Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim erkencisin bugun.
sende dalgınsın anlasılan yada yorgun notları yanlış girmişssin.

semracım valla ct o2 traveli iyice incele derim ben agır ve hantal bi bebek arabasıdır.onun yerine kraftlara bak derim bide.tabi sen bilirsin 500-550 lira olmaası lazım fiyatın chicco da

cevaplanmayan bişey kaldımı acaba...
menülerden bahseden yok...

nursimcim anladınız demek beni.cok skıcı oluyor kimseler yokken

anladım canım sağol.3 tekerleklileri ben beğeniyordum ama satıcılar önermiyor,kocişde hemen etkileniyor almayalım 3 tekerlekli diyor sence nasıl?

hiç kimse gelmemiş:-((neyse akşama görüşürüz artık.

bu arada deniz nasılmış acaba?nezaman dönüyor?

burpum nasılsın?o gün boğazlarım ağrıyor demiştim ya şuan feciiiiiyimm..heryerim ağrıyor.

össlemmm nerdesin kuşum benim?sen ne yemek yaptın yazmamışsın.

gamzede kayıplarda yine.biyeremi gidicekti?bişeey söyledide benmi kaçırdım?

semracım gecmiş olsun yine dondurma mı yedin sen.pazarda filan mı yoruldun yoksa.
valla 3 tekerlekli iyi bir marka alırsan sorun olmaz.hatta kaldırım gibi yerleri çıkmak daha kolay olur.3 tekerlekliler dengesizdir diyor bazı satıcılar cok sacma normalde 3 noktadan bir düzlem gecer matematik bilmedikleri için anlamıyorlar.bebeği düzgün sıkı baglamazsan 4 tekerlide tehlikeli olur maalesef.türk aileleri cocukları duzgunce baglamıyor canım görürsün alışveriş merkezlerinde filan cocuklar kayar bebek arabasında.
valla benim tavsiyem agır hantal bir bebek arabası almamanız yönünde.çünki çocuk sürekli kilo alıp agırlasıyor cantası da oluyor hantal bebek arabasıda oldu mu vay haline.bazen kucagında aglarken kapatıp acman da gerekicek bebek arabasını.acele etmeyin canım derim ben.her satıcıyada inanmayın sonucta kendisine en cok kazancı bırakacak ürünü satmayada calısıyor olabilir.

evet herkes nereye kayboldu yaaaa
denizcim neler yapıyor acaba rahatsız etmekte istemiyorum arayıp.haftasonuda kalır sonra döner büyük ihtimalle.

kızlar yorgunluktan geberiyorum yemek yaptım tatlı yaptım sufle yaptım dondurmayla servis yapaccağım yemek olarak şu adını hep unuttuğum fasülye ile bezelye arası bişi varya taneleri küçük bezelye kabuğu diye tarif edeyim a lı bir adı vardı çorba yaptım birde
bebingim sigara içmiyorum yazın bahçede nargile içiyorduk ama şimdi onuda yapmayacağız ama çooook arada bir tane içerim ama dün içmedim
semracım geçmiş olsun canım yaaa bu havada ne hastalığı ((( geçenlerde dondurma yemiştin kocişten gizli hala omu devam ediyor yoksa ama o değildir yau çok oldu dikkat et kendine canım geçmiş olsun
özlemim yaaa bizde eğer otomasyonda kesin kayıt yaptırmışsak akademik takvim içinde isek bilgi işlemden düzelttirebiliyoruz ama eğer akademik takvim dışında ise noot girmeler senato kararı çıkıyor ama sizinki daha betermiş yauv kolay gelsin canım
mavicim ben sana izin vermiyorum zopa geliyor bebing yardım et izin mizin yok cuma günü eşinin güzel sonuçlarını bekliyoruz
nursim nasıl gidiyor iğneler kaç doz vuruluyorsun

çoooooooooooookkkkkkkkkk yoooooooooooorrrrrrrrrrrgggggggggguuuuuuuuuuuuuunuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm

anaaaaaaaaa tembel kızlaaaar nerdesiniiiiz herkez kocişinemi yumuldu bende yumulmuştum ama bi bakiiiim size dedim sizde hareket yok ben kocişe dönenzi :)))))))

50 den geriye sayıyoruz vay be ........ canım kendine dikkat et ya koca kışı geçirdin havalar ısındı diye yoksa ince mi giyiniyorsun sen zopalarım bak seni ha adayı değil... bencede yer kaplamayan birşey al sonra heryerde sorun olur...

bende giremedim canım ya tam cevap yazarken gitti...
ay evet ya geldi uyuz...
evet yok devlet katkısı varmışmış 2 aşılama şartmışmış devletin karşıladığı devede kulağı zaten aşılamalrda fazlasıyla ödüyoruz yani...

adetten önce bende acayip sinir ve sabırsızlık oluyor yine o durumdaydım sebebi bu şekerim şimdi oldum ohhhhhh rahatım...

canım ya bizimde internette sorun çıktı giremedim çıldırdım:)))

evet bebing ya aslında denizi bende çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırız ...

ooooo brpum sufle falan bende isterim ama cokacimcoook
evet ya bizim işlem zormuş normalde bende okul şifresinden her işimi hallediyordum bu olmuyormuş milli eğitim öyle dedi... bahar yorgunluğu seni de mi yakaladı yoksa dikkat et kendine canım ya... benim kociş yok ki ( aşılamaya gitti adam bir beni aşılayamadı:))))

kimsecikler yok bende çıkıyorum hafta sonu çok giremeyebilirim annemler geliyor yarın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…