gunaydın semracım gecmiş olsun senin dişler çok hassaslaştı canım ya.eee tedavi olabilecekmisin...
tuaanayım canımın içi oh beee nezamandır böyle cevaplar yazmıyordun lütfen bunu sürekli tekrarla ya çok sey istemiyoruz senden
denizim süper olurduk kıyafet i bahane edip gelsem ama imkansız bu aralar.
neyseki anneme rica ettim gelicek birazdan cıkıcaz bikaç yere bakıcaz öğleden sonrada konferans var cunki bi de yarın öğleye kadar vaktim var alamazsam cıplak giderim bende.
bu sabaha korkunç basladım öyle bir kabus gördümki gercekti sanki bitmek bilmedi sabaha öğürerek basladım cok afedersiniz kızlar ama o kadar kotuydu.
simdi daha iyiyim.feeci korktum yuzum gözüm şişmiş.
günaydın fıstıklarım valla çok az zamanım kaldı toplama öncesi saçımı boyatıyım bende inş 9 ay boyunca bi daha boyatmam bugün kuaföre gidicem bide dişime kanal tedavisi yaptırmam gerek ama zamanım kalmadı nasıl olacak bilemiyorum inanın.... dün akşam annemleri yolcu ettim bir haftadır burdaydılar zamanla alıştım diyorum ama o uğurlama sahnesi gelince alışamadığımı çok ii biliyorum...valla ben çok heyecanlanıyorum artık bide dr dönüşleri içim bi tuhaf oluyo aslında şimdilik herşey ii gidiyor ama yinede mutsuz oluyorum biraz genelde çok aklımda değil ama kntrol sonrası olumsuzu biranda geliyor aklıma...özlemcim git havan değişsin güzelim izin meselesinide takma sakın nasıl olsa bi çaresi var değilmi..... bebingim sana ne giysen yakışır tatlım...denizim inş peşpeşe güzel haberler verilecek facede kiler bu hobareyyy ne diyecekler tatlım....tuanayım çok sağol güzel dileklerin için bu arada dersler bu yoğunlukta nasıl gidiyor tatlım...evet gamze yok bayadır buralarda bu defa zopalayalım gelince inş önemli bişey yoktur tabiki...semracım senin doğum heyecanın benide basıyor inanki diş ağrısı çok zor tatlım....çok geçmiş olsun...burpcum sen ne yaptın bi sergi falan var diyordun ne aşamadasın şimdi...
bebingim sana dedim ben aynı şeyi yaptım vallaha sadece ovulasyonda çalıştık amaa alkol aldık ben en ağır temizlik işlerini yaptım dün marketten dönüşte sırtım tutulmasına rağmen bayağı bir yük taşıdım çünkü ablama elk. süpürgesi almıştık eşimin onu taşıması gerekiyordu normalde 30 kere git gel yapsa umursamam tek poşet taşımam ama kırk yılda bir erken geldim eve vakti alışverişle harcadın diye homurdanıyordu bende boş bulundum taşıdım durun şimdi arayıp telefonda paralayayım onu aklıma gelmişken :)))) birde damarına basayım bak hamileydim senin yüzünden düştü diyeyim puheaaaa
hehe telefonum susmuyor kızlar nasıl vicdan yaptı ne o öyle yaaa alışverişte homu homur hani kendime kıyafet almak için mağaza mağaza dolaşsak gam yemem gıda alışverişi yaa gitmişken evin eksiklerini alayım dedim dönüşte homur homur korkudan bir şey söyliyemiyordu ama yok efendim gün bitti yok efendim kırkyılda bir erken gelmiştim bende boş bulundum paketleri taşıdım jeton sabah düştü ama anında aldım hıncımı ne bu yaaa zaten eve temizlikçide bulamıyorum iki katı temizle işe git ne yemeği eksik et ne ütüyü ne çamaşırı eksik et ne tatlısı ne tuzlusu eksik ne bu yaa fabrika gibi çamaşır üretir bir giydiğini bir daha giymez habire çamaşır ütü allah allaah artık yoğun çalışıyor diye yardımda edemiyor bana attırdı tepemi hağğğğ
bakın gittim geldim carsıya kimseler gelmemiş daha.nursim sen gündüzcü değilmiydin canım semra sen nerdesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?