Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben çıkıyorum özlemcim uykum geldi
bizim koçişte bensiz uyumuyor nasıl bir huysa buuu(
sinir oluyorum,
seni çok öptüm tatlım yarın yazdıkları okurum
görüşmek üzere

bu sabah kimseler ugramamıs mı...

denizim gittin mi canım... iyi yolculuklar..

kokoş özlem foto istiyorum ben yeni saclarınla merak ettim.

gamze özlem düğüne gitmedi ki annesine gitti sacclarını yaptırmaya nişan a daha var.yoksa ben mi yanlış biliyorum

nursimcim hoşgeldin.kusura bakma canım ben ctesi cok yogundum eşimin dedesinin mevlidi hayrı vardı atlamısım kutlamayı.tekrar kutlu olsun canım..

dun calıstımda canım cok sıkkındı esimlede atıstık sonradan eve gittim filan gözüm görmedi neti birara okudum ama yazıcak fırsatım olmadı şekerler...

eksik sayfalarımında okunma kısmını tamamladım canlarım.
mavicim bence testi boşver three line dan umutluyken bu haftayı degerlendir derim ben bu fırsat kacmaz.

semracım nerdesin....

denizde koçişine vardı mı ki...
ay ne guzel kavustular cok mutlu oldum ya.
bebek de gelirse süper olur.

burpum tuanayım uğramamıs mı pek hafta sonu...
gezmelerde miydiniz sekerler..
burpum aksamları esin gec geldigine göre biraz kaçamak yapsan da girsen super olur.
bu tuaanay a da bi çözüm bulmam lazım benim ama ne...

kızlar benim olmadı.kısmet değilmiş.iğnelerin etkisiyle 22 çıkmış.uzun bir süre girmeyi düşünmüyorum.iyi dilek ve dualarınız için teşekkür ederim.umarım herkes en kısa sürede bebişine kavuşur.

cnm benim ya çok üzüldüm hayırlısı olsun tatlım
Allahtan umut kesilmez
sağol ii dileklerin için
Rabbim hepimize nasip eder inşş
sıkma canını diyeceğim ama biliyorum çok zor
hayırlısı olsun

kızlar aradaki anlaşmazlığa son veriyorum:) ben anneme gittim 23 nisanda kısmetse gideceğiz...

gamzecim işleri bitirmişsin çok yorulmuşsun ama olsun keyfin yerinde önemli olan bu değil mi? yeni evin uğurlu gelsin inşallah canım benim...

denizcim varmışsındır sen şimdi ay ne güzel ya .... allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah... canım yazmışsın bende okudum şimdi hangi sayfaydı hatırlamıyorum dönüp bakacağım tekrar:)
tatili iyi değerlendir güzel haberler ver bize .....

bebingim nasılsın canım işlerini bitirdin mi yoksa hala devam mı? kendine dikkat et bak sonra hasta falan olma zaten havalarda bir tuhaf....

görkemli geçmiş olsun canım ya .... üzüldüm ama demekki nasip buymuş canım ya daha genciz inşallah olacak bırakma kendini ne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…