Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim patlat raporu görsün gününü.dinsizin hakkından imansız gelir.deli olurum böyle tiplere ıggg gıcık oldum simdi bende.
sen oralardan giremezsin simdi biz seni çok özleriz amaaaa

denizim herkese gönderdim sen yoktun ya girmedin nete ondanmıki gelmedi çok üzüldüm simdi ya...

nursimcim süper gidiyor ya.valla pazarlık et iki yollasınlar yaw.

ben istemedikçe süprizden bi bebek gelirmiş bana cok gulerim valla

dükkanı kapatma saati geldi.
bide vakit bulsam su face i aktif hale getirsem iiyi olacak.ben böyle sürekli koşturuyorum Allah saglık versinde koşturalım biz.oturuncada sıkılıyorum bu haftanın konusu benim düğünde giyecegim elbise valla dinlersiniz sürekli benden bunu.

bebişim olabilir bak şimdi ben de fesatlık yapmışım olabilir bana gelmemiştir..
am napım kıskandım herkesi görünce.))
ne yapsak ki sana şu kıyafet konusunda herşeyi de beğenmiyorsun izmire gel gidelim diyeceğim almaya hayatta gelmezsin..aslında ne güzel olur kıyafet bahanesine gelsen de sabahtan akşama gezeriz tuanayım sen ben sonra geri dönersin beğenemedim diye:))

Kızlarrr,iyi akşamlar....Bebingcim,hayatta ki en büyük derdin,elbise bulamamak olsun inşallah...Ya sen ne giysen yakışır,sade ve şık birsey beğen işte,olsun bitsin....

Öslemcim patlat şu raporu olsun bitsin yaaa,adama bak zırvalamış resmen yaaa...

Sevim naber,biz seninle tanışmadık.Ben işler yüzünden çok giremiyorum ama beni burada çok iyi tanırlar ve çok severler :))))))Halimden anlarlar benim tatlı kuşlarım.Anladığım kadarıyla bayağı hamaratsın kuzum,maşallah....

Nursimcim,tatlım,maşşallah ne güzel oluşmuş yumurtaların,sen şimdiden ananas yemeye başla bence.Tutunması açısından çok faydalı.Bir de yiyebilirsen avokado ye ama ben hiç sevmiyorum.ıkisi de çok faydalı.Bir de kocana iyi bak.Ceviz kır,bal yedir.Ne kadar iyi de olsa her zaman daha iyisi vardır.Elde edebileceğiniz en iyi spermlerle,en iyi yumurtalar birleşsin inşallah.Çok az kaldı mutlu günlere.

Denizcim,sen nasılsın???Kocişinin gelmesine az kaldı,aslında pekçok şeye az kaldı....Sabır,sabır,sabır.....

Semracım,geçmiş olsun tatlım.Sen de idare ettin,ettin son aylarda koyuverdin.Ama olmaz ki cnm,şu günlerde sana güç,sağlık lazım.Çok uykusuz gecelerin olacak.Anneliğine alışma devren de bomba gibi olman lazım.Bir zahmet kendine iyi bak.Kocana söyle,size iyi baksın,lütfen!!!

Mavi,ne güzel döndün yaaaa,içimiz açıldı.Salı günü spermler iyi çıkacak inşallah...

:CüvCüv:tamam tatlım bakarım,napiim işte olduk bikere hasta,kociş ilgiyi eksi etmiyor merak etme.süprizzzzz..sen nasılsın?

gamzee bak yavaş yavaş kızmaya başladık,bari bi haber versen canım yaa.biliyosun merak ediyoruz,böyle bi girip bi çıkmak bizim kurallarımıza aykırı ve sen her defasında tekrarlıyorsun.gönlümüzü bu defa zor alıcaksın gibime geliyoryasakkelimeklava:

Denizcim,sen nasılsın???Kocişinin gelmesine az kaldı,aslında pekçok şeye az kaldı....Sabır,sabır,sabır.....

iyiyim tuanayım inşallah az kalmıştır tam tarih belirsiz..1,5 ay oldu gideli bu zamana kadar geçti bundan sonrası da geçer inşallah..
birde 1 mayıs civarları var tabi kırmızılar teşrif edecek mi acaba:))
hayırlısı..

bugün doktora gidicem kızlar acayip dişim ağrıyor,diş doktorundan randeevu almış ablam..offfff nefret ediyorum diş doktorundan ama mecburum çok ağrıyooo..önceden hiç diş sorunum olmazdı,ada bütün dişlerimi mahfetti.kalsiyumda alıyorum ama yetmiyor:-(

burpcum nerelerdesin?bikaçgündür yazmıyosun?össledik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…