Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
biz geldik teyzeleri...
bu defa doktorumuz adayı daha iyi buldu.yarım kilo almış son gördüğünden beri,umduğumuz gibi 2 kilo 100 gr olmuş kızım.maşallah teyzeleri,bu gidişle tombiştombiş doğucak kızım,tabi sağlıklı olsunda zayıfta olsa olur.

nursim nasıl kalkmamış dün bana niye öyle dedi ozamn dr hem bendende bu sfer 5yıllık ssk dökümanıda istemediler oysaki ben hazırlamıştım

UOTE=35deniz;12725795]sevim sende mi cigaracısın ah ah kötü valla ama napalım alışkanlık..
sen aşılamalrı bitirdin tüpe mi başlayacaksın bu ay?[/QUOTE]

canım ben daha önce 2kez aşı birkezde tüp aptım şimdi tekrar tüp istiyoz ama devlet baba izin verirse bide drlar rapora imza atarlarsa ha bu arda biz korunuyoz dogum kontrol hapı alıyom gecen ay yapptıgımız progon iğneleri kist yapmıs biterse ve dr imza atarlarsa tüpe baslıycaz işte ben sizden güzel haberler bekliyom sana tatil yaramış olsun inş bebişinle beraber gelmiştirsin sigarayı kesin bırakalım ben ge cen asıda 15gün hiç içmedim keşke geneiçmesem ama bugün bırakcam içmiycem tabi inş

sevimcim eşime dedim oda aradı konuştu kalkmadığını söylemişler zaten tren kaçtı bizde.... drdan geldim şimdi iğnelerin 4. gününde e2 değerim 160 7-8 tane solda 10mm civarı yumurtam yine 7-8 tanede sağda 9mm civarı yumurtam varmış 150ml dozla devam pazartesi tekrar e2 ve takip var inş herşey yolunda gider...

amin canım:))
iyi fikir bal parlatıyor öyle mi denemek lazım..
evet ya ada geliyor ada yalele yalele:))
inşallah gelecek teyzelerine de uğur getirecek peş peşe hamiş kalacağız:)

inşallah nursimcim bu rahatlığın sana bebişini getirecek..
niye her yerde kalktı yazıyor o zaman neye inanacağımızı şaşırdık artık..neyse boşver olan oldu sen önüne bak inşallah nokta atışı yapıp ilk seferde bitireceksin bu işi:Saruboceq:

neden olmasın canım 40 yaşına girince yanımızda çocuklar okul derdi büyümesi onları konuşuru oluruz inşallah..
valla kıyafet konusunda birşey diyemeyeceğim kimseye akıl veremem öyle kendim bile gider pat diye alırım sen seçicisin galiba biraz inşallah gönlüne göre bulursun bizde face de bakarız :))

canım süper ya:))adetin kaçıncı güne tahminen 7.ya da 8. günü galiba..
nazar değmesin ya inşallah kaliteli olsunlarda dondurursun..
inşallah olur da gerek kalmaz ama sen yinede dondur nursim hatta bebeğin olsa bile doğana kadar öyle kalsın....inşallah güzel haberler gelecek ya buna inanıyorum..

maşallaaaahhh
a.s.süper inşallah sonuna kadar böyle gider ada mız sağlıkla dünyaya gelir..

UOTE=35deniz;12725795]sevim sende mi cigaracısın ah ah kötü valla ama napalım alışkanlık..
sen aşılamalrı bitirdin tüpe mi başlayacaksın bu ay?

canım ben daha önce 2kez aşı birkezde tüp aptım şimdi tekrar tüp istiyoz ama devlet baba izin verirse bide drlar rapora imza atarlarsa ha bu arda biz korunuyoz dogum kontrol hapı alıyom gecen ay yapptıgımız progon iğneleri kist yapmıs biterse ve dr imza atarlarsa tüpe baslıycaz işte ben sizden güzel haberler bekliyom sana tatil yaramış olsun inş bebişinle beraber gelmiştirsin sigarayı kesin bırakalım ben ge cen asıda 15gün hiç içmedim keşke geneiçmesem ama bugün bırakcam içmiycem tabi inş[/QUOTE]

hayırlı olsun canım inşallah en kısa zamanda işler yoluna girer de bir taeviye daha başlarsın..başlamak bir dert sonucu beklemek bir dert ..

:a015:

gel hadi bekliyorum senin adıana sevindim keşke benim kardeşlerimde yanımda olsa onla doyadoya vakit geçir bence bende özledim ablamı kardeşimi banane yaaaaaaaaa

canım inşallah en kısa zamanda sizde kavuşursunuz... opuyorumnanaktan

evet burpum herkesin yaşadığı ayrılıklar onları olgunlaştırıyor ve ne kadar zaman geçerse geçsin aynı tazelikle hatırlanıyor:))) evet buluşmalar en heyecanlı ve zevkli günler helede çok uzakta olan gelince... kardeşim zaten 1 tane biz 2 kardeşiz :))

ohhhhhhh ağzına sağlık tekrar biz ne için uğraşıyoruz bebing ne diyor ya:))) ama aslında onada hak veriyorum bazen aynı duyguları bende yaşıyorum çünkü ve herşeyi bırakasım geliyor yeter ya bu ne diyorum ama 3-5 dakika sonra fikrim tamamen değişiyor... ne bileyim işte böyle karmakarışık duygular içiçe.... örnekte cuk oturmuş ha:)))

ayy bende çok özendim bebingim ya ne güzel inşallah bu dostluk hiç bozulmaz ve devam ederiz belli mi olur bir gün bizde kocişlerimizle buluşuruz:))) korunmak için ilaç kullanmana ne gerek var madem korunacaksın ilaç falan kullanma ... tamam aklından çıkar yeter ....

hoş geldiniz sefalar getirdiniz şirineler:)))
oyyy kurban olurum ben kuzuma kilo mu almış tontişim benim yerim ben onu.... tabi canım ya sağlıklı olsunda gerisi boş.. adacık gelirken bizede arkadaşlarından getirsin tamam mı annesi? öprüm ben şekeri popişinden....opuyorumnanaktan

ohhh maşallah valla ne güzel inşallah e2 de yükselmez süper olur valla bir daha ialç milaç kullanmazsın:))) bebişte gelirse diğer kardeşlerine gerek bile kalmaz belki:)))

ben buralardaydım ama hafta sonu kimse girememiş
nbnh naptı acaba ne zaman gelecek 2 hafta olamdı daha..

mavi de sinirimi bozuyor özlem ordan bi oklava gönder ya da zopa hallet şunu..
nerden esti birşey yokken bu bunalım birden uğramamak tamam o zaman bende girmiyorum bundan sonra..oh ne ala destek olalım diyoruz ama herkes kaçıyor
girememek iş güç ayrı ona lafım yok ama bilmiyorum ya..

sağol teyzesi.söyledim ona arkadaşlarınıda getir dedim adacım oda bana söz verdi.getiricek:içelim:

canım dün adetimin 5. günüydü yarında 7. günü sanırım ben erken gideceğim yumurta toplatmaya valla kesinlikle dondurucam denizcim...akşama kadar işteyim annemler yanımda akşamda onlarla vakit geçiriyorum pek giremiyorum ama çok fazla giren yok zaten mavide artık hiç gelmiyo özlem müsait olunca özlemi zopala illa polis zoruylamı gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…