Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin özlemcim sağol canım benim bende sizi çok özledim..
seninde annenler yanında ne güzel..
iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ayılmak daha zor eşimde aynı şeyi söyledi böyle buluşup ayrılmak daha bi zor geliyor insana..napalım az kaldı sayılır geriye saymaya başlayacağız..
bu arada semranın geri sayımı kaç oldu 35 i kaçırmak istemiyorum..49 falan oldu galiba..:))

tuanayım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim... evet en güvenli limandır anne... ayyy denize nazire yapar gibi oldu ama benzetme işte... inşallah anneanne yaparız tatlişkom... amin canım allah başımızdan hiçbir sevdiğimizi eksik etmesin...

akşama gelirim yine özlemcim hafta sonu annesiyle vakit geçirir ama mavim kafamı bozmaya başladın haberin olsun özlem bir girse telden bir zopa atsın sana aklın başına gelsin..

onun şu test sonuçları çıkana kadar izni var bende önümüzdeki hafta içine kadar gelmezse hesap soracağım....alsanaalsanasmile telden falan değil gidip soracağım böyle giderse...klava:

bu tam bomba ya belli:)))bayanssulusmile:kedi:

ayy burpum ya adam özlüyor işte seni.. sende kıymetini bil lütfen neler neler var şu hayatta... allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın....

bu tarifin balsız olanı bende kozalak kurabiye olarak var karıştırıp limonluğun boşluk kısmına doldurup kozalak şekli veriliyor..
bomba ama hakkaten:))

canım benim yokluğun belliydi yani... evet annemler burda ve ben züperim:)) ayrılmak zor ama tekrar buluşma ümidi de ayrı bir güzel ne kadar kaldı şimdi ne zman geliyor..

evet semranın 49 günü kalmış:)):CüvCüv:

bu tarifin balsız olanı bende kozalak kurabiye olarak var karıştırıp limonluğun boşluk kısmına doldurup kozalak şekli veriliyor..
bomba ama hakkaten:))

ya bundan tek benim mi haberim yok şimdi... neyse yapayım şu bombayı...cokacimcoookŞeniz

tam tarih belli değil ama 15-20 gün arası belki nisan bitmeden gelir....
semracımında hayırlısıyla olsun bitsin adamız doğsun yaklaştıkça benide heyecan basıyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…