bilmiyorum yaaa napsam
geçen sene de yükselmişti ama o zaman adet görememiştim sonra ilaç vardi onu aldım ilaç bitti
1-2 ay sonra hamile kaldım ondan beri normaldi şimdi yine çıktı sanırım adet olıym da 3.günü gidiym bari
hiç te doktor göresim yok ama((((((((((((((((((
stresten kaynaklanıyomuş büyük ihtimalle bayılazzzaaaaaaaaaaaaaaam valla ne dertmiş bitmedi yaaaaaaaaaaaaaa
ben ne yapayım kızlar daha çıktığımızı bile anlamadan evlilik teklifi aldım 6 yıl çıktık okul askerlik malum 6 yılda yüzlerce kez evlilik teklif etti ama öyle romantik bir teklif hatırlamıyorum çoluk çocuktuk ama kızlar hayatımızın en güzel 6 yılıydı mutluluktan havalarda uçuyorduk ne sorumluluk ne birşey aşktan geberiyorduk hala daha aşktan geberiyoruz çok şükür ama şu bebek meselesi iş güç sorumluluk üniversite yıllarındaki pembe yıllar gibi olmuyor
ben kocişi almaya gidiyorum kızlar gece gece
iyi geceler kızlar sizi seviyorum öpüyorum canlarım benim
kızlar bu arada son bişi benim ayarlarım daha farklı ben oynamıştım ayarlarımla 218. sayfadayım ben :)))))
şuan ada ya klasik müzik dinletiyorum oda dans ediyor)))))))
haaa bu arada kızım olucak,ismi ADA.
şuan ada ya klasik müzik dinletiyorum oda dans ediyor)))))))
dun aksam yine cok guzel bi muhabbeti kacırmısım ya.
cok yogununm canlarım aklım sizde hep.aama su yenileşme beni mahvetti.cok gec cıkıyorum ve evdede sürekli hesap kitap pesindeyim uyudugumu bile anlamıyorum o kadar yorgunum.gunduzleri de sürekli bir kosusturmaca.dun aksam yemegini saat 22.30 da yedim durumum o kadar vahim yani.
bende anlatayım mı esimle tanısma hikayemi sizlere...
o kadar uzun ki sıkılabilirsiniz...
özet geceyim en iyisi...
biz okul arkadasıydık esimle aynı sınıfta yıllarca.ben ona asık olmustum ve söylemiştim oda bana inanmamıstı ve reddetmişti.meger o da beni seviyormus.ne bileyim.yıllarca peşimden kostu sonra ama ben yuz vermedim.üniversite sınavından sonra artık tamamen kopacagımızı anlamıstık son bir sansını denedi bende onu kaybetmemek için kabul ettim.8 yıl çıktık.ama hep uzaktık birbirimizden sehirler farklı oldu okurken dayandık.bekledik.sonra o askere gitti benimde son senem hayatımı cehenneme cevirdi o yıl kıskaknclıklarıyla ilk defa ayrılmanın esiğine gelmiştik.sonra o memlekte döndü ben yuksek lisansa başladım bi tatil de ben artık gidiyorum kendime yeni bir hayat kurmaya basladım farkındamısın dedim.artık yuksek lisanstan sonra dönmezdim.ve hemen evlendik.okul da yarım kaldı tabi.
evlilik teklifimdede biliyordum anlamıstım daha dogrusu.romantik bi yemekte klasiklesen tektas gelenegiyle evlenme teklif etti çok guzeldi ama bilmesem süpriz olsa daha guzel olurdu.
2 yıl oldu evleneli.bebek denemeleri basladı 3 ay sonra.bu aya kadar.artık bıraktım biliyorsunuz belki 6 ay belkibir yıl bilmiyorum istemiyorum artık.
hepimizin tuhafmış valla ... adam akıllı br teklf alan yok mu eyyyyyyyy ahali:))) keşke herşey ilk yıllar gibi olsa sadece düğün yerini eşyaları konuşsak ve hiç kimseyi umursamasak ama şimdi düşmüşüz bebiş derdine offfffff offfffffff.... zaten bugün nedensse canım çok sıkkın sebepsiz yani aynı infertilite gibi:)))
o nasıl bir ayar ya düzelt hemen senin 1000 e ulşmana daha çok var olur mu ya... gerçi eylülede çok var olur ya sen öyle devam et:)))
allah hayırlı kolay doğum versin canım ismide çok güzel adıyla yaşasın inşallah. bende gün geçtikçe heyecan yapıyorum. bu ikilem çok kötü acaba tuttu mu tutmadı mı diye. elimde olmadan heyecan yapıyorum. günler hiç geçmiyo sanki...:1no2:
selam özlem nasılsın. bende aşılama oldum 2 gün oldu, günler hiç geçmiyo buraya takılıp kendimi unutuyorum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?