canım dün adetimin 5. günüydü yarında 7. günü sanırım ben erken gideceğim yumurta toplatmaya valla kesinlikle dondurucam denizcim...akşama kadar işteyim annemler yanımda akşamda onlarla vakit geçiriyorum pek giremiyorum ama çok fazla giren yok zaten mavide artık hiç gelmiyo özlem müsait olunca özlemi zopala illa polis zoruylamı gelecek...
iyi pazarlar kızlar
her sabah tükkanı semracım açıyor :))) adacığımıza maşallah çıtır oda annesi gibi elide boş gelmiyormuş önce nursim teyzesine getirecek
özlemim e2 çıkmasın deme canım yaa çıksında çok çıkmasın oda yumurta kalitesi hakkında fikir veriyor en az 500 ün üzerinde olması lazım 2000 li iken transfer çok uygun benim ilkinde yumurtalarımın geç döllenme nedenlerinden en büyük etken e2 min çok düüşük olmasıydı ama ikinci tüpdede çok iyiydi e2 de ne oldu herşeyin hayırlısı binlerce etken var işte olmayınca olmuyor ama nasıl bir mucizeymiş şu bebek olayı biz avucumuzu yaladıkça yalıyoruznursimcim ananas ye tatlım her gün bir ananas ye ananas e2 değerini yükseltiyor yumurta boyutların çok güzel bir an önce e2 in yükselirse vücudun çok fazla hormon almadan yumoşları toplarlar inşallah güzel sonuçlarını alırız
ilaç dedim aslında jel diyeyim ilişkiden 15 dk önce vajinaya sıkıyorsunuz spermin işlevini güçlendiriyormuş
günaydın kızlar ben geldim şimdi de siz yoksunuz
geçmişi okumadım şimdi okuyorum
bu arada eşim cuma gitti doktora ama sayan adam yokmuş doktor salı gel demiş
salı gidecek sonucu yazarım
geçmişi okıym yazıcam yine
Kızlar slm herkese,herkes yemekte sanıyorum.Pre-seed ten bahsetmişiniz,ben 2 kez getirttim Amerikadan.Sonuç malum,gördüğünüz gibi ikizlerime hamileyim:)))Neyse,yarayanı da var yaramayanıda.Sprem hareketliliğine katkısı büyük.Ama Rabbim,vermek istedikten sonra,herşey bahane...
sekerler gunaydın..
güzel bir hafta gecirmemiz dileğiyle baslıyorum bugunki yazılarıma.inş. çooook guzel bir hafta geciririz.
özlemcim ilk sana deginmeden edemeyecegim canımın içi sen biraz fazla mı kişisel bakım yapıyorsun canım her hafta her hafta.napıyorsun kuzum merak ettim valla.
ben daha yazlıkları çıkaramadım öyle bekliyorlar beni.ne zaman cıkarıcam bilemiyorum.bi el atın kızlar banada...
hava iyice ısındı burda.Allahtan dükkan serinde idare ediyorum ben hala.
denizim inş. güzel bi ev bulursunuz ne guzzel hayalimdir cesme de urla da filan yasamak benim.alacatı olsa tabi daha iyi de.orası fazla pahalı.
semracım ne var ne yok canım...neler yapıyorsun.
nursimcim senin heyecan beni basıyor her aklıma geldiğinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?