Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursimcim malesef olmadı az önce gelidi gibi(( senin tedavin başlayacak hadi hayırlı olsun güldür bizi ya:)))

heyecan meyecan kalmadı malesef yine hüsran var canım bu değerler normal kabul ediliyor 121-35 gün arası süren adetler normalmiş yani tabi benim yumurtlama günüm 19-21 günlerde falan oluyor ... ben açıkçası çok umutlu olmamamın sebebi yumişin olduğu gün ve sonrası ilişki olmadı( eşim azcık heyecan yapınca olmadı işte... ya birde sorar belirtisi var mı şöyle mi böylemi diye söyleyincede heyecanlanıyor ... ben artık söylemeyi düşünmüyorum belki böyle daha rahat olur.... valla kim kalırsa kalsın ben kendimmiş gibi sevinirim....:ecrin_bebek::CüvCüv:

izmire de gidicem denizi ve tuanayı görücem ama özlemi gamzeyi nursimi mavi yi nasıl görücem henüz bi fikrim yok.ama herkesle tanısmayı cok istiyorum.

ankaraya yolun düşerse buraya da gelirsin:))) bizimde o tarafa yolumuz düşerse geliriz:)))

mavişim çok merak ettin biliyorum ama banyo yapana kadar birşey yoktu yarım saat kadar falan önce geldi namussuz(

mavicim yazıya ben inanamadım demiyorum çünkü artık şuna inanıyorum ALLAH ol demeyince olmuyor işte benim aşılama vb erteleme sebebimde hep bu verecekse doğal yoldan da verecek eğer o şanslı ay oysa her türlü olur ... ben artık mayısta aşılama bile düşünmüyorum temmuzda tüp yaptıracağız ama dediğim gibi olmayınca olmuyor... bende fazla ilaç almamak adına böyle düşünüyorum belkide yanlış ama bu benim fikrim...

sevimmmmmmm nerelere daldın kuşum sen:))) yemek mi yaktın bu ilk evlendiğim yıl benimde başıma gelmişti annemle konuşurken dalmışım kokuya gittim:)

yoksa benü beğenmiğür müsün:)))) canım ya utandırdınız beni o sizin güzelliğiniz :kedi:

özlem bizede gel ne olur ben 1aydır sadece üsten temizlik yapıyom süpürüyom viedyla alıyom camlar kapılar perdeler battı şu hastane işi bitsede bende girişsem hergün hastaneye gitmekten bıktım

geleyim canım neden olmasın hazır ısınmışken:))) benimde pencere ve kapılar duruyor elazığdan gelince yapacağım zzaten yağmurlar bitmedi((

özleeem yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geldi mi(((((((((((((((((((((
çok üzüldüm niye ki yaaaaaaaaaaaaaaa
umutlanmıştım 35 i duyunca

canım sıkıldı benim yine leyla karnını seviyodu
fikret le birlikte hamileydim o doğurdu kardeşi doğuracak ben hala yol gözlüyorum
sen hamile kalacaktın ben ameliyata olan inancımı arttıracaktım
hayallerim gerçek olacaktı
neyi yanlış yapıyoruz yaaaaaaaaa
isyan etmek istemiyorum ama niye böyle
eksik olan şey neeeeeeeeeeeee
poooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

haaa bu arada arka sokaklardaki kız da hamile
uzun uzun ağlamak istiyoruuuuum
bu ay da olmuyoooooooooooo
senin de olmadı
kimsenin olmadı

ne yapayım tatlım bir kez bıraktın mı ipin ucu kaçıyor ve daha zor oluyor...

burpcum tüp bebekte doktora yapacaksın sen sonunda o olacak bu kadar bilgi heba edilmez yani...
evet bencede bende günü sevmem ama sizlerle süper olurdu:)))
canım ya senin raezervinin az olasındaki sebep ne ?
demek beni beğendin yuuuuuuppppppppppppiiiiiiiiii :))) bende hepinizi beğendim valla ne bu ya seçilmiş gibi:))
ayy seninde nuo işlerin var değil mi bana not deme!!!!! sinirlerim alt üst ... dün o kadar dalgınımki gelişim raporu diye davranış notlarını girmişim kendim düzeltemiyorum milli eğitime gittim memurda bizde düzeltemiyoruz bakanlık halledecek dedi offffffff şimdide bu derdim çıktı.... gerizekalılar yetkleri neden sınırlarlar bari milli eğitime ver yani değil mi((

özlemcim ya geldimi:-((
neyse olucak sabır sadece birazcık daha beklemek lazım demek ki.

kociş yolda masayı hazırlayayım bugün kafa çekeceğiz valla ovulasyondayım ama umurumda bile değil inat değilmi inadıma ne yapılmaması gerekiyorsa yapacağım sigarada içerim

valla bende bu moddayım 2 gündür kurtaki kızlarla voleybol oynuyorum kollarım morardı:)) olacaksa olacak zaten ne hoplayıp zıplayanlar var da birşey olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…