Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sabahları kimse girmiyor..ee haklısınız hepiniz çalışıyorsunuz,benim gibi evde şişen az..:-((sıkıldımmmmmm...

dun aksam yine cok guzel bi muhabbeti kacırmısım ya.

cok yogununm canlarım aklım sizde hep.aama su yenileşme beni mahvetti.cok gec cıkıyorum ve evdede sürekli hesap kitap pesindeyim uyudugumu bile anlamıyorum o kadar yorgunum.gunduzleri de sürekli bir kosusturmaca.dun aksam yemegini saat 22.30 da yedim durumum o kadar vahim yani.

bu saaat oldu daha öglen yemegi yemedim şimdi aklıma geldi.kızcagız da ac kaldı benim yüzümden üzüldüm ya.
benim bilgisayardan ses yok.aradı kocam yurtdısından parca bekliyorlarmıs ay oldu nerdeyse ya...

canım geçen sene bende de oldu. 2 göğsümde acayip şişti ve sıkınca süt geliyordu. dr a gittim prolaktine baktı normal çıktı. korktum acaba başka birşey avr mı diye genel cerraha gittim usg çekildi onda da birşey çıkmadı. sonra kendiliğinden geçti. stresten olabilir.

bende anlatayım mı esimle tanısma hikayemi sizlere...
o kadar uzun ki sıkılabilirsiniz...
özet geceyim en iyisi...
biz okul arkadasıydık esimle aynı sınıfta yıllarca.ben ona asık olmustum ve söylemiştim oda bana inanmamıstı ve reddetmişti.meger o da beni seviyormus.ne bileyim.yıllarca peşimden kostu sonra ama ben yuz vermedim.üniversite sınavından sonra artık tamamen kopacagımızı anlamıstık son bir sansını denedi bende onu kaybetmemek için kabul ettim.8 yıl çıktık.ama hep uzaktık birbirimizden sehirler farklı oldu okurken dayandık.bekledik.sonra o askere gitti benimde son senem hayatımı cehenneme cevirdi o yıl kıskaknclıklarıyla ilk defa ayrılmanın esiğine gelmiştik.sonra o memlekte döndü ben yuksek lisansa başladım bi tatil de ben artık gidiyorum kendime yeni bir hayat kurmaya basladım farkındamısın dedim.artık yuksek lisanstan sonra dönmezdim.ve hemen evlendik.okul da yarım kaldı tabi.

evlilik teklifimdede biliyordum anlamıstım daha dogrusu.romantik bi yemekte klasiklesen tektas gelenegiyle evlenme teklif etti çok guzeldi ama bilmesem süpriz olsa daha guzel olurdu.
2 yıl oldu evleneli.bebek denemeleri basladı 3 ay sonra.bu aya kadar.artık bıraktım biliyorsunuz belki 6 ay belkibir yıl bilmiyorum istemiyorum artık.

bu aralar kimseyi yakalayamıyorum yaaa.

semracım bebek arabasıyla ilgili cevabımı okudun dimi...

hepimizin tuhafmış valla ... adam akıllı br teklf alan yok mu eyyyyyyyy ahali:))) keşke herşey ilk yıllar gibi olsa sadece düğün yerini eşyaları konuşsak ve hiç kimseyi umursamasak ama şimdi düşmüşüz bebiş derdine offfffff offfffffff.... zaten bugün nedensse canım çok sıkkın sebepsiz yani aynı infertilite gibi:)))

kızlar bu arada son bişi benim ayarlarım daha farklı ben oynamıştım ayarlarımla 218. sayfadayım ben :)))))

o nasıl bir ayar ya düzelt hemen senin 1000 e ulşmana daha çok var olur mu ya... gerçi eylülede çok var olur ya sen öyle devam et:)))

bebingim dikkat et kendine iş yapayım derken kendini heder etme ne olur... herşey yoluna girer de sağlık yerine gelmez aman dikkat canım... sen yine teklif almışsın bana o bile edilmedi:)))

selam özlem nasılsın. bende aşılama oldum 2 gün oldu, günler hiç geçmiyo buraya takılıp kendimi unutuyorum biraz.

haaa bu arada kızım olucak,ismi ADA.

allah hayırlı kolay doğum versin canım ismide çok güzel adıyla yaşasın inşallah. bende gün geçtikçe heyecan yapıyorum. bu ikilem çok kötü acaba tuttu mu tutmadı mı diye. elimde olmadan heyecan yapıyorum. günler hiç geçmiyo sanki...:1no2:

şuan ada ya klasik müzik dinletiyorum oda dans ediyor)))))))

süper annesi kocişi ile düğün dansı yaptığı günleride görürsün inşallah :))))

güzeldir bebiş iş yoğunluğu iyi gelir insana eski çalıştığım üniv. de yoğunluktan yemek yemeye vakitt bulamazdım zayıfladıkça zayıflardım ama bende severim çalışmay insana shyco bir keyif verir :)

keşke yüksek lisansını bitirebilseydin canım yaa ben oraya takıldım okuma manyağı olduğum için bok varya :))

biz evlenirken tektaş geleneği yoktu ama eşim tektaşı bana amerikadan almıştı empire state binasının tepesinde çıkarttı verdi kulağa çok romantik geliyor dimi birde benim yaptıklarımı görseyydiniz yüzük alırken yakaladım onu yani yüzüğü aldığını biliyordum sonra empire state'in panoromik seyir alanında 86. katta heryer turist dolu iken birde amerikalıları bilirsiniz adamlar böyle şeyleri severler bana eşimin ilk kez teklif ettiğini sandılar başladılar resim çekmeye falan tezahüratlar gelecek diye sanki bana gofret vermişcesine geçiştirdim rezil ettim anı ((( ha tamam yüzükmü büyütmeyelim olayı misali :)))

valla filmlerde gördükçe ben diz çöktürüp tekrar tekrar teklif ettirip tazelettiriyorum tavsiye ederim
özlemcim bazen sebepsiz yere insanın canı sıkılıyor ki bizim yaramız var ara ara kanıyor işte yaramız her zaman iyi hissetmek mümkünmü takılma canım kafanı dağıtmaya çalış

o nasıl bir ayar ya düzelt hemen senin 1000 e ulşmana daha çok var olur mu ya... gerçi eylülede çok var olur ya sen öyle devam et:)))

:))))

canım sanki hamileymişcesine heyecanın tadını çıkar

burpum seninkide iyiymiş valla bende mi yaptırsam:)))
bende arkadaşımı aradım o da evleneli 7 ay olmuş hala o iş olmamış onaada canım sıkıldı(( önereceğiniz bir dr yada psikolog var mı ?

kızlar biz geldik ama kimse yok.

bebingim okudum canım sağol,sorucaklarımı sana soruyorum,almadan mutlaka sorucam zaten.

byy bekle canım inşallah herşey iyi olur.

össlemmm naber cicim,bugünkü şafak sendendi,yazdın dimi,hemen bakiim.

kızlar bu arada gamze noldu acaba?inşallah kötü bişey yoktur,kocişi hep fac.e girmiş oluyo ama bakalım..

burpum düşünmedinmi halaaa..haftaya bigün ayarlayalım artık.

slm kızlar
sabah yine göğsümden süt geldi sıkınca okuldan arkadaşlar ve eşim çok ısrar etti ben de öğleden sonra doktora gittim
prolaktin yüksektir dedi tahlil yaptı ama yüksem çıkmadı o zaman yeni yükseliodur ilaç kullan dedi 1 ay ilaç kullanıcam erken yalkalamamız iyi olmuş de3di
sonra muayne oldum
sıkı durun three line nolmuş dedim süper dedi tam bi bebeğin yerleşip gelişeceği yer dedi rahim kalınlığı da çok iyi dedi
amaaaaaaaaaaaaaaaa illa ters gidecek yaa yumurtam 1 tane sağ tarafta o da 10-12mm kadar
12 güne göre çok küçük dedi büyümeyebilir de dedi bazı aylar böyle olur yükselen prolaktin yapmıştır dedi
anlayacağınız iyi ki gitmiştim yoksa adet gecikmem olup gidecektim daha da yükselmiş olacaktı adet söktürücü almak zorunda kalacaktım iyi olmuş erken gittiğim yumurta büyüyebilir de dedi ama çok ta umut vermedi:))))
ama çooook mutlu oldum benim acelem yok dedim o da acele etme zaten ilacı kullan bi kaç aya güzel haberlerini alacağız inşallah dedi gülüştük doğumunu da ben yaptırıcam dedi:))))))))
kürtajdan sonra en iyi durumdayım three line ım var
I love three lineeeeeeee:)))))))))))))))))))))))))
6 ayda düzeliyo kürtajdan sonra diyolar ya doğru demekki mayısta 6 ay olacak ve şükür düzelmiş yumurtayı ileçla incirle de hallederim tabi bi de sigarayı bırakmak gerekecek:))))

yine sonuç aynı bu ay da umut yok ama en azından hormonlarım iyi ve three line ım var:))))
ama fol yok yumurta yok:))))))
bi umut gelişir mi ki?????????????
gelişmezse de hiç sorun değil nasıl olsa yumurtlarım bebeğimin tutacağı yer olsun da

bi de önümüzdeki hafta eşimden iyi haber gelse adak adadım çocuklara pasta yapıp götürücem:))))))
neyse uzatmıym okurken zor olmasın minicik yumurtamla bu ay da umutsuzum ama az kaldı sanırım:)))
öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…