valla iyiymiş seninki:)) benimki mi valla ben en çok çıkmaya başladığımız günü anımsar ve gülerim:))) bir gece saat 2 yada 3 'e kadar konuştuk tabi o zaman aramızda birşey yok ne olduysa konu oraya geldi tamam dedim sonra ertesi gün acaba diye diye gezdim inanamıyorum çünkü neyse 1 mesaj geldi aşkım canımlı haa tamam olmuş bu iş dedim:))))
bende 23ümde evlendim 5 yıl oldu ama hala gelişme yok inş olacak az kaldı ama eminim bu yıl sonuna herkes hamiş olacak burda...
bu da süper :)) burnumuzu indirsek biz teklif edeceğiz nerdeyse:))
amaann anı işte en kötü günlerimiz bunlar olsun..
evlenme teklifi daha garipti biz ayrılığın eşindeyiz ama son kez deneyelim istedim ve malazgirtten muşa gittim ... ama öyle böyle değil bayağı özendim kendime filmlerden fırlamış gibiydim desem yeridir:))) neyse tavladım geldim işte:))) o gün ne kadar güzel göründüğümden falan bahsetti derken neyi bekliyoruz dedi... yani benimle evlenir misin demedi:)))
o da iyiymiş:))
ben hep doğru düzgün evlik teklifi alamadığımdan şikayet ederim..yarım yamalak da olsa almışım yine..romantik teklifler yemekler yok yani bizde de..ben gidiyorum geliyor musun hesabı:))
ya denizcim şimdi utandım senden canım yaaa sen hep kocişini özlüyorsun affet ben görmemiş birkere başa geldi hemen feryat figan allah size sabır versin canım
bana geliyor musun dedi ama çakılı kaldı benim memleketimde:)puhahuha :lepi:
ya denizcim şimdi utandım senden canım yaaa sen hep kocişini özlüyorsun affet ben görmemiş birkere başa geldi hemen feryat figan allah size sabır versin canım
kızlar bu arada son bişi benim ayarlarım daha farklı ben oynamıştım ayarlarımla 218. sayfadayım ben :)))))
ben ne yapayım kızlar daha çıktığımızı bile anlamadan evlilik teklifi aldım 6 yıl çıktık okul askerlik malum 6 yılda yüzlerce kez evlilik teklif etti ama öyle romantik bir teklif hatırlamıyorum çoluk çocuktuk ama kızlar hayatımızın en güzel 6 yılıydı mutluluktan havalarda uçuyorduk ne sorumluluk ne birşey aşktan geberiyorduk hala daha aşktan geberiyoruz çok şükür ama şu bebek meselesi iş güç sorumluluk üniversite yıllarındaki pembe yıllar gibi olmuyor
ben kocişi almaya gidiyorum kızlar gece gece
iyi geceler kızlar sizi seviyorum öpüyorum canlarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?