Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim bu hafta acayip sakin ya anlamadım gitti durgunluk var acıkcası canım sıkılıyor bu duruma...

esnaflık işte babamdan biliyorum ne zaman yoğun ne zaman durgun olacağı belli olmuyor malesef ama inş en kısa zamanda işlerin açılır tatlım...

bayanssulusmile
sevim hoşgeldinnnn

hoşbuldum canım nasılsın deniz gelmiş onun yazısını okuyodum temizlige giriştim çok yoruldum sadece mutfakla yatak odamı bitirebildim camlar duvarlar kapılar mutfak dolabı batmış ki ne batmış 2aydır elimi sürmemiştim en son perdeleri attım makinaya daha nevresimler koltuk örtekleri var salon la annemin odası yarına kaldı yemekte yapcam paşam mantı istiyo bu işin arasında özlem yardıma gelcekti kandırdı beni ben galiba dr hıncını alıyorum

haklısın nursimcim valla.hiç belli olmuoyr yalnız beni bahar acayip carptı gözlerim kaapanıyor yorgunluktan.

sevimcim tüp bebekte hangi aşamadasın tatlım..

canım daha raporu çıkaramadım dün dahiliye dr üşütmüşsün gripsin diye raporu imzalamadı ilac yazdı sigarayı bırak dedi yokdsa imzalamam dedi perşembeye çagırdı zaten ben ne çekiyosam bu memetlerden çekiyom eşimin adı memet dr adı mehmet bıktım bu mehmetlerden

kolay gelsin sevimcim.mantı bende istiyorum yaaa.sen nerde yasıyordun canım istanbul da mı...
annende sizinle kalıyor herhalde iki bayan halledersiniz işleri

manyak mı doktor ne alakası var griple tüp bebeğin.
sen oğlunun adını mehmet koy herşey cözümlensin.yalnız sigara dedin mi zopayı cıkarırım ben.
yok sigara yok
aaaa kafalarınızı birbirinetokuşturucam sizin cadılar...

aslında kızlar ben daha önce özelde tüp yaptırdım hiç bukadar zor degildi bu devlet armut piş agzıma düş istiyolar ya zaten sorun olmasa biz neden tüple ugrasalım zaten pisikoleji sıfır para dersen devlette alıyo bunlar ne yapmaya çalışıyo

kolay gelsin sevimcim.mantı bende istiyorum yaaa.sen nerde yasıyordun canım istanbul da mı...
annende sizinle kalıyor herhalde iki bayan halledersiniz işleri

evet canım ben annemle beraber yasıyorum ama bizim hanımın bahcesi var bana pek yardım etmez

dr manyagında ötesinde bi haftadır habire benden kan aldırıyo neymiş gripmişim yok canım allah korusun ben bitane mehmete katllanamıyom 2. istemem bide babası gibi obur olursa of yandım kız sigara dedigide günde 4tane tedaviye baslayınca bırakıyom zaten ama eşime bıraktıramıyom zaten bende sorun yok bütün sorun onda oda bırakmıyo anam keci boynuzunuda zorla yediriyom sen zopanı ona getir bence

bende hiç öyle bişey duymamıştım sevimcim benim sağlık güvencem 3 yıl olsaydı gittiğim merkez rapor işini halledip gönderecekti bana kargoyla ama olmadı malesef...ama her yer tertemiz olacak tüp öncesi rahat edersin tatlım eline sağlık...

canım ozaman sana bi müjde veriyim artık saglık güvencenin 3yıl olması şart degil baslangıcın olsun yetiyo

gerçektenmi sevim ben evlilik şartı kalktı diye biliyodum....nerden kesin öğrenebilirim biliyomusun tatlım...

nursimcim bende duydum 3 yıl sartının kalktıgını denize sor o bilir
sevimcim afiyet olsun kacırdık cayı keki bende cok severim.
ayy basım cok feci ya.napsam agrı kesicide içtim.
sevimcim paylasın annenle işleri olmaz oyle.
koçişini de memnuniyetle zopalarım.4 tane de 400 tane de farketmez savas actım sigaraya ama kimse beni dinlemiyor ya.
sevimcim devlettte bütün işler zor halledilir inş. bebeğin kolaylıkla geliverir.
ben unuttum canım sen nerde yasıyorsun...

havayı guzel gören özlem hanımcım iş çıkışı gezmeye gitti dicektim ki annesini gelicegini unuttum hazırlık yapıyordur arkadasım.
denizim sen uyuyormusun hala..
yoksa sokak işlerimi peşindesin canım
semracık nerde hala hastamıki....
tuanayyyyyyy duyuyor musun beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…