bak burpum birde kendine yaşlı diyorun millet senin daha ulşmadığın yaşta yeni evleniyor:))
sağol canım,inşallah seninde tutar.yok canım bizde aşılamadan sonra tık olmadı.insan şartlanınca yapamıyor.3. günü falan olmuştu ama doktor ilk gün kesinlikle dedi.şansı arttırıyormuş.:dance:
amin canım inşallah. sen şimdi kaç aylık hamilesin hayırlısıyla doğum ne zaman, cinsiyeti ne. sezeryan doğummu yapacaksın.
selam kıslaar
yaaav benim göğsümü sıkınca minicik süt gibi bişi geliyo
sanırım yine prolaktin hormonum çıktı hamile kalmayı zorlaştırırmış(((
sızlıyo da göğüslerim bilgisi olan var mı?????
canım sıkıldı akşam akşam doktora gitmicem diyorum hep bişi çıkıyo yaaaaaaaaaaa
bi kere sıktım geldi şimdi yok ama daha önce de olmuştu bi de damarlarım belirginleşmiş
mor mor halkalar var sankiiiiiiiii((((((((((((((((((
selam kıslaar
yaaav benim göğsümü sıkınca minicik süt gibi bişi geliyo
sanırım yine prolaktin hormonum çıktı hamile kalmayı zorlaştırırmış(((
sızlıyo da göğüslerim bilgisi olan var mı?????
canım sıkıldı akşam akşam doktora gitmicem diyorum hep bişi çıkıyo yaaaaaaaaaaa
bi kere sıktım geldi şimdi yok ama daha önce de olmuştu bi de damarlarım belirginleşmiş
mor mor halkalar var sankiiiiiiiii((((((((((((((((((
burpum bende öyleyim canım geriye baktığımda bende hiç böyle bir şey yapmadım eminim kimsenin canını yakmadım ama kader işte... siz çok erken tanışmışsınız ben 23 yaşındaydım 26 yaşında evlendim şimdiki aklım olsa hemen evleniridim:))) benim 2-3 yaşında bebişim olmalıydı şimdi kollarımda...
kızlar kociş yok hala işte malum bende sıkıntıdan foruma bakıyordum ayyy nedertler var allah şifa versin çok üzülüyorum vallaha eşcinsellere yapay vajen yaptıran varmı diye topik var eyvahedigeldismile
ayyy yok kızlar eşcinsel değillermiş ben topiği sondan başa okumuştum gariplerimin doğuştan 3 te ikisi kapalıymış böylede olabilirdik onların tüple bile çocuk şansları yok allah şifa versin hanaaam insan haline şükrediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?