gerçektenmi sevim ben evlilik şartı kalktı diye biliyodum....nerden kesin öğrenebilirim biliyomusun tatlım...
nursimcim bende duydum 3 yıl sartının kalktıgını denize sor o bilir
sevimcim afiyet olsun kacırdık cayı keki bende cok severim.
ayy basım cok feci ya.napsam agrı kesicide içtim.
sevimcim paylasın annenle işleri olmaz oyle.
koçişini de memnuniyetle zopalarım.4 tane de 400 tane de farketmez savas actım sigaraya ama kimse beni dinlemiyor ya.
sevimcim devlettte bütün işler zor halledilir inş. bebeğin kolaylıkla geliverir.
ben unuttum canım sen nerde yasıyorsun...
sevim ben sana geliyorum önce zopaşlayacağım seni sigara yüzünden sonra da cevizli kek yiyeceğim:)))
ben geldim kızlar,bugün gezmelerdeydim,hastaydım ama gezdim,iyide oldu.teyzeme gittim orda yattımgüzel kaynatmışsınız.ohhh...evet şuan itibarı ile ŞAFAK 48 )))))))))))))))))
:a015:
gel hadi bekliyorum senin adıana sevindim keşke benim kardeşlerimde yanımda olsa onla doyadoya vakit geçir bence bende özledim ablamı kardeşimi banane yaaaaaaaaa
canım ben dün bi arkadaşım için zeynep kamildeki tüp bebek dr na sordum ssk da 3evlilik şartıda 5senelik ssklı olma şartıda kalkmış girişin olması yetiyomuş sadece 23 yaşını doldurman yetiyomuş
özlemcim canım benim annenle kardeşinle geçirdiğin vaktin tadını çıkar gerçekten hayatta en zor şey insanın sevdiğinden uzak kalması çok şükür biz ma aile aynı şehirde yaşıyoruz kimse dışarı çıkmadı ama benim kociş askeriliğini asteğmen olarak 16 ay yaptı ve sevdiğini yolculamanın ve beklemenin nedemek olduğunu ozaman anladım hanaaağ şimdide zati denizimin yarası yeni tazelendi tuz bastım yarasınadenizim senide allah kolayca kavuştursun kavuşturduğundada müjde vermeyi nasip etsin inşallah
kozalak kurabiyede iyi fikirmiş bal parlatmaya yarıyormuş cila niyetine :)))))
semracım 48 gün neki hanaaam ada geliyor açılın kızlaaar fıstığımız geliyoooorrr :))))
sağlıkla gel ada boşda gelme teyzoşlarına :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?