Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ne kadar çok ilerletmişiniz sayfaları kaç gündür giremedim komşular oturmaya çağırdılar dün bu günde bendeler di ondan öncede sidaşcıla vardı perşembede kayınvalidemgil geliryorlar eşimin amcasıgille yazdıkalarınızı okuyorum kızlar bana çok kızmışınız özür dilerim size haber veremedim bırakıp gitmiş gibi oldum ama inanın her günüm çok dolu geçti pcyi bile açmadım kaç gündür kızlr dahada eksik çok bide dolabı keseceklermiş kombinin yerini tehlikeli olurmuş kapanınca vestiyerde yapılacak bir günde ustalar ona gelicek mutfak dolabımında camı kırık eksik rafları vvar valla çok sıkıldım ayyy bu kadar uyraştıracağını bilseydim taşınmazdım valla

ne ödülü cnm eziyet bana valla evin inşaat pisliğini temizliğe temizliğe canım çıktı bide bu yordunluk üzerine kayınvalidemgil gelicekler perşembe(((((((

evet cnm bazen insan umutsuz olunca hemen birşey yapmak istiyor yaa bizde tüp bebeğe saldırıyoruz hemen bazende bekleyim diyorum senin gibi borcumuzda varya işe girersem cnm düşünmem coçuk meselesinii o yüzden tüp bebek yaptırmam
ayyyy inşşş bir an önce gelirlerde bizi uğraştırmazlar inşşşşş

cnm bende ne yaptığımı inan bilmiyorum bi çaredeyim elde para yok evin borcu var bütün para ona gidiyor bende öyleee bekliyorum çaresizcee bazen çıldırıyorum valla eşimle kavga ediyorum senin şu borcundan bıktım şimdiye kadar giderdik tüp bebeğe diyorum sürekli dediğin gibi cnm bu psikolojiyle gidersem zaten olucağı varsada olmaz biraz kendimi toparlamam lazım dimi

inşş cnm hemde çok uygun anatoliayıda düşünüyordum ama öbür taraf daha uygun:))
inşş cnm bebeklerimizle birliktee ya sizde ya da bizde tanışırız ne güzel olurrr :))))

nursimcim çok sevindim cnm kaç tane yumurtan olmuş bylee maşallah inşş bu tedavin güzel geçerde bbeğine kavuşursun senin adına çok sevindim inan

cnm inşş bu kadar eziyete gerek kalmazda Rabbim sana bir kez daha anne olmayı nasip eder en doğrusu cnm aşılamayla ne uğraşacaksın

cnm hg ne güzel iyi geçmiş tatilin sana moral olmuştur
inşş Allahım mucizesini göstermiştirde hamilesindir cnm son adet tarihin hangi gündü
inşşş olmazsın cnm yaa

ne güzel cnm ne kadar yoğunmuşun bu hafta sonu canın sıkılmamıştır insanın ihtiyacı oluyor valla birşeylerle uğraşmaya seni biraz daha iyi gördüm cnm geçen haftadan
insan bazen öyle oluyor seni anlıyorum cnm ama seni byle neşeli görüncede benim içimme bile neşe geliyor inan olumunekankayizsmile

cnm çok çok geçmiş olsun tatlım inşş en kısa zamanda iyileşirsin
kendine çok iyi bak bol bol vitamin al tatlım
hadi bakalım annesi az kaldı adamızın gelmesine hayırlısıynan
inşş bizde bu duyguları heyecanla beklediğimiz günleri görürüz

ohhh ne güzel bayılırım valla kişisel temizliğee :))))
evet yazında iyi oluyor
cnm annenler gelmiş gitmiş
Allah kavuştursun tatlım inşş bir daha kavuşursun onlara
gelmeleri iyide gitmleri çok kötü oluyor((

manyak ki ne manyakmış o salak ha 3 gün ha 5 gün sanki özel şirket bana devler okulu sonuçta senden izin istemiş versene daha ne gıcıklık yapıyorsun özlemcim eğer adamı öldürürsen söyle bende gelim yardım ederim

ohh ohhh ne güzel gelir gelmez nursinden aldım sevinçli haberi cnm inşş hep byle ii haberle olarak devam eder ben bile heyecanlandım şimdii :))

evet ya bana bi yardım edin de yazlıkları cıkarayım yoksa yazıda kazakla geciricem ben

ben yardım edeyim cnm çok severim byle işleri
ben daha çıkarmadım kışlıkları kaldırdım uzun kolluları çıkardım daha soğuk buralar kızlar
nasıl yağmur yağıyor

unuttum cnm cvp verecektim soruna özlemcim
evet cnm nursimle aynı memleketteniz
belli olmaz dediğin gibi izizlerimiz aynı tarihlere denk gelirse
tanışırız ben çok isterim
keşke imkanımız olsada hep birlikte bir yerlerde buluşsak
öyle yaparlar ya okul arkadaşları seneler geçtikten sonra hepsi bir araya gelirler
bizlerde öyle yapalım mı kızlar hepimiz bir yerde eşlerimizle birlikte buluşalım hem onlarda tanışmış olurlar ayyyyyyy ne güzel olur valla kızlar bi düşünelim biz bunu:)))zemuszemus

bencede bebingcim izmire git çok güzel kıyafetler var hemde uygun
ben orda aldığım kadar hayatımda o kadar çok kıyafet almamıştım
ahhhh izmir ahhhh
şimdi keşke orda olsaydım ne güzel yaz gelmiştir cıvıl cıvıldır her yer
ne şanslısın denizcim orda yaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…