Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydınnnnnnn şekerler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HERKESE ıYı PAZARLARkaydirigubbakcemile5

günaydın çifte fıstık nasılsın iileştin dimi... daha iisin sanırım ayrıca böyle yumuk yumuk tombiş bi kızımız olacak ne güzel...

iyi pazarlar kızlar
her sabah tükkanı semracım açıyor :))) adacığımıza maşallah çıtır oda annesi gibi elide boş gelmiyormuş önce nursim teyzesine getirecek
özlemim e2 çıkmasın deme canım yaa çıksında çok çıkmasın oda yumurta kalitesi hakkında fikir veriyor en az 500 ün üzerinde olması lazım 2000 li iken transfer çok uygun benim ilkinde yumurtalarımın geç döllenme nedenlerinden en büyük etken e2 min çok düüşük olmasıydı ama ikinci tüpdede çok iyiydi e2 de ne oldu herşeyin hayırlısı binlerce etken var işte olmayınca olmuyor ama nasıl bir mucizeymiş şu bebek olayı biz avucumuzu yaladıkça yalıyoruz nursimcim ananas ye tatlım her gün bir ananas ye ananas e2 değerini yükseltiyor yumurta boyutların çok güzel bir an önce e2 in yükselirse vücudun çok fazla hormon almadan yumoşları toplarlar inşallah güzel sonuçlarını alırız

denizim almış zopaları eline kızdırmayın denizimi yaa zopalar sizi alimallah :))
bebingim valla denizle seni alırız karşımıza tenis oynarız seninle tabiki çok takmayacaksın kafana korunnmayacaksın ama mümkünse adet bitimini takib eden 7. günden 15. güne kadar gün aşırı kocişinle biraz ilgilen allah allaah taş atıp kolunmu yorulur

kızlar abd den gelen bir ilaç var pre-seed diye ben spariş etmeyi düşünüyorum yazında bunu deneyelim kk da da detaylı bilgi var biraz araştırdım araştırmaya devam edeceğim ama tr deki satış bana pek dürüst gelmedi nebiliiim çakmamıdır nedir abd den isteyeceğim bakalım birde paraları buna bayılalım hareketsiz spermleri destekliyormuş ne bileyim çok aklımada yatmadı ama kk dan bayağı sonuç alan ve öven var bide buna bakayım

ilaç dedim aslında jel diyeyim ilişkiden 15 dk önce vajinaya sıkıyorsunuz spermin işlevini güçlendiriyormuş

günaydın çifte fıstık nasılsın iileştin dimi... daha iisin sanırım ayrıca böyle yumuk yumuk tombiş bi kızımız olacak ne güzel...

sağol canım.daha iyiyim,burnum falan akıyor ama ağrım yok,geyet iyiyim yani.sen nasılsın?hala sakinmisin?sıra sende ona göreopuyorumnanaktan

evet burpum şuan aranızda yoğunluğu en az olan benim,bide erkenden kalkıyorum,ada sabahın 7sinde tekme tokkat girişiyo valla.mecburen kalkıyorum.ama bugün hiç takmadım onu sabah 6 da başladı,kociş bile hhissediyo kalkalım dedi bende inadına uyudum,oh be bende bigün tatil yapiim dimi?hareket etti,etti baktı olmuyor oda yattı.yerimseniben..

ilaç konusunda bence denemeye değer.faydasını gören varsa deneyin derim.fiyatı nedir bu ilacın?

günaydın kızlar ben geldim şimdi de siz yoksunuz
geçmişi okumadım şimdi okuyorum
bu arada eşim cuma gitti doktora ama sayan adam yokmuş doktor salı gel demiş
salı gidecek sonucu yazarım
geçmişi okıym yazıcam yine

sitem edenler olmuş azcık
canlarım sizleri ve paylaşımlarımızı çok seviyorum
ama yorulduğumu düşünüyorum ondan ara verdim azcık ama bırakmam sizleriiiiiiiiii

nursimcim bol şans diliyorum canım inşallah yüzümüzü güldürür sonucun

deniziiiiim aldın geldin mi bebişimizi deniz oğlanı iiiinşalllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
özlemim gelmişler annenler ohhhhhhhhhhhh insan böyle zamanda bebeği falan unutuyo
semracım maşallah Ada ya demek lüle saçlı ve tombik olacak ne güzeeel:))))
bebingi çok iyi anlıyorum bana da geliyolar böyle işteeeeeeeeeeeeeee
burp tuanay seviim gamze çok öptüm sizleri
gelişmeleri haber vericem
güzel haberler alıp veririz inşallaaah

selam sekerler..
pazar rehaveti çökmüş herkesin üstüne.benim gözler akyor ekrana baktıkca niye anlam veremdim.
gamzeye ne oldu yine bırakmıs anlamadım.
mavi canım benim seni anlıyoruz ama bırakıp gitmek yok öyle.
ben kıyafet konusunda simdilerde iyiyim çocukluğumdan beri cok sorunludur giyim kusamım cok zor begenirim hersey uyumlu olsun isterim delisacması yani.takıntılı bi tipim ben ya.
artık bana yeni bi bilgisayar versler iyiolucak bayagı cokmuş mu tamir fiyatı bakalım napıcaz
ya yenisini alıcaz yada tamir ettiricez sorun cok gec bulundu ama.
ben gezenti oldum iki gündür neyseki moralim düzelmeye enerjim yükselmeye basladı sekerler.
çok bunalmıstım.

eşimlede paylastım düşüncelerimi.
sizin gibi karsı cıktı.
ssende istekli değilsin ama dedim.o da seni daha fazla üzmemek için dedi.tedavileri yasayan sensin en buyuk sıkıntıları cekende.ben ne yapıyorum ki çok kolay bana düşen o yuzden senin istemeni istiyorum dedi.bende ara verelim dedim o kabul etmek istemiyor.
bakalım ne olucak.
tüp bebekten vazgectim ama bi süre düşünmüyorum yaz bitsin kısa belki.
tedavi kaldıracak degilim.arabamı degistirsem daha iyi olur o parayla
işte böyle düşüncelerle sapıttım zaten ben.
neyse hala istemiyorum korunmak cocuk da istemiyorum ama bu konuda yapcak bişey yok tama ilaç kullanmıcam orası kesin yediyim zopa yetti bana

herkesler gezmeye gitmiş di miiii
ben buradayım birazdan anneme gidicem o zaman gelir kaynatırsınız di mi ama..

canlarım hala gelmemişsiniz...
ama olmaz ki kuzular böyle nerelere kayboldunuz siz bugun..
denizim nerdesinnnnn
hadi özlem izinli ama digerleri nerde

mac mı izliyorsunuz sekerler yoksa cok feci acıktım ben vallahi.
sizi yerim bakın hadi artık gelin bekliyorum ama

tamam dövecem ben onu:))) evet ya niçin varız biz burda değil mi? ayy ama arkadaşımın sonuç falan alması gerekiyordu ondan morali bozuktur kıyamam ben ona ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…