Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben geldim
canım cıktı faturaları öderken acayip sıcak burası bayılcak gibi oldum sokaklarda.kafam bulanıyor böyle olunca.
esimin akrabası nın düüğünü ama benim çok sevidiğim bi arkadasıımla evleniyorlar o yuzden biraz ddaha özeniyorum sadece.cuma günü dügün.anca sabahtan girerim sonra cok kosusturmaca olur benim için.

nursimcim benim işlerim hiç bitmez hergune koca bir yapılacaklar listesiyle baslarım yaptıkca cizerim.ah aslında eve kacıp nasıl yatasım var anlatamam.bahar alerjim kudurdu.ne guzel iki senedir rahattım.burnumu dısarı cıkarmıyordum böylece etkilenmiyordum sürekli sokaklarda olunca kudurdu serefsiz yine.

semracım bu havadda sen nasıl grip oldun canım ya.bol sıvı alıp dinlen canım cumada yorma kendini artık

:))) bebingim ya sen birde beni yazın gör çıkan kıla alerjim var o derece yani... ee şimdide yaz yaklaşıyor alıştırma yapıyorum.... ne bileyim öyle hoşuma gidiyor:) bende bu akşam eşimle onun tarafı düzenleyeceğiz bitsin artık ya.... sana da geleyim bir el atayım bari ... şimdi sevim der bana niye gelmedin diye:)))

ayyy bebingim ya yoğunluktan hasta falan olma ne olur dikkat et bilirim ben seni dikkat etmezsin sonra hasta falan olma...

ya ben sanırım cinayet işleyeceğim bizim milli eğitim müdürünü öldürmeyi hedefliyorum... neden mi izin işini konuşmaya gittim 5 gün değil 3 gün verirmişmiş dedim ankaraya değil elazığa gideceğim eee mantıklımıymış 5 gün bu ne bana ne de sana düşer şapşal şey ya sonuçta onlar o güne almışlar ne diyeyim yeni benim için değiştirin mi allah allah ya .... ama varya vermesin aklıma ve ağzıma gelen herşeyi söyleyeceğim ... manyak sinirimi bozdu akşam akşam...

sağol canım sana da iyi haftalar..
bu hafta herkes yoğun desenize
ben yazlıkları yarın çıkartacağım inşallah tabi..
çalışmıyorum bi de çalşsam düşünemiyorum allah yardımcınız olsun..
çeşme tarafları da güzel ama biz oralardan düşünmüyoruz bakalım hem oralar dediğin gibi çok pahalı hem de fazla kalabalık annem daha sakin bir yer istiyor eğer bu iş olursa bi de ev taşıma var of of..
canım inşallah gönlüne göre bulursun bir kıyafet ya zamanında kısıtlıymışş
bu arada benden başka herkesi tükkan profiline eklemişsin bebişim((

semracım daha geçmedi mi ya dikkat et kendine diyeceğim zaten ediyorsundur..inşalalh en kısa zamanda iyileşirsin ada mızda üzülmesin annesi hasta diye..

ayy özlem alemsin valla sen ne yapar ne eder alırsın izni ne zaman gidip ne zaman geleceksiniz hayırlısıyla..inşallah halledersin de sıkıntı yaşamazsınız izin konusunda
düğünde de bana 1 hafta verdiler gıcık olmuştum balayından geldik ertesi gün işe başladım çok sinir bozucu..

gamze yine kayboldu ortalıktan noldu ki..
net falan mı gitti acaba inşallah önemli birşey yoktur..

denizcim gelmiş hoşgeldin tatlım...valla o izin konusu benide çok sinir ediyor özlemcim...drdan geldim benim yumişler gayet ii e2 değerimde522 .çıkmış 16 tane falan yumurtam var 4-5 güne senin işin biter dedi yumişler 1-2 mm büyüyor dedi...bakalım zamn geçtikçe heyecanlanmaya başladım...

valla dinsizin hakkından imansız gelir... alırım dediği kadarını sonra peşine 10 günlük raporu fakslarsam görür gününü :))) şapşal 5 günü bana 15 gün yaptıracak haberi yok... hayır öyle zırt pırt izin rapor alan bir öğretmen hiç olmadım ama sanırım bu ondan anlıyor... valla 23 nisanda tüm kurumlar çalışmıyor sonuçta en geç perşembeye kadar halletmem lazım cuma yola çıkarız diye düşünüyoruz ... 26-30 nisan arası alacağım vermezse raporu dayarım artık:))) ya böyle egosunu tatmim edemeyenler oldumu altındakilere efelik taslıyorlar işte... öyle hoooooop diye torpille oturtursan adamı ne oldum delisi olur tabi salak.... aynı şu sonradan görme şarkıcılar gibi:))) ama yok yar etmem ben sonuçta bu benim en doğal hakkım valla şikayet bile ederim... alsanaalsanasmilekötükedihüso:mymeka:klava:

ayyyyy ay çlışsan bir dert çalışmasan da öyle... maşallah canım ya ne güzel büyümüşler onlar öyle rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah... :CüvCüv::Saruboceq:

özlemcm patlat raporu valla gitmişken değişiklik olur kalırsın:))))

öptüm herkesiii gelicem yinee:)))

kaşınıyor mavişim ya tımarlıyacağım ben onu:)))
sen nerelerdesin ya ? yarın nereye yaptıracaksınız devlette mi yoksa özelde mi?

çok sevindim ya süper inşallah sonu da güzel olur tarnsferin de hayırlısıyla olunca beklemeye başlayacağız:))
kız iki tane olmuyormuş mu pazarlık yapsaydın ya:))

slm kızlar kimseler yok nursim hadi inş busefer felek yüzüne güler denizle sen buay bdahaki ayada benle bebing ve özlem hamiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…