kızlar,yaşasın bir hafta sonuna daha geldik.Ve ben yorgunluktan ölüyorum.Çeşmedeydim bugün.Hava dayanılmaz sıcaktı.30 dereceyi gösterdi arabanın derecesi.P kadar yani.Denize giresim geldi.Yazı özledim yaaaa.Hiçbir şey yapmamayı,tatil yapmayı özledim.Sere serpe yatmayı özledim.Neyse Allah,sağlık versin de az kaldı.
Nursimcim,cnm artık senden bekliyoruz güzel haberi.Tedavide başladı.Herşey süper olacak.Ben öyle hissediyorum.
Bebing, tatlım nasılsın???Çık artık şu bunalımlı halinden,çünkü sana hiiiiiiiççççç yakışmıyor.Müşteriler gelirler merak etme.Dükkan dolar dolar boşalır ama enerjini yüksek tut sen yeter ki....
Burp,valla sana bravkadar iş güç arasında temizliğe de vakit bulabiliyorsun yaaa.Ne hamarat kadınsın sen,tühtühtüh maşalllahhhh....Canımı da sufle çektirdin şimdi yalnız.Akaşam bir Özsüt yapmak farz oldu bize.
Öslemim,annenler geldi demek.Valla sımar iyice.İnsanın en güvenli ve huzur bulduğu yer annesinin koynudur.Allah,onları başımızdan eksik etmesin.Ve inşallah annelerimizi en kısa zamanda ANNEANNE yapsın inşallah.
Denisim,ne zaman buluşuyoruz?????Laflalamamız lazım....
Semra son sayılı günler artık kızım,az daha sabret de,ilaçsız atlat şu dönemi.Çok geçmiş olsun tatlım...
Gazmemiz yok galiba....
Mavi oyunbozanlık etme,çık artık ortaya.Seviliyorsun,isteniyorsun,aranıyorsun.
Burayı artık,çocuk isteyenler kulübü olarak görmeyelim lütfen.Yok birbirimizden farkımız.Olaya başka bir bakış açısı katalım.Hepimiz dostuz ve burası bizim yazışma mekanımız, o kadar....
bebing sivrisinek neydi tanıdık geliyor bende sabahları senin dediğin gibi trafikte gülüyorum üç program birden takip ediyorum rock fm de rabarba eksende ayça şenbaşkan aradada virginde geveze akşamlarıda virginde bay j frekanslarını verirdim ama sizin oralarda başkadır frekansları
şimdi kociş gelir kociş gelince bana nefes bile aldırmıyor dizinin dibinden ayırmıyor tuvalete bile bırakmıyor beni diyelim yemek hazırlıyorum mutfakta yerken o gelmeden önce foruma bir şey yazmış oluyorum ve bakmak için geliyorum anında tepemde elinde tabağı ile bitiveriyor döke döke gerisin geri mutfağa dönmek zorunda kalıyorum dün tuvalette bir azarladım onu ne bu yaa dedim bir nefes aldır diş fırçalarken bile rahat bırakmaz uyurken bile ille koynunda uyuyacam düşkün bende seviyorum ama biraz fazla düşkün :))))
bayanssulusmile
hoşbuldum canım nasılsın deniz gelmiş onun yazısını okuyodum temizlige giriştim çok yoruldum sadece mutfakla yatak odamı bitirebildim camlar duvarlar kapılar mutfak dolabı batmış ki ne batmış 2aydır elimi sürmemiştim en son perdeleri attım makinaya daha nevresimler koltuk örtekleri var salon la annemin odası yarına kaldı yemekte yapcam paşam mantı istiyo bu işin arasında özlem yardıma gelcekti kandırdı beni ben galiba dr hıncını alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?