günaydın çifte fıstık nasılsın iileştin dimi... daha iisin sanırım ayrıca böyle yumuk yumuk tombiş bi kızımız olacak ne güzel...
iyi pazarlar kızlar
her sabah tükkanı semracım açıyor :))) adacığımıza maşallah çıtır oda annesi gibi elide boş gelmiyormuş önce nursim teyzesine getirecek
özlemim e2 çıkmasın deme canım yaa çıksında çok çıkmasın oda yumurta kalitesi hakkında fikir veriyor en az 500 ün üzerinde olması lazım 2000 li iken transfer çok uygun benim ilkinde yumurtalarımın geç döllenme nedenlerinden en büyük etken e2 min çok düüşük olmasıydı ama ikinci tüpdede çok iyiydi e2 de ne oldu herşeyin hayırlısı binlerce etken var işte olmayınca olmuyor ama nasıl bir mucizeymiş şu bebek olayı biz avucumuzu yaladıkça yalıyoruznursimcim ananas ye tatlım her gün bir ananas ye ananas e2 değerini yükseltiyor yumurta boyutların çok güzel bir an önce e2 in yükselirse vücudun çok fazla hormon almadan yumoşları toplarlar inşallah güzel sonuçlarını alırız
ben buralardaydım ama hafta sonu kimse girememiş
nbnh naptı acaba ne zaman gelecek 2 hafta olamdı daha..
mavi de sinirimi bozuyor özlem ordan bi oklava gönder ya da zopa hallet şunu..
nerden esti birşey yokken bu bunalım birden uğramamak tamam o zaman bende girmiyorum bundan sonra..oh ne ala destek olalım diyoruz ama herkes kaçıyor
girememek iş güç ayrı ona lafım yok ama bilmiyorum ya..
sağol teyzesi.söyledim ona arkadaşlarınıda getir dedim adacım oda bana söz verdi.getiricek:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?