Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gerçektenmi sevim ben evlilik şartı kalktı diye biliyodum....nerden kesin öğrenebilirim biliyomusun tatlım...

canım ben dün bi arkadaşım için zeynep kamildeki tüp bebek dr na sordum ssk da 3evlilik şartıda 5senelik ssklı olma şartıda kalkmış girişin olması yetiyomuş sadece 23 yaşını doldurman yetiyomuş

ben geldim kızlar,bugün gezmelerdeydim,hastaydım ama gezdim,iyide oldu.teyzeme gittim orda yattımgüzel kaynatmışsınız.ohhh...evet şuan itibarı ile ŞAFAK 48)))))))))))))))))

gel canım ben sana cayda yaparım kekte börekte katmerde ben ist dayım canım anadolu yakasında kocişi dövmeye gelince ben biraz önce o işi yaptım perdeleri takmadı ben ona mantı yaptım insan ödül bari verir

:a015:
sevim ben sana geliyorum önce zopaşlayacağım seni sigara yüzünden sonra da cevizli kek yiyeceğim:)))

gel hadi bekliyorum senin adıana sevindim keşke benim kardeşlerimde yanımda olsa onla doyadoya vakit geçir bence bende özledim ablamı kardeşimi banane yaaaaaaaaa

ben geldim kızlar,bugün gezmelerdeydim,hastaydım ama gezdim,iyide oldu.teyzeme gittim orda yattımgüzel kaynatmışsınız.ohhh...evet şuan itibarı ile ŞAFAK 48)))))))))))))))))

hadi bakalım inşallah doğduğu günüde göreceğiz..
sana zopa hem hasta hem gezmelerde ama torpillisin yatmışsın iyi bari yorma kendini evde dinlen sana gelsin akrabalar:))

:a015:

gel hadi bekliyorum senin adıana sevindim keşke benim kardeşlerimde yanımda olsa onla doyadoya vakit geçir bence bende özledim ablamı kardeşimi banane yaaaaaaaaa

sevim sende mi cigaracısın ah ah kötü valla ama napalım alışkanlık..
sen aşılamalrı bitirdin tüpe mi başlayacaksın bu ay?

nursim cim duymasın bu ne iş ya..
ben evlilik şartından özelde yaptırdım şart kalktı
şimdi de 5 sene çalışma kalkmış nursim özelde yaptırıyor çocuk oyuncağımı bu ya..

kızlar bu arada 30 nisanı yine mail günü olarak belirledik ben gelişmelerden sizi haberdar edeceğim hepimiz o gün mail atarız gerekli yerlere..

özlemcim canım benim annenle kardeşinle geçirdiğin vaktin tadını çıkar gerçekten hayatta en zor şey insanın sevdiğinden uzak kalması çok şükür biz ma aile aynı şehirde yaşıyoruz kimse dışarı çıkmadı ama benim kociş askeriliğini asteğmen olarak 16 ay yaptı ve sevdiğini yolculamanın ve beklemenin nedemek olduğunu ozaman anladım hanaaağ şimdide zati denizimin yarası yeni tazelendi tuz bastım yarasına denizim senide allah kolayca kavuştursun kavuşturduğundada müjde vermeyi nasip etsin inşallah
kozalak kurabiyede iyi fikirmiş bal parlatmaya yarıyormuş cila niyetine :)))))
semracım 48 gün neki hanaaam ada geliyor açılın kızlaaar fıstığımız geliyoooorrr :))))
sağlıkla gel ada boşda gelme teyzoşlarına :))

özlemcim paraladım valla şımarık bebingi korunacakmış yani bu topicte enson duyulacak şey neyse oda bir anlık kafası attıda söyledi yapmaz canım kızdığıma bakma öyle yerden göğe kadar hak veriyorumki bu serzenişler kadere küfür öyle hırs alıyoruz işte ne yapalım bazen çoook sinirleniyoruz sinirler tavan yapıyor hani kocişine hadi alışverişe gidelim dersin oda ya alışverişe çıkmayı sevmiyorum sen ben olmadığım zaman git der sende surat asar bende gitmeyeceğim işte dersin ya işte böyle birşey bu

deniz ben onlara mail değil başka birşey atmak istiyorum ya neyse şimdi nursim alır göttürür merkeze rezil eder herkeze :)))))

deniz ben onlara mail değil başka birşey atmak istiyorum ya neyse şimdi nursim alır göttürür merkeze rezil eder herkeze :)))))

günaydın kızlar dra gittim kan verdim e2 bakılcak bide 15:20de dr randevum var valla ben çok talihsizim ya burda takipe ayrı dra gidyorum emekli sandığını karşılamıyor şimdi bi özel hastaneyle birleşiyomuş sadece 8 lira tahlillerde ücretsiz ama ben yetişemem bu duruma bide tüpde raporz çıkaramadık bakın 5 yıllık sigortalı olma şartıda kalkmış valla yolunda giden tekşey inş bebişimin ilk saferde gelmesi olur...razıyım artık hepsine...

evet burrpcum 48..geçti valla nasıl geçti bende anlayamadım.inşallah sağlıkla gelir o gelirken sizinde meleklerinizi getirir.:Saruboceq:

bugün doktora gidicem kontrolüm var.gelince yazarım size..

adaya teyzoşlarından selam söyle annesi tadını çıkarsın bu günlerin başlıcak dünya dertleri gazdı çişti acıkmaydı uykuydu hayatta en büyük problemleri bunlar olur inşallah :)

nursim kullandığın ilaçlar hep olumsuzu düşündürüyor bende tedavideyken şansızım mutsuzum gerginim diye diye dolaşıyordum ve senin elindende bir şey gelmiyor aksini düşünmek için hormonlar hep baskın çıkıyor tek yapabileceğin sonucun güzel olacağını düşünmek

selam sekerler..
guzel kaynatılmış malum önce onları okudum.
canlarım iyi ki varsınız..cok destek oluyorsunuz bana herkesden daha yakın anlatama size.
bide yanımda yakınımda olabilseydiniz cok daha guzel olurdu.umarım dostlugumuz hiç bitmez..
yakın bi aile dostumuzun 40.yas gunu partisine gittik türkiyenin heryerinden arkadasları gelmiş 25 kişi filandık toplamda nasıl duygulandım sizleri hayal ettim kırkıncı yas gunumde yanımda oldugunuzu. neden olmasın diy mi....
bugun tatile cıkamadık ama evde dinlendim işe yeni geldim eşim actı dukkanı sabah kahvaltı hazırlamıs kasar simit domates cay cok canım istiyordu bi boğaz manzaramız eksikti cok keyiflendim.cok iyi geldi.
eşimde korunma fikrine siz gibi karsı ama ikna edicem.tamam ilaç kullanmıcam ama bi süre ara vermek istiyorum.
birazdan site toplantısı varmıs ona gidicem gelince yine görüşürüz.hala alamadım dügün için kıyafet ortada kalıcam sanırım son dk ya yetişecek.eskiden ne guzel izmire istanbula gittigimde önceden alırdım nasolsa lazım olur diye rahat ederdim.böyle cok sıkıntılı oldu.
umarım bulurum bişiyler.

burpum valla çok sakinim canım hiç tüp bebek tedavisindeymişim gibi gelmiyor aşılamalarımda böyle değildim iğnelerimi bile unutuyorunm vurmayı eşim hatırlatıyor ama göbeğim acıyor artık neyse bebişim ve eşim için katlanıyorum yapacak bişey yok bu arada merkezle görüştük 5 yıllık sağlık güvencesi şartı kalkmamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…