Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada kızlar ben burada öyle bir chat diline kaptırıyorumki kendimi bayağı bozulmuşum resmi yazışmalarımda teslim etmeden önce okuyorum öyle abuk şeyler yapmış oluyorumki yuh bunu nasıl yaparım diyorum burada harala gürele gidiyor sonra alışkanlık yapıyor resmi dilim bozuldu e burada büyük harf küçük harf nokta virgül yapacak halimizde yok ya :))))) de da ları ayrı yaz eki eki

bebing cim bende anlamdım tüpü baya zorlaştırmışlar hergün hormon testi istiyolar kollarım morardı bide kızlar genelcerahtan ve dahiliyeden rapor alcakmışım tüp bebek yapabilir diye bide pisikoloktan

sen devlettemi yaptırıyorsun canım tüp bebeği
hormon testi yapılması e2 değerine bakılmasından dolayıdır e2 yüksek olursada kötü düşük olursa da kötü yumurta kalitesini belirliyor ve e2 sonucuna göre ilaç dozunu belirliyorlar eğer düşerse yüksek çok yükselirsede az doz veriyorlar
genel cerrah ve dahiliyede anestezi raporu içindir eğer devletteysen yumurta toplamada alacağın anestezinin bir sakıncası olup olmadığına bakıyorlar özellerde böyle birşey istemiyorlar
benden istememişlerdi

kociş yolda masayı hazırlayayım bugün kafa çekeceğiz valla ovulasyondayım ama umurumda bile değil inat değilmi inadıma ne yapılmaması gerekiyorsa yapacağım sigarada içerim

evet bu raporda bi de sağlık raporu çıkmış psikolojik olarak bile rapor istiyolarmış
ne tuhaf her doğuran çok normal sanki
psikolojimi kaldı gelmeyen bebekler yüzünden

canım daha önce özelde yaptım hiç böyle şeyler istemişlerdi şimdi yapamayız zaten dosya çıkarıyom heyete gircem bide devletten yararlanıtım dedim şuan yapamyız çünkü korunuyoz doum kontrol hapı kullanıyom kocam ceketini üstüme atsa hamile kalıyomda kaydirigubbakcemile3

burp um sen içiyormuyudun cigara.
bak mavi hani son paketti içmicektin valla kıracam kafanı.kafayı cekin sigara içmeyin yaaaaa
delürtmeyin beni lennnnnn
valla bende cok sıkıntı yasıyorum bu aralar resmi yazısmalarda 50 kere kontrol ediyorum okuyorum sürekli cok komik seyler yazıyorum bazen.

evet bu raporda bi de sağlık raporu çıkmış psikolojik olarak bile rapor istiyolarmış
ne tuhaf her doğuran çok normal sanki
psikolojimi kaldı gelmeyen bebekler yüzünden
evt mavicim ayın 19da benim pisikolokta randavum var kesin bana 46lık der yada ben onu delirtirim bence doguran zaten normal olamıyo sancıdan

valla sevimcim psikolog bana kesin rapor vermez di su halimle gidince.rapor isticeklerine zorunlu destek hizmeti verseler keske.

yeni kanunda çıkmış bu önceden yokmuş
anne olmaya layık mıyız diye bakacaklar
bi bilseler neler çektiğimizi hazır doğmuş bebek verirler al emzir diye:)))))

cok sizlerle kalasım var ama gitmem lazım sekerler dukkanı kapatıcam.malum yumurta kırıcam daha eve gidip.
mantar dediğime bakmayın özel bi mantar sadece bu mevsimde oluyor belki bilirsiniz kuzu göbeği de deniyor.

burpum neler var sofranda.valla en iyisi umursamamak belki bebiş biraz alkol istiyordur gevseyince gelicektir ne dersin.

ben ovulasyın hesabını bırakalı cok oldu zaten.

valla sevimcim psikolog bana kesin rapor vermez di su halimle gidince.rapor isticeklerine zorunlu destek hizmeti verseler keske.

canım bana zaten 46 lık diye rapor verir zaten yani bunu bakırköye yatırın der gecen eşimi hastanede unuttum düşünün yani

normal de catır catır doguranlar anne olma yetisine sahip mi bakıyorlarmı ne sacma en azından bizler istiyoruz anne olmayı manyak bunlar ya akşam akşam sinirlendim yine.

bu arada arkadasım evleniyor ne giymeliyim dügüne kızlar ya...

gidiyorum bu sefer öpüyorum herkesi
kendinize iyi bakın sekerler.
sizi seviyorum.
aksama canım ailem var inş. esim nete girer de gelirim bende aranıza hadi kaynatın...

canım 46 lık deli raporlu deli hapis bile yemiyon adam öldürsen bende gidiyim dünden kalanları ısıtıyım bide salata fasulye yandı semracım hg bana glgl adaya iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…