Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim havalardandır moralinin bozukluğu bahar depresyonumu yoksa...
bizim herşeyimiz sebebsiz zaten...
sen bu hafta sonumu ankaraya gidiyordunnnn canım...
denizde koçişe gidiyor...

sanırım öyle canım ya ne bileyim çocuklara bile sabrım yoktu bugün.... evet bende denizde yok bu hafta sonu boş bırakmayın sayfayı öksüz kalmasın....kaydirigubbakcemile3

yok bir dahaki sefere önlemleri alıp geleceğim:)))
deniz bal,tarçın ve çörekotu karışımı yapıyordu en son ....

özlem 10-12 kadar mış büyümeyebilir dedi her gün 1mm büyüse 10 gün lazım
bence büyümez prolaktin yapmış böyle
anacım şimdi taktım ya memişe sıkıp sıkıp duruyorum ilaç ta yokmuş yarın gelecek
bi pazartesi bi perşembe alıcam 1 aya düzelir anca

byy ben aşılama yaptırmadım canım 5 ay önce kaybettim 8 haftalık bebeğimi rahim toparlandı anca bi kaç ay daha deneyelim diyoruz doğal yoldan olmazsa yaz sonu aşılama olabilir

ahhh canım erkekler öyle işte... hem yorgun gelirler ama kahveye uğramaktanda vaz geçemezler. ne yapıcan işte idare edicen. sen aç kalma canım mide altı atıştır bari. Ada cık üzülmesin:ecrin_bebek:

diyarbakırda adamın biri 7 aylık hamile karısını döverek karnındaki bebeği öldürmüş,daha sonra bebekde anneyi zehirlemiş annede ölmüş.ne vahşet.neler var ya?gelde sinir olma buna adam dediğim için özür diliyorum çünkü o adam değil,hayvan.

çok üzüldüm canım yaa hayırlısı olsun. inşallah doğal yoldan olur da koşturmazsınız. allah büyük inşallah olur

ahhh canım erkekler öyle işte... hem yorgun gelirler ama kahveye uğramaktanda vaz geçemezler. ne yapıcan işte idare edicen. sen aç kalma canım mide altı atıştır bari. Ada cık üzülmesin:ecrin_bebek:

vallla yalnız yemekden nefret ediyorum,sabah yalnız ye,öğlen yalnız yee,akşam bari kocişle yiyim.gelmiş kociş...)

bal da sevmem tarçın da çörek otu da(((((((((((((((((
adet gelsin geçsin de başlıym ben de
özlemcim prolaktin stresten artıyomuş hamileliğe engelmiş yumurtlamayı da engelliyomuş yada bozuyomuş büyümesini benim yeni yükseliyo ya anca bu kadar büyümesine izin vermiş
ama çok yüksek değil miş normal sınırlarda aslında ama doktor yükselir süt geliosa onu engelleyelim dedi
8 tane ilaç haftada 2 den 4 haftada biter sonra gelsin yumoş gelsin bebiş
geçen yaz da kullandım ben ilaç bitti 1 ay normal adet oldum ertesi ay hamile
ben de çok mutlu oldum eşimin testi de iyi çıkar iinşallaaahhhh

ama hayatım 1 değilki 1-2 mm arası büyüyor 2 mm büyüyebilir son dönemde daha hızlı büyüyormuş aşılamada bana öyle demişti hatta ben pzt aşılama olacaktım hesaplara göre.. cmt dr gittim bir baktı ki yumiş çoktan çatlamış yani:))) sıkma şunları ya allah allah... sen düzenli kullanda şu sigarayıda bırak yolacam vallaaklinialirimsmile

özlemcim önemsiz mesele,konuşupda sinir olmayalım.yok ben niye sıra beklemiyomuşum,oysa ben ondan önce ordaydım.ama ağzının payını verdim merak etmeguclubacismile

evet ya bende okudum gerçekten hayvan ya pis cani....alsanaalsanasmile

ben de az kaçıym kızlar biraz ortalığı hallediym yarına kıyafet hazırlıym gelirim yine
özlem sanırım teftiş notum 92
daha resmen duyurulmadı ama ben duydum:))))
fena değil sınıf öğretmenlerinin en yükseği ama daha çok olsa iyi olurdu hiiiç işime yaramıyo ama yine de insan şımarmak istiyo biraz 95 i geçeydim:)))))))

semracım sinirlenme canım hormonların tavan mı yaptı yoksa???annesi ada yı düşün yaaaaaaaaa
benim ada ne zaman gelecek yoksa efe mii???????????
hayal de efeydi ama ada yı da çoooooookkkkkkk isterim

aman canım ya ben hepsini çok severim valla ben mi yapsam acep:)))
hımm anladım canım normal değerler kaç olması gerekiyor canım bu prolaktinde?
birde fsh ın lh tan yüksek olması gerkiyormuş yumurtlamanın olması için...
neyse kullan geçsinde sağlıklı bebişler gelsin inşallahhhhhhhhh........ ayyy bu kez olur belki:))):Saruboceq:

özlemcim önemsiz mesele,konuşupda sinir olmayalım.yok ben niye sıra beklemiyomuşum,oysa ben ondan önce ordaydım.ama ağzının payını verdim merak etmeguclubacismile

hey allahım ya senin koca göbüşü görmemiş mi ya ne dengesiz insanlar var .... ne olur yani sıranı versen ölür salak....

hazırlan bakalım kokoş seni...
iyi canım ya tebrik ederim seni kaydirigubbakcemile3
bu arada bugün dünya roman günüymüş velilerini kutla benim yerime:)))
geçersin canım benim daha önümüzde kısmetse uzun yıllar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…