Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mnavicim kafanı kırmam lazım özlem niye yapmadın o kadar görüştün hala sigara içiyor ya.beni delü ediyorsun yaaaaa
bak artık zırlama three line ınında var cicim senin.ohhh gelsin romantik spermler
bu arada memişini sıktırma zararlı oldugunu duydum ben.

burp um haklısın ya uzuldum bende bitmediğine ama sonra yine yapabilirim diye düşünüyorum ne işiime yarıcaksa esnaflıkta :)
asarım cerceveyle duvara artık

ada cık danslar da mı ediyo maşallah onaa:)))))))))))))))
herkes anlatmış ben de anlatıym
ben de 25 te velendim şimdi 28 olcam haziranda
benim teklifimde tektaş falan yok ama bence güzel
tarih 06.06.06 bu arada benim doğum günüm 06.06
ilk defa birlikte kaldık o gece ama çok mahsumdu:))))))sarıldık uyuduk 5 haziran gecesi saat 12 yi geçti yaa
doğum günüm oldu öptü kutladı kocam ama hediye vermedi ertesi gün parti varmış sürpriz
neyse saat 12 yi geçti bu başladı ben çankırıya gidicem seni bekliym bi yıl sonra benimle gelirmisin dedi??ben de bi düşüniym dedim fak-lan teklifte bi sürpriz yok ama
ben hep 06.06.06 da güzel bişi olsun hayatımda özel olsun isterdim eskiden beri ve kocam bunu bilmeden ilk dakikalarında bana evlenme teklif etti:)))))))2007 de evlendik ağustosta 3 yıl olacak
artık genişlemek büyümek istiyoruz üretime geçmek istiyoruz:)))))))))))))

özlemcim havalardandır moralinin bozukluğu bahar depresyonumu yoksa...
bizim herşeyimiz sebebsiz zaten...
sen bu hafta sonumu ankaraya gidiyordunnnn canım...
denizde koçişe gidiyor...

bebing özlem merdane aradı kafama vurmaya ama bulamadı:))))))
az kaldı three line ım geldi ya içmem nolacak elimdeki paket bitsin hemen bırakıyoruuum

deniiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz yardım lazım bacım ben nasıl önümüzdeki ay yumurtlayabilirim ilaçsız
bol incir yerim başka bişi lazım mı sen araştırmacısın bilirsin
bi de eşimin değerleri iyi çıksa ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh dicem ve stres yapmıcam:)))))

mavicim seninkide cok guzel miş tuylerim diken diken oldu valla okurken..
gercekten masummuydunuz o aksama sekerim :)

evlenene kadar her gece masumduk bazen birlikte kalırdık hatta evlendik adetliydim 1 hafta yine masumduk:))))))))))
şimdilerde değiliz ama gelmiyo sıpa:))))

sağolun arkadaşlar burası çok güzel ortam yaa. ama akıcı konuşamıyoruz bir türlü pek kesişemiyoruzz(((((

yazdım yazdım:))) sinopppppppppppp 5777777777777:))):lepi:

mavişim iyi yapmışsın dr a gitmekle canım bak neler öğrenmişsin moral depolamışsın... tabi ya sağlıklı olsunda gerisi gerçekten boş ... ne güzel three line var yumiş var hiç belli olmaz 1 güne 1 ile 1,5 mm kadar büyüyor bu hesaba göre 18-20 mm de çatlarsa birkaç güne çatlamış olur inşallah haaa uutmadan ateşin ölç birkaç gün yükseldiği an bilki tamamdır:))) hiç belli olmaz sen bakma dr lara herşey var işte sen büyümesi için bal polen ne bileyim incir falan ye aksatma o kadar büyümüş sonuçta gerisi gelir hem three line da tamam:)) hadi inşallah güzel haberler ver canım benim:)))) çoooooooooook sevindirik oldum ay sanki olmuş gibi:lepi:

sağolun arkadaşlar burası çok güzel ortam yaa. ama akıcı konuşamıyoruz bir türlü pek kesişemiyoruzz(((((

evet bizim burası çok güzel,biz burda kardeş gibi olduk,hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.buradaki sohbeti anlaman için sürekli aramızda kalman lazım canım.ara-sıra yazıp çıkınca ne nen bizi anlarsın,nede biz seni tanırız.

offfff offfffff evinde merdane yok bu kızın bir dahaki sefer ben gidersem yanımda götürürüm yok onlar geldi misafir falan demez girişirim:))) zırlamasın tabi ya sonuçta kocaman three line bu boru değil:))) bende dedim memişlerinle oynama diye ama dinlemedi sanırım:)olumunekankayizsmile

bugün pazara gittim dolaşmaya kadının birini az kalsın dövcektim ne kadar karaktersiz kadınlar var ya.hem tartışmayı başlatıyo,hemde devamını getirmiyo,ağzını açamıyo,çok sinirlendim.karnım burnumda olmasa yolucaktımda dua etsin ada'ya..

bu kezde sinir oldum kocişe.akşam yemeği hazır o ortalarda yok,kahveye gitmiş iş çıkışı,yorgunlukdan ölüyooo hemde bir el oyun oyniiyim geliyom diyo.çok acıktımmmmm..

ya ben bugün fazlamı sinirliyim ne?

evet ne güzel canım yaa. bugün hep baktım kimse yoktu tam şimdi geldiniz benimde eşim geldi yemek falan( neyse sonra görüşürüz kendinize iyi bakın:teytey:

masumdu hee ... bak ünlü bir türk düşünürü olan sezen aksu şöyle der masum değiliz hiç birimiz:)))) tabi anacım ya tüketen toplum olmaktan çıkıp üreten topluma yönelelim değil mi? benim öyle uyumlu bir doğum tarihim yok ama 12,02 yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…