Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin canım inşallah. sen şimdi kaç aylık hamilesin hayırlısıyla doğum ne zaman, cinsiyeti ne. sezeryan doğummu yapacaksın.

amin canım inşallah. sen şimdi kaç aylık hamilesin hayırlısıyla doğum ne zaman, cinsiyeti ne. sezeryan doğummu yapacaksın.

canım ben 32. haftamı bitiriyorum.yani 8 aylık olduk.doğum tarihim 4 haziran ama 20 mayısdan sonra hazır ol dedi doktorum.normal doğum istiyorum(epidural normal)ama bakalım inşallah olur.bebek doğum kanalına girmiş ama son ana kadar normal dicez artık hayırlısı.süprizzzzz

selam kıslaar
yaaav benim göğsümü sıkınca minicik süt gibi bişi geliyo
sanırım yine prolaktin hormonum çıktı hamile kalmayı zorlaştırırmış(((
sızlıyo da göğüslerim bilgisi olan var mı?????
canım sıkıldı akşam akşam doktora gitmicem diyorum hep bişi çıkıyo yaaaaaaaaaaa
bi kere sıktım geldi şimdi yok ama daha önce de olmuştu bi de damarlarım belirginleşmiş
mor mor halkalar var sankiiiiiiiii((((((((((((((((((

kızlar kociş yok hala işte malum bende sıkıntıdan foruma bakıyordum ayyy nedertler var allah şifa versin çok üzülüyorum vallaha eşcinsellere yapay vajen yaptıran varmı diye topik var eyvahedigeldismile

hiç anlamam ki daha önce olmuş muydu?
zaten ne kadar gitmeyeceğim dersen birşey çıkar ama devam ederse ihmal etme tahlil falan yaptır inşallah birşey yoktur canım..

geçmiiş olsun mavi benim eski iş arkadaşımında başına gelmiş dediğin gibi hormonlarla alakalı bir problem ama o bekardı ona doktor çocuk yapmakla ilgili bir problemden bahsetmemişti hormonlar ilaçla baskılanıyor tatlım ya hiç canını sıkma

burpcum evet neler var bende başlıklara takılıyorum yazık prematüre bebbekleri olup hastanede camdan bakanlar içim burkuluyor..onun için hayırlısı ise olsun diyorum hep..

ayyy yok kızlar eşcinsel değillermiş ben topiği sondan başa okumuştum gariplerimin doğuştan 3 te ikisi kapalıymış böylede olabilirdik onların tüple bile çocuk şansları yok allah şifa versin hanaaam insan haline şükrediyor

ya evet denizcim hayırlısı ise olsun neler oluyor değilmi belki biizim için bu hayırlısıdır

bilmiyorum yaaa napsam
geçen sene de yükselmişti ama o zaman adet görememiştim sonra ilaç vardi onu aldım ilaç bitti
1-2 ay sonra hamile kaldım ondan beri normaldi şimdi yine çıktı sanırım adet olıym da 3.günü gidiym bari
hiç te doktor göresim yok ama ((((((((((((((((((
stresten kaynaklanıyomuş büyük ihtimalle bayılazzzaaaaaaaaaaaaaaam valla ne dertmiş bitmedi yaaaaaaaaaaaaaa

burpum bende öyleyim canım geriye baktığımda bende hiç böyle bir şey yapmadım eminim kimsenin canını yakmadım ama kader işte... siz çok erken tanışmışsınız ben 23 yaşındaydım 26 yaşında evlendim şimdiki aklım olsa hemen evleniridim:))) benim 2-3 yaşında bebişim olmalıydı şimdi kollarımda...

uff mavimcim ya üzüldüm ..inşallah önemli birşey değildir burpun dediği gibi ilça veriri yine belki de ondan sonra hamile kalırsın belli mi olur..
stresten zaten erken göç edeceğiz töbe töbe..
rahat olmak en güzeli ama bi de bize sor..

anacım ne işin var senin göğüslerinle ya allah allah hiç aklıma gelmez sıkmak falan:))) prolaktin olunca mı oluyormuş öyle benim bildiğim hamişlerdede oluyor ama :lepi: hadi hayırlısı:))) :ecrin_bebek::CüvCüv:

eheee özlem bende 23 tüm tanıştığımızda genceceik körpe bir kızdım ah ah..25 te evlendik bizde..nerden billelim ki evleneceğimiz adamlar bunlar emin olmak lazım dimi..kısmet naparsın ..

kızlar kociş yok hala işte malum bende sıkıntıdan foruma bakıyordum ayyy nedertler var allah şifa versin çok üzülüyorum vallaha eşcinsellere yapay vajen yaptıran varmı diye topik var eyvahedigeldismile

hanaaaaaa neresi orası ya valla bende tırstımeyvahedigeldismile

hay allah iyiliğini versin senin bende sayende yanlış anladım..... allah şifa versin canım ya...

kızlar kocişim işten çıkmış saat 11 arabayla alacağım onu taksimde malum araba başa bela o yüzden vapurla gidiyor işe ama bu saatte papur yok ben alacam kocişi kociş gelecek yatacak kalkacak gene işe gidecek sabahın köründe

mavişim bak eğer hastalık diye şüpheleniyorsan kesinlikle hiç bekleme git durup dururken mi geliyor yoksa ya... bu durum o hormonla mı ilgili iyi biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…