Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semra..........o bir hamiş: İLK AŞILAMADA OLDU
nursim.........4 nisan da lucrine başladı 2 NEGATİF AŞILAMA ŞİMDİ TÜP BEBEĞE GEÇTİ:Saruboceq:
özlem........mayısta aşılama KENDİLİĞİNDEN OLDU AMA MALESEF KAYBETTİ 1 NEGATİF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADISaruboceq:
deniz.........mayısta aşılama 2 NEGATİF AŞILAMA 1 NEGATİF TÜP BEBEK:Saruboceq:
gamze........doğal yollardan deniyor 2 NEGATİF AŞILAMA 1 İ KİMYASAL GEBELİK UMUDU BİTKİSEL İLAÇLARDA.:Saruboceq:
tuanay.....doğal yoldan deniyor. 1 NEGATİF AŞILAMA:Saruboceq:
bebişim........ara verdi... 2 NEGATİF AŞILAMA:Saruboceq:
burp..........eylüle kadar ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak)2 AŞILAMA BİRİ KİMYASAL BİRİ TALİHSİZ( 2 NEGATİF TÜP BEBEK:Saruboceq:
mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATİF AŞILAMA.KENDİLİĞİNDEN GEBELİK AMA MALESEF KAYBETTİ:Saruboceq:
nbnh..........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah) 4 NEGATİF AŞILAMA:Saruboceq:
görkemli ...2 negatif aşılama.tek embriyo transfer edildi ..büyük gün 10 nisan:Saruboceq:

ya neden yükseliyor bu hormaon sebebi ne benim bildiğim süt hormonu bu ama yükselme sebebi ne?

allah kolaylık versin canım zor..insan iki laf etmek istiyor yanına uzanıp televizyon izlemek istiyor ama inşallah herşey yoluna girer..

mavi adet olmana daha çok var devam ederse bence de ihmal etme
inşallah birşey yoktur ama içimiz rahatlar..

eheee özlem bende 23 tüm tanıştığımızda genceceik körpe bir kızdım ah ah..25 te evlendik bizde..nerden billelim ki evleneceğimiz adamlar bunlar emin olmak lazım dimi..kısmet naparsın ..

valla ben görür görmez aşık olmuştum :))) hemen evlenelim dedi ama anacım karşı çıktı doğulu olunca(( ama bizimki kendini ifade edemedi o zamanlar şimdi ise benden çok seviyor ya:)))

bu iş değil işkence ya allah güç kuvvet ve sabır versin canım ya gerçekten çok zor ya((

bu arada özlem gül gül öldürdün beni hem maviye söylediğinde hemde yanlış anlamanda allah iyiliiğini versin göğüslerinle ne işin var he :))))))))))))))))))))))
özlemim denizim erkenden evlenmişizde ne olmuş bi icraatımız yok :))))))))))))))))

ay ne bileyim canım ya anlamam ben o işlerden bazı topiklerde deneyenler varda ordan biliyorum bende o nedenle sordum:))) öyle valla icat yok bizdede:)))

valla ben görür görmez aşık olmuştum :))) hemen evlenelim dedi ama anacım karşı çıktı doğulu olunca(( ama bizimki kendini ifade edemedi o zamanlar şimdi ise benden çok seviyor ya:)))

ne güzel ama öyle insanlar var ki aşık olursun ama evlenilecek yanı yoktur.
ay bende ilk görüşte aşık oldum ama insan tereddüt duyuyor hele ki ben hep korkmuşumdur ya mutlu olmazsam diye şükür allahıma..
ayy bi de bana nasıl evlenme teklif etti bilseniz koparsınız:)
mayıs ayı tayin ayıdır mayıs ayıydı geldi tayinim çıktı artvin bilmemnereye diye hemen bu yaz evlenelim beraber gidelim gelir misin dedi..işim var ailem burda ne diyeceğim ama adamında tayini çıkmış biraz düşündüm tamam dedim ..
meğer koca bir yalanmış yalan demeyelim de işte:))biz o yaz nişanlandık denemiş beni beyefendi ne kadar seviyorum diye:))
özlem sana nasıl etti kız anlatsana..

:))
doğru söylüyorsun bizde tık yok
amma beceriksiz çıktık yahu..

valla iyiymiş seninki:)) benimki mi valla ben en çok çıkmaya başladığımız günü anımsar ve gülerim:))) bir gece saat 2 yada 3 'e kadar konuştuk tabi o zaman aramızda birşey yok ne olduysa konu oraya geldi tamam dedim sonra ertesi gün acaba diye diye gezdim inanamıyorum çünkü neyse 1 mesaj geldi aşkım canımlı haa tamam olmuş bu iş dedim:))))

bende 23ümde evlendim 5 yıl oldu ama hala gelişme yok inş olacak az kaldı ama eminim bu yıl sonuna herkes hamiş olacak burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…