz aşılamadan sonra hiç ilişkiye girmedinizmi. doktor diyoya ilk üç gün girin diye.

verirsin canım inşallah..
amin bizde sana dua ediyor olacağız canım benim..

sağol canım sana da iyi yolculuklar dönünce görüşürüz
kendine dikkat et tatlım..

bebingcim kaç gündür boşladın ne oldu..çok mu yoğunsun
gündüz girmişsin ama denk gelemedik..

bebekten vazgecmeme tepki vermemişsiniz sasirttınız beni ya.
inş. hayırlı olur.burp um bendeki ilaçların tarihine bakıyım olmazsa veririm birine.

gamzenin yeni evinde belki net yoktur kızlar.

banabak okadar da uzun boylu değil en fazla 3-5 ay izin var 2010 u hamile haberi almadan kapatmak yasak birtek ben izinliyim 2011 e kadar yaşlı oolsamda herhaltı denedim ben artık denencek bir şey kalmadı bir ben izinliyim size izin yok

ağzına sağlık denizim

136 sayfa sonra zafer çığlıkları doldursun bu sayfaları inşallahhhhhhhhhh...............:Saruboceq:

yauv özlemim eğer gösterilen mesajları ayarlardan az tutarsan oooo oooo binede ulaşırız ikibinede :) hilemi yapsak :))))

dediğim gibi sen hiç canını sıkma senin bir düzine çocuğun olur daha gençsin

ben kaçırmışım canım görümcenin hamile olduğunu hayırlı olsun tüh ada tek bebek torun olsa daha çok ilgi ve hediye toplasaydı görümcen senimi beklemiş yauv

benim yiğenim 1kilo 800 gram doğmuştu parmak kadar bebişti :)))) büyük yiğenimde 5 kilo 900 gram doğmuştu :) biri dama girmiyor biri damdan çıkmıyor işte :))

burpum gelmişşşşşşşşşşş.....

geldim canım geldimde laf yetiştiriyorum :))))

kocişim hala çıkmamış işten çok işi varmış çok sinirleniyor bu duruma boshayallersmile

allah bebeğini sağlıklı şekilde kucağına versin canım yaa çok güzel. inşallah benimde tutar. yani siz aşılamadan sonra hiç ilişkiye girmedinizmi. doktor diyoya ilk üç gün girin diye.

canım dr bana aşılamadn sonra gün aşırı 10gün ilşkiye girecksin demişti benim 2aşılamamda tutmadı inş seninki semranın ki gibi tutar

sağol canım,inşallah seninde tutar.yok canım bizde aşılamadan sonra tık olmadı.insan şartlanınca yapamıyor.3. günü falan olmuştu ama doktor ilk gün kesinlikle dedi.şansı arttırıyormuş.:dance:

burpcum valla görümcem 34 yaşında geçen yıl evlendi,beklemek istemedi,aynı zamanda oldu işte.napalım heryer bebek doldu.

nezaman görüşcez burpum,ayarlayalım hadi..

denizcim sana çoooooook kolay gelsin canım işin çok valla ev temizliğide nankör aynı gün kirleniyor ve ben deli oluyorum:)))
vay be valla denk getireyim desen olmaz hadi bakalım boş dönme inşallah mersin bebişi gelsin inşallahhhhhhhhhhhh.....
valla benimle aynı yaşta olup 14 yaşında çocuğu olan varmış yuh dedim:))) bana göre anne olma yaşı hep 28 di ama ben kaçırdım(( 30 oldum ya(( hala elde avuçta yok birşey kime ne yaptımda ah aldım bilmiyorum ki((

kendine dikkat et canım iyi yolculuklar .. tabi bakımsız gitmek olmaz kokoş seni:)))

burpcum valla görümcem 34 yaşında geçen yıl evlendi,beklemek istemedi,aynı zamanda oldu işte.napalım heryer bebek doldu.

bak burpum birde kendine yaşlı diyorun millet senin daha ulşmadığın yaşta yeni evleniyor:))

görümcen çok haklıymış tatlım hemen yapmakta affedildi ,
sorma semracım yaa ben bu hafta içi ayarlayabilirim diye umuyordum kocişim hala işte saat 10 oldu çıkacağada benzemiyor bu hafta öyleymiş gelecek haftada bu tempo devam ederse sen daha ağırlaşmadan ikimiz buluşuruz artık canım ben birde alışkın değilim böyle kocişsiz evde akşam geçirmeye çok fena oldum

bazen bende böyle söylüyorum ve geriye dönüp baktığımda yaptığım iyiliklerden başka birşey görmüyorum insan kendi yaptığı köttülüğü görmez derler ama ben hiç kimseye kötülük yapmadığıma kesinlikle eminim ve buradaki herkez eminim böyledir

bak burpum birde kendine yaşlı diyorun millet senin daha ulşmadığın yaşta yeni evleniyor:))

ya tatlım öylede biz 18 yaşında tanıştık ve ikinci haftada eşim evlenme teklif etti bana ben hemen kabul etmemiştim 25 yaşında evli ve çocuklu olacağız diyordu 24 yaşında evlendik ilk 4 yıl yapmak istemedim iş dolayısıyla şimdiyide biliyorsunuz yani şu an 14 yaşında bizimde çocuğumuz olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…