Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bence sen ne giysen yakışır ve sen yakışanın en iyisini bilirsin:)))

gelmiyo işte yaaaaaaaaaa
1 yıldır çekmediğimiz kalmadı
rahim filmi aşılama
kimseye haber vermeden olduğumuz ameliyat
hala hayret ediyorum ya eşime bişi olsaydı ben nasıl affedecektim kendimi
sonra hamileyim
tam inanmışken o iğrenç gün annemim doğum günü(((
bebeğimin gidişi
adet gecikmesi
kist
doğum kontrol hapı
stress sıkıntı
şimdi de prolaktin
gelişmemiş yumurta
daha ne yapmamız lazım anlamıyorum
ısyan değil Allah affetsin ama artık zorlanıyoruuuuuuuuuum
çok zor çoooooooooooooookkk
en iyi sizler anlarsınız
ama herkes kendi yaşadığını biliyo
bebeğimin doğumuna az kalmıştı
şimdi baştayız
azcık izin istiyorum ben kızlar
arada girerim
kızmayın bana
güzel haberlerimizi alıp vereceğimiz günler gelecek elbet yani inşallah
ama bana molaaaaaaaaa
eşim cuma test yaptıracak şimdi de onun stresi
zoraki birliktelik kadar iğrenç bişi yok
yok günümü
şu iyi geliyo bu kötülüyoooooooooo
oldumu olmadı mı
yastık koy yat
olmuyo işte denemediğimiz bişi kalmadı heralde
ben mola iztiyorum birazcık

ne yapalım canım kader buna deniyor sanırım ... kader kahpe kader ağlarını ördün mü diyor ya şarkıcı sanırım bizede ördü taktı ya.... canım benim adetim zaten 33-35 i buluyor normla yani bana göre... biz test yaptıracağız elazığda ben yazarım ak mı kara mı belli olur işte... sen umudunu yitirme ben yitirmedim rabbim bir gün bizide mutlu edecek işallah.. ben biliyorum yumurtladığım günü ve ertesi günü kaçırdık eee spermlerde malum zaten ne bekliyordum ki:uhm:bilmiyorumkismile

bayanlar meraba benim eşimde sayı 9 milyon morfoloji %14 hAREKETLıLıK %80 aşılamaya yaptırmaya değer mi sizce tutar mı

günaydın kızlar nasılsınız kaynatmışsınız dün akşam annemler bizde o yüzden girmedim ağzınıza sağlık ama ben özlemciğime katılıyorum güzel mevlam ol demeden olmuyor malesef...bencede aşılama zaman kaybı aynı ilaçlar ve stres direk tüpe gitme kararına almışsın bende şimdiki aklım olsa direk tüp yapardım... hakkımızda hayırlısı olsun...

ya nerdesiniz allah aşkınıza ya ... gelsenize seni gündüze gelince anlıyorum bebingim insan kök salıyo resmen...

ben burdayım ama kimse yok nursincim.pazara gittim geldim.yemeğimi koydum,pişiyor.bende oturuyorum.

ed32 benim eşimin sperm sayısı 100 milyon üzeri morfoloji ve hareket sorunu yok 2 aşılama yaptırdım 36 milyon sperm kullandılar olmadı...sen karar ver canım...

mavicim aynı şeyleri bizde yaşıyoruz ve buradaki herkes duyduğu herşeyi yaptı bunu sende biliyorsun... evet seni çok iyi anlıyorum aslında isyan etmiyoruz ama içimizden gelenlerde bu malesef... evet benimde sabrım kalmadı artık bende çok zorlanıyorum yeterrrrrrrrrrrr diye haykırmak geliyor içimden ama sonra kuzu kuzu kabulleniyoruz işte neden çünkü elden gelen bir şey yok... yaşadıklarımz hiç kolay değil tamam ama devam ediyoruz be güzelim... inşallah herşey yoluna girecek bir gün....

evet nursimcim bencede direkt tüp bebek daha mantıklı hele benim gibi yumurtası puregonla büyüyen biri için o kadar oara harcadım 3-4 ay ne oldu kimi büyümedi diye yarıda kesildi kimi çok gelişti diye ertelendi yani paralar her halükarda çöpe gitti ha tüp bebek garanti mi değil ama senin dediğin gibi ilacı 1 kez kullan yumurtanı dondurt sonra tekrar dene yani ne gerek var %15 şansı olan aşılama için o kadar para harcamaya üstelik kilo almaya en azından tüpteki şansın % 50 ye yakın ne bileyim ben böyle düşünüyorum ...

bütün kış grip falan olmadım,kaç gündür acayip hastayım yaa.boğazlarım ağrıyodu,şimdi bide burun akıntısıyla hapş-tıksırma eklendi.offffff ya..

nerelerdesiniz hadi gelinde kaynatalım biraz..
bebingcim seni görüyorum canım naber?chicco ct 0.2 travel set fiyatları nekadar?bi bilgin varmı?bide özellik olarak nasıl?bi arkadaş kullanıyorda,memnunmuş.banada önerdi.maxi cosiden vazgeçmek zorunda kaldık,çok ağır ve katlanın ca yer kaplıyor.

selam sekerler geldim sonunda eşim dün gece nete girince cok sevindim nete girdim ama sayfa hizmet dısıydı siz nasıl girdiniz ya...

once yazılanları okudum.mavicim niye böyle oldun sen.en iyisini sen bilirsin canım ama bırakırsan sayfayı sonra herkes teker teker bırakır.bak ben tedaviyi bıraktım ama burdayım böyle düşün tabi seni zorlayamam.

özlemcim nedense hep banyodan sonra geliyor serefsiz ya sinir bişey.

napalım alıstık artık.evet bende simdiki aklım olsa aşılamayla ugrasmazdım dondur yumurtayı tek seferde kullan ilacı ne guzel.ama tecrübe işte uyaranda olmadı ki.bide inandırıyorlar insanı ben hiç istememiştim zaten direk tüp istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…