özlemcim eminim heyecanlısın.bende heyecanlandım okuyunca ama bu 33-35 gunleri adetin gelmesini bulması normal mi acaba.yumurtlama yada yumurtlamanın kalitesini etkiliyor mu bunu görüştün mü canım doktorunla.senin yumurtlama gunlerin farklı dır o zaman 14.gun geyiği sende yok yani.
inş.hamilseindir canım emekleriniz uğraslarınız artık bu ay yüzünüzü güldürü.senin sayende bizlerinde yüzü güler...
izmire de gidicem denizi ve tuanayı görücem ama özlemi gamzeyi nursimi mavi yi nasıl görücem henüz bi fikrim yok.ama herkesle tanısmayı cok istiyorum.
bebingim cadolozum kırk yıllık arkadaş gibi sohbet ettik bir sapığımızda vardı bize eşlik eden :))))) tutmasam semra dövecekti vallaha onu :)))) senin ve tuanayın vazgeçişinizden bahsettik bende o olağan küskünlük dedim kaldığı yerden devam edecekler dedim helee etmeyin kaflarınızı kırarım sonra özlemin nisan ayı fotolarının nekadar tatlı olduğundan bahsettik gamzenin taşınmasının yorulmasından denizin nursimin tedavilerinden gamze ve mavinin kaynana maceralarından :))))))) böyleydi işte mavicim ağzımdan almış ne güzel yapıştırmış lafı kıskançlıktan göbişin şişsin bebekle emi :))))
özlem bizede gel ne olur ben 1aydır sadece üsten temizlik yapıyom süpürüyom viedyla alıyom camlar kapılar perdeler battı şu hastane işi bitsede bende girişsem hergün hastaneye gitmekten bıktım
asagıda 5 kişiyiz inanamıyorum yaaa
burp um ne guzel anlatmısın sanki ordaydım.heyecanlandım birden...
sevimcim neden hergun kan veriyorsun ben atladım sanırım koçişler kıymetli unutma onu sakın ha.
bende tedavi dönemide acayip dalgın oluyordum o gunler geldi aklıma
özlemcim temiz kadın valla hiç aksatmıyorsun sekerim aferin.
kociş yolda masayı hazırlayayım bugün kafa çekeceğiz valla ovulasyondayım ama umurumda bile değil inat değilmi inadıma ne yapılmaması gerekiyorsa yapacağım sigarada içerim
bak sen özlem cevap vermeden gitmiştir şimdi acı içinde kişisel temizliğini yapıodurrr
yeni kanunda çıkmış bu önceden yokmuş
anne olmaya layık mıyız diye bakacaklar
bi bilseler neler çektiğimizi hazır doğmuş bebek verirler al emzir diye:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?