canım bende 23 yaşındayım 86lıyım.benimde eşimde varikosel vardı.biz 6 yıllık evliyiz,erkenden kaçtım kocişe,olucakmış gibi 4,5 yıl korundukı ama sonrasında olmadı.inanırmısın canım benim ilk denemem olduğu için hiç önemsemedim.eşim ameliyat oldu.(varikosel)biraz düzelme oldu,doktorum bekleyelim dedi ama eşimle ablam beklememi istemediler baskı yaptıla bana 1 defa deneyelim aşılama diye.bende kırmadım onları ve denedik.acıbadem tüp bebek merkezinde yapıldı aşılamam.ben ne nekadar nasıl oldu hiç bilmiyorum,ablam acıbademe hastanesinde çalıştığı için o ilgilendi herşeyle.ben hiç önemsemedim,düşünmedim sonuç ne olur diye,ama benim içime doğmuştu,aşılamadan sonra rüyemda hep erkek bebek görüyordum,altın görüyordum,çevremdekilerde güzel haber alıcaksın diye rüyalarımı yorumluyorlardı.ama hiçbir belirti olmuyor 15 günde.sakın düşünme zamanını bekle.test falanda yapma,onlar yalnış çıkıyor.
sağol denizim benim.kilo çok aldım valla,nolucak bilmiyorum,sonrasını düşünmüyorum,çünkü çok zayıf hamile kaldım,çevremdeki hamilelere göre hala formdayım ama doktorumun pek hoşuna gitmiyor bu kilo meselesi,doğum zor olabilir diye.sonrasında istemesemde veririm kiloyu,çünkü ben formuma çok dikkat ederim normalde ama hamilelikde olmuyor,yedikçe yiyesin geliyor.
allahım sizleride böyle sevindirsin,hep dua ediyorum,doğuma girerkende edicem,hep aklımda olucaksınız.
kızlar burdayım ama işler biraz yoğun o yüzden yazamadım... burda hava soğuk çok üşüdüm valla dolgu yaptırdığım dişim hassaslaşmıştı dişçiye gittim geçici dolgu yaptırdım memeleketten dönünce kanal tedavisi yaptırıcam dişçiminde 2. tüp denemesinde ikizleri olmuş ilk denememde sadece tek yumurtam vardı diyor ben üzülmüştüm ama sen sakın üzülme vakti gelince oluyor dedi...birde kuaföre gitti kaşlarımı aldırdım malum memlekete gidicez çok bakımsızsın demesinler...denizim sanada ii yolculuklar tatlım bu geceden sonra giremem zaten anca pazar akşamı girerim...
slm kızlar
bebekten vazgecmeme tepki vermemişsiniz sasirttınız beni ya.
inş. hayırlı olur.burp um bendeki ilaçların tarihine bakıyım olmazsa veririm birine.
gamzenin yeni evinde belki net yoktur kızlar.
ben daha önce tepkimi göstermiştim hatırlarsan daha fazla birşey söylemek istemedim
bence yanlış yapıyorsun..bunları yazmaktan korktum o yüzden yorumsuz kaldım..
hayatın senin ve eşinde bu hayata ortak..kendiniz bir karar vereceksiniz ama bence yanlış..eğer düşüncemi öğrenmek istiyorsan bu..bunları samimiyetine ve dostluğuna dayanarak yazıyorum dediğim gibi müdahele etmek tabi ki yanlış..
psikolojin mi hazır değil sen mi hazır değilsin onu bilmiyorum ama eğer gerçekten istiyorsan kendine sormalısın ben istiyor muyum diye..cevabın hayırsa söyleyeceğim yok...ama evetse neden zaman kaybı ve neden mücadeleyi bırakmak..olumsuz sonuç almaktan korkuyorsan garantisi yok ve risk alarak başlamak zorundasın...iş para tatil bence allah sağlık verdiği müddetce gelir...çocuğun oduğu zaman tatile gidemeyeceksin diye bir kural mı var..ya da hayatını yaşamayacaksın diye tabiki kısıtlamalar gelecek..ama sen bu tempoda çalıştığın sürece zaten çocuk olmasa da dilediğin gibi olmayacak bence hayatın..bana kızma iş temponu düşür falan demiyorum ama ayırt et kendine sor çocuk yapmasam ne yaparım vaktim zamanım param olur mu istediğim şeyleri yapmak için diye?
ben belkide içimdeki aşırı istekle bunları yazıyorum sana belki aynı duyguları taşımıyoruz
ama hangimiz istediğimiz hayatı yaşıyoruz söylesene..eşimle yaşadığım 2 tatil var evlendik evleneli bir balayı bir de sonraki sene...ameliyat tedavi yok denize giremem yok eşim gider aylarca gelmez..ama napalım bugünlere de şükür..hayatı ne zorluklarla yaşamak zorunda olanlar var..ama mücadeleyi bırakırsan nasıl olur ..hazır elinde ilaçların var niye bu vazgeçmek..bende yıkıldım hem de tüp bebek sonrası..son nokta dediğim yer ya ötesi yok yok yani..bundan sonra daha ilerisi yok anladın mı?ama buna da alıştım defalarca deneme şansım var dedim..allah maddi manevi güç verdiği sürece devam dedim...artık tükenirim o zaman bırakırım dedim..
bilmiyorum belki mücadeleyi bıraktığın anda gelecek bebeğin belki annesinin hazır olduğu zamanı bekleyecek..belki de mücadele isteyecek..o kadar çok şeyle mücadele ettim ki bu mücadeleden hiç korkmuyorum sende korkmamalısın bence..ama hayatında düzeltmek yoluna sokmak istediğin şeyler varsa bu senin kararın..tuanayda öyle hadi sen 2 kere denedin olmadı ben napayım o kadar umutsuzum ki tek isteğim önümdeki 2 aşılamayı bir an önce aşmak ve tüp bebeğe geçmek düşün negatif sonucu almama rağmen hala daha umudum onda..ama bilemezsin belki hiçbirinde olmayacak belki de sonra kendiliğinden olacak..
tuanay bugün çok güzel birşey söyledi olacağı zamanı bilsek kendimizi yıpratmaz günümüzü yaşar nasılsa bu gün olacak deriz..ama bilmiyoruz allahtan başka kimse bilmiyor..tepki vermemişsiniz demişsin benim tepkim bu..ama hayatın senin..
seni çok seviyorum ve gönülden herşeyin istediğin gibi yolunda gitmesini çok istiyorum canım benim..
136 sayfa sonra zafer çığlıkları doldursun bu sayfaları inşallahhhhhhhhhh...............:Saruboceq:
deniz35 canım amin canım inşallah kavuşrum artık bebeşime buarada sende güzel gelişmeler var mı?msnde seni yakalıyorum ama sen yazmayınca rahatsız etmek istemiyorum eşinle konuşuyosundur die....burpcum evet canım 88 liyim yani 22 yaşındayım...ben bayağıdır girmiyorum hamile kalan var mı 2010 da...iyi geceler öpüyorum hepinizi
iyisabahlar herkese.ben yine uyandım kızlar.görümcem doğuma girmiş,haber geldi.şuan doğumda,inşallah biran önce kurtulur.benide uyku tutmadı,sütümü içiyorum,birazdan kociş işe gide onu gönderip yatarım.şimdiden:
GGGÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNAAAAAAAAAAYYYYYYYDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIINNNNNNNN!!!!!!!!
sağolun kızlar.bebeği gördük geldik.bebeğimiz erkek.ismi kuzey.ama çok minik,2,5 kg çok minikdi görmeniz lazım,lina bebebk bundan büyükdü.şimdi sırada en yakın arkadaşım var onunda oğlu olucak çağan bebek.ondan sonrada ben..sositosositobenden sonrada eşşimin bi akrabasının olucak oda aslı bebek..heryer bebek dolu.......
burpum gelmişşşşşşşşşşş.....
allah bebeğini sağlıklı şekilde kucağına versin canım yaa çok güzel. inşallah benimde tutar. yani siz aşılamadan sonra hiç ilişkiye girmedinizmi. doktor diyoya ilk üç gün girin diye.
selam sevim nasılsın?
sagol canım iyiyim galiba sadece yorgunum
banabak okadar da uzun boylu değil en fazla 3-5 ay izin var 2010 u hamile haberi almadan kapatmak yasak birtek ben izinliyim 2011 e kadar yaşlı oolsamda herhaltı denedim ben artık denencek bir şey kalmadı bir ben izinliyim size izin yok
burpcum seninde ağzına sağlık..
allah bebeğini sağlıklı şekilde kucağına versin canım yaa çok güzel. inşallah benimde tutar. yani siz aşılamadan sonra hiç ilişkiye girmedinizmi. doktor diyoya ilk üç gün girin diye.
kızlar burdayım ama işler biraz yoğun o yüzden yazamadım... burda hava soğuk çok üşüdüm valla dolgu yaptırdığım dişim hassaslaşmıştı dişçiye gittim geçici dolgu yaptırdım memeleketten dönünce kanal tedavisi yaptırıcam dişçiminde 2. tüp denemesinde ikizleri olmuş ilk denememde sadece tek yumurtam vardı diyor ben üzülmüştüm ama sen sakın üzülme vakti gelince oluyor dedi...birde kuaföre gitti kaşlarımı aldırdım malum memlekete gidicez çok bakımsızsın demesinler...denizim sanada ii yolculuklar tatlım bu geceden sonra giremem zaten anca pazar akşamı girerim...
burpcum valla görümcem 34 yaşında geçen yıl evlendi,beklemek istemedi,aynı zamanda oldu işte.napalım heryer bebek doldu.
nezaman görüşcez burpum,ayarlayalım hadi..
burpcum valla görümcem 34 yaşında geçen yıl evlendi,beklemek istemedi,aynı zamanda oldu işte.napalım heryer bebek doldu.
nezaman görüşcez burpum,ayarlayalım hadi..
denizcim sana çoooooook kolay gelsin canım işin çok valla ev temizliğide nankör aynı gün kirleniyor ve ben deli oluyorum:)))
vay be valla denk getireyim desen olmaz hadi bakalım boş dönme inşallah mersin bebişi gelsin inşallahhhhhhhhhhhh.....
valla benimle aynı yaşta olup 14 yaşında çocuğu olan varmış yuh dedim:))) bana göre anne olma yaşı hep 28 di ama ben kaçırdım(( 30 oldum ya (( hala elde avuçta yok birşey kime ne yaptımda ah aldım bilmiyorum ki ((
bak burpum birde kendine yaşlı diyorun millet senin daha ulşmadığın yaşta yeni evleniyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?