Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yine yalnız kalmısım...nursimcim eve gidicek tabi....
eeee
nerdesinizzzz bakın olmuoy böyle ne yazıcagımı bilemiyorum yaaaa.
yarın tatil planım yattı haftaya cumai için kıyafet işini halletmem lazım haftaiçi vaktim olmıcak çünki off ne hayaller kurmustum oysaki

denizciiim hoşgeldin canım benim allah kavuştursun kocişinee çok duygulandım senin yerine
annemlerin evi boğazda dayımın oğluda kaptan boğazdan geçeceği zaman arar annemi hala ışık yakıp kapatacağım sende aç kapa ışığı selamlaşalım diye öyle selamlaşırlar geçen gün bende şahit oldum geçenlerde nasıl duygulandım anlatamam halbuki 10 yıl görmesem özlemem dayımın oğlunu okadar yakın bir bağım yok sen
sen kocişinin gemisi yaklaştıkça nasıl heyecanlanmışsındır tam tersi giderkende kötü olmuşsun allah kavuştursun canım
semracım nasıl oldun bugün umarım iyisinizdir anakız
nursimcim inşallah fazla yüksek doza gerek kalmadan gelişir edebiylle yumoşların senin bitane silahın yokmu dayasana kafalarına yumoşların adam akıllı işlevsel büyüsünler :))))
sevim kolay gelsin forumda temizlik demeyin yaaa siz her temizlik dediğinizde bende temizlik yapıyorum habire ben temizlik delisiyim yauv (((
özlemim buldu annesini şarkılar söylüyor tabii :))))

bebingim sana söyleyeceğim iki çift lafı ayrı tuttum
seni öyle bir döverim öyle bir döverim ki neye uğradığını şaşırırsın sen dua et herkezlerden uzaksın ama benim tasımı attırma atlar kafanı itina ile patlatır dönerim yaaa vallaha ben en büyüğünüzüm seni dövmek bana yakışır korunacakmışta istemediği bir anda olmasınmışta valla yukarıdaki hiç yakarışlarımızı duymuyor ama bunları duyuyor malesef vereceği varsada vermez duymayayım vallaha bidaha ağzından yok korunmak morunmak ovulasyon takip etmesen bile adetinden bir hafta sonra gün aşırı kocişinle ilişkiye gir yeter adetine bir hafta kalaya kadar devam et allah allaaah taş attı kolu yorulacak sanki haspa seni alsanaalsanasmile
bide dönmezse maviyi bekliyor böyle bi papara

amanınn cok pis papara yedim ben yaw...
feci hemde...
ellerine ağzına sağlık burp um.silkelendim kendime geldim.

denizimin eşinin geliş gidişini hayal ettim ay cok acıklı oldu...
neyseki nihatla sivrisineği dinliyorumda radyodan keyfim yerine geliyor.süper ya cok gülüyorum özellikle araba kullanırken yalnızsan cok komik oluyor herkes bakıyor bu kendi kendine deli mi niye gülüyor diye o kadar abartıp direksiyonu yumrukladıgım oldu gülmekten aslında pek kahkaha atmam ama bu adam super ya

kızlar,yaşasın bir hafta sonuna daha geldik.Ve ben yorgunluktan ölüyorum.Çeşmedeydim bugün.Hava dayanılmaz sıcaktı.30 dereceyi gösterdi arabanın derecesi.P kadar yani.Denize giresim geldi.Yazı özledim yaaaa.Hiçbir şey yapmamayı,tatil yapmayı özledim.Sere serpe yatmayı özledim.Neyse Allah,sağlık versin de az kaldı.
Nursimcim,cnm artık senden bekliyoruz güzel haberi.Tedavide başladı.Herşey süper olacak.Ben öyle hissediyorum.
Bebing, tatlım nasılsın???Çık artık şu bunalımlı halinden,çünkü sana hiiiiiiiççççç yakışmıyor.Müşteriler gelirler merak etme.Dükkan dolar dolar boşalır ama enerjini yüksek tut sen yeter ki....
Burp,valla sana brav kadar iş güç arasında temizliğe de vakit bulabiliyorsun yaaa.Ne hamarat kadınsın sen,tühtühtüh maşalllahhhh....Canımı da sufle çektirdin şimdi yalnız.Akaşam bir Özsüt yapmak farz oldu bize.
Öslemim,annenler geldi demek.Valla sımar iyice.ınsanın en güvenli ve huzur bulduğu yer annesinin koynudur.Allah,onları başımızdan eksik etmesin.Ve inşallah annelerimizi en kısa zamanda ANNEANNE yapsın inşallah.
Denisim,ne zaman buluşuyoruz?????Laflalamamız lazım....
Semra son sayılı günler artık kızım,az daha sabret de,ilaçsız atlat şu dönemi.Çok geçmiş olsun tatlım...
Gazmemiz yok galiba....
Mavi oyunbozanlık etme,çık artık ortaya.Seviliyorsun,isteniyorsun,aranıyorsun.
Burayı artık,çocuk isteyenler kulübü olarak görmeyelim lütfen.Yok birbirimizden farkımız.Olaya başka bir bakış açısı katalım.Hepimiz dostuz ve burası bizim yazışma mekanımız, o kadar....

bebişim sokak işleri azdı ama anca açabildim pc yi çamaşır attım valiz yerleştir dağıldım iyice bir an önce toparlanmam lazım geçen hafta bir gaz iş güç koşturdum ama şimdi canım istemiyor..
gerçekten hem güzel hem de üzücü bir olaydı gelişi ve gidişini izlemek ama şükür imkanlarımız vardı özlemimizi az da olsa giderdik hayırlısıyla da dönünce herşey düzene girer..
bebingcim içme ilacı burpcum kendine getirmiş zaten seni doğru da söylemiş.oluruna bırak herşeyi ne olması için uğraş ne de olmaması için..bu arada inşallah işlerin bir an önce eskiye döner dolar taşar tükkanın bize zar zor yazarsın..
nursimcim olumsuzluk malesef hepimizde var.. ya olmazsaları düşünüyoruz hep..inşallah bu sefer sende öyle olmayacak..bu arada bu evlilik şartı olayını tam olarak bilmiyorum yasayı tamamen okuyup anlamak lazım bizim doldu ya açıkcası onun için ineceleyip araştırma gereği duymadım zaten bizim tüpe daha var aşılamalar geçsin bakalım anca eylül ekimi bulur diye düşünüyorum aşılamalarda olmazsa eğer..inşallah gerek kalmazda napalım başa gelen çekilir..

bu arada gece rüyamda eşim beni terk etmişti feci bir kabus gördüm çok kötüydü huzurla uyuyaım dedim ama pek huzurlu olmadı sabah bir kalktım alt dudağım davul gibi şişmiş aşağı bakınca patlak kzımı görüyorum hayır görende eşinin yanından geldi dudak patlamış zannedecek ama kabustu ya nedensiz terk etmiş krize falan giriyorum nasıl olur o kadar severken ne oldu diyorum rüyamda ayyy tüylerim kalktı yine..

canım ne zaman istersen buluşalım bu sefer ben seni davet ediyorum kordonda bir kahvaltıya pazartesi annemin bir hastane işi var ondan sonra yine iş arasında ayarlayabilirsen gidelim ..hafta sonu demiyorum dikkatini çekerse eşinle vakit geçirirsin..

akşama gelirim yine özlemcim hafta sonu annesiyle vakit geçirir ama mavim kafamı bozmaya başladın haberin olsun özlem bir girse telden bir zopa atsın sana aklın başına gelsin..

banabak tuanay bir yan çizmeler bir bişibişiler çocuk istemeyenler klübüde değiliz hağğğğ tamam şimdi hiç çocuk zırıltısı çekecek modda değilim ama seninde bebingden farkın yok tamam art arda tedavi üzerine tedavi yapmayın kafayıda takmayın ama korunmayın yahu bebingi alır sana vuruveririm mazallah zati denizli izmir arası 4 saat önce bebingi alırım denizliden sonra senin yanına gelirim ohh denizli dedimde bebingim benim için şu sodalı antik havuza girermisin sıcak sıcak misss negüzel bir havuztu o ya pamukkaleden çok aklım o habuzda kaldı :) tuanayım sende benim için dilek milli parkına gidermisin davutlar köyündeki cennete :))) kocaya izin yok bu yaz bu gidişle yakın yerlere gidebileceğiz aa aaaa konu sapmış tam da sizi zopalarken :))))) nasıl bi manyağım ben bendende bukadar zopa olur ancak :)))
tuanayım ben o işleri yapıyorumda nasıl yapıyorum üzerimi çıkarıyorum ellerimi yıkar yıkamaz popomu iki dk yere koymadan yorgun argın yapıyorum sonra kendimden geçiyorum yorgunluktan o işleri anca ya ense kökümde biber biber bir ağrı yada tabanlarımda sızlama olmadan bırakamıyorum ve bu salaklığımdan hiç memnun değilim her seferinde kendime söz veriyorum dinlenmeden işe bulaşmak yok diye ama ne mümkün mal yapar mallığını gene ne işi kısıyorum ne ev işini şimdide izmirde bienal var mayısta başvurusu var ona hazırlanmak istiyorum ama sene sonu öğrencilere sergi hazırlatmam ve yıl sonu projeleri yaptırmam lazım vakit bulamam heralde ama çok pis aklım kaldı bilemiyorum kasacam biraz belki katılırım

kızlar size bomba bir tarif vereyimmi
2 bardak cornflex
3 metro çikolata
yarım margarin
2 bardak fındık içi az parçalanmış

bunları mıncırdatıp bir fincana iki kaşık bal döküp üzerine karışımı ekleyip kalıp çıkarıyorsunuz sonra dondurmayla cukkaaaa :))))) kocişler sizle nikah tazeliyor akşama :))))

bebing sivrisinek neydi tanıdık geliyor bende sabahları senin dediğin gibi trafikte gülüyorum üç program birden takip ediyorum rock fm de rabarba eksende ayça şenbaşkan aradada virginde geveze akşamlarıda virginde bay j frekanslarını verirdim ama sizin oralarda başkadır frekansları

şimdi kociş gelir kociş gelince bana nefes bile aldırmıyor dizinin dibinden ayırmıyor tuvalete bile bırakmıyor beni diyelim yemek hazırlıyorum mutfakta yerken o gelmeden önce foruma bir şey yazmış oluyorum ve bakmak için geliyorum anında tepemde elinde tabağı ile bitiveriyor döke döke gerisin geri mutfağa dönmek zorunda kalıyorum dün tuvalette bir azarladım onu ne bu yaa dedim bir nefes aldır diş fırçalarken bile rahat bırakmaz uyurken bile ille koynunda uyuyacam düşkün bende seviyorum ama biraz fazla düşkün :))))

canım ne güzel işte :))mıçının dibinden ayrılmıyor napsın zaten işi yoğun geç geliyor hafta sonu desen öyle her anı değerlendirmek istiyor ne mutlu sana allah bozmasın mutluluğunuzu inşallah..

denzicim hoş geldin tatlım valla özlettin kendini... demek veledin adı özlem olacak ha iyi olur bn çok memnunum ismimden teyzoşu gibi az cadoloz olur o kadar:))) sen beni çok iyi tanımışsın gerçekten evet ben hissetmeden söylemem gibi geliyor hani insanın içini sıcacık bir heyecan sarar göbüşüne mutluluk konduğunu hisseder ya ben onu bekliyorum çünkü ilkinde hissetmiştim ılık ılık olmuşştu düşününce içim yine onu bekliyorum sanırım... evet annemler buradalar bende okuldan gelince temizlikti yemekti derken giremedim ee gelincede yemek yendi toplandı derken bu saati buldum işte:))) eşinle özlem gidermişsin ne güzel inşallah hiç ayrılmazsıız canım benim...

canım benim bende bugün hafta sonu yapamam annemler buradalar diye temizlik yaptım , yemek hazırladım okuldan sonra ancak yetiştirdim :)) benimde camlar kapılar çok fena elazığdan dönünce yapacağım inşallah... geçmiş olsun canım şimdi sen çok yorgunsundur yap bir kahve iç....

sevim ben sana geliyorum önce zopaşlayacağım seni sigara yüzünden sonra da cevizli kek yiyeceğim:)))

bebingim bahar benden sonra seni mi vurdu? canım dikkat et kendine ağrı kesici birşeyler al... evet annemler geldi zopa yok bana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…