Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evlenme teklifi daha garipti biz ayrılığın eşindeyiz ama son kez deneyelim istedim ve malazgirtten muşa gittim ... ama öyle böyle değil bayağı özendim kendime filmlerden fırlamış gibiydim desem yeridir:))) neyse tavladım geldim işte:))) o gün ne kadar güzel göründüğümden falan bahsetti derken neyi bekliyoruz dedi... yani benimle evlenir misin demedi:)))

bu da süper :)) burnumuzu indirsek biz teklif edeceğiz nerdeyse:))
amaann anı işte en kötü günlerimiz bunlar olsun..

o da iyiymiş:))
ben hep doğru düzgün evlik teklifi alamadığımdan şikayet ederim..yarım yamalak da olsa almışım yine..romantik teklifler yemekler yok yani bizde de..ben gidiyorum geliyor musun hesabı:))

ya denizcim şimdi utandım senden canım yaaa sen hep kocişini özlüyorsun affet ben görmemiş birkere başa geldi hemen feryat figan allah size sabır versin canım

canım kocişim ters ters bakıyor kedinin ciğere baktığı gibi azcıkta o girsin yatarız:))) öptüm hepinizi...

o da iyiymiş:))
ben hep doğru düzgün evlik teklifi alamadığımdan şikayet ederim..yarım yamalak da olsa almışım yine..romantik teklifler yemekler yok yani bizde de..ben gidiyorum geliyor musun hesabı:))

yok canım ya benimkide öyle olmadı:)))

bana geliyor musun dedi ama çakılı kaldı benim memleketimde:)puhahuha :lepi:

ya denizcim şimdi utandım senden canım yaaa sen hep kocişini özlüyorsun affet ben görmemiş birkere başa geldi hemen feryat figan allah size sabır versin canım

canım olsun ne demek herkes alıştığı ortamı geri ister en doğal hakkın bunu istemek bende olsam ayrı olduğum günleri unutur neden erken gelmedi bugün diye dert yanarım..napalım canım bende buna alışmak zorundayım..inşallah en kısa zamanda düzelir..

evet 124:))
inşallah özlemcim kim olursa olsun birimiz olsun şu sayfalar 1000 olmadan:))
iyi geceler tatlı rüyalar herkese bende kaçtım sabah erkenci olup iş güç yapınca akşamda erken yatasım geliyor..

ben ne yapayım kızlar daha çıktığımızı bile anlamadan evlilik teklifi aldım 6 yıl çıktık okul askerlik malum 6 yılda yüzlerce kez evlilik teklif etti ama öyle romantik bir teklif hatırlamıyorum çoluk çocuktuk ama kızlar hayatımızın en güzel 6 yılıydı mutluluktan havalarda uçuyorduk ne sorumluluk ne birşey aşktan geberiyorduk hala daha aşktan geberiyoruz çok şükür ama şu bebek meselesi iş güç sorumluluk üniversite yıllarındaki pembe yıllar gibi olmuyor
ben kocişi almaya gidiyorum kızlar gece gece
iyi geceler kızlar sizi seviyorum öpüyorum canlarım benim

kızlar bu arada son bişi benim ayarlarım daha farklı ben oynamıştım ayarlarımla 218. sayfadayım ben :)))))

süper ya allah bozmasın ömür boyu böyle ilk günkü gibi olursunuz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…