Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim canım inşallah nişanda çekilen fotoları koyarım bu ara işim çok ara karneler onları hazırlamam gerek birde annem yapıver dedi onunkileri de yapmam gerek işim çok... okulun evrak işleri de var( offfffff offff

özlemcim hoş geldin cicim bi uğra bana da göriym cici saçlarını
dip boya yaptıramazsın 9 ay boyunca iinşaallllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

ben görkemlinin sonucunu öğrenmek için girmiştim
çok üzüldüm
hayallerim gerçek olucak diye sevinmiştim
çoooookkk üzgünüm yaaaaaaaaaaaaa

ben de rüyamda doktora gitmişim değerim 75 miş
doktora ben geç yumurtladım ondan az bu değer dimi diyodum ,o da onunla alakası yok diyodu
nasıl korktum yine giderse bebişim diye(((((,

bi de benden bugün hani yumurta çattlayınca gelir ya o sıvı geldi
ama kanlıydı kanamış yumoşum sanki
bu ay iyice tersleştim beni,m yumoş kendini imha etti galibaaa

çörek otu tarçın aldım başlıcam adet olunca
eşime de zeytinyağına incir yaptım sabahları yiyecek keçiboynuzu devaaamm

haaa bu arada bugün biz dersimiz Atatürk e gittik çocukları götürdük
çok beğendim ne güzel film olmuş
öğretmenlere çok değer veriyomuş etkilendim
izlemeyen varsa görsün derim:))))
öptüm kızlar menü de mantar ve tavuk sote var ama kocam yapıyo:))))
tembel avrat oldum bugünlerde:)))
gidiym de yardım ediym bariii:))))

deniziiim sana pozitif enerji gönderiyorum okumasan da hisset
bebişini getir inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhh

mavişim inşallah dediklerin olur da boyatamam ... inşallah senin yumoşta iş görür durumdadır ve güsel bir haberde senden gelir... canım ya sen bu ara dr a fena takmışsın rüyana bile giriyor yani bir de bebiş ne çok rüya görmüşsün sen öyle inşallah rüyan kabul olur canım benim... ya o polen bal çörekotunu bende düşünüyorum deniz 891 de anlatmış ne yaptığını bende yapacağım inşallah faydası olur birde öğle ile kahvaltı arasındaki öğünde ki kuşluk olur kendisi ne bu kadar uzattıysam artık:))) 2 tane kuru incir yiyeceğim bakalım faydası olacak mı? ayyy inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan gelir bebişim ya... hepimizinki tabi...

evet annemde çocukları götürmüştü ve ço beğenmişti bende merak ediyorum ama zamanım hiç yok... bu ayın 16 sında kardeşim geliyor belki bu hafta sonu annemler gelir yine kıskanmayın ha:)))

anacım ben yokken ne çok kaynatmışsınız maşallah valla hepsii okudum ama kime ne yazacaktım unuttum:)) hatırladıklarımı yazdım ama tam istediğim gibi olmadı.... neyse telafi ederim artık...

tuanayım canım sen nasılsın seninle çok oldu görüşemedik ya aslında hep aklımdasın ama o kadar yoğunumki anlatamam... sen neler yaptın hala yoğun musun?

burpcuk 1 kere girip çıkmış sanırım kızıyorum bende bebing gibi bak geliyor zopa....

mavicim sıyırcan sende bi rahat ol artık canım ya.

görkemli cok uzuldum ya.keşke bırakmasaydın bizi destek olurduk sana.

özlemcim dogru bilmişim di mi ama...kokoş halini görmek istiyorum banane
ara karne ne demek yoktu bizim zamanımızda.

benimde koçişiim eve gitti baana yemek yapıcak yasasınnnnn
coktandır fırında tavuk patates istiyordum onu yapıcak
ohhhh ohhhhh cok mutlu oldum yaaaa

ya nerdesiniz kızlar kaynatrıdık birazcıkkk

özlemcim valla costun sen buaralar koçişininde anasını görmeye gidin biraz:))

denizim napıyor ki :kedi:

cnm işimiz gücümüz doktor ilaç valla
onla kalkıp onla yatıyoruz
rüyalarımıza ble görüyoruz artık
bende o sıvıdan anlıyorum yumurtlama tarihimi geldiğini
senin neden öyle geldi acaba

ohhh ne güzel valla
eşin biliyorda yapıyor cnm bizimkinin elinden
hiç birşey gelmiyır valla bazen sinir oluyorum
hasta olsam bile kalkıp ben yapıyorum(

selam kızlar ben geldim.bugün ablam izinliydi,onunla eminöününe geçtik,bebek şekerimizi beğndik,çarş.hazır olucak ama ben alamam.görümcemin ocasına söylicem o alıcak.imkanım olsa sizlerede göndermek isterdim)teyzesi kızıma bisürü cici aldı,bende ata'ya aldım.çok yoruldum..biraz uzanıcam,akşama kaynatırız..

güle güle giysin Ada hanım ve Ata bey:))))))

kızlar ya benim yine o sıvı gelmiş ama yine azcık kanlı kalitesiz yumurtadan oluyomuş sanırım
az araştırıym da gelirim yine

semracım bu ciciler valla doldu taştı heryerlerden.büyücek adacık giyemicek valla.sen bize seker ayır ben istanbula gelince alırım hakkımı ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…