kızlar biz geldik ama kimse yok.
bebingim okudum canım sağol,sorucaklarımı sana soruyorum,almadan mutlaka sorucam zaten.
byy bekle canım inşallah herşey iyi olur.
össlemmm naber cicim,bugünkü şafak sendendi,yazdın dimi,hemen bakiim.
kızlar bu arada gamze noldu acaba?inşallah kötü bişey yoktur,kocişi hep fac.e girmiş oluyo ama bakalım..
burpum düşünmedinmi halaaa..haftaya bigün ayarlayalım artık.
sağolun arkadaşlar burası çok güzel ortam yaa. ama akıcı konuşamıyoruz bir türlü pek kesişemiyoruzz(((((
hoşgeldin byyy dün stresliydim diyemedim
inşallah olumlu sonuçlanır aşılaman
mnavicim kafanı kırmam lazım özlem niye yapmadın o kadar görüştün hala sigara içiyor ya.beni delü ediyorsun yaaaaa
bak artık zırlama three line ınında var cicim senin.ohhh gelsin romantik spermler
bu arada memişini sıktırma zararlı oldugunu duydum ben.
burp um haklısın ya uzuldum bende bitmediğine ama sonra yine yapabilirim diye düşünüyorum ne işiime yarıcaksa esnaflıkta :)
asarım cerceveyle duvara artık
evet bizim burası çok güzel,biz burda kardeş gibi olduk,hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.buradaki sohbeti anlaman için sürekli aramızda kalman lazım canım.ara-sıra yazıp çıkınca ne nen bizi anlarsın,nede biz seni tanırız.
ada cık danslar da mı ediyo maşallah onaa:)))))))))))))))
herkes anlatmış ben de anlatıym
ben de 25 te velendim şimdi 28 olcam haziranda
benim teklifimde tektaş falan yok ama bence güzel
tarih 06.06.06 bu arada benim doğum günüm 06.06
ilk defa birlikte kaldık o gece ama çok mahsumdu:))))))sarıldık uyuduk 5 haziran gecesi saat 12 yi geçti yaa
doğum günüm oldu öptü kutladı kocam ama hediye vermedi ertesi gün parti varmış sürpriz
neyse saat 12 yi geçti bu başladı ben çankırıya gidicem seni bekliym bi yıl sonra benimle gelirmisin dedi??ben de bi düşüniym dedim fak-lan teklifte bi sürpriz yok ama
ben hep 06.06.06 da güzel bişi olsun hayatımda özel olsun isterdim eskiden beri ve kocam bunu bilmeden ilk dakikalarında bana evlenme teklif etti:)))))))2007 de evlendik ağustosta 3 yıl olacak
artık genişlemek büyümek istiyoruz üretime geçmek istiyoruz:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?