Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanay canım sen nasılsın bakalım yorgunluk falan yoktur inşallah.... özlettin kendini sen ya gel artık...

denizim hedef bu sefer oniki den vurur inş. da.super zuper bişeyolur ya.hepimiz otlara cöplere baslarız...
tabi ben lafın gelişi söyledim kendim için o ayrı.

inşallahhhhh...
ya herşeyi okuyup yazayım dedim dayanamıyorum size:))

Kuzummmm,denizim hoşgeldin tatlım.Döndün mü,yani döndünüz mü:))))Biz de sizi bekliyordukkk...

tatlım canım arkadaşım benim neden mesajlaştık diye
sor ayrıntılı anlatacağım ama özeti eşim o gün 16.30 da geldi ha aradı ha arayacak 1 sn bile meşgul etmeyeyim diye mes attım yoksa aramam mı keşke arasam da sohbet etseymişiz boşu boşuna kendi mi kasmışım:))

Son düzenleme:
Kuzummmm,denizim hoşgeldin tatlım.Döndün mü,yani döndünüz mü:))))Biz de sizi bekliyordukkk...

hoşbulduk canım benimberbat yorgunum ama dayanamadım yatmadan önce okumak istedim..
inşallah iki kişi dönmüşüzdür ama kısmet bakalım..
sen naptın diyeceğim ama yarın konuşuruz ne yaptın meraktayım arayamadım da..

evvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeett gelelim bana yani bize yani inşallah bizedir:)))umudum yok desem zopa gelecek ama en azından içimde heyecen yok değil...ondan önce eşimi görmenin mutluluğu az da olsa özlemimizi giderdik..
pazartesi sabah vardım fakat eşim 16.30 da geldi çok sıkıldım moralim bozuldu ama onun elinde değil fırtına varmış ve geç geldiler kaldığımız odamız denize ve limana bakıyordu gemiyle gelişinide izledim malesef gidişini de :((
bugün akşam üstü çıkmaları gerekirken öğlen 12 de çıktılar ve akşam uçak saatine kadar tek başıma takıldım net varmış ama arıza olmuş giremedim..2 saat oldu geleli valiz bile duruyor sizi özledim pijamalarımı giydim burdan yatağa uçacağım..adanaya kadar servis mahvetti midem altüst oldu uçakta rahatladım..
çok güzel ve çabuk geçti zaten ilk gün geç geldi bugünde öyle.. gezdik dolaştık hasret giderdik çok özlemişiz bu gidişle kız olursa özlem olacak veledin adı:))
pazar sabahı 10 da olduğum için çatlatma iğnesini gidince eşime anlattım 36 saat muhabbetini ama saati önemli değil boşver dedim o da olmaz dedi akşam yemeğimizi yedik dolaştık saatini bekledik ama tabiki özlem olunca bebek için yapmış olmuyorsun inşallah bunun hürmetine gelmiştir ama yinede bel bağlamak istemiyorum...eşim de ne olursa olsun bu şekilde yumurta büyümesine çok sevindi..umutlandı hatta bu yumurta takiplerinden haberi yoktu ve hep içinden geçirmiş belki burda olur diye hayırlısı..
onun dışında dediğim gibi çok güzeldi çocukluk arkadaşı vardı evli o da onlarla vakit geçirdik biraz..
ha birde tantuniyle künefesinden bahsetmeden geçemeyeceğim ..emin olun verdiğim kiloların hepsini aldım deli gibi yedim :))
gelelim sizlere :;
görkemli canım çok üzüldüm o kadar emindim ki merak bile etmedim kesin gözüyle baktım hep ama çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiş demekki..biraz kafanı topla biz buradayız ve sana desteğiz:))
mavicim gönderdiğin pozitif enerji emin ol işe yaradı ve hissettim çok mutlu geçirdim her anımı bebiş gelse de gelmese de değerdi..
hepinize ayrı ayrı dilekleriniz için teşekkür ederim zamanıysa gelecek velet değilse beklemeye devam!
semracım başta geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah hemen atlatırsın canım..adamızın şekerleri de hayırlı olsun bize kalmasa da inşallah bir gün kısmet olduğunda şeker niyetine adayı yeriz zaten..cicilerinide güle güle eskitsin ata cık:))
mvicim araştırma konusuna girersen benim gibi kafayı yersin sonra da işin içinden çıkamazsın en iyisi bırakmak bu saatten sonra bende bırakıyorum olmaz da adet olursam zaten iğneler başlayacak o sırada da eşim gelir sadece sonuca odaklanmak en iyisi ve olumlu düşünmek..( 3-5 gün sonra bu halimden eser kalmazsa biri beni dürtsün emi)
veeee olumsuz yazdığın son yazın canımı sıktı mola falan ne demek sonra da hiç yazmamışsın yarına kadar süre uğramazsan özlemden buluruz seni bilirsin elimizden kurtulan olmaz özlemcim yazmadığında tuanayım bulmuştu kurtuluş yok yani toparla kendine gel ve buraya gel:))
bebing zopa sana bu sefer kesinlikle kullanmayacaksın o hapı..ne yaparsan yap istersen hiç brişey yapma günlerini sayma neyse ama kullanma lütfen..ne olacak kullanınca tamam ara verdiysen verdin
bişey dedik mi tamam tepki vermediniz dedin ben tepkimi düşüncemi söyledim..tedaviye ara mı verdin ver ama bu ilaç neyin nesi yapma allah aşkına ya..
burpumla semracımda buluşmuş çok sevindim öncesinde buluşacağız dememişsiniz şaşırdım süper geçmiş zaten inşallah daha çok vakit bulursunuz..
nursimcim bu ayımızın göz bebeği hayırlı olsun ben içimde müthiş bir inanç var olacağına dair..allahım bilir tabiki ama çok fazla öyle olmasını istediğim için midir bilinmez..hayırlısı ise olsun sende hep böyle düşün içindeyken bu şekilde düşünemiyorsun hele ki negatif sonucu alınca herşeye hazırlıklı ol ama umudunu da yitirme....inşallah pozitifi alıp öyle gideceksin yeni evine...
mvicim paylaştığın arkadaşı tebrik ediyorum o kadar mücadele etmiş ve sonunda kendiliğinden olmuş çok sevindim ve umutla doldum korkum bir gün o kadar mücadele etmiş ama sonu mutlu bitmemiş hikayeden olmak!allahım inşallah bunu yaşatmaz..
gamzecim bence bekle..bende acele ettiğimi düşünüyorum hoş benim durumum da tüp bebek olmasını gerektiriyordu..3 yıl kanunu vardı özelde yaptırdık şimdi o da kalkmış bence haklarını kullan zaten aşılamaları geçtin bak bana sıfırdan başladım herşeye sanki 1 yıldır hastane hastane gezen ben değilim 2 aşılama olacak ondan sonra tüp bebek..bence yaza rapor işini hallet eşin çalışşsa bile sen koştur öyle yaptır tüp bebeği acele etme..26 da çok büyük bir yaş değil kendini karamsarlığa itme sanki 46 yaşındasın..allahım başka dert vermesin ama bence bekle yinede sizin bileceğiniz iş..çok fazla bel bağlayıp bütün yatırımınızı verirseniz sonra da olmaz sa yıkılırsınız ..onun da çaresi var allah beterinden korusun ama maddi sorun yaşamak ikinizide etkiler..inşallah bunlara gerek kalmaz ve gelir bebişin..
sevimcim sen tüpe mi başladın ben kaçırdım 2 aşılama da negatifti değil mi?raporlu oluyor galiba
inşallah bu ay nursim ve senden güzel haberleri alacağız..
özlemcim bekleyişi seninle yaşayamadım ama adet olmuşsun ben zaten senin temkinli olmandan mıdır nedir anlıyorum sanki bir gün hissedip kendin diyeceksin bize kızlar ben adet olmadım daha ama bu sefer oldu hissediyorum diye..inşallah ..bu arada bir resim muahbbeti dönüyor daha face aşamasına geçemedim onlarada bakacağım..bende dondurdum giderken face i yeni açtım...gözünde aydın olsun canım anneler geliyormuş onlar gidince kaynatırız bizde..

benden bu kadar yarın annemin bazı işler için balıkesire gitmem lazımdı annem otobüse binip gitti bi aksilik olup beni çağırmazsa yarın görüşürüz ben başladım yine maratona:))bu arada evde şap şap terlikle dolaşıyorum halılarda gelecek keyfim gelince cam kapı silip yerleştireceğim ince işler bitti zaten:))
ama şu anda tek istediğim huzurlu bir uyku..
iyi geceler herkese..

denizcim hoşgeldin canım,herşeyin yolunda olmasına sevindim.sonucunu öğrenene kadar ev işlerine ara ver lütfen.

hoşgeldin denizim valla çok sevindim senin adına güzel vakit geçirmişsin gelincede kimseyi untumamışsın herkese cevap yazmışsın olmazsa elimde olmadan üzülürüm ama ne yapalım biz elimizden geleni yapalımda takdir güzel allahımın yılmadan toparlanıp devam edeceğiz...ama rabbim inş daha fazla aratmaz inş...

burpcum benn daha yüksek başalrız diye düşünmüştüm ama gonalf 150 ile başladık hayırlısı balkalım ini doz yükselmeden güzel güzel yumişler oluşur canım...

selam sekerler..
denizim geldi hosgeldin canım cok sevindim güzel gecmesine.çok özlemiştim ama seni bunuda bil.

gamze hanım yine nereleere kayboldu bilen var mı?

maviş te yok özlem onu bir ara dürt lütfen bırakmasın bizi.

gözünaydın özlemcim annenlerle guzel bi hafta sonu gecir canım

ooo burpum bu yoguunlukta sufle de mi yaptın ay nasıl canım cekti.
burdada duzgun yapan yok ki istanbul da sarıyer de bi balıkçıda yediğim sudleyi hatırladım simdi ahhh cok gerilere gittim.hüzünlendim.

denizim kafam karısık vazgectim demek yoluma devam etmek isitiyorum ilaç içmek istiememin nedeni istemedigin zamanda gelirmiş ya onu engellemek için.ama hepiniz içmeyin derken içimcem sanırım ama baska yollar var onlarla korunurum

bebingcim kusura bakma bugün acayip bi yoğun burası kafam allak bullak oldu aşılamadad 75 kullanmıştım ben inş dediğim gibi doz yükselmeden güzel yumişlerim olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…