Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşk olsun semracım cnm haber vericek gibi olmadı ki her gün bir usta geldi eve eşimde çalışıyordu ben ilgilendim uğraşmaktan canım çıktı zaten pcyi bile acamadım yorgunluktan
cnm elimde oldukça girmeye çalışıyorum size cvp veriyorum hiç girmesem o zaman söyleyin cnm hakederim ama internet olduğu sürece sizi bırakmıyacağım cnm elimden geldiği kadar gireceğim buraya
sizde haklısınız merak ediyorsunuz özür dilerim beni önemsiyorsunuz
ama bir çok kişi bırakıp gidiyor ben asla öyle yapmam cnm
eğer bunların birinde yalan varsa gençliğime doymayım cnm girecek vaktim yoktu çok yorgunum halada yorgunum cnm hiç kolay değil taşınmak daha onun yorgunluğunu atamadan perşembe kayınvalidemgil gelicekelr o zamanda giremiyeceğim onların yanında
o zaman da kurrallarınıza uymuyorum isterseniz br daha girmem ama çok üzülüyorum
hep beni görüyorsunuz bana söylüyorsunuz çok zoruma gidiyorr(((((
bazen haber vericek durum bile olmuyor cnm

geçmiş olsun ttalım

ohhh ne güzel bütün eksiklerini tammamla hamile kalmadan önce
ALLAH KAVUŞTURSUN CNM SENİNDE ANNENER GELDİ ÖYLEMİ ÇOK SEVİNDİM
inşş hep byle ii gider cnm bebeğine kavuşursun

kızlar hareket sorunu olan zeytinyağı kullansın
doktor demiş:)))

zaytinyağ kullansın derken yemeklere değil mi başka bir kullanım şekli mi var?ben makarna pilav hariç bütün yemekleri zeytinyağlı yaparım..birde inciri söylemiştin zeytinyağına batırıp yesin diye o nasıl oluyor?

cnm hg ne güzel iyi geçmiş tatilin sana moral olmuştur
inşş Allahım mucizesini göstermiştirde hamilesindir cnm son adet tarihin hangi gündü
inşşş olmazsın cnm yaa

öncelikle hoşgeldin canım
kolay gelsin hakikaten başına gelmeyen kalmamış zahmetli olmuş ev taşıman inşallah bütün sorunlar en kısa zamnada halledilir..1 nisandı canım:))doğu kont.kullanınca 28 günde bir oluyorum bu ay kullanmadığım için en geç 32. gün olmam lazım düzenli gelir benimkiler..inşallah gelmez canım ama pek umutlu değilim:))
mayısın 2-3 gibi olmam lazım..

evet canım ben kaç günüdr kısa kolluyla dolaşıyorum evde dışarda bugün biraz rüzgarlıydı dışarısı ama yine de sıcak..
gamzecim gerçekten çok şanslıyım burda yaşamaktan ama burdan gideceğim günler aklıma geldikçe sıkılıyorum inşallah o zamana bebişim olurda daha rahat olurum..yoksa 2 bunalım beni delirtir:))

cnm benim Allahtan umut kesilmez üzülmesin eşimde
işte şu borçlar olmasa elimizden geleni yapıcağız ama iştee borç borççç
bıktım artık valla inşş tez zamanda gelirde bizim melekler şu dertten kurtuluruz
cnm seninde daha yeni sende azcık daha bekle olmazsa tüp bebek yaptır bence aşılama yaptırma yine sen bilirsinde Allah hayırlısını versin hepimize cnm

gamzecim alınma ya kurallar falan değil sevdiğimiz için merak ettiğimiz için yoksa neden söylenelim ama değil mi?ya hiç aramasak sormasak ...send esıkma o kadar yorgunluk bir yandan bir d ekayınvalidenler geliyormuş allah yardımcın olsun diken üstünd eolursun evinde de ..yani ben öyle oluyorum saygısızlık etmeyeyim hizmette kusur olmasın çayı kahvesi meyvesi yemeği bilmem çeşit çeşit yemeği garson oluyorum resmen..başka türlüsü içime sinmiyor..

mavicim tüp bebekte hastane taksit yapmıyor bize yapmadılar ama tek slip kart geçtik 3200 tl..
ama iğneleri 6 ya böldürdük haziranda bitecek taksitleri:))
ortada bebiş yok ama taksiti devam ediyor:))
inşallah hiçbirine gerek kalmaz..

seni çok iyi anlıyorum cnm yaa inşş olur bizimde bebişlerimiz
burdada kaynıyor valla coçuk bide hepsi pisiklet almış kılzarda tur atıyorlar burada bizde eşimle balkonda onları izliyoruz(( nasıl hoşumuza gidiyor hep yalvarıyorum Allahıma Allahım bizi arattırma derdimize derman ol bize acı die inşş bir gün dualarımız kabul olucak

bu arada kayınvaldie muhabbeti açıldı sinirlerim tepeme çıktı bizde benimkiyle biraz gerildik ama uzatmadım..kaynım geliyor abisinin iznine ..o kadar laf anlattı benim yanımda konuştu telde işlerimiz var falan filan yok karşıdaki anlamıyor..ya işimiz olmasa bile adam 2 aydır yok ama bunu düşünen yok en son kayınvalidemle konuşacağım o olacak..tatil ne olacak dedim kardeşi de gelirmiş bizimle gelme diyemedi ya o da haklı ama..aşılama olursa nasıl hizmet eder onların arkasını toplarım ya sıkıntı bastı şimdiden..

Son düzenleme:

amin canım inşallah..
bugün güne zaten kötü başladım
ama burpun dediği gibi allah başka dert vermesin.. yara geçse de izi kalıyor böyle arada açılıyor işte..

hb cnm benim evet zahmetli ki ne zahmetli deniz dahada büssürü eksi var ayyy yine bir yerleri delecekler cnm bıktım ayyyy bi bitseee
inşş gelmez deniz yaa bunu o kadar içten söylüyorum ki cnm inşşş senle nursim sevinir içimizde umut olur inşşş gecikirde 9 ayy boyunca gelmez bebişin geldikten sonra gelsin artık:))

ne güzel cnm güle güle giyin kısa kollularını ben haziranda anca giymeye başlarım
cnm inşş bebişin olu ordada kalırsınız kalma imkanınız yokmu ayyy ayrılmayın ordan ben çok pişman oldum en azından 1 kaç sene daha kalsaydık keşke orda ama son pişmanlık fazda etmiyor şark görevi yapmayıncada bırakmıyorlar bir yerde

ne bileyim cnm biliyorum beni çok sevdinizi ama çok zoruma gidiyorr ben çok alınganım beni bir tanısanız biri bişey dese hemen ağlamaya başlıyorum ama cnm inan girecek vaktim yoktu akşamları nasıl yattığımı bilmiyorum daha yorgunluğumu atamadım deniz çok zormuşş belim çok fena birde 2 güne kalmaz adet olucağım onunda ağrıalrı var anlıyacağın bu hafta bitmek bilmedi
öyle cnm merak etmeseneiz söylemezsiniz kimler geldi kimler gitti bak ama ben burdayım elimden geldiği kadar burda olmaya çalışacağım tatlım
sağol cnm geliyorlar onada sinir oluyorum zaten 23 nisan tatli varya perşembe 6 da binecekelr gece olurlar burda artık bide onun yorgunluğu cnm düşün artık halimi
valla çok sıkmasınlar canımı bu yorgunlukla cinlerim depemde zaten o dikenleri batırırım onlara :))))))))))
cnm benim onlara istediğini yap hürmet saygınlık onların gözünde sen yine el kızısın kötüsün oğlunu elinden alansın cnm:))
valla kayınvalidem o kocaman poposunu kaldırıpta bana yardım etmiyor bide amcasıgilde gelicekelrmiş onlarla birlikte 6 kişi tam düşün artık

Allah Allah yaa nasıl insan bu denizcim yapıştım mı çıkmıyor desene
anlattığınız halde gelmeye çalışıyor ne var acaba
cnm demiyormu annesi gitme işleri var oğlum die nie siz diyorsunuz o kadın akıl edemiyormu oğluna söylemeyi cnm onca işinizin içinde olucak işmi bu şimdi
cnm benim söyle kimse gelmesin ayyy anlasınlar azcık aşılamaya yaptırıyorsun
başka zaman gelsinler sende stres yapıyorsun hem ii olmaz söylesin eşim ayyy ben bile sinir oldum deniz sen nasıl olmayasın

alınma canım ya hassassın şimdis en hem adet gelecek hem de yorgunluk:))
allah kolaylık versin ev işi bitti sayılır am sende bitmişsin..
misafir hep yorgunluk birde ağır top olunca napalım azcık daha sık dişini..
oğulları da bizi anamızdan aldı biz napcaz...

amin canım inşallah..
bugün güne zaten kötü başladım
ama burpun dediği gibi allah başka dert vermesin.. yara geçse de izi kalıyor böyle arada açılıyor işte..

öyle cnm ne güzel söylemiş burp başka dert vermesin Rabbim
bunuda atlatırız inşş tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…