geldim selam herkeseeeeeeeeeeeeeeeee
semra ve burp tahmin edebiliyorum buluşmanın güzelliğini
ne iyi ettinizzzzzzzzzzzzzzz
gamzecim sen de acele etme canım ben de bazen hemen başlamak istiyorum tüp bebeğe bazen de gelecek biliyorum az bakliym diyorum
maddi manevi hazır olduğunuz zaman başlayın çünkü moral çok öenemliiiiiiiiiii
denizim gol olmuştur iiinşalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
veeeeeeeeeeeeeeee en sona sakladım özlem adet olmamıııııııııııış mııııııııııııııııııııııııııııııııı
Allah ım inşallah geliyodur bebek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gelecek inşallah canım ya bizimkiler nazlı çıktı ... valla ayırdığın bilezikler bu iş içinse yaptır tabi ama yaşın çok değil azcık bekleyebilirsin borca gerek kalmaz siz biriktirirsiniz.. ama yok ben gerçekten hiç iyi değilim diyorsan yaptır o zaman ama garantisi de yok bunu da düşün ama inşallah olur canım.... eşinde seninleyse sorun olmaz....
evet canım bende mayayı düşünüyorum çok olumlu şeyler duydum haklarında inşallah öyledirler bende gerek kalmadan gelsin istiyorum ama rabbimin bileceği iş ol demeyince olmuyor işte.... belli mi olur ayy inşallah bu yolla tanışmayız ama((
bebingim kıyafet işini hallettin mi?
eşlerimiz bize bağlı ne dersek yazık kabul ediyorlar ne yapsınlar... aşkımda pzt falan test yaptıracak iyi çıkarsa bende çrş ya da prş yumişim varsa ona baktıracağım:))) uygunsa çatlatma yaparız artık... mayısta mayaya gidip görüşeceğiz aşılamadan vazgeçtik ne gerek var o kadar iğneye diye ... sanki devlet neyi karşılıyor orda harcayacağım parayı mayada harcarım ... temmuzda sanırım ordayım tabi adacık inşallah getirirde gerek kalmaz:))
selam millet nasılsınız
pazar ama hareketlilik var maşallah
mavicim gelmiş iyi yapmış yoksa zopalar geliyordu:))
bebişim araba her zaman değişir ev alınır hepsi olur ama böyle düşünme biz harcadığımız paraları arabayı satıp üstüne koysaydık ev alırdık yani..daha yaşımız genç hepsi olur
ben sana ne dedim üşenmesem geriye dönüp bulacağım o yazıyı
eşin sana çok istekli görünüp seni üzmek istemiyordur ondan sen isteksiz sanıyorsun diye..benimkinden biliyorum çünkü..
herşeyi bir süre oluruna bırak inşallah yoluna girer..
özlem gitti mi sizinkiler allah kavuştursun..
pressedten tuanay bahsetmiş faydasını görmemiş ama herkes de değişir tabi..burpcum inşallah işe yarar..
nursimcim inşallah herşey yolunda gider donurulmuşa gerek kalmaz..ayy ya yakın zamanda bir hamiş daha olacak inşallah..
temizliğe başladım zannetmeyin yamurlar yağacak diye bekliyorum halılar geldi ama koydum kenara yerler halısız dolaşıyorum..hem dedim tam mersinden geldim şu 5-6 gün ekdnimi zorlamayayım belki allahım mucizesini göstermiştir...semracımın sözünü dinledimm..
bende evde değildim annem evini satıyor alıcılar geldi falan baya ciddi gibiler 1 haftaya kadar karar verecekler anneme ev arıyorum izmirin yazlık ilçesinden kesinleşirse neresi olduğunu söylerim..hayırlısı bakalım annem gideceğim diye tutturdu buranın havası hasta ediyor..
tuanayım yarın birşey çıkmazsa arayacağım seni hem merak ediyorum naptın diye hafta sonu diye aramıyorum hem de belki tanıdıkların vardır ev almak istediğimiz yerde..
benim kıyafet bu gidişle olamayacak hafta sonu cok gezdim kaldı bugun ödemeler var yıgınla kaldı yarın toplantı konferans var o da kaldı.carsambaya allah kerim kızlar.cumad adüğün ben yanmısım ağlayanım yok hesabı.bende düşünmüştüm presseed ı sonradan unuttum gitti.
sağol canım iyiyim,gribal enfeksiyon devam ediyor işte.oturuyorum bolbol.yarına kadın gelicek,ada'nın odasının duvarı silinicek,cuma 23 nisan okula gidicem eşime yardıma.ordanda eeve gelicez,mobilyalar gelicek.benim için yoğun bir hafta değil,ama sıcaklar bastıkça nefes alamıyorum gibi geliyor.sende çok yoğunsun bu aralar.düğün kimin düğünü,yakın akraba falanmı?
:))) bebingim ya sen birde beni yazın gör çıkan kıla alerjim var o derece yani... ee şimdide yaz yaklaşıyor alıştırma yapıyorum.... ne bileyim öyle hoşuma gidiyor:) bende bu akşam eşimle onun tarafı düzenleyeceğiz bitsin artık ya.... sana da geleyim bir el atayım bari ... şimdi sevim der bana niye gelmedin diye:)))
ya ben sanırım cinayet işleyeceğim bizim milli eğitim müdürünü öldürmeyi hedefliyorum... neden mi izin işini konuşmaya gittim 5 gün değil 3 gün verirmişmiş dedim ankaraya değil elazığa gideceğim eee mantıklımıymış 5 gün bu ne bana ne de sana düşer şapşal şey ya sonuçta onlar o güne almışlar ne diyeyim yeni benim için değiştirin mi allah allah ya .... ama varya vermesin aklıma ve ağzıma gelen herşeyi söyleyeceğim ... manyak sinirimi bozdu akşam akşam...
denizcim gelmiş hoşgeldin tatlım...valla o izin konusu benide çok sinir ediyor özlemcim...drdan geldim benim yumişler gayet ii e2 değerimde522 .çıkmış 16 tane falan yumurtam var 4-5 güne senin işin biter dedi yumişler 1-2 mm büyüyor dedi...bakalım zamn geçtikçe heyecanlanmaya başladım...
evet ya bana bi yardım edin de yazlıkları cıkarayım yoksa yazıda kazakla geciricem ben
bebişim olabilir bak şimdi ben de fesatlık yapmışım olabilir bana gelmemiştir..
am napım kıskandım herkesi görünce.))
ne yapsak ki sana şu kıyafet konusunda herşeyi de beğenmiyorsun izmire gel gidelim diyeceğim almaya hayatta gelmezsin..aslında ne güzel olur kıyafet bahanesine gelsen de sabahtan akşama gezeriz tuanayım sen ben sonra geri dönersin beğenemedim diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?