sekerler gunaydın..
güzel bir hafta gecirmemiz dileğiyle baslıyorum bugunki yazılarıma.inş. çooook guzel bir hafta geciririz.
özlemcim ilk sana deginmeden edemeyecegim canımın içi sen biraz fazla mı kişisel bakım yapıyorsun canım her hafta her hafta.napıyorsun kuzum merak ettim valla.
ben daha yazlıkları çıkaramadım öyle bekliyorlar beni.ne zaman cıkarıcam bilemiyorum.bi el atın kızlar banada...
hava iyice ısındı burda.Allahtan dükkan serinde idare ediyorum ben hala.
denizim inş. güzel bi ev bulursunuz ne guzzel hayalimdir cesme de urla da filan yasamak benim.alacatı olsa tabi daha iyi de.orası fazla pahalı.
semracım ne var ne yok canım...neler yapıyorsun.
nursimcim senin heyecan beni basıyor her aklıma geldiğinde...
ya ben sanırım cinayet işleyeceğim bizim milli eğitim müdürünü öldürmeyi hedefliyorum... neden mi izin işini konuşmaya gittim 5 gün değil 3 gün verirmişmiş dedim ankaraya değil elazığa gideceğim eee mantıklımıymış 5 gün bu ne bana ne de sana düşer şapşal şey ya sonuçta onlar o güne almışlar ne diyeyim yeni benim için değiştirin mi allah allah ya .... ama varya vermesin aklıma ve ağzıma gelen herşeyi söyleyeceğim ... manyak sinirimi bozdu akşam akşam...
ayy özlem alemsin valla sen ne yapar ne eder alırsın izni ne zaman gidip ne zaman geleceksiniz hayırlısıyla..inşallah halledersin de sıkıntı yaşamazsınız izin konusunda
düğünde de bana 1 hafta verdiler gıcık olmuştum balayından geldik ertesi gün işe başladım çok sinir bozucu..
gamze yine kayboldu ortalıktan noldu ki..
net falan mı gitti acaba inşallah önemli birşey yoktur..
denizcim gelmiş hoşgeldin tatlım...valla o izin konusu benide çok sinir ediyor özlemcim...drdan geldim benim yumişler gayet ii e2 değerimde522 .çıkmış 16 tane falan yumurtam var 4-5 güne senin işin biter dedi yumişler 1-2 mm büyüyor dedi...bakalım zamn geçtikçe heyecanlanmaya başladım...
denizcim gelmiş hoşgeldin tatlım...valla o izin konusu benide çok sinir ediyor özlemcim...drdan geldim benim yumişler gayet ii e2 değerimde522 .çıkmış 16 tane falan yumurtam var 4-5 güne senin işin biter dedi yumişler 1-2 mm büyüyor dedi...bakalım zamn geçtikçe heyecanlanmaya başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?