özlemcim havalardandır moralinin bozukluğu bahar depresyonumu yoksa...
bizim herşeyimiz sebebsiz zaten...
sen bu hafta sonumu ankaraya gidiyordunnnn canım...
denizde koçişe gidiyor...
evet ne güzel canım yaa. bugün hep baktım kimse yoktu tam şimdi geldiniz benimde eşim geldi yemek falan( neyse sonra görüşürüz kendinize iyi bakın:teytey:
bebing özlem merdane aradı kafama vurmaya ama bulamadı:))))))
az kaldı three line ım geldi ya içmem nolacak elimdeki paket bitsin hemen bırakıyoruuum
deniiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz yardım lazım bacım ben nasıl önümüzdeki ay yumurtlayabilirim ilaçsız
bol incir yerim başka bişi lazım mı sen araştırmacısın bilirsin
bi de eşimin değerleri iyi çıksa ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh dicem ve stres yapmıcam:)))))
bu kezde sinir oldum kocişe.akşam yemeği hazır o ortalarda yok,kahveye gitmiş iş çıkışı,yorgunlukdan ölüyooo hemde bir el oyun oyniiyim geliyom diyo.çok acıktımmmmm..
ya ben bugün fazlamı sinirliyim ne?
özlem 10-12 kadar mış büyümeyebilir dedi her gün 1mm büyüse 10 gün lazım
bence büyümez prolaktin yapmış böyle
anacım şimdi taktım ya memişe sıkıp sıkıp duruyorum ilaç ta yokmuş yarın gelecek
bi pazartesi bi perşembe alıcam 1 aya düzelir anca
byy ben aşılama yaptırmadım canım 5 ay önce kaybettim 8 haftalık bebeğimi rahim toparlandı anca bi kaç ay daha deneyelim diyoruz doğal yoldan olmazsa yaz sonu aşılama olabilir
ahhh canım erkekler öyle işte... hem yorgun gelirler ama kahveye uğramaktanda vaz geçemezler. ne yapıcan işte idare edicen. sen aç kalma canım mide altı atıştır bari. Ada cık üzülmesin:ecrin_bebek:
özlem 10-12 kadar mış büyümeyebilir dedi her gün 1mm büyüse 10 gün lazım
bence büyümez prolaktin yapmış böyle
anacım şimdi taktım ya memişe sıkıp sıkıp duruyorum ilaç ta yokmuş yarın gelecek
bi pazartesi bi perşembe alıcam 1 aya düzelir anca
byy ben aşılama yaptırmadım canım 5 ay önce kaybettim 8 haftalık bebeğimi rahim toparlandı anca bi kaç ay daha deneyelim diyoruz doğal yoldan olmazsa yaz sonu aşılama olabilir
diyarbakırda adamın biri 7 aylık hamile karısını döverek karnındaki bebeği öldürmüş,daha sonra bebekde anneyi zehirlemiş annede ölmüş.ne vahşet.neler var ya?gelde sinir olma buna adam dediğim için özür diliyorum çünkü o adam değil,hayvan.
bal da sevmem tarçın da çörek otu da(((((((((((((((((
adet gelsin geçsin de başlıym ben de
özlemcim prolaktin stresten artıyomuş hamileliğe engelmiş yumurtlamayı da engelliyomuş yada bozuyomuş büyümesini benim yeni yükseliyo ya anca bu kadar büyümesine izin vermiş
ama çok yüksek değil miş normal sınırlarda aslında ama doktor yükselir süt geliosa onu engelleyelim dedi
8 tane ilaç haftada 2 den 4 haftada biter sonra gelsin yumoş gelsin bebiş
geçen yaz da kullandım ben ilaç bitti 1 ay normal adet oldum ertesi ay hamile
ben de çok mutlu oldum eşimin testi de iyi çıkar iinşallaaahhhh
özlemcim önemsiz mesele,konuşupda sinir olmayalım.yok ben niye sıra beklemiyomuşum,oysa ben ondan önce ordaydım.ama ağzının payını verdim merak etmeguclubacismile
ben de az kaçıym kızlar biraz ortalığı hallediym yarına kıyafet hazırlıym gelirim yine
özlem sanırım teftiş notum 92
daha resmen duyurulmadı ama ben duydum:))))
fena değil sınıf öğretmenlerinin en yükseği ama daha çok olsa iyi olurdu hiiiç işime yaramıyo ama yine de insan şımarmak istiyo biraz 95 i geçeydim:)))))))
semracım sinirlenme canım hormonların tavan mı yaptı yoksa???annesi ada yı düşün yaaaaaaaaa
benim ada ne zaman gelecek yoksa efe mii???????????
hayal de efeydi ama ada yı da çoooooookkkkkkk isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?