Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nursimcim ya ne yapayım kendi kendimi mi zopalayım:))) anlamadım ben yoksa maviyi mi:))) alsanaalsanasmile

ama benim aşılamam bu yüzden iptal edildi e2 im 3141 olmuştu ( tüp bebek için iyi mi bilemem ama aşılama içn kötü çünkü 2500ü geçmemesi gerekiyormuş... ben ananas suyunu seviyorum o olur mu? ananas iyi bulursam alıyorum ben accık yumuşak seviyorum onu :)))

hanaaaaaa mavişim gelmiş hoş gelmiş... nasılsın kız neler yaptın ? iyi inşallah güzel sonuçlar alırsın... valla beni görevlendirdiler az kalsın zopalamaya geliyordum...

evet mavişim ya annemler olunca aklıma birşey gelmiyor hele bu kez kardeşimde gelmişti tadı damağımda kaldı ... çok özlemişim ben onurumu ya kurban olsun ablası ona yakışıklım benim:)))

bebingim kıyafet işini hallettin mi?
eşlerimiz bize bağlı ne dersek yazık kabul ediyorlar ne yapsınlar... aşkımda pzt falan test yaptıracak iyi çıkarsa bende çrş ya da prş yumişim varsa ona baktıracağım:))) uygunsa çatlatma yaparız artık... mayısta mayaya gidip görüşeceğiz aşılamadan vazgeçtik ne gerek var o kadar iğneye diye ... sanki devlet neyi karşılıyor orda harcayacağım parayı mayada harcarım ... temmuzda sanırım ordayım tabi adacık inşallah getirirde gerek kalmaz:))

Kızlar slm herkese,herkes yemekte sanıyorum.Pre-seed ten bahsetmişiniz,ben 2 kez getirttim Amerikadan.Sonuç malum,gördüğünüz gibi ikizlerime hamileyim:)))Neyse,yarayanı da var yaramayanıda.Sprem hareketliliğine katkısı büyük.Ama Rabbim,vermek istedikten sonra,herşey bahane...

bebingim canım benim face de her zaman ben olmuyorum eşimin yok o da giriyor sanma ki hep ben giriyorum:)))

slm şeker şey nasılsın bakalım? hanaaaaaaaa senin ikizler ne yapıyor ben onları unutmuşum ya:))) bizim sorunumuzda hareketlilikte faydası olur mu acep? tabi canım allah ol demedikten sonra gerisi boş....

selam millet nasılsınız
pazar ama hareketlilik var maşallah
mavicim gelmiş iyi yapmış yoksa zopalar geliyordu:))
bebişim araba her zaman değişir ev alınır hepsi olur ama böyle düşünme biz harcadığımız paraları arabayı satıp üstüne koysaydık ev alırdık yani..daha yaşımız genç hepsi olur
ben sana ne dedim üşenmesem geriye dönüp bulacağım o yazıyı
eşin sana çok istekli görünüp seni üzmek istemiyordur ondan sen isteksiz sanıyorsun diye..benimkinden biliyorum çünkü..
herşeyi bir süre oluruna bırak inşallah yoluna girer..
özlem gitti mi sizinkiler allah kavuştursun..
pressedten tuanay bahsetmiş faydasını görmemiş ama herkes de değişir tabi..burpcum inşallah işe yarar..
nursimcim inşallah herşey yolunda gider donurulmuşa gerek kalmaz..ayy ya yakın zamanda bir hamiş daha olacak inşallah..
temizliğe başladım zannetmeyin yamurlar yağacak diye bekliyorum halılar geldi ama koydum kenara yerler halısız dolaşıyorum..hem dedim tam mersinden geldim şu 5-6 gün ekdnimi zorlamayayım belki allahım mucizesini göstermiştir...semracımın sözünü dinledimm..
bende evde değildim annem evini satıyor alıcılar geldi falan baya ciddi gibiler 1 haftaya kadar karar verecekler anneme ev arıyorum izmirin yazlık ilçesinden kesinleşirse neresi olduğunu söylerim..hayırlısı bakalım annem gideceğim diye tutturdu buranın havası hasta ediyor..
tuanayım yarın birşey çıkmazsa arayacağım seni hem merak ediyorum naptın diye hafta sonu diye aramıyorum hem de belki tanıdıkların vardır ev almak istediğimiz yerde..

denizcim çok teşekkür ederim canım... evet işleri ertele belli mi olur gelir belki minişin... annenin yeni evide şimdiden hayırlı olsun güle güle sağlıcakla otursun inşallahhhhhhhh..... aman ya temizlik işi zaten nankör bende yarın ütü ve eşimin kışlıklarını kaldıracağım onun tarafı kaldı çünkü verecekleri varmış, salı kişisel bakım tekrar, çrş halıları süpürüp kaldıracağım, prş temizlik toz alma ve valiz hazırlığı, cuma bayram heyecanı ve yolculuk allah nasip kısmet ederse planlarım böyle tabi yemeğide eklemek lazım:)))

oo özlemcim yoğunsun bu hafta desene hadi hayırlısı dileklerin içinde çok sağol inşallah hayırlı olan budur..

sekerler gunaydın..
güzel bir hafta gecirmemiz dileğiyle baslıyorum bugunki yazılarıma.inş. çooook guzel bir hafta geciririz.

özlemcim ilk sana deginmeden edemeyecegim canımın içi sen biraz fazla mı kişisel bakım yapıyorsun canım her hafta her hafta.napıyorsun kuzum merak ettim valla.
ben daha yazlıkları çıkaramadım öyle bekliyorlar beni.ne zaman cıkarıcam bilemiyorum.bi el atın kızlar banada...
hava iyice ısındı burda.Allahtan dükkan serinde idare ediyorum ben hala.

denizim inş. güzel bi ev bulursunuz ne guzzel hayalimdir cesme de urla da filan yasamak benim.alacatı olsa tabi daha iyi de.orası fazla pahalı.

semracım ne var ne yok canım...neler yapıyorsun.

nursimcim senin heyecan beni basıyor her aklıma geldiğinde...

benim kıyafet bu gidişle olamayacak hafta sonu cok gezdim kaldı bugun ödemeler var yıgınla kaldı yarın toplantı konferans var o da kaldı.carsambaya allah kerim kızlar.cumad adüğün ben yanmısım ağlayanım yok hesabı.bende düşünmüştüm presseed ı sonradan unuttum gitti.

sağol canım iyiyim,gribal enfeksiyon devam ediyor işte.oturuyorum bolbol.yarına kadın gelicek,ada'nın odasının duvarı silinicek,cuma 23 nisan okula gidicem eşime yardıma.ordanda eeve gelicez,mobilyalar gelicek.benim için yoğun bir hafta değil,ama sıcaklar bastıkça nefes alamıyorum gibi geliyor.sende çok yoğunsun bu aralar.düğün kimin düğünü,yakın akraba falanmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…