bilmiyorum yaaa napsam
geçen sene de yükselmişti ama o zaman adet görememiştim sonra ilaç vardi onu aldım ilaç bitti
1-2 ay sonra hamile kaldım ondan beri normaldi şimdi yine çıktı sanırım adet olıym da 3.günü gidiym bari
hiç te doktor göresim yok ama((((((((((((((((((
stresten kaynaklanıyomuş büyük ihtimalle bayılazzzaaaaaaaaaaaaaaam valla ne dertmiş bitmedi yaaaaaaaaaaaaaa
kızlar kocişim işten çıkmış saat 11arabayla alacağım onu taksimde malum araba başa bela o yüzden vapurla gidiyor işe ama bu saatte papur yok ben alacam kocişi kociş gelecek yatacak kalkacak gene işe gidecek sabahın köründe
eheee özlem bende 23 tüm tanıştığımızda genceceik körpe bir kızdım ah ah..25 te evlendik bizde..nerden billelim ki evleneceğimiz adamlar bunlar emin olmak lazım dimi..kısmet naparsın ..
kızlar kocişim işten çıkmış saat 11arabayla alacağım onu taksimde malum araba başa bela o yüzden vapurla gidiyor işe ama bu saatte papur yok ben alacam kocişi kociş gelecek yatacak kalkacak gene işe gidecek sabahın köründe
bu arada özlem gül gül öldürdün beni hem maviye söylediğinde hemde yanlış anlamanda allah iyiliiğini versin göğüslerinle ne işin var he :))))))))))))))))))))))
özlemim denizim erkenden evlenmişizde ne olmuş bi icraatımız yok :))))))))))))))))
valla ben görür görmez aşık olmuştum :))) hemen evlenelim dedi ama anacım karşı çıktı doğulu olunca(( ama bizimki kendini ifade edemedi o zamanlar şimdi ise benden çok seviyor ya:)))
bu arada özlem gül gül öldürdün beni hem maviye söylediğinde hemde yanlış anlamanda allah iyiliiğini versin göğüslerinle ne işin var he :))))))))))))))))))))))
özlemim denizim erkenden evlenmişizde ne olmuş bi icraatımız yok :))))))))))))))))
nursim ve deniz sizi görüyorum naber fıstıklar?
ne güzel ama öyle insanlar var ki aşık olursun ama evlenilecek yanı yoktur.
ay bende ilk görüşte aşık oldum ama insan tereddüt duyuyor hele ki ben hep korkmuşumdur ya mutlu olmazsam diye şükür allahıma..
ayy bi de bana nasıl evlenme teklif etti bilseniz koparsınız:)
mayıs ayı tayin ayıdır mayıs ayıydı geldi tayinim çıktı artvin bilmemnereye diye hemen bu yaz evlenelim beraber gidelim gelir misin dedi..işim var ailem burda ne diyeceğim ama adamında tayini çıkmış biraz düşündüm tamam dedim ..
meğer koca bir yalanmış yalan demeyelim de işte:))biz o yaz nişanlandık denemiş beni beyefendi ne kadar seviyorum diye:))
özlem sana nasıl etti kız anlatsana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?