Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aman ya deli etti hala onun yüzünden sinirliyim zati... ben çoktan gıcık oldum adam egosunu tatmin ediyor işte...

hanaaaaa ben kıskanırım şimdi...bilmiyorumkismile

denizcim kıyamam sana meksika dalgası gibiyiz bugün senle mavi indirmişsiniz bayrakları yarın özlem ben bebing le tuanay alır bayrağı gamze kayıplarda kah iyiyiz kah kötü arada reklamlar diziler komşular eşler dostlar yaramıza tuz basar böööyle gençliğimiz gidiyor ama şu an kanserlede boğuşabilirdik yada sevdiklerimizide kaybedebilirdik bunada şükür demekten başka elden ne gelirki
özlemcim menüde ne var

nursimcim canım yaptır saçını tabi eee sonuçta 9 ay olmayacak bu iş ... ha saçınıda kestir bizde hamişken pek saç kestirmezlerdi eskiden aklı kıt olur diye ne alakaysa:))) diş işinide ihmal etme diyene bak deme:)

burpum ben izini koparayım yok az olursa sonuna raporu fakslarım:)) öyle iyilik yaptım kele beni duyurdu ele misali salak mı arıyorsun çok sen idare edersin adam senin açığında aynen satar....

bizi bizden başka kim anlarki aynı dertten müsdaribiz aynı duyguları paylaşıyoruz o boğazda düğüm yapıp kocaman yutkunduğun gözlerinin dolu dolu ollduğu ve bir müddet sonra toparlamaya çalıştığın duygu

bebişim sen elbise mi aldın aman da aman güle güle giy şekerim... her bayanın klasik siyah bir ayakkabısı vardır dimi canım:)))

hey hey heyyyyyyyyyyy burpum benim ya helal kim tutar seni:)))opuyorumnanaktan

önümde f klavye var çok zor yazıyorum,,,saçımı boyatamadım kuaförde tadilat varmış inş cuma boyatıcam,,,

ayyyyyy benim annemler geldiğinde yaptığım menü bak yine gözlerim doldu((

canım ya bak yinede bazı şeylerde düzelme olmuş belki ilerleyen zamanda diğerleride düzelir... hem 6 ay ile 1 yıl arası tam düzelme oluyor diyorlar.... merkezlerden birini ara sor belki yapıyorlardır...

denizcim içimizde bu özlem oldukça biz herşeye takan ağlak tipler olmaktan öteye gidemeyiz....

kızlae ben ne talihsizim yaa neler geldi başıma şu 3 günde doğal gazım cuma günü bağlandı düşünün artık 3 hafta oldu bu pazar taşınalı daha yeni bağlandı ayyy bi geldi adamlar sidaşla birlikte gaz kaçağı varmış borularda yeniden yapıldımı pislik çıktı banada sil sil artık deli olduk sidaş gazı vermeden gitti
bende oturup ağladım yeter artık dedim sonra boruları yaptırınca eşim gitti sidaşa kızlar randevu vermiyorlar 3 gün sonra geldiler tam adam ayarladıkta öyle geldiler kızlar ne şanssızım ayy bide havalar soğudu yağmur yağmur donduk perişan olduk kızlar çekip gidecektim amasyaya bu gün geliceklerdi bekliyoruz gelmiyorlar neyse geldilerde hallettik

offffff offfffffff ne bunlar ya ama evet allah daha ağır yükler vermesin... benim zeytinyağlı yaprak sarma var:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…