denzicim hoş geldin tatlım valla özlettin kendini... demek veledin adı özlem olacak ha iyi olur bn çok memnunum ismimden teyzoşu gibi az cadoloz olur o kadar:))) sen beni çok iyi tanımışsın gerçekten evet ben hissetmeden söylemem gibi geliyor hani insanın içini sıcacık bir heyecan sarar göbüşüne mutluluk konduğunu hisseder ya ben onu bekliyorum çünkü ilkinde hissetmiştim ılık ılık olmuşştu düşününce içim yine onu bekliyorum sanırım... evet annemler buradalar bende okuldan gelince temizlikti yemekti derken giremedim ee gelincede yemek yendi toplandı derken bu saati buldum işte:))) eşinle özlem gidermişsin ne güzel inşallah hiç ayrılmazsıız canım benim...
akşama gelirim yine özlemcim hafta sonu annesiyle vakit geçirir ama mavim kafamı bozmaya başladın haberin olsun özlem bir girse telden bir zopa atsın sana aklın başına gelsin..
kızlar size bomba bir tarif vereyimmi
2 bardak cornflex
3 metro çikolata
yarım margarin
2 bardak fındık içi az parçalanmış
bunları mıncırdatıp bir fincana iki kaşık bal döküp üzerine karışımı ekleyip kalıp çıkarıyorsunuz sonra dondurmayla cukkaaaa :))))) kocişler sizle nikah tazeliyor akşama :))))
denizcim koccişin mi dövdü kızzzeyva:kedi:
kızlar size bomba bir tarif vereyimmi
2 bardak cornflex
3 metro çikolata
yarım margarin
2 bardak fındık içi az parçalanmış
bunları mıncırdatıp bir fincana iki kaşık bal döküp üzerine karışımı ekleyip kalıp çıkarıyorsunuz sonra dondurmayla cukkaaaa :))))) kocişler sizle nikah tazeliyor akşama :))))
özleeeem naber?
iyiyim canım annemler yanımda 2 aydır görmediğim kardeşim yanımda daha ne olsun:))):teytey:
amin özlemcim sağol canım benim bende sizi çok özledim..
seninde annenler yanında ne güzel..
iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ayılmak daha zor eşimde aynı şeyi söyledi böyle buluşup ayrılmak daha bi zor geliyor insana..napalım az kaldı sayılır geriye saymaya başlayacağız..
bu arada semranın geri sayımı kaç oldu 35 i kaçırmak istemiyorum..49 falan oldu galiba..:))
ya dövdü dövdü sorma..dudağım patladı ah ah.))
bu tarifin balsız olanı bende kozalak kurabiye olarak var karıştırıp limonluğun boşluk kısmına doldurup kozalak şekli veriliyor..
bomba ama hakkaten:))
ooo gözün daha da aydın o zaman kardeşini bilmiyordum süpper allah bozmasın:))
canım benim yokluğun belliydi yani... evet annemler burda ve ben züperim:)) ayrılmak zor ama tekrar buluşma ümidi de ayrı bir güzel ne kadar kaldı şimdi ne zman geliyor..
evet semranın 49 günü kalmış:)):CüvCüv:
iyi geceler ben çıkıyorummmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?