:CüvCüv:tamam tatlım bakarım,napiim işte olduk bikere hasta,kociş ilgiyi eksi etmiyor merak etme.süprizzzzz..sen nasılsın?
gamzee bak yavaş yavaş kızmaya başladık,bari bi haber versen canım yaa.biliyosun merak ediyoruz,böyle bi girip bi çıkmak bizim kurallarımıza aykırı ve sen her defasında tekrarlıyorsun.gönlümüzü bu defa zor alıcaksın gibime geliyoryasakkelimeklava:
bugün doktora gidicem kızlar acayip dişim ağrıyor,diş doktorundan randeevu almış ablam..offfff nefret ediyorum diş doktorundan ama mecburum çok ağrıyooo..önceden hiç diş sorunum olmazdı,ada bütün dişlerimi mahfetti.kalsiyumda alıyorum ama yetmiyor:-(
burpcum nerelerdesin?bikaçgündür yazmıyosun?össledik seni
kızlar şafak 45
günaydın fıstıklarım valla çok az zamanım kaldı toplama öncesi saçımı boyatıyım bende inş 9 ay boyunca bi daha boyatmam bugün kuaföre gidicem bide dişime kanal tedavisi yaptırmam gerek ama zamanım kalmadı nasıl olacak bilemiyorum inanın.... dün akşam annemleri yolcu ettim bir haftadır burdaydılar zamanla alıştım diyorum ama o uğurlama sahnesi gelince alışamadığımı çok ii biliyorum...valla ben çok heyecanlanıyorum artık bide dr dönüşleri içim bi tuhaf oluyo aslında şimdilik herşey ii gidiyor ama yinede mutsuz oluyorum biraz genelde çok aklımda değil ama kntrol sonrası olumsuzu biranda geliyor aklıma...özlemcim git havan değişsin güzelim izin meselesinide takma sakın nasıl olsa bi çaresi var değilmi..... bebingim sana ne giysen yakışır tatlım...denizim inş peşpeşe güzel haberler verilecek facede kiler bu hobareyyy ne diyecekler tatlım....tuanayım çok sağol güzel dileklerin için bu arada dersler bu yoğunlukta nasıl gidiyor tatlım...evet gamze yok bayadır buralarda bu defa zopalayalım gelince inş önemli bişey yoktur tabiki...semracım senin doğum heyecanın benide basıyor inanki diş ağrısı çok zor tatlım....çok geçmiş olsun...burpcum sen ne yaptın bi sergi falan var diyordun ne aşamadasın şimdi...
kızlar hareket sorunu olan zeytinyağı kullansın
doktor demiş:)))
cnm hg ne güzel iyi geçmiş tatilin sana moral olmuştur
inşş Allahım mucizesini göstermiştirde hamilesindir cnm son adet tarihin hangi gündü
inşşş olmazsın cnm yaa
bencede bebingcim izmire git çok güzel kıyafetler var hemde uygun
ben orda aldığım kadar hayatımda o kadar çok kıyafet almamıştım
ahhhh izmir ahhhh
şimdi keşke orda olsaydım ne güzel yaz gelmiştir cıvıl cıvıldır her yer
ne şanslısın denizcim orda yaşıyorsun
ben geldim kızlar ama malesef çok iyi haberler yok
test sonucumuz;
sayı toplamda 92 milyon bıra artmış en son 36 mil.du
1ml de 23 milyon bura da 21 di
ileri hareket yine aynı %15
ileri yavaş %5
değişmemiş hareket
morfoloji %7 bu da %6 ıydı
böyle işte
pek bi değişim yok
sadece önceden 36 milyonun %15 ini bekliyoduk şimdi 92 milyonun%15 i işe yarıyor tutarsa
sanırım artık doğal yolla gelmez bi mucize olmadıkça benim yumurta three line hallolsa bile şans az gibi
ilaç vermiş adını da bilmiyorum eczane yarın getirtecekmiş
olur demiş doktor ama ne niyetle demiş bilemem
sadece hareket artmalı ilacı kullan iyi beslen demiş zeytinyağı ve fındık tüket demiş
bilgilerinizee
ilacı da yarı yazarım
hadi geliin yaaaaaaaaaaa
gelin de yorum yapın:)))
semracım önce geçmiş olsun sonra sen de bi yorum yap sizde nasıldı??????
bu memlekette aşılama da dandik yapılıyo
yazın ankaraya mı gitsek diyorum aşılama mı yapsak
yoksa tüp mü denesek dicem ama araba nın borcuyla nasıl olacak
taksit yaparlar mıki?????????????:)))))))))))))))))))))))))))))))
zaten ınunda garantisi yok eşim üzgün gibi yalakalık turlarındayım
bi araştırıym bu hız olayında keçi boynuzundan başka bişi varmı
başım şişti valla
özleeem bu arada devlette değil özel de yaptırdık doktor daha da ffazladır bizim sayım hassas demiş ama bence teselli sözleri
moralim çok bozuldu kızlar iş güç oyalanıyorum ama yine bunalım moduna girmeye başladım
bizimde doğal olması çok zor..1değil ki dert ..keşke sadece bende olsaydı ya da eşimde..yaz geldi kapının önü çocuk dolu
dün biraz bahçede oturdum komşuyla 25 yaşında 3 tane çocuğu var..2 tanesi ikiz..çocuklar bıcır bıcır oynuyor ....
seni çok iyi anlıyorum cnm yaa inşş olur bizimde bebişlerimiz
burdada kaynıyor valla coçuk bide hepsi pisiklet almış kılzarda tur atıyorlar burada bizde eşimle balkonda onları izliyoruz(( nasıl hoşumuza gidiyor hep yalvarıyorum Allahıma Allahım bizi arattırma derdimize derman ol bize acı die inşş bir gün dualarımız kabul olucak
hoşgeldşn gamzecim başına neler gelmiş çok geçmiş olsun...
öncelikle hoşgeldin canım
kolay gelsin hakikaten başına gelmeyen kalmamış zahmetli olmuş ev taşıman inşallah bütün sorunlar en kısa zamnada halledilir..1 nisandı canım:))doğu kont.kullanınca 28 günde bir oluyorum bu ay kullanmadığım için en geç 32. gün olmam lazım düzenli gelir benimkiler..inşallah gelmez canım ama pek umutlu değilim:))
mayısın 2-3 gibi olmam lazım..
evet canım ben kaç günüdr kısa kolluyla dolaşıyorum evde dışarda bugün biraz rüzgarlıydı dışarısı ama yine de sıcak..
gamzecim gerçekten çok şanslıyım burda yaşamaktan ama burdan gideceğim günler aklıma geldikçe sıkılıyorum inşallah o zamana bebişim olurda daha rahat olurum..yoksa 2 bunalım beni delirtir:))
gamzecim alınma ya kurallar falan değil sevdiğimiz için merak ettiğimiz için yoksa neden söylenelim ama değil mi?ya hiç aramasak sormasak ...send esıkma o kadar yorgunluk bir yandan bir d ekayınvalidenler geliyormuş allah yardımcın olsun diken üstünd eolursun evinde de ..yani ben öyle oluyorum saygısızlık etmeyeyim hizmette kusur olmasın çayı kahvesi meyvesi yemeği bilmem çeşit çeşit yemeği garson oluyorum resmen..başka türlüsü içime sinmiyor..
bu arada kayınvaldie muhabbeti açıldı sinirlerim tepeme çıktı bizde benimkiyle biraz gerildik ama uzatmadım..kayınço geliyor abisinin iznine ..o kadar laf anlattı benim yanımda konuştu telde işlerimiz var falan filan yok karşıdaki anlamıyor..ya işimiz olmasa bile adam 2 aydır yok ama bunu düşünen yok en son kayınvalidemle konuşacağım o olacak..tatil ne olacak dedim kardeşi de gelirmiş bizimle gelme diyemedi ya o da haklı ama..aşılama olursa nasıl hizmet eder onların arkasını toplarım ya sıkıntı bastı şimdiden..
ne bileyim cnm biliyorum beni çok sevdinizi ama çok zoruma gidiyorr ben çok alınganım beni bir tanısanız biri bişey dese hemen ağlamaya başlıyorum ama cnm inan girecek vaktim yoktu akşamları nasıl yattığımı bilmiyorum daha yorgunluğumu atamadım deniz çok zormuşş belim çok fena birde 2 güne kalmaz adet olucağım onunda ağrıalrı var anlıyacağın bu hafta bitmek bilmedi
öyle cnm merak etmeseneiz söylemezsiniz kimler geldi kimler gitti bak ama ben burdayım elimden geldiği kadar burda olmaya çalışacağım tatlım
sağol cnm geliyorlar onada sinir oluyorum zaten 23 nisan tatli varya perşembe 6 da binecekelr gece olurlar burda artık bide onun yorgunluğu cnm düşün artık halimi
valla çok sıkmasınlar canımı bu yorgunlukla cinlerim depemde zaten o dikenleri batırırım onlara :))))))))))
cnm benim onlara istediğini yap hürmet saygınlık onların gözünde sen yine el kızısın kötüsün oğlunu elinden alansın cnm:))
valla kayınvalidem o kocaman poposunu kaldırıpta bana yardım etmiyor bide amcasıgilde gelicekelrmiş onlarla birlikte 6 kişi tam düşün artık
amin canım inşallah..
bugün güne zaten kötü başladım
ama burpun dediği gibi allah başka dert vermesin.. yara geçse de izi kalıyor böyle arada açılıyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?