özlemcim canım benim annenle kardeşinle geçirdiğin vaktin tadını çıkar gerçekten hayatta en zor şey insanın sevdiğinden uzak kalması çok şükür biz ma aile aynı şehirde yaşıyoruz kimse dışarı çıkmadı ama benim kociş askeriliğini asteğmen olarak 16 ay yaptı ve sevdiğini yolculamanın ve beklemenin nedemek olduğunu ozaman anladım hanaaağ şimdide zati denizimin yarası yeni tazelendi tuz bastım yarasınadenizim senide allah kolayca kavuştursun kavuşturduğundada müjde vermeyi nasip etsin inşallah
kozalak kurabiyede iyi fikirmiş bal parlatmaya yarıyormuş cila niyetine :)))))
semracım 48 gün neki hanaaam ada geliyor açılın kızlaaar fıstığımız geliyoooorrr :))))
sağlıkla gel ada boşda gelme teyzoşlarına :))
burpum valla çok sakinim canım hiç tüp bebek tedavisindeymişim gibi gelmiyor aşılamalarımda böyle değildim iğnelerimi bile unutuyorunm vurmayı eşim hatırlatıyor ama göbeğim acıyor artık neyse bebişim ve eşim için katlanıyorum yapacak bişey yok bu arada merkezle görüştük 5 yıllık sağlık güvencesi şartı kalkmamış...
selam sekerler..
guzel kaynatılmış malum önce onları okudum.
canlarım iyi ki varsınız..cok destek oluyorsunuz bana herkesden daha yakın anlatama size.
bide yanımda yakınımda olabilseydiniz cok daha guzel olurdu.umarım dostlugumuz hiç bitmez..
yakın bi aile dostumuzun 40.yas gunu partisine gittik türkiyenin heryerinden arkadasları gelmiş 25 kişi filandık toplamda nasıl duygulandım sizleri hayal ettim kırkıncı yas gunumde yanımda oldugunuzu. neden olmasın diy mi....
bugun tatile cıkamadık ama evde dinlendim işe yeni geldim eşim actı dukkanı sabah kahvaltı hazırlamıs kasar simit domates cay cok canım istiyordu bi boğaz manzaramız eksikti cok keyiflendim.cok iyi geldi.
eşimde korunma fikrine siz gibi karsı ama ikna edicem.tamam ilaç kullanmıcam ama bi süre ara vermek istiyorum.
birazdan site toplantısı varmıs ona gidicem gelince yine görüşürüz.hala alamadım dügün için kıyafet ortada kalıcam sanırım son dk ya yetişecek.eskiden ne guzel izmire istanbula gittigimde önceden alırdım nasolsa lazım olur diye rahat ederdim.böyle cok sıkıntılı oldu.
umarım bulurum bişiyler.
sevimcim eşime dedim oda aradı konuştu kalkmadığını söylemişler zaten tren kaçtı bizde.... drdan geldim şimdi iğnelerin 4. gününde e2 değerim 160 7-8 tane solda 10mm civarı yumurtam yine 7-8 tanede sağda 9mm civarı yumurtam varmış 150ml dozla devam pazartesi tekrar e2 ve takip var inş herşey yolunda gider...
biz geldik teyzeleri...
bu defa doktorumuz adayı daha iyi buldu.yarım kilo almış son gördüğünden beri,umduğumuz gibi 2 kilo 100 gr olmuş kızım.maşallah teyzeleri,bu gidişle tombiştombiş doğucak kızım,tabi sağlıklı olsunda zayıfta olsa olur.
UOTE=35deniz;12725795]sevim sende mi cigaracısın ah ah kötü valla ama napalım alışkanlık..
sen aşılamalrı bitirdin tüpe mi başlayacaksın bu ay?
:a015:
gel hadi bekliyorum senin adıana sevindim keşke benim kardeşlerimde yanımda olsa onla doyadoya vakit geçir bence bende özledim ablamı kardeşimi banane yaaaaaaaaa
özlemcim paraladım valla şımarık bebingi korunacakmış yani bu topicte enson duyulacak şey neyse oda bir anlık kafası attıda söyledi yapmaz canım kızdığıma bakma öyle yerden göğe kadar hak veriyorumki bu serzenişler kadere küfür öyle hırs alıyoruz işte ne yapalım bazen çoook sinirleniyoruz sinirler tavan yapıyor hani kocişine hadi alışverişe gidelim dersin oda ya alışverişe çıkmayı sevmiyorum sen ben olmadığım zaman git der sende surat asar bende gitmeyeceğim işte dersin ya işte böyle birşey bu
biz geldik teyzeleri...
bu defa doktorumuz adayı daha iyi buldu.yarım kilo almış son gördüğünden beri,umduğumuz gibi 2 kilo 100 gr olmuş kızım.maşallah teyzeleri,bu gidişle tombiştombiş doğucak kızım,tabi sağlıklı olsunda zayıfta olsa olur.
sevimcim eşime dedim oda aradı konuştu kalkmadığını söylemişler zaten tren kaçtı bizde.... drdan geldim şimdi iğnelerin 4. gününde e2 değerim 160 7-8 tane solda 10mm civarı yumurtam yine 7-8 tanede sağda 9mm civarı yumurtam varmış 150ml dozla devam pazartesi tekrar e2 ve takip var inş herşey yolunda gider...
hoş geldiniz sefalar getirdiniz şirineler:)))
oyyy kurban olurum ben kuzuma kilo mu almış tontişim benim yerim ben onu.... tabi canım ya sağlıklı olsunda gerisi boş.. adacık gelirken bizede arkadaşlarından getirsin tamam mı annesi? öprüm ben şekeri popişinden....opuyorumnanaktan
canım süper ya:))adetin kaçıncı güne tahminen 7.ya da 8. günü galiba..
nazar değmesin ya inşallah kaliteli olsunlarda dondurursun..
inşallah olur da gerek kalmaz ama sen yinede dondur nursim hatta bebeğin olsa bile doğana kadar öyle kalsın....inşallah güzel haberler gelecek ya buna inanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?