Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım haketti ama hehe nasılda tutuştu :))) olsun ben işimi ve evimi 4/4 lük yapıyorum ama ona rağmen tatavada çekemem :))) anında öttürürüm :))) benimde onun gibi yoğun çalıştığım dönemlerim oldu üstelik üzerinede ev işi yapıyordum erkek milletine çok yüz vermemek laızm şımarıyorlar :))) benim kocişte sayfamızdan haberdar geli benim taktikleri okursa hiçbiri sökmez alimallah :)))
bebing güle güle giy bir kaç ay sonra içine gireme inşallah göbişin büyüsünde dedim ya dönüyor dolaşıyor laf hep bebeğe geliyor :))))))9

ben bezelye pişirdim deepfrezede annemin bezelyeleri vardı mevsimi geliyor tüketeyim onları dedim ama koca koca havuçlar attım içine kocişe faydası olsun :))
kırmızı mercimek çorbası yapacağım
pilav yapacağım
tatlı hazır tatlılar var
kocişte yalakalıktan geberiyor bu arada :))

ben bezelye pişirdim deepfrezede annemin bezelyeleri vardı mevsimi geliyor tüketeyim onları dedim ama koca koca havuçlar attım içine kocişe faydası olsun :))
kırmızı mercimek çorbası yapacağım
pilav yapacağım
tatlı hazır tatlılar var
kocişte yalakalıktan geberiyor bu arada :))

arçeliğin reklamı ile gözleri dolan parmak kaldırsın bilmiyorumkismile

ben geldim kızlar ama malesef çok iyi haberler yok
test sonucumuz;
sayı toplamda 92 milyon bıra artmış en son 36 mil.du
1ml de 23 milyon bura da 21 di
ileri hareket yine aynı %15

ileri yavaş %5
değişmemiş hareket
morfoloji %7 bu da %6 ıydı
böyle işte
pek bi değişim yok
sadece önceden 36 milyonun %15 ini bekliyoduk şimdi 92 milyonun%15 i işe yarıyor tutarsa

sanırım artık doğal yolla gelmez bi mucize olmadıkça benim yumurta three line hallolsa bile şans az gibi
ilaç vermiş adını da bilmiyorum eczane yarın getirtecekmiş
olur demiş doktor ama ne niyetle demiş bilemem
sadece hareket artmalı ilacı kullan iyi beslen demiş zeytinyağı ve fındık tüket demiş
bilgilerinizee
ilacı da yarı yazarım
hadi geliin yaaaaaaaaaaa
gelin de yorum yapın:)))
semracım önce geçmiş olsun sonra sen de bi yorum yap sizde nasıldı??????
bu memlekette aşılama da dandik yapılıyo
yazın ankaraya mı gitsek diyorum aşılama mı yapsak
yoksa tüp mü denesek dicem ama araba nın borcuyla nasıl olacak
taksit yaparlar mıki?????????????:)))))))))))))))))))))))))))))))
zaten ınunda garantisi yok eşim üzgün gibi yalakalık turlarındayım
bi araştırıym bu hız olayında keçi boynuzundan başka bişi varmı
başım şişti valla

özleeem bu arada devlette değil özel de yaptırdık doktor daha da ffazladır bizim sayım hassas demiş ama bence teselli sözleri

2 aşılama 1 tüp kendiliğinden bi gebelik tüp bebek poztif ama hep düşük hep düşük ....şimdide düşük olmsının sebebi araştırılıcak benim bebekler tutunamıyo zamanı değil herhal....

en azından arştırıp sebebi bulunacak dert etme tekrar gelir ve sıkı tutunur inşallah
bi kere hamile kalan bin kere kalır demişti doktorum ben de sana diym
yeniden gelir inşallah sağlıkla

mavicim üzülme canım yaa varikosel ameliyatı malesef harekete çok iyi gelmiyormuş sayıya iyi geliyormuş bizimde başımızda biliyorsun sırf bu yüzden yaptırmadık ama şanslısınız sayınızı arttırmış buda başarılı bir operasyon olduğunu gösteriyor biliyorsun sayıda düşüyor iyiyken operasyonla kötüye de gidiyor bu işler allah korumuş
tatlım benim hareket için havuç suyu birebirmiş tatlım sayı için keçiboznuzu hareket içinde havuç suyu ama her gün taze 4-5 tane irice havucu sıkıp kocişine gece uykusu geldiğinde içireceksin uykulu olunca vücudun salgıladığı hormonlarla alakalı bir duurumdu detayını unuttum ama
havuç sıkmak biraz zahetli bir iş malesef bulaşığı çöpü çok oluyor ama bebek için ne zahmetlere katlanmadıkki,
sonuçları kötü olarak düşünme tatlım bizim hareketimiz 0 sayımız 79 milyon tek bir götünü kaldıran sperm yok tatlım sen düşün yani sizde bence umut var

havuçla keçiboynuzu aynı zamanda olmazmış burp
bi tabek incir var saklama kabı dolu onları ikiye ayırdım arasına ceviz koyup kapattım
öyle yiyoruz keçi boynuzu da yapıyoruz
bi de zeytinyağında incir bekletip aç karnına yediriyorum
arı sütü polen molen alıcak yarın bi de ilaç yaz gelsin de düşünüzez bişiler,
umut var gibi ama yok işte sonuçta ikimizinki de sınırın altındA gelmiyo işte

biliyorum canım bıçak kemiğe dayanıyor artık tahamül kalmıyor kullanmadık şey bırakmıyoruz yarın şu ilacın adını özelden atarmısın canım bana birde fiyatını bize içeriğini inceleyelim bir şap sürmediğimiz oluyor artık tahammülümüzde kalmadı malesef

biliyorum canım bıçak kemiğe dayanıyor artık tahamül kalmıyor kullanmadık şey bırakmıyoruz yarın şu ilacın adını özelden atarmısın canım bana birde fiyatını bize içeriğini inceleyelim bir şap sürmediğimiz oluyor artık tahammülümüzde kalmadı malesef

yazarım burp
eczanede yokmuş yarın getireceklermiş
kağıdı eczanede bırakmış eşim bi saattir soruyorum hatırlamıyo adını
yarın gelsin yazarım bi de bunu deneyelim bakalım

arçeliğin reklamı ile gözleri dolan parmak kaldırsın bilmiyorumkismile

bu kadar olmaz sabah kalktım tv yi açtım kahvaltı hazırlamaya gidecektim ki rekalm başladı gözlerim bir doldu..kızlar izledi mi acab diye düşündüm..uff üstüne birde ppatyamın tekrarı vardı iş arası mola vardim çay yaptım orda da gelin çukulata kisti vardı hamile kalamıyordu hamileymiş şimdi bayadır izlemiyordum ailece oturup cd sini seyrettiler anne karnında..üst üste geldi hep bunalım bunalım gardrobu boşaltıp yazlıkları ütüleyip yerleştirdim..

mavicim senin yazını okuyana kadar kızlara yazacaklarım vardı hepsini unuttum..
niye moralini bozuyorsun ki
benim eşimin 6 tane yapılan testi ortalama 20 milyon
tüp bebek yapıldığı gün ilk defa 35 mil.çıktı..hareketlilikte krugere göre %3.. sınır %4 düşün!!kendi derdimem mi yanayım ona mı senin bu şekilde doğal yolla olmazsa benim hiç olmaz..bir de bir hamilelik yaşadın niye olamsın ki bir daha..umutlu ol başka çare yok..
sinirim bozuldu ağlama moduna girdim ..mavicim hayırlısıyla olur inşalalh..ne diyeyim ki inşallah yaptıklarımız işe yarar...uff ya

bebişim güle güle giy kıyafetini merak ettim şimdi..foto koyarsın:))
burcum döktürmüş valla iş yap yap bitmiyor burpcum arada kocişler fırçayı hakediyor yoksa bir salıyorlar ses çıkarmadıkça..

semracım geçmiş olsun ya nedir bu ya bir türlü rahatlayamadın gripti dişti..inşallah geçer en kısa zamanda..
bu arada 45 gün ne ki inşallah geçer..
yani bana 45 gün denince eşimin gittiği gün geliyor da yine de çabuk geçer ..

moralim çok bozuldu kızlar iş güç oyalanıyorum ama yine bunalım moduna girmeye başladım
bizimde doğal olması çok zor..1değil ki dert ..keşke sadece bende olsaydı ya da eşimde..yaz geldi kapının önü çocuk dolu
dün biraz bahçede oturdum komşuyla 25 yaşında 3 tane çocuğu var..2 tanesi ikiz..çocuklar bıcır bıcır oynuyor ....

burpcum sağol canım dileklerin için..aslında anneim ev almak istediği yere 15 km uzakta babam oturuyor 20 yıldan beri oturduğumuz bir yer ..annemde yıllardır çok huzurluydu orada..ama malesef ev babama ait..
kendisi de böyel bir karra evrdi biraz uzak ama ben destekliyorum orda mutlu olacak sonuçta..

denizim hamilelik yaşadım da noldu sanki
bende de sorunlar çıkıyo ya yok yumurta yok three line
olacağı varsa her şekilde oluyo
yemekteyizde bi kadın var onun da varmış çikolata kisti tedavilerden sonra olmuş bebeği
ne diyelim hayırlısı
reklam beni de mahvediyo
daha anneler günü gelecek o zaman gör sen
çıktım ben akşama uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…